Megveretni

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát figyelj!Én sem sajnáltam volna a barmát, de amilyen nép vagyunk mi elõkapta volna a csõcselék is a fegyvert, ha a rendõr belelõ a tömegbe és akkor abból nagyon nagy gebasz lett volna... Egyenes út egy polgárháborúhoz.
Szerintem egyébként még a felsõ vezetõk sem tudták mit csináljanak illetve mit csinálhatnak. Mert szerintem ha azt mondják nekik, hogy tegyenek rendet, és bármilyen eszközt bevethetnek és utána még megvédték volna õket, hogy ezt a parancsot kapták és jól jártak el akkor 10 perc alatt nem lett volna ott balhé. Mert az elsõ embert aki kilépett a sorból hogy õ most ráront a rendõrökre lábon lövik, aki meg meg követ akar dobni karon akkor a tüntetõk rögtön telecsinálták volna a gatyájukat...
hát ezt szerintem akkor is a rendõrök,rendõri vezetõk szúrhatták el,le kellett volna csukni az egész bagázst aki okozta ezt az egész balhét. meggondolták volna legközelebb hogy kimennek-e autókat gyújtogatni meg rendõrt verni ha elõtte lecsuktak 2-300 ember egy 3-4 évre...
Persze, hogy nem. Õk se a máltai szeretetszolgálat és köztük is vannak sárosak.
persze,nagyon sok rendbontót nem fogtak el ebben az ügyben akiknek már régen lakat alatt lenne a helyük,de szerintem azért nem lehet azt mondani hogy szegény rendõrök meg hogy õk teljesen ártatlanok a dologban... köztük is van ugyanolyan sáros mint a balhézók között
Egyébként meg olvastam azt is, hogy a tüntetéseken a vezetõk az értelmi szerzõk meg nem is konfrontálódnak a rendõrökkel, csak felmérik a helyzetet és továbbítják, hogy melyik rendõr csoportot kell megtámadni...
Igen de annak is csak akkor nagy a szája ha legalább 2x-3x többen vannak mint a rendõrök..
PyRex
pontosan. ez az egész egy szánalom, ami itt megy, ebben az országban. szégyellem, hogy magyar vagyok, amikor hallom, hogy a rendõröket utálni / verni az a menõ. és mindig annak a legnagyobb a pofája, aki a legsárosabb az ügyben. és érdekes módon ezek soha nem a rendõrök...

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

Hát igen a rendõr nem tudja bizonyítani, hogy ellene ki mit etet amiért erõszakot alkalmazott. Meg szerintem egy kicsit az is túlzás, hogy egy ilyen tüntetésre kivezényelt rendõr köteles az azonosítóját jól láthatóan feltüntetni kérdem én miért is? A tüntetõ sem ragasztja a homlokára a személyiét... sõt még az arcát is eltakarja...
Az ehhez hasonló sztorikról ordít, hogy elhallgatják az elõzményt. Ha odamegyek egy rendõrhöz, utcalánynak titulálom az édesanyját, és elküldöm melegebb éghajlatra, meg fog ütni. Nem mint rendõr, mint ember. Jogosan.
Utána feljelentem, hogy bántalmazott, én meg tudom mutatni a sérüléseket, de õ hogy bizonyítja azt, hogy szidalmaztam?

Az oszlatásnál hangosbeszélõn felhívták a tömeg figyelmét, hogy oszlatni fognak, aki távozni akar, most még megteheti. Aki nem tette meg, az nem békésen tüntet, hanem ellenszegül a rendõri parancsnak, és lehet ellene eljárni.

PyRex
"De lehet olyat olvasni"

biztos hiteles a forrás! (index? lol 😊

qtab986
Amúgy azokat miért nem szidjatok, akik a székháznál 6-7-en ütötték a rendõrt?
Részemrõl azért nem mert a #125hsz.-ra reagáltam amiben lényegében azt mondtad csak azt bántották a rendõrök aki megérdemelte.Errõl semmit.De amit a #135hsz.-ban írtál azt én is bûncselekmények tartom.

jah igen már nem voltak képesek az ellenállásra:S de addig képesek voltak és ellen is álltak. ugye-ugye. Sztorik azok vannak dögivel.

Amúgy azokat miért nem szidjatok, akik a székháznál 6-7-en ütötték a rendõrt? Akin akkor még semmi féle protector nem volt? Biztos õ provokálta õket:ASdasdas

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

qtab986
Figyelj nekem nincs jegyzõkönyvem meg videofelvételem.Nem voltam ott.De lehet olyat olvasni (én az indexen),hogy bementek egy szórakozóhelyre és kiterelték az embereket közben ütötték õket.Olyanoknak okoztak sérülést olyanokat bántalmaztak akik már nem voltak képesek ellenállásra.

és te miért akarsz mindenáron meggyõzni engem, hogy a rendõrök a hibásak?

Akit ott és akkor jól szarrávertek, lelöttek gumilövedékkel stb stb. az MI A FASZT KERESETT OTT ?????

Ha erre adsz egy értelmes kielégitõ választ, akkor elhiszem, hogy tényleg gecik a zsaruk.

De amig erre nem tudsz egy értelmes indokot adni, hogy mi a redvás faszt keres a rendõrfallal szembe az elsõ 5 sorba az ember, addig ne próbáld magyarázni, hogy szegény, ártatlan, bámészkodó... az elsõ 5 sorba...

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

shad0w
már mindenki mindenhol, a rendõrség, a vezetés is elismerte, h voltak rendõri túlkapások, néha súlyosak is. ti miért akarjátok mindenáron bebizonyítani az ellenkezõjét?

don't give a fuck

Laky
pont.

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

már jósok topikba leirtam de ittis még1x

ha jön velem szembe x számú rendõr hogy oszolj, mert megyünk ütünk vágunk, akkor elmegyek. Ha ottlakok, nem megyek le az utcára bámészkodni, mikor nincs ott dolgom.

Ha ottvan dolgom, akkormeg beülök az autóba, esetleg megállok egy kapualjba, de semmiképp nem rohanok sikitva, mert akkor összetéveszthetnek 2000 másik emberrel akik tényleg ártottak a rendõröknek.

Egy tömegoszlatás alatt megvert ember nem lehet ártatlan vagy nagyon-nagyon hülye.

qtab986
Azért mert szegény, ártatlan embereket bántják😞
Az irónia olyan közlésmód, amelyben a kimondott jelentést felülírja a közlés módja által hordozott jelentéstartalom.
Ha a 2 évvel ezelõtti eseményre gondolsz a bíróság szerint tényleg voltak ártatlanok akiket a rendõrök megvertek.

joebacsi
mert szeretnek álldogálni a kinnfelejtett 30as tábláknál, és ekkora fizetés mellett, amit kapnak, vagy korruptak, vagy hülyék...persze tisztelet a kivételnek

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

a.carkey
Ez akkora hülyeség amit leírtál ...

A medve nem játék.

soulhunter
mert nem tudnak tenni semmit, amig nem folyik a vér
errõl akármelyik zsarut megkérdezheted

ezen kivül:
kirabolhatnak több100e értékben, hiába tod, h ki tette, és hiába mutatsz rejtett kamerás (én ezt webkamerával teszem) felvételt bizonyitásul, ha a tolvaj azt mondja, hogy "ja, hát nem mondta önöknek a "sértett / károsult", h engem kért meg rá, h adjam el, amig õ dolgozik?" , akkor ismételten nem tudnak csinálni semmit
és azon kivül, hogy nem tehetnek soha semmit, és mindig meg van kötve a kezük, és mindig azzal fenyegetõznek, hogy a hatoság félrevezetése vádjával indul a feljelentõ ellen eljárás, ha netán a tolvaj ezt a kérdését felteszi, akkor ugyan mégis legyen már jogom fikázni õket

és csakazért is feltöltöm ujra az oldalam (ujabb tapasztalati kiegészitésekkel, szkennelt iratokkal, stb stb), és még nagyobb reklámot dobok neki 😊

na ezért divat utálni a zsarukat 😊
mert
- tehetetlenek
- nem foglalkoznak semmivel, csak kimennek a helyszinre, fotoznak, és ezzel letudnak mindent
- már elõre eldöntik, hogy "bizonyiték hiányában" lezárják a nyomozást 2 honap mulva
- és mert ha én felhivom a zsarukat, hogy valaki fegyverrel mászkál, akkor rámennek erre valakire 15-20-an kommandos formában, minden létezõ jogátol megfosztják, megrugdalják, megalázzák, aztán ha nincs tárgyi bizonyiték, még elnézést sem kérnek

na én ezért utálom a zsarukat 😊

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

Azért mert szegény, ártatlan embereket bántják😞

Igaz, én is ártatlan vagyok, mégse bántanak, mondjuk biztos bennem van a hiba😞

Még nem vertek meg, nem rugdostak meg, nem fujtak le semmivel a rend õrei... lehet azért mert ha felszólitanak, elmegyek. Tudom ez gáz, meg csicskaság, dehát én már csak ilyen vagyok, hogyha jön velem szembe x száz rendõr nem maradok ott.

Szal akit bántanak a rendõrök azok mind mind ártatlan kis lélek😊

PyRex
"mégse volt belõle hasznom 😞"

azon kívül, hogy uszítottál egy csomó arra éhes embert 😞
nem tudom miért divat magyarországon a rendõrséget utálni...

soulhunter
bocs, 61
melléütöttem 😊

"61. § (1) A Magyar Köztársaságban mindenkinek joga van a szabad véleménynyilvánításra, továbbá arra, hogy a közérdekû adatokat megismerje, illetõleg terjessze."

én csak megismertem a rendõrségi módszereket (saját bõrömön), és weboldalon terjesztettem, mint közérdekü adat, informácio 😊
erre a zsaruk berágtak, és most becsületsértésért folyik ellenem eljárás 😊

na ennyit arrol is (404-es hiba, holott eszem ágában se volt törölni), meg ugy alapjában véve arról, hogy a törvények védik a civileket, õk csak betartatják

de ha már sok volt a szabadidõm, és van véleményem, akkor miért is ne? - gondoltam én kis naiv 😊
bár népszerü volt az oldal, mégse volt belõle hasznom 😞

na mind1...

majd irok én is 1 könyvet 😄
fõleg arrol, h a netes anonimitáshoz nem elég 1-1 proxy 😊

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

Mr_no_NaMe
Nem hiszem el, hogy nem láttad még ezt a plakátot/hirdetõtáblát sehol...ez 1 könyv
PyRex
najó õ egyedül 😊)))

qtab986
<#eljen>

War. War never changes.

qtab986
Néha én is gondolok arra meg kellene tanulni úgy netezni,hogy ne tudjanak azonosítani de még nem volt elég elszántságom beletanulni.
Az a PTK 51.§ micsoda?Megnéztem de nálam az a szövetkezetre vonatkozó külön törvény.

soulhunter
én is irtam negativ kritikát az országrol...
hasznom nem volt, csak sok szabadidõm... meg véleményem...
most becsületsértés miatt folyik ellenem eljárás, mert le mertem irni weblap formájában a véleményem, és a szernyecekrõl is irtam pár megtörtént eseményt, ami alapján tehetetlen barmoknak tartom õket...
a tulkapásaikat is leirtam az oldalon, a zsernyecek megnézték, beidéztek, és most megy az eljárás 😊

ennyit errõl az országról, meg a hires szolásszabadságrol
meg ugy alles zusammen a PTK 51. § -rol...

PyRex
Tudod, ebben az országban bárkibõl lehet sztár, aki:

- utálja Gyurcsányt
- utálja a rendõrséget
- uszítja a birkanépet

sajnos ez az igazság.

qtab986
Mi érdeke származna abból ha egy csomó kamu dologról adna ki könyvet?

haszna a megfelelõ szó de a naivságod is bájos.

Sadist
Ha amit leírsz szórakoztató, akkor persze hogy eladható lesz. Még akkor is, ha nem vagy walesi herceg.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

bardocz
Hát figyelj,láttam õket a 4 emeletes épület oldalán leereszkedni,úgyhogy tuti nem szokványos rendõrök.Amúgy a lurdy-ház melletti strandon van ez.
PyRex
balhézási kényszer 😊

Hegi90
szívembõl szóltál.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

<#nevetes1>
De azért biztos van valóságtartalma!
Vagy fogom magam és írok valamit hogy én vagyok a Walesi herceg (egyébként lány vagyok), és elmesélem a királynõ nilyen szexuális életet él, akkor az eladható lesz szerinted?
LES FORZA INTER
igen nagyjából ezt akartam jelezni <#integet2>

-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?

szavát sem hiszem senkinek
😊))

fotográfik kolomp edisön :D

John Cena
érdekes tápig😄

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Sadist
"Kommandós alatt általában a Terrorelhárító Szolgálat felszámolóit értik."

Ekkora feladatköre egyik fegyveres szervezetnek sincs, úgyhogy az ipse vagy ment folyamatosan egyikbõl a másikba, vagy kis kamufaktor bejátszik.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

bardocz
Kommandós nem csak terrorelhárító.Van pár ismerõs,akik szokták motorral kísérni a fletót,és hasonlóakat,és nem sima rendõrök.Furgonukban mutatták maszkot,golyóáll mellényt,ami nem egy szokásos rendõr felszerelése.(és ahol megismertük õket elég gyakran vannak gyakorlatok vaktölténnyel épület oldalán kötélen lemászós móddal,vagyis régebben voltak)
Sadist
Szerinted? 4 betû, elég könnyû kitalálni.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Pénz.

Sadist
Már csak azért is kamunak, vagy legalábbis szépen kiszínezettnek tûnik, mert ez a "kommandós" kifejezés csak ilyen hétköznapi szóhasználat, lerí róla a szakmaiság hiánya. Kommandós alatt általában a Terrorelhárító Szolgálat felszámolóit értik. Azok pedig ahogy a nevében is van, terror cselekményekkor lépnek közbe, úgy mint túszejtés, repülõgép eltérítés, stb.
Ahogy írták már többen, a lázadás leverés nem az õ feladatuk, ahogy a kiemelten fontos személyek védelme, vagy a szervezett bûnözésbe való beépülés és nyomozás sem.

Félreértesz, most nem konkrétan erre a könyvre gondoltam.

Köszönjük Emese.

godga
TEKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK

&#9608;&#9608;&#9608;&#9608;&#9608;&#9608;&#9608;&#9608;&#9608;&#9608;&#9608;&#9608;&#9608;&#9608;&#9608;&#9608;&#9608;&#9608;&#9608;&#9608;&#9608;&#9608;&#9608;&#9608;&#9608;&#9608;&#9608;&#9608;

godga
ja

&#9608;&#9608;&#9608;&#9608;&#9608;&#9608;&#9608;&#9608;&#9608;&#9608;&#9608;&#9608;&#9608;&#9608;&#9608;&#9608;&#9608;&#9608;&#9608;&#9608;&#9608;&#9608;&#9608;&#9608;&#9608;&#9608;&#9608;&#9608;

Van egy riport is az íróval az oldalon. Nekem hitelesnek tûnik a hapsi. Nem értem. Mi érdeke származna abból ha egy csomó kamu dologról adna ki könyvet?
A politikusoknak hisz az ember?! De ha valaki negatív kritikát ír az országról akkor arra mindenki ráfogja hogy biztos nem az igazi.
Ez meg nem megtörtént eseményen ALAPUL.
de nem védem tovább mert lehet hogy neked van igazad....