The Hunter
← ElőzőOldal 36 / 36
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
engem érdekel
nem tudom hogy milyen jövője lehet Magyarországnak de maradok mert érdekesnek tűnik :D
Akarok csinálni egy magyar The hunter fan oldalt.Akinek lenne kedve segíteni PM.angol tudás ajánlott
Nyugi, ez csak egy info levél, nem béta jelentkezés visszaigazolás 😊
nekem meg nem jön be ez a b...tt vipmail
Nem izgat... Az már jobban, hogy most kaptam a levelet, miszerint a The Hunter beta jövõ hónapban kezdõdik!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
PC Game ISOs Cabelas Big Game Hunter 2009 (c) Activision ADDICTION 65x50 MB
talán majd ez átsegít e nehéz korszakon 😄
MMO, úgyhogy netes. Ez persze nem zárja ki, hogy egymagadban cserkelj, de a netkapcsolat minden bizonnyal nélkülözhetetlen lesz hozzá 😊Hunting Unlimited szerintem a legrosszabb vadász játék, de ugy izlések és pofonok... Szerintem (ha még nem tetted) próbáld ki a Deer Hunter 2005 elnevezésû remekmûvet, mai napig a vadász játékok királya.
ez netes game lesz ?
vagy single -be is lehet tolni simán??
+fav
a hunting unlimited 2009 nagyon bejött
vagy single -be is lehet tolni simán??
+fav
a hunting unlimited 2009 nagyon bejött
LOOOOOL
na szal ez arra lesz jó h kipróbálhatod a játékot ingyen, de esélyed se lesz a többi premium-ossal szembe. Ez kb olyan mintha egy demo-t adnának ki.
nem tudom hogy milyen jövője lehet Magyarországnak de maradok mert érdekesnek tűnik :D
A játék lesz free to play. Ez annyit tesz, hogy valószínûleg jobb puskáért, jobb mapokért, premium contentért, és egyébb nyalánkságokért az eddig megjelent free to play mmo játékokhoz hasonlóan fizetni kell (legalábbis szerintem).
a játék lesz free, vagy a beta verzió csak? mer a beta-s hírbe van ez írva.
+fav
+fav
Azért az elég nagy elõny, hogy a srácoknak már van egy csúnyának nem mondható grafikai motorjuk... Just Cause 2Így már egész hihetõek azok a screenshotok 😊
ez tetszik +fav =)
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Nincs még külön bétára jelentkezés, ez egy "húdenagyonérdekel" form. 😊 Gyk. hírlevél.
Én biztos inkább a vadásokat lõném le😊
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Én regisztráltam az oldalon küldtek visszaigazolást is szeritem azzal jelentkeztem
javítsatok ki ha tévedek
javítsatok ki ha tévedek
Remélem nem rontják el...esetleg napszakok lehetnének, meg idõjárás, bár ez alap...
A bétára lehet jelentkezni?
A bétára lehet jelentkezni?
Oppácska... "What's more, it's free to play..."
← ElőzőOldal 36 / 36