16
-
Ferrer #16 Ráadásul csomó anyagot még sztereóban sem képesek jól elkeverni.. -
#15 Nekem volt szerencsém hozzá ->stereo szép jó minőségű lossless a választásom.
Mellesleg zenélésnél, ha hangszeres, el lehet helyezni jól mikrofont, és az átlagembernek 2 füle van, és aki tényleg minőséget akar, nem is hangfalakról, hanem fejhallgatóval hallgatja, -> 5.1 useless. -
#14 Akik nem szeretnek lopni ^^ -
#13 Nem.
155 x 14 = 2170 Ft
Nem sokkal drágább a boltban a kézzel fogható termék, ráadásul nem agyontömörgélt MP3-ba, hanem Audio CD formátumban egyenesen a gyárból.
Normális ár? Idehaza pl. egy ismertebb előadó 250-300-tól kapható/dal. SOK!
Ismertlen 50 Ft, ismertebb/premier 100 Ft.
Ezt találom elfogadhatónak és előbb utóbb kénytelenek lesznek ennyiért adni. -
#12 ki az aki pénzt ad bitekért ? -
Yv@n #11 Ezt kédezd meg ismét, miután volt szerencséd meghallgatni pár eképpen tárolt albumot, nagyokos. -
#10 0,99$ nem normális ár?:)
szerk: itunes valóban nem csak USA, de van 1001 alternatíva euban rá hasonló árral -
endale #9 Sok értelmét nem látom. A zene hordozhatósága és minősége réges-rég nem probléma, csak a illegális másolás. "Az ellen nem véd " ugye, úgyhogy nem is értem, hogy a SanDisk-en kívül a többieknek miért jó? Arról nem is beszélve, hogy a hangyaf*sznyi kártyákat nem szívesen cserélgetném a buszon, vagy az utcán, az meg nem valószínű, hogy 1 albummal elvagyok egész nap. -
sonic333 #8 Zenéhez minek 5.1 te okosfejű gyerek? -
#7 A sima DTS nem sokat ér egy hagyomános Audio CD (Flac veszteségmentes tömörítésel készűlt ) is anyag simán alázza. Más tészta a DTS-HD Master Audio, DTS++, tömörítetlen DTS amit most vezetnek be a Blue-ray és HD-DVD -kel. -
coolbboy83 #6 Hát igen..... már pár éve SACD minőségnek kéne lennie, és nem ratyi mp3....
4 Gbytos kártyát is annyiba kerül legyártani!!! arra felférne DSD kódolású SACD minőség....vagy DVD minőség. -
Yv@n #5 2008 végéhez közelítve stereo, veszteséges tömörített zenét...Hogyne.
Majdcsak eljutunk egyszer addig is, hogy DTS 5.1 csatornás zene lesz elérhető, ha így haladunk akár már 20 év múlva. -
#4 Ez sem megoldás semmire.
Itt olyan adatbázisra van szükség ami olyasmi mint az iTunes, csak sokkal nagyobb és nemzetközi kínálattal és jóval olcsóbban. Ez lesz a megoldás... már rég millárdokat kaszálhatnának vele, ha normális áron lehetne letöltni mindenhol a világon 1-1 mp3 számot.
-
Myron #3 vagy lenne egy nagy gép amibe be lehetne rakni a rack-et és akkor benyomod a vinyót, áthúzod rá egy érintőképernyőn ami kell, kiszámolja mennyibe kerül, bedobod a pénzt, kihúzod a vinyót, és viszed haza :D -
#2 MicroSD-SD adapterrel még vagy félmilliárd másik eszköz is tudja használni. Szerintem jó ötlet és megpróbálnak haladni kicsit a korral. Azért a zenei CD-ket a hangminőség miatt nem fogja teljesen kiszorítani szerintem, de jó alternatíva mindenképpen.
OFF
Azt sem értem, hogy mért nem jön a zenei DVD, ahol esetleg 100 KHz környéki mintavételezéssel és sokcsatornás hangzással lehetne nyomulni. Persze nem kocsiba, meg hordozható lejátszókba...
ON -
darkhill #1 HDDn kellene árulni a zenéket! fasza alternativa lenne!