The Hunter
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most látom ,hogy aki Tailrunner csomagot fizetett elõ annak automatikusan bent van az engedélyei között, vagyis külön nem kell megvenni .
Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]
A fegyvereket örökre veszed, végleg a tiéd marad, nem lehet beváltani. Ha valami újat szeretnél azt meg kell venni.
ezt rosszul írtam
egy ilyen fülecske van:
"Earn em$"
ami legalul is megtalálható
Husz (Revo)
1. Bejelentkezel a The Hunter weboldalán
2. Katt a Store azon belül pedig a Huters Store-ra
3. Aránylag felül van egy "Earn$" fülecske na arra kell rákattintani
4. Itt található különféle szponzorok(Matomy, SponsorPlay stb)
5. Rákattintasz az egyikre (a TrialPay-t nem érdemes, mivel ott csak fizetõsek vannak)
6. Itt megjelennek amolyan promóciós linkek, amik alatt egy leírás található, hogy mivel szerezhetjük meg azt a bizonyos EM$-t (ajánlott egybõl a FREE/INGYENES fülecskére kattintani!) ilyen feladatok: Regisztrálj és érj el X szintet egy játékban; tölts le egy programot és telepítsd fel.
7. Ha mindent jól végeztünk el akkor 10-15 percen belül(írja hogy mennyi idõ után írja jóvá) megkapjuk a pénzt
+1. Található egy Videó fülecske is, itt csak annyi a dolgunk hogy megnézzük a videót(megállítás nélkül), és néha még meg is kell ezt osztanunk Facebook-on
+2. Vannak az úgy nevezett "TASK"-ok(feladatok) ezekhez szükséges némi angol tudás is! Ilyet a Matomy-nál mindig találtok! Ennek a feladatnak több fajtája is van: ilyenek:
- Termékek kategórizálása
- Weboldalon az email címek felkutatása/telefonszámok felkutatása
- Képek értékelése (marketing szempontból, nem jó, jó, tökéletes)
- Google keresések alapján weboldal megtalálása
+2.1: Ezek elméletileg idõre mennek, bár ez szerintem kamu, mivel hogy akármilyen gyorsan vagy lassan is csináltam meg a feladatot(ami 10 részre van osztva) mindig ugyanannyi idõt vett le.
+2.2: A feladatot csak pontosan lehet elvégezni mivel hogy ha 75% alá süllyed a pontosságunk akkor hibásnak tekinti a feladatot és nem enged tovább(újra se lehet kezdeni)!
Fontos: Van mikor nem a megfelelõ oldalt tölti be, ezekre figyelni kell, ha ilyennel találkoztok akkor az amolyan kamu ajánlat... ezt úgy lehet megállapítani, hogy semmi köze sincs a betöltött weboldalnak a szponzor linkben leírtakhoz!
Remélem nagyjából érthetõen írtam le, kicsit késõ van és ilyenkor már nehéz értelmesen fogalmazni. 😊
Husz (Revo)
segítséget elõre is köszönöm.
Utána regisztráció, aztán nem tudom én nem mentem tovább.
DÁTUM / Kapott összeg / Ennyi volt / Ennyi lett / Ennyit fizetett
2012 Jan 29 16:23 / Credit 10.00 / 0.00 / 10.00 / None (Credit purchase.)
Husz (Revo)
íme az én pénzszerzésem:
2012 Jan 29 16:23 Credit 10.00 0.00 10.00 None (Credit purchase.)
2012 Feb 1 11:39 Credit 45.00 10.00 55.00 None (Credit purchase.)
2012 Feb 1 18:15 Credit 1.00 55.00 56.00 None (Credit purchase.)
2012 Feb 2 12:00 Credit 80.00 56.00 136.00 None (Credit purchase.)
2012 Feb 2 18:50 Credit 1.00 136.00 137.00 None (Credit purchase.)
2012 Feb 2 19:22 Credit 1.00 137.00 138.00 None (Credit purchase.)
2012 Feb 3 21:26 Credit 1.00 138.00 139.00 None (Credit purchase.)
2012 Feb 4 08:52 Credit 35.00 139.00 174.00 None (Credit purchase.)
2012 Feb 4 22:03 Credit 1.00 174.00 175.00 None (Credit purchase.)
2012 Feb 22 08:24 Credit 167.00 175.00 342.00 None (Credit purchase.)
2012 Feb 28 14:10 Credit 5.00 342.00 347.00 None (Credit purchase.)
Hamarosan meglesz a távcsõre a pénz 😊
Ja és egy tipp érdemes egybõl a FREE fülre kattintani, ott vannak a jó ajánlatok, bár van köztük macerás, de aránylag jól fizetnek! Ha jól néztem most jött egy újabb szponzor, szóval még több lehetõség van EM$ szerzésére!
Husz (Revo)
Nem ez teljesen véletlen. Annyi, hogy a nagyobb pontos állatok óvatosabbak nehezebb észrevenni õket. Próbálkozz a hajnali órákban.
Majdnem minden olyan online játék ahol háttérben szerverek is vannak, és az újdonságok jelentõs része ingyenes, az fizetõs.
Nem szabad idekeverni a CoD vagy BF típusú játékokat, mert ott a fejlesztõk/kiadók nem üzemeltetnek szervereket. Nem beszélve hogy a legkisebb módosításokért(pályák pl.) is pénzt kérnek.
Ez egy F2P típusú játék ahol a többlettartalomért fizetni kell, mint ezer más online játékban.
A szponzot linkek meg rosszak,olyan helyre akar regisztráltatni ahol már van regem.
Szerinted nincs sponzoruk a fejlesztõknek?Van igy fizujuk is.Ugy hogy a többi játékhoz hasonlóan itt is megkellene hagyni a vásárlás nélküli haladást.
Ha kell hirtelen 10 játékot feltudnék sorolni ahol lehet haladni vásárlás nélkül is,DE ITT NEM 😞
Vasárnapig van egy verseny amire neveztem,megprobálok jól szerepelni de kezdõként még 130 pontnál többet nem kaptam egy vadért se,igy megse fogom közeliteni az 1sõt aki 240 pont körül van most.
Az állatok nagysága a szinttõl is függ amugy???
Három hónapos tagsággal mindenre lehet vadászni(még fegyvereket is kapsz), minden szigeten. Ez 11 euro, azaz kb. 1000 Ft havonta. Szerintem nem vészes.
Van még valamilyen szponzorlinkekre kattintós dolog, de azt egyáltalán nem ismerem és a fórumon is olyasmit olvastam, hogy macera.
A fejlesztõktõl pedig nem lehet elvárni, hogy ingyen dolgozzanak, mert kevesen vannak és folyamatosan adják ki az új tartalmakat, változtatásokat.
Nincs benne semmi felesleges dolog ami manapság ritka 😊
De ha ott lenne vmi féle üzenõfal vagy chat akkor ott is lehetne online eszme csere és kihagyhatnánk e miatt egy másik oldalt.
Egy kérdés,pénzt vhogy lehet a játékban szerezni vagy csak vásárlással lehet?
Mert ha csak vásárlással akkor a fejlesztõknek van még mit tanulni,ugyanis minden online játékot lehet vásárlás nélkül is játszani csak lassabb a fejlõdés.
Én hiába lõvöm sorra a szarvasokat ( hímet,nöstényt ) néha találok gombát is,nincs a játékban pénzem.
Volt mikor 3as szintû szarvast írt ki nekem a játék és nem engedett rá lõni se.
A lényeg ha nem vásárolok játék pénzt nincs esélyem átjutni másik pályára és több féle állatra vadászni se?
Ez azért fontos mert akkor többet nem játszok vele,feleslegesen nem pazarlom az idõt olyanra amire felesleges.
Ami kár lenne mert ilyen grafikáju vadász játékkal még nem találkoztam ( deer hunterekre gondolok ).
Elõre is köszönöm a választ.
További infó.További infó
Ha gyõzöm lesz holnapra egy állatok szekció is.
Ha nem idegenkedsz a netes vásárlástól én itt vettem: simmarket:theHunter
Vásárlás után kapsz emailben egy kódot, azt be kell írni a hivatalos oldalon és azonnal upgrade-eli az accountodat. 4 hónapos tagságot ad egy csomó mindennel együtt.(fegyverek, egyéb cuccok a link alján látod)
Nagyon király !
Cooler Master Elite 430 with 3 Cooler Master Sickleflow 120, Gigabyte GA-770T-D3L, AMD Phenom II X4 965 BE(3,4 Ghz), Nvidia GTS 450 1Gb, Kingmax 6Gb DDR3 1333 Mhz Western Digital WD5000-AADS 500Gb
Mivel egyre több magyar játékossal találkozom, gondoltam csinálok egy magyar weboldalt, ahol a kezdõk sok kérdésre megtalálják a válasz, illetve folyamatosan frissítem a fejlesztõk által kiadott hírekkel, információkkal így aki aktív játékos az is találhat rajta majd a jövõben infókat.
Itt találhatjátok az oldalt.
A 1484-es hozzászólásomnál ott a link, ami valamennyire elmagyarázza a pontokat. A zölddel jelölt 'leágazások' a tipikus pontok. Na ebbõl kell 12 <#nevetes1>#nevetes1>
Harvest a Mule Deer doe de nem tudom mit jelent hiába lõttem ki az öszvér szarvast nem teljesitettem a küldetést és ezt sem értem Harvest Whitetail buck with at least 12 typical points.elõre is kösz!!!
Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]
Javaslom ,hogy szánj rá egy kis idõt ,ha eddig még nem tetted .
Euro Truck Simulator 2 Nick: zsee69(HUN) World of Truck page: https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=278300
Description
A friend of mine, Max the local taxidermist, has an order for a Mule Deer mount. I would help him myself but unfortunately I am all tied up with keeping an eye on naughty hunters. Maybe you could help him out?
Keep an eye on the rack, it's got to be 8 typical points or better. Abnormals do not count. Good Luck!
Objectives
Harvest a Mule Deer buck with at least 8 typical points.
Elõre is köszi a válaszokat!
Euro Truck Simulator 2 Nick: zsee69(HUN) World of Truck page: https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=278300
Elõre is köszi 😉
Husz (Revo)
Husz (Revo)
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222