1776
-
MelWin #376 Egy kis segítség azoknak, akik most kezdik a játékot. Ez egy unofficial guide. -
MelWin #375 Félreértetted. A warden licenszed megszűnik, guestként játszhatsz tovább. Ennek a hátránya, hogy csak mule deert lőhetsz. -
MelWin #374 Én január közepén kezdtem bétatesztelni, nem a mostani kódosztogatós dömpingben :) A regisztrációm ideje becsapós, V5-ös verziónál mindenkinek újra kellett regisztrálnia magát ;) -
#373 Szóval, ha lejár a licensz utána nem is lehet játszani a játékkal?
Talán küldetésfüggű a dolog, próbálok minél többet játszani. -
#372 Nem küldik azt a rohadék kódot -
#371 De neked hogy hogy 8. hóig van licenszed? -
MelWin #370 Azt nem csinálod, lesz... :)
A mutass rá profilodban a különböző állatok ikonjára. A mule deernél azt látod, hogy unlimited, a másik kettőnél pedig a licensz lejáratát. -
#369 És a warden licensz-ből, hogy lehet csinálni quest licensz-t ???
-
MelWin #368 Volt olyan kérdés, hogy mi történik az egy hét lejárta után. Egyelőre úgy néz ki, hogy a warden licensz szűnik csak meg, guest jogosultsággal továbbra is játszhatsz. Ez annyit tesz, hogy mule deer-t lőhetsz. Mielőtt valaki megkérdezné, hogy mi történik, ha pl. licensz nélkül lelősz egy pulykát, inkább előre megválaszolom :) Semmi. Amelyik állatra nincs licenszed, az nem is "spawnol" a játékban, így nem találkozhatsz vele. Licensz/fegyver/membership vásárlásra majd akkor lesz lehetőség, ha megnyitják az online store-t. Az előregisztrált játékosok egyébként kedvezményt kapnak, ha szeretnék az accukat membershipre upgrade-elni. -
MelWin #367 Köszönöm szépen, de én feederezek, ragadozóra nem igazán szeretek pecázni :) A nagy pecás egyébként annyit tesz, hogy évek óta nem is váltottam ki az engedélyemet... :D Öcsémmel járok horgászni, és mivel ő egy bottal feederezik, és én is egy bottal szeretek matchbottal úszózni, vagy feederrel spiccvéget szuggerálni, így egy jeggyel elvagyunk :) -
#366 Rájöttem, mi a szerepe annak a stonehenge-nek :) Reggel fél hat-hat körül összegyűlik ott egy pár szarvas. Remek hely a cserkelésre. Épp most terítettem ott le egy szarvast :)) -
zeoos #365 A jószándék megvolt a részemről -
Solt #364 Biztos voltam benne, hogy Te megpróbálod... -
#363 This code has been used:(. -
zeoos #362 Regeden látom, hogy pecás is vagy ... ha gondolod (és nem ragaszkodsz a virtualitáshoz) most szombaton ellátogatunk Lőrintére (Veszprém-megye) még a tilalom előtt rablózni egy kicsit/nagyon . -
#361 Omg. Ez fel se tűnt .D köszi -
keridenes #360 köszi! nagyon jó játék lehet :) remélem kapok kódot. -
#359 MOST AKAROM :) -
MelWin #358 Elvileg nem működik.
Megértelek, beszéltem már róla, hogy egy idő múlva frusztrálóvá válik, hogy a vadászat után még csak azt sem tudod meg, hogy mekkora állatot lőttél. (Hacsak nem nagyobbat, mint az addigi toplistásod)
Tud majd újat mutatni a játék, kitartás :) Pihentesd egy kicsit, aztán majd meglátod. Kedvcsinálónak azért egy képet belinkelek:
Ez lesz az új pontozási rendszer. -
zeoos #357 Jó lenne tudni, hogy az én kódommal más is tudna-e regisztrálni, mert nekem már semmi újat nem nyújt a játék (így hát abbahagyom) ... de a kódomat szívesen felajánlom valakinek: IIHF-MDBJ-LDJF-KNMH
Talán működik a dolog
Sok sikert, jó szórakozást! -
zeoos #356 Ha a statodat gyorsan felakarod futtatni:
- állítsd át az indulást 5 órára, fuss a tábortól a 2-3. magasles közelébe (lehetőleg vízparthoz közel, mert reggel arrafelé vannak a dögök), amikor már közel jársz lassíts a tempón, néha nyomj egy kis sprayt, menj fel a lesre és dudálj ... jönni fog a "bambi" ... ha kilőtted nyugodtan lépj ki és kezdheted az egészet előlről.
- madarat leginkább napközben tudsz lőni ... amikor észreveszed vagy meghallod, guggolásban foglalj jó lőállást valamilyen takarásban, vagy bozótosban és nyekeregj nekik. Buta állatok és kiváncsiak, tehát jönni fognak ezek is. Amikor a szárnyaival el kezd csapkodni (leginkább a tojó), akkor már sejt valamit. Maradj nyugton és akkor nem megy el. Egy a lényeg, hogy ne mozogj.
- délutáni indulásnál is ugyanaz a helyzet mint reggel, fuss a 2-3. magasles irányába, de olyankor inkább a sziget belseje felé.
Mindenesetre ha csak a statisztikád feljavítása a lényeg, akkor egy-egy sikeres akció után lépj ki, majd válassz egy akármilyen időpontot és kezd újra az egészet. -
zeoos #355 Vágd hozzá a fegyvered, vagy kiabálj egyet hátha infarktust kap
... de komolyra fordítva a szót: menj vissza a táborhoz és megint tudsz lőszert pakolni a csomagodba. -
#354 Bocs a sok hsz-ért, de még valami: Ha kifogy a töltény, akkor mi lesz? -
#353 Most nézem, nem is "észleli", hogy lelőttem. Kurvajó. Vagy hogy az átokba van ez?! -
#352 Én este lőttem egy 108kg-os bikát :) Nagyon közel volt a bozótos, onnan érkezett, tehát várnom kellett, amíg kiér. Már majdnem a les alatt volt, amikor kilőttem :D -
#351 NEEEEM HISZEM EL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nézzétek meg mien messziről lőttem ki!!!
Csinálok shot-ot is!
Játszok tovább, mondom kilépek, kezdem unni, erre nem lép ki!!!
Csak a menü megy, meg a zene!
Majd zárjam be a programot!!!!
Én lettem volna az elsö a Whitetrail Range lövésben
Nagyon pipa lettem!!!
Fel se kerültem a ranglétrára!!!!
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ -
MelWin #350 Ezt akkor adja, amikor meglövöd az állatot, majd hagyod a fenébe, mert nem találod a nyomát. -
MelWin #349 Sebzett állatot nem követtél :)
-
#348 Kezdem sejteni ezt, de ez egy teljesen tiszta, szívtüdő lövés volt egy lesről, nem szenvedett... -
#347 Doc here. I heard you had a bit of trouble finding an animal you winged out there...
It's vital you ensure that if you injure an animal you find it and don't allow it to suffer.
Make sure you get to it and confirm the kill with the HunterMate.
Ez mit jelent? Nem tudok angolul. -
MelWin #346 Kérésed szerint :) -
keridenes #345 nekem nem jött kód :(
pedig annyira játszanék vele, valaki tud videót feltölteni/linkelni? a képek szépek :) -
#344 Nézzétek már meg, nektek is véreznek a fák, ha belájük lőttök? -
Háát ez is elég messze volt!
Kicsit kilőttem??? Nem sokat futott!!!
De a 375 feet! -
#342 xD
Jaja, má rájöttem, összekevertem hirtelen, annyi volt az info!
Irtak vagy 20 mail-t a készítők! Válaszoltak a leveleimre xD -
MelWin #341 Ui.: Nem tudom, hogy a licensz lejárta után mi lesz. Lehet, hogy visszapakolnak guest státuszba, és akkor mule deerre továbbra is vadászhatsz. -
MelWin #340 A Warden egy olyan licensz, amivel vadászhatsz az összes játékban fellelhető állatra, plusz elsőként vadászhatsz az újonnan játékba pakolt állatokra. Ez kicsit értelmetlen volt, de nagyjából így lehet megfogalmazni :) -
#339 És ha lejár az egy hetes warden, akkor mi lesz? Pontosan mi a warden, mert nem vagyok képben. Előre is kösz! -
MelWin #338 A vad pulyka ámerikában népszerű préda :) Így néz ki. -
#337 Most már nekem is jó