11
-
#11 Ami igazán pikáns, ezen a héten a régi Barátok Köztös szereplőkkel ment a Hal a Tortán :D Nem volt semmi ahogy Hoffer Misi baxogatta Berényi Ákost: D -
#10 Figyelj már ez egy nemzetközileg elfogadott mérési módszer, amerikában és etiópiában is igy mérik :) -
winnie #9 keversz valamit. a hibahatár statisztikai fogalom, erre utalsz, majd a mondat második felében elutasítod a statisztikai mérést. szíved-joga, szerintem is jóval nézettebb a BK, de ha nem hiszel a statisztikának, akkor ne hivatkozz hibahatárra:) -
Adamul #8 Na szóval EZ a hibahatáron belül kategória... ha én nézem vagy nem nézem arról ők nem tudnak TEHÁT már nem valós az eredmény azokra kivetítve akiknél nincs mérő, hiszen ha azt feltételezik h nézik és mégse akkor nem jött be... -
winnie #7 1500? annyi teljesen felesleges lenne, feleannyiból is normális eredmény kapható. -
god25 #6 10E??? Valami 1500 háztartásban van mérő. :P
Kíváncsi voltam, hogy az egyik szart melyik másik szar képes megverni. :D:D:D -
Adamul #5 ez semmit nem jelent 10 000 néző sztem hibahatáron belül van annál is inkább hogy a mérőkütyü összesen sincs 10 000háztartásban valszeg. (és akkor még nem is beszéltünk azokról ahol csak ugy "hobbiból" megy a tv, pl konditermekben, szállodákban, vagy akik torrentről töltik le...) -
MrBlowfish #4 Kiszőkített haj - 10.000Ft
Szilikonos száj - 100.000Ft
Szilikon mellek - 1.000.000Ft
Egy ország előtt napról napra beégni - MEGFIZETHETETLEN
:) -
kandeláber #3 "mint a BK szereplőinek szövevényes, körömrágó izgalmakkal teli, ámbátor tanulságos élete."
LOL -
Loverman #2 Nem Viktor, tévedsz! Mindjárt jön CRumi és bebizonyítja hogy a Barátok Közt nem bukott meg! LOL -
#1 Az a videó nagyon kész...