Szekeres Viktor

Már nem a Barátok közt a legnézettebb idehaza

Voltak már apróbb jelek, melyek arra utaltak, hogy nemsokára trónfosztás várható, egyszer-kétszer a Barátok köztet elkapta a TV2, de olyan már nagyon régen fordult elő, hogy a hét legnézettebb produkcióját ne az RTL Klub szállítsa, amikor a Barátok közt éppen nem pihen.

Az előző héten mindez megtörtént, hiszen a TV2 gasztronómiai műsora, a Hal a tortán bizonyult a legnézettebbnek, ami azt is mutatja, hogy az embereket vacsora közben vagy után jobban érdekli a főzőcskézés, mint a BK szereplőinek szövevényes, körömrágó izgalmakkal teli, ámbátor tanulságos élete.

Szeptember 19-én a TV2 műsorát ugyanis 1,701 millióan látták, míg a heti legnézettebb Barátok közt-epizód "csak" 1,691 millió nézőt vonzott, s bár mindkettő megnyerte saját napját (előbbi a péntekit, utóbbi a hétfőit), a Hal a tortán folyamatos jó teljesítménye mellett nem lehet szó nélkül elmenni.

Természetesen egy hírességekkel teletűzdelt műsor sikere a jó castingon, a szereplők kiválasztásán is múlik: nem véletlen, hogy a roma vendégek szereplése 2 hete ugyancsak nézettségrekordot eredményezett. Az elsőséget hozó hét sztárjai Rába Tímea, Torgyán József, Albert Györgyi, Hajdú Péter és Fásy Ádám voltak, míg a siker e hétre is borítékolható, hiszen a TV2 jó érzékkel beválasztotta a résztvevők közé a múlt héten a bulvárlapok címoldalán trónoló Keleti Györgyit. (Azt pedig csak a bulvár feltétlen híveinek súgjuk meg, hogy erről a forgatásról a TV2 tudta nélkül kikerült egy kínos, számonkérő videó is, mely már felkerült a videómegosztókra.)

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • DjDano #11
    Ami igazán pikáns, ezen a héten a régi Barátok Köztös szereplőkkel ment a Hal a Tortán :D Nem volt semmi ahogy Hoffer Misi baxogatta Berényi Ákost: D
  • DjDano #10
    Figyelj már ez egy nemzetközileg elfogadott mérési módszer, amerikában és etiópiában is igy mérik :)
  • winnie #9
    keversz valamit. a hibahatár statisztikai fogalom, erre utalsz, majd a mondat második felében elutasítod a statisztikai mérést. szíved-joga, szerintem is jóval nézettebb a BK, de ha nem hiszel a statisztikának, akkor ne hivatkozz hibahatárra:)
  • Adamul #8
    Na szóval EZ a hibahatáron belül kategória... ha én nézem vagy nem nézem arról ők nem tudnak TEHÁT már nem valós az eredmény azokra kivetítve akiknél nincs mérő, hiszen ha azt feltételezik h nézik és mégse akkor nem jött be...
  • winnie #7
    1500? annyi teljesen felesleges lenne, feleannyiból is normális eredmény kapható.
  • god25 #6
    10E??? Valami 1500 háztartásban van mérő. :P
    Kíváncsi voltam, hogy az egyik szart melyik másik szar képes megverni. :D:D:D
  • Adamul #5
    ez semmit nem jelent 10 000 néző sztem hibahatáron belül van annál is inkább hogy a mérőkütyü összesen sincs 10 000háztartásban valszeg. (és akkor még nem is beszéltünk azokról ahol csak ugy "hobbiból" megy a tv, pl konditermekben, szállodákban, vagy akik torrentről töltik le...)
  • MrBlowfish #4
    Kiszőkített haj - 10.000Ft
    Szilikonos száj - 100.000Ft
    Szilikon mellek - 1.000.000Ft
    Egy ország előtt napról napra beégni - MEGFIZETHETETLEN

    :)
  • kandeláber #3
    "mint a BK szereplőinek szövevényes, körömrágó izgalmakkal teli, ámbátor tanulságos élete."

    LOL
  • Loverman #2
    Nem Viktor, tévedsz! Mindjárt jön CRumi és bebizonyítja hogy a Barátok Közt nem bukott meg! LOL