Már nem a Barátok közt a legnézettebb idehaza

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DjDano
Ami igazán pikáns, ezen a héten a régi Barátok Köztös szereplõkkel ment a Hal a Tortán 😄 Nem volt semmi ahogy Hoffer Misi baxogatta Berényi Ákost: D

DjDano
Figyelj már ez egy nemzetközileg elfogadott mérési módszer, amerikában és etiópiában is igy mérik 😊

keversz valamit. a hibahatár statisztikai fogalom, erre utalsz, majd a mondat második felében elutasítod a statisztikai mérést. szíved-joga, szerintem is jóval nézettebb a BK, de ha nem hiszel a statisztikának, akkor ne hivatkozz hibahatárra😊
Na szóval EZ a hibahatáron belül kategória... ha én nézem vagy nem nézem arról õk nem tudnak TEHÁT már nem valós az eredmény azokra kivetítve akiknél nincs mérõ, hiszen ha azt feltételezik h nézik és mégse akkor nem jött be...
1500? annyi teljesen felesleges lenne, feleannyiból is normális eredmény kapható.
10E??? Valami 1500 háztartásban van mérõ. 😛
Kíváncsi voltam, hogy az egyik szart melyik másik szar képes megverni. 😄😄😄

ez semmit nem jelent 10 000 nézõ sztem hibahatáron belül van annál is inkább hogy a mérõkütyü összesen sincs 10 000háztartásban valszeg. (és akkor még nem is beszéltünk azokról ahol csak ugy "hobbiból" megy a tv, pl konditermekben, szállodákban, vagy akik torrentrõl töltik le...)
Kiszõkített haj - 10.000Ft
Szilikonos száj - 100.000Ft
Szilikon mellek - 1.000.000Ft
Egy ország elõtt napról napra beégni - MEGFIZETHETETLEN

😊
"mint a BK szereplõinek szövevényes, körömrágó izgalmakkal teli, ámbátor tanulságos élete."

LOL
Nem Viktor, tévedsz! Mindjárt jön CRumi és bebizonyítja hogy a Barátok Közt nem bukott meg! LOL

Chocho
Az a videó nagyon kész...

Gaming is believing.