The Hunter
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igen, elõfizetõ vagyok. Nem kerül sokba szerintem és nem olyan mint egy mmo, ahol ha nem lépsz be napokig-hetekig, akkor lemaradsz valamirõl.
És akkor, akár mennyi mule deert levadászok utána sem lehet más állatot lõni?
Te elõfizettél rá?
Ha inkább csak pár napra próbálnád ki az adott vadat vagy területet, alatta a Doc's store-ban ott van minden(fegyverek, engedélyek stb.)
Belül a játékban vagy a The Hunter honlapján?
Cooler Master Elite 430 with 3 Cooler Master Sickleflow 120, Gigabyte GA-770T-D3L, AMD Phenom II X4 965 BE(3,4 Ghz), Nvidia GTS 450 1Gb, Kingmax 6Gb DDR3 1333 Mhz Western Digital WD5000-AADS 500Gb
Most kezdtem el a Huntert és van vele egy problémám,van töltényem még sem enged lõni, például ha egy fácánra lövök akkor azt írja ki angolul hogy nincs engedélyem! Nem tudjátok mit kellene csinálni?
Köszönöm!
Amúgy nagyon tetszik!!!!
akkor fel is veszlek 😊 amúgy a skillek mire jók?
Husz (Revo)
Barátok felvétele: Social, Friends, ott beirod a nevét, akit keresel, és Add Friend! Engem fel is vehetsz, ha gondolod, brokenstriker a nevem.
Ez a küldetésem van most:
Visit the Campsite.
It's your favorite wri.. assistant Jane! Great job mate, that trip covered the whole island! <br/><br/> Sounds like it was so much work... Unfortunately I had to through most of it away. But, mind you, that's how showbiz works. <br/><br/> But now we need some romance by the fire! Care to hike to the Campsite for me?
Itt mit kell csinálni?
Amúgy megmondanátok hogy hogy kell barátot felvenni?
Husz (Revo)
A következõ területet és állatokat még nem árulták el.
Pedig ez pont egy olyan játék, ami nem kerül sokba és néha ha van az embernek kedve vadászik egyet, aztán pár napig pihenteti és nem veszít semmit. Nem beszélve, hogy erre az évre is sok újítást ígérnek.
Ha valakit érdekel, akkor írjon erre a mail címre és megbeszéljük a dolgokat. Természetesen olcsóbban adnám, mint amennyibe került az egész.
cím: [email protected]
3 hónap = kb.3800 Huf.
További jó játékot, és köszi a segítséget.
😊
- Mennyit, hol, és hogyan kell fizessek?
( Maestro kártyám van )
Jó vadászatot! 😊
Cooler Master Elite 430 with 3 Cooler Master Sickleflow 120, Gigabyte GA-770T-D3L, AMD Phenom II X4 965 BE(3,4 Ghz), Nvidia GTS 450 1Gb, Kingmax 6Gb DDR3 1333 Mhz Western Digital WD5000-AADS 500Gb
1.- Fizetnem kell h játszhassak, vagy csak a plusz dolgokért (pálya, állat, fegyver, stb.)?
2.- Mi tartozik az ingyenes játékmódhoz?
3.- A küldetés végeztével ki kell lépnem a játékból, vagy folytathatom onnan ahol vagyok egy másik küldetéssel?
A segítséget elõre is köszönöm.
Amiket én láttam változásokat: a mule deer a szigetcsere óta ritkább, mint a WH szigeten volt.
A random agancsgenerálás óra lényegesen kevesebb a magasabb pontú állat, erre elég sok panasz is van a fórumon.
Olvastam a hivatalos fórumon, hogy magyarul is már jelentkezett valaki csinálni a fordítást, innen van az illetõ esetleg? Gondoltam én is segítek csak kíváncsi vagyok mekkora munka. A fejlesztõk szerint nagyon nagy.
Haha.. ez valóban szinte hihetetlen. <#hamm>#hamm>
Megérdemelted amúgy.

szerinted ez hány kilo?
gyigyi22 : mule deer-nél 130kg körül van a plafon , valamit benéztél szerintem xd