The Hunter

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Óóóóh bakker tényleg! Hát mindjárt tökön szúrom magam! :) Következõ lenne a kérdésem. Ha megveszem a másikat is az hozzáadódik ennek az idejéhez gondolom. Tehát akkor fél évre fizettem elõ gondolom. ( Az életben soha többet nem veszek semmit fél órával ébredés után... :DD )

Forrest Tomee
1 hónapja kb. 2 fajta 3 hónapos csomag van, az egyik (az olcsóbb) csak elõfizetés a másik az elõfizetés+fegyverek ( ez van a kezdõknek) Nem lehet hogy véletlenül csak a 3 hónapos tagságot vetted meg?

Sziasztok.

Olyan problémám lenne, hogy befizettem az elsõ 3 hónapra de az invertorym nem frissült, semmilyen új fegyvert nem kaptam. Mi lehet a gond? Nem akartam egybõl a supportnak írni gondoltam megkérdezek pár tapasztalt játékost elõbb... :)

Köszi!

Köszi.

Cooler Master Elite 430 with 3 Cooler Master Sickleflow 120, Gigabyte GA-770T-D3L, AMD Phenom II X4 965 BE(3,4 Ghz), Nvidia GTS 450 1Gb, Kingmax 6Gb DDR3 1333 Mhz Western Digital WD5000-AADS 500Gb

Forrest Tomee
Mindenfelé, bár ritkásabb területeken, út mellett több van. Ha sûrû az aljnövényzet nehéz észrevenni. Ha a huntermate van a kezedben és a közelbe van a gomba, akkor ccsipog egyet.

Norby646
Megoldódott. Letöltöttem a teljes játékot a hivatalos oldalról, és így megy. :) Azért köszi!

Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb

Gombák hol találhatóak? Mert én még egy darabot sem találtam. Igaz, ritkán játszom, de akkor is..

Cooler Master Elite 430 with 3 Cooler Master Sickleflow 120, Gigabyte GA-770T-D3L, AMD Phenom II X4 965 BE(3,4 Ghz), Nvidia GTS 450 1Gb, Kingmax 6Gb DDR3 1333 Mhz Western Digital WD5000-AADS 500Gb

Forrest Tomee
Nagyobb update rengeteg volt az elmúlt 2 évben. Új területek, állatok, fegyverek, achievemnt rendszer stb... (nem reklámozni akarom, de az aláírásomban szereplõ oldalon sok infó van, hetente frissítem az új információkkal)
A mutli-val kapcsolatban, úgy veszem ki a hiv fórumon 1-1 hozzászólásból, valamin törik a fejüket, de semmi hivatalos.
Bár ez az a játék szerintem, ahol semmi értelme egy multinak vagy coop-nak.

Forrest Tomee
Nincs valami írásvédelem a telepítendõ könyvtáron vagy valami vírusirtó nem engedi a háttérben a torrentet?

Multi nincsen. Újdonság meg annyi lett, mint amit korábban ígértek. Új szigetek, fegyverek, állatok. Most már van európai helyszín is. Aztán ott van egy jobb, komolyabb szarv szimulátor és jó pár megvásárolható felszerelés, mint sátor vagy fára szerelhetõ vadászles, ami akár ott is hagyható a helyszínen.

Alapvetõen persze ugyanaz a lényege, csak a választék és a tartalom lett több.
Hello! Kb 2 éve játszhattam ezzel a játékkal azóta valami újdonság? Még mindig nincs multi? Vagy valami nagyobb update? Thanks
Norby646
Sziasztok! Tudnátok segíteni? Régebben már játszottam a játékkal, azóta vettem egy új gépet és gondoltam kipróbálom. Letöltöttem az oldalról a launcher-t, fel is rakta az alap launcher-t, ami elvileg indítás után letöltené és telepítené a játék többi részét. Természetesen error-t kapok, ("failed to write torrent file"). Launcher.log-ot megnéztem, leszedtem a torrentet (pontosabban 2-t) a linkrõl ami volt a log-ban. telepítettem, másoltam, de sehogysem jó. Folyton csak error ablakok jönnek, de a játék nem akar elindulni. Van vmi ötletetek mit lehetne ezzel kezdeni? Köszönöm elõre is a válaszokat! :)

Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb

Forrest Tomee
Valami gond van a nyomgenerálással, sok a panasz a fórumon is. Remélhetõleg hamar javítják.

Törölt felhasználó
Ez az új frissités a nyomok megváltoztatásával egy rakás sz.r lehetetlen kibogozni nem tudok lekövetni egy vadat sem normálissan tegnap öt sérült vadat veszitettem el mert össze vissza mentek a nyomok azelõtt meg egyet sem .Katasztrofális logikátlan irányváltoztatások a vadnál azelõtt mindig ki tudtam silabizálni merre mehetett a vad pont mint az életben most kaotikus nyomok tönkelege ,de hogy jót is mondjak az agancsok nagyon szépre sikerültek csak igy tovább
V Domino
Nagyon jó vadászaton vagyok túl.Félóráig követtem egy moose nõstényt,úgy hogy szinte csak a cserkelés elején láttam,meg kb 20 perc múlva megint,mégsem értem utol,mert nem akartam futni.Láttam egy mackót is útközben,de hagytam,annyira rácuppantam a szarvasra.:)
Aztán mikor a sátorverésre kinézett helytõl kb. 10 méterre voltam, a patak túlpartján megugrott egy gyönyörû agancsú whitetail(ahogy távcsõben láttam),de nem bánom,holnap majd folytatom.:)

R.I.P. White Europe

Forrest Tomee
Egy jó tanács: ne fuss folyamatosan, mert el sem tudod képzelni mennyni állat szalad el akiket nem is gondolod, hogy ott vannak körülötted. Ha nem sátorból mész hanem a vadászházból , ott lehet futni az elsõ kétszáz métert, de utána csak sétával érdemes menni. Ha pedig a GPS kör közel jelzi a vadat akkor csakis guggolva osonni. Egyes vadak vaddisznó és medve még osonva is észrevesz 50-60 méteren belülrõl.

Nem vagyok nagy vadászjátékos ezt most megmondom, de ez a játék annyira szép lett és hangulatos, hogy több idõt bele fogok ölni. Hoztam egy videót róla kedvcsinálónak, ebben csak egy fácánt lõttem a végén. Viszont van benne egy rész mikor esik az esõ az is valami csodálatos :)

http://www.youtube.com/v/Ik4tAdWnzsQ&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
V Domino
Ok,kösz a gyors a válaszokat,így már világos.Közbe rájöttem,hogy helyem se volt a hátizsákban,vszeg ezért se engedte felszedni.

Nekem 10 kemping cuccosom van,azokhoz még nem nyúltam.

R.I.P. White Europe

Forrest Tomee
5 sátrad lehet lerakva max. egyszerre az összes mapon.

Nesu
a sátor állandó (felszerelés váltása bármikor),viszont van egy szundi felszerelés ,amit 20 alkalmas és meg kell venni ,ha elfogy .

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

Nesu
Nem ,nem marad ott ,közel kell menni és ki adja a menü lehtõségben ,hogy mit akarsz .a lehetséges válaszok az össze szedés és vagy a felszerelés böngészése ...

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

V Domino
Üdv

Vettem egy sátrat,de nem értem pontosan,hogy mûködik.Leraktam egyet,de nem tudom felvenni.Akkor ez ottmarad spawnpontként állandóra?
Másik,egy szettet 5-ször lehet lerakni egymásután,vagy 5 helyre,és az ott marad végleg?Ez nem tiszta nekem teljesen.<#nemtudom>

R.I.P. White Europe

Nesu
sose gondolj hatalmas dolgokra .mindig a súly számít vagy az aggancs pontozása .általában a súly velejárója az aggancs pontjainak

Köszönöm, megoldottam:)
Ez a feladat.
6 Points of Madness
Description
You really helped me out there... I think... I think that I am almost ready to introduce you to my herd. Not yet though, first you need to take care of a problem for me.

A young 6 point Bull, have been running around the Greens attacking travelers.

Think he's got some sort of neural disease. Take him down before he hurts someone.
Objectives
Harvest male Elk with at least 6 typical points.
Nesu
mi a feladat ,mit írnak a feladatszabóban ?

Sziasztok!

Az lenne a kérdésem hogy a 6. Roosevelt Elk misszióban, merre is kellene keresnem azt a bikát? Én úgy értelmezem hogy valami Greens körül lófrál, de hiába keresek a térképen ilyet nem találom.
Elõre is köszönöm a segítséget!
Forrest Tomee
Szia

Mivel töröttel játszol, nem látod a statisztikádat. Eredeti játékkal(aminek van ingyenes verziója) minden statot a játék szerverén tárol(skillek, achivmentek, vadászatok, fotók sbt)

Sziasztok,tudom egy kicsit hulyen hangzik ,meg egyelore a tort jatekkal jatszom,van valami megoldas hogy valamikepp vissza nezzem,valahol a jatekban a lelott allatokat ? vagy ennyire hibas lenne, hogy nem mutat semmit, Elore is koszonom,ez egy szuper jatek
Forrest Tomee
Szépen rendbe rakták a napokban a hunter store-t, nézd meg a "Wayfarer" kezdõ csomagban lévõ 12 GA Pump Action Shotgun (Wood)
.357 Revolver (Black) kell-e. Ha nem akkor elég a basic csomagban a 3 hónapos, az 5$-al olcsóbb.

sziasztok az lenne a kérdésem melyik csomagot válasszam nekem több féle fegyverem is van de nem tudom melyik csomag érné meg a basic members hips vagy a starter bundles valamelyik a 3 hónapos közûl
norbee46
Az elsõ bika

World of Trucks | My page https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=402173

norbee46
Sziasztok!

Mai napi termés:

World of Trucks | My page https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=402173

Forrest Tomee
Igen, bárhol vannak gombák. Kisebb-nagyobb, színes, pöttyös. A GPS készülékkel gyûjtöd be, mint az állatokat. Vadászat után az összefoglaló oldalon feltünteti az elejtett állatok után a gombákat is.

peterr80
Megtaláltam

peterr80
Sziasztok, A netes, azaz eredeti verzióban tudok valahol felbontást álítani. Sajnos túlbecsülte a program a gépemet és mot bár tökéletes a grafika de sajnos ugy akad mint az állat. Szerintem 15 fps körül lehet. Megoldás van erre?

írnátok valamit errõl a gomba dologról hogy kell elképzelni? megyek az erdõbe és nini ott egy gomba?
peterr80
Köszönöm, kipróbálnám de sajnos most már el sem indul, uninstall gép ujrainditása ujratelepítés és mindig ezt kapom : Nem megfelelõ verzió
Nem is gondoltam a rejtett app data mappára, nekem nem jelent meg ezért nem is gondoltam rá hogy rejtett lehet. Ha megint müködésre tudom bírni akkor feltétlen kipróbálom. Köszönöm a választ

Ha gond lenne a grafikai tulajdonságok beállításával:
1. (Windows 7) A "C:Felhasználók/Felhasználónév/AppData/Roaming" mappában
a "TheHunterSettings_local.cfg"-t írd át "TheHunterSettings_live.cfg"-re.
2. A játék mappájában - thehunter\game - állítsd be a felbontást és a grafikai részletességet a "Settings.exe"-ben.

az appdata asszem rejtett alapból , elõször tedd láthatóvá .

peterr80
Sziasztok. Tört játknál tud valaki megoldást a grafika álitására?
A settingsben hiába álitgatok mert a játékban nem történik semmi. Xp-re találtam megoldást, de nekem win 7em van. Szóval ha tudtok segítsetek légyszives

már nem aktuális !

mi már lehet benne gombázni is? tegnap voltunk nem sok mindent találtunk :D
Forrest Tomee
Jelenleg semmire, csak gyûjtögetni. Késõbb lesz majd gondolom achievment rá.

hello,

a gomba mire jó?
sziasztok

eladóvá vált Magyarország talán legeredményesebb accountja . 101 érmet szereztem , ez mind a tiéd lehet xD
összes fegyver , távcsõ , extra ruha , hívogató , felszerelés meg van benne vásárolva !
amibõl több is van : 8 sátor , 2 treestand , 2 macicsalis hordó .

[email protected] -n érdeklõdhetsz .

Forrest Tomee
Szia!

A www.thehunter.com oldalon regisztrálsz, leszeded a telepítõt innen és utána online játszol. Ha lõttél valamit fotót tudsz készíteni róla, amit az oldalon késõbb bármikor megnézhetsz. Persze ezek csak a hivatalos online módban mennek.(van ingyenes vadászat is) Többi infót fent a linken a magyar oldalon találsz.

Mustangwings
Sziasztok. Leszedtem a játékot csuda fajin viszont az lenne a kérdésem/kérdéseim h:
1. a lelõtt állatokat valahogy vissza lehet nézni? mmint adatokat vagy képeket vagy vmi...
2. elértem egy ponthoz ahol kapu van és nem tudok tovább menni...<#fejvakaras> azokat a területeket hogyan lehet feloldani? o.O nem online játszok csak simán vagy azokat fel se lehet csak ha multizok? <#confused> tegnap kezdtem el játszani ezzel szóval bocs az amatõr kérdésekért :D

Forrest Tomee
Elindult az oldalon is a fórum, ha van kérdésetek ott is feltehetitek.

http://thehunterhungary.eu/
Forrest Tomee
Persze, az elõfizetõk, bármely csomagban automatikusan minden területet megkapnak.