11
  • Sanyix
    Olvasd el az aláírásom, első részét. Ez egy ilyen medzsik trikk :D
  • balee66
    Nahát!:D
  • who am I 7
    standbyolj csak, holnapra a 10Gigabytos Vista Hegyet kell megmászni, úgyhogy készítsd fel lelkileg is a kis biteket az agyacskádban, nehogy blue death-et kapjál..és elszálljál cylinderestűl
    Hova tüntek a táblácskák a neved mögül?lol XD
  • 12346
    nem azér, de miért van ennyi német vonatkozású cikk? őszintén, ki nem sz**ja le, hogy mi van ott:C
  • HöfEE
    Az, hogy az embereket be lehet etetni a 200 millás weblappal nem azért van mert sok embernek nincs szélessávú internet elérése. Akinek van annak is a többsége nem ért annyira a dolgokhoz, hogy ezt felfogja. Bekapcsolja a gépet elinditja az internet explorert jönnek be a weblapok azt csók.
  • HöfEE
    Jó!
  • 5c0rp330n
    németországban simán finanszírozhatnák mondjuk a sima ADSL-t államilag, aki pedig gyorsabbat akar, használhatna olyat is persze, a saját pénzén.. nálunk ilyen persze fel sem vetődik, az internethez szoktató pénzek valahogy eltűnnek, vagy teljesen haszontalanul használódnak el, nekünk inkább 200milliós kormányszivivő.hu honlap kell, az sokkal lényegesebb. és hasznosabb beruházás, ráadásul csoda, hogy ilyen kispénzből is milyen jól össze tudták dobni
  • Ben C
    Nem értem ezt a cikket. Semmi vonatkoztatás kishazánkra, ahol sokkal rosszabb a helyzet.. Lehet hogy német lettem csak nem tudok róla?
  • roliika
    "de akár 2500 települést is érinthet csak Németországban." <- Érted. Hogy itthon mi van az le van x*rva.

Itthon nálam azt jelenti a digitális szakadék, hogy 200 millát elköltenek egy kormányzati portálra, és az a szép, hogy a nép meg lehiszi hogy ennyibe fájt be lehet etetni azokat akik nem tudják mennyibe kerül a vas, és a kód mögötte.

Itthon nálam azt jelenti a digitális szakadék, hogy az angoltanár megkérdezi a Tecsós nyelvoktató CD-t a gépbe (fordítva) helyezve, hogy a CD nem-e lesz vírusos.

Ejha.
  • Lazarus
  • Sanyix
    tegnap megmásztam a digitális hegyet. 5764 bit magas volt, a bitnyomás pedig a felére, 67 bitre csökkent, így alig tudtam bitstreamet venni, majdnem destroyolt a virtuális gép. De aztán leértem a digitális gleccserhez, és azon lecsúsztam a bitstream patakhoz, amiből feltöltöttem a bufferemet, meg a cachemet, friss bitekkel, majdnem stack overflow lett belőle, de debuggoltam a témát. Aztán beültem az adatátviteli csomagomba, felmentem az új 0-ás digitális sztrádára, majd visszaérkeztem a saját szektoromba, az 1. cylinderen, bitfürdőt vettem, és aztán ECC ellenőrzés, majd standby mód.

Ejha.