The Hunter

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

megvan
és hol lehet a kliens leszedni?
Falcon87
A háromszáz mega a játék végleges mérete? Vagy még utána töltögetés. Mert most járok 50%ál, és még 12 perc kell.

,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"

Bucser
Nekem is megvan regeltem is. Talán holnap már tudok is játszani (kérdés, hogy mennyi idõ alatt jön le a kliens)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Falcon87
fasza

EZT NEM HISZEM EL!!! NEKEM IS!!!
Falcon87
MEGJÖTT A VIPKÓD!!!!444NÉGYNÉGY

Falcon87
És még gondolom optimalizálják is <#wow1> isten lesz ez a játék. Az állatok viselkedése milyen benne? Szaggatva ugrálnak jobbra-balra, vagy futnak? Van single? Milyen a multi? 😄

Falcon87
Már regeltem vagy két hónapja, de nem kaptam. Most délben is regeltem, de hátha.

Azt nem tudom, én még tavaly feliratkoztam a bétára, de azóta az oldaluk már megváltozott, lehet hogy szerencséd lesz és küldik gyorsan.
Lehet hogy futva közlekedsz?
Szerintem mindegy hogy merre sétálsz én pl. bevetem magam a sziget belseje felé, no meg meglátogatom a lesek környékét.
Hajnalba és este felé aktívabbak az erdei állatok. ;o)
de ha ezen a címen regelek akkor biztos kapok vagy csak akkor ha kiválasztanak?
bajgunar
És a szigeten merrefel lehet találni szarvast?
Mert besétáltam a közepéig (kb fél óra) és nem hallottam, láttam bikát egyet se.
Igen én már lõttem egy pár bikát az egész titka a kis GPS és az hogy nyomogassuk az ID gombját a megfelelõ idõbe pl. ha bõgést hallasz, azután használjuk a csali sípot úgy hogy hasalunk a fûbe és akkor tuti a siker.
bajgunar
Talált már benne valaki egy állatot is?
Mert a repkedö izék, meg a lehulló falevelen kívül én még semmien más mozgással nem találkoztam, pedig már vagy 8km-t legyalogoltam!
Grafikailag, tényleg ütõs game lett!!! Azok a fényhatások <#wow1> , meg azok az erdei hangok <#taps> , jah és háát igen, persze a fegyver hangja is <#wow1> , nagyon ott van!!!
1600*1200 max éls & anizo, és meg se érzi a gép, hogy megy a játék!
Kiváncsi leszek, a végkifejlett játék mien fog lenni, eddig le a kalappal a készítõk elött!!!
Am. eddig még nincs benne jármû ! A véglegesbe már lesz.
Ha regisztrálsz itt:

http://www.thehunter.com/pub/register.php

akkor elméletileg kapsz egy VIP kódot amivel már le tudod tölteni a kliens programot.
Szerintem akkor kapunk plusz dolgokat pl. jármûvet, vagy a .243-nál jobb fegyvert ha fizetünk a dolgokért persze igazi pénzzel.
Falcon87
Énisakarook .D
Jármûvek vannak benne? Valaki írhatna egy összefoglalót.

robi11
hy

Sziasztok

Végre letölthettem a The Huntert megkaptam a VIP kódomat, lenyûgözõ a grafika minden élsimítás maxon és lefolyik a képrõl, a puska hangja maga a gyönyör mint a menydörgés. Az életben is pont ugyan ilyen. Most megyek, megpróbálok egy szarvast kilõni, eddig sokkal-sokkal jobb a Deer Hunter sorozatoknál, a fejlesztõcsapat nagyot alkotott.

Üdv,
Nos... Gyorsban csináltam egy logót, alá lehet kommentelni 😊 Így talán könnyebben megtalálják egymást a magyar játékosok 😊

bowden
A lassú nem kifejezés. Reggel óta megy és még most sincs meg a fele. Talán ha egész este hagyom a gépet reggelre meglesz.

Vissza is igazoltam jól 😊
Úgy tûnik, hogy sokan korlátozzák az uploadot, ezért lassú a kliens letöltése. Sajna ez a hátránya a p2p letöltésnek.
Tesztelõk figyelmébe! Nemsokára felteszek a profilomhoz egy képet (kezdõ komment kíséretében), kérek minden magyar tesztelõt, hogy ide írjon, így könnyebben megtaláljuk egymást!

bowden
azóta már nekem is eszembe jutott, hogy a képek nem jó ötlet😊

elég lassan tölti az új klienst majd délután bejelöllek
bohus néven futok

Nem bug... Kapsz új vip kódot e-mailben, aztán újra kell regelned az oldalon. Hja, és guest helyett warden licenszed lesz 😊

Bucser
Megváltozott a fõldal kicsit és a 2 napja reggelt accal sem tudok belépni.

vajon Bug?

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Azért azt csendben megjegyzem, hogy a trófeák egyediségével vannak még bajok... 😊 Nem véletlen, hogy nincs még trófeaterem.

A képekkel óvatosan, erõteljesen sérti az NDA-t 😊
bowden: Jelöld be melwint ismerõsnek thehunter portálon😊

Ui.: Egyetlen vadász játékkal lehet összehasonlítani, az a DH2005. Ez szebb, és remélhetõen jobb is lesz. Van még mit fejleszteni rajta, de ne feledjük, hogy ez még csak béta... Hazamegyek, és éjjel kipróbálom a V5-ös verziót, kíváncsi vagyok, hogy mi minden változott.

az nagyon jóó lenne elõre is kössz 😄 mármint a képek és az infót
bowden
Az elsõ beta verzio 1.6 gb volt. Most jelenleg nem megy a játék, hibákat javítják és jön pár új dolog is.
Erõsen beta verzio volt még ez, egy fegyver volt kevés kegészítõ tárgy, kevés állatfaj.
A játék maga nagyon szép, mintha egy igazi erdõben járnánk.
Az én gépemen(core2duo e6750, gf8600gts, 2gb ram) high beállítások mellett 1680x1050en szépen futott.
Különbözõ skilljei vannak a karakterünknek. Ezeket gyakorlással lehet fejleszteni.
Túl sok vadászos játékkal eddig nem játszottam, azt elmondhatom, hogy egy igazi, realisztikus vadász szimulátornak tûnik így elsõ benyomásra.
Ha újraindul amit elvileg mára írtak akkor majd írok még róla és teszek fel pár képet is.

mennyit kell letölteni ? stb én is kiváncsi lennék hátha egyszer lesz nyilt béte is 😄
mesélsz róla valamit? összehasonlítva a többi vadászós játékkal milyen?
gépigény mekkora? 😊
Visitor
szerencsés!

THE HUNTER coming soon ^^

bowden
Ma megkaptam a beta kulcsot és már megy is a játék.
Ha valaki más is kapott jelezze itt, jó lenne valami csoportos vadászatot tesztelni.

ez ingyenes lesz legalábbis ezt írták a honlapon.
én kaptam. de mivel asse tudom mi az a dxdiag ezért inkább kihagyom a tesztelést :/
vajon mekkora lesz a gépkövetelménye? kicsit félek nálam nem fog majd menni 😞😞
mikor lesz már játék?
grebber

Next PC upgrade: 2022

Visitor
Nagyon érdekel ez a játék, bár gyanítom, nem fog menni a gépemen :\
Sosem játszottam ilyen fizetõs játékokkal; nem tudja valaki hogy szedik be a díjakat egyáltalán?

THE HUNTER coming soon ^^

DaemoonHunter
Én is kaptam, küldtem is levélben, kaptam is választ, hogy köszönik és majd szólnak<#smile>

Falcon87
Mert egy hülyegyerek vagy -.-

Bucser
De free to play lesz elvileg.

grebber
Nagy kár hogy mmo singlet is tehetnének bele igazán!

Next PC upgrade: 2022

kamaszaki
Ez se fog a gépemen futni:S
6600GT, 512ram

Nemlenni nem jó, de nem jobb lenni sem.

bajgunar
Nekem küldtek email-t, hogy küldjem el a DxDiag -omat meg a nevem egy levélbe, és bekerülhetek a Beta Tester -ek közé!
Ti kaptatok valami hasonló-t?
Én már naon várom!
Kellemes Ünnepeket továbbra is.
Ez a kép... Azt hiszem, hogy igencsak várom a játékot 😊 kép

pont az néztem kegyetlen lesz
Újabb hínek annyi, hogy egyre inkább közeleg a béta... De még mindig nem ért ide 😊 Az oldalon viszont van ingame video, amit érdemes meglesni.

Valami hír? mer én a hírleveleket kapom de angol tudás noku
RoR zsozso
Engem is érdekel,csak elutaztam 😄

\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsőbbsége csak annak van akinek megadják...\"