The Hunter
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aki akarja, berakhatja.
,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"
ez mér van már épp jött egy vad messzirõl csak vártam hogy biztos közelbe érjen
Azok is ingyenesek, és ugyanakkor mégsem. Hasonlót képzelj el itt is. Egyébként sok függ attól, hogy hány szponzort tudnak szerezni, mennyi folyik be reklámdíjakból. Jelenleg a fõ szponzor a Boone and Crockett, így ez szinte biztos garancia a rendes pontozási rendszerre. (B&C)
Köszönöm a felvilágosítást, valóban nem tudtam errõl.
TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!
Olyannyira dx9-es a játék, hogy vistán hiába van dx10, a dx9-et is telepíteni kellett... (Ettõl persze nem lett downgrade-elve, de valószínûleg telepített valamit, ami kellett neki. Csak így indult el.)
Megvenni nem fogod, max havi díjat fizetni 😊 Még work in progress, hogy mi lesz fizetõs, és mi ingyenes, de elvileg lesz havi díjas membership, illetve micro transaction megoldással cuccok vásárlása (fegyver, ruha, jármû...)
Szerintem jó kis játék lesz ez a végén. Tényleg elég valóságszerû a hangulat, a grafika is elfogadható és tetszenek a fények is. Mondjuk a víz elég gagyi de nem fikázom le még, mert a vistán nem néztem meg idáig. Kiváncsi leszek a multis megoldásokra és a teljes fegyver-jármû-állat arzenálra. Koraõszre igérik a megjelenést (ha jól olvastam) és ha nem is tûkön ülve fogom várni, de azért biztos megveszem.
Jó ám egy ilyen punnyadós-kivárós-osnós játék a sok-sok rohangálós-lövöldözõs-nyusziugrálós-akciójáték mellett.
Lõttem pulykát, pisztoly és shoti való hozzá.
Pont a pulyka miatt ajánlom, hogy mindenképpen legyen az inventory-ban másodlagos fegyver lõszerrel, mivel puskával nem szabad pulykát lõni.
Egyébként shotival lõttem már szarvast, kaptam is egy levelet Doctól, amiben felhívja a figyelmemet az etikus vadászatra. Az a baj, hogy shotihoz egyelõre csak pulykabarát lõszer van 😊
Statisztika nem csak az elejtett vadakat méri, hanem a nyomkövetést is és a helyes fegyverhasználatot.
Hajnalban és szürkületkor hatásos a magasles, viszont napközben az állatok nem igen csalhatóak ki a tisztásra.
Már kétszer jártam úgy, hogy a hanghívogatásra odacsalt leterítenivaló pont a magasles alá ácsorgott és nem tudtam velük mit kezdeni ... ha megmozdultam, szépen elrohantak (ilyenkor jöhet a nyomkövetés).
Magam részérõl csak azt tudom javasolni, hogy játszon mindenki lelkesen és más-más szisztéma alapján induljon ki az egyik, vagy a másik ponttól.
Lassan ki fog tisztulni a kép, egyre érthetõbb lesz minden.
Valós életben sem arról szól egy vadászat, mint ha állatkertben lennénk és halomra lõdöznénk a vadakat.
Nekem már elég jó a statisztikám, igaz néha elmegyek kajálni, vagy csak mással foglalkozom (addig persze ott vagyok az egyik lesen, majd amikor visszatérek dudálok egyet és kivárom míg odasétál egy préda).
Nyugodtan jelölgessetek be thehunter portálon, ott is tudtok kérdezni.
Próbálgassátok, ízlelgessétek a játékot...
Elõre mondom, hogy NAGYON bosszantó dolog lesz, amikor lõsz egy állatot, és nem látod, hogy hány pontos... Csak akkor tudod meg, ha felkerülsz toplistára. Ez annyit tesz, hogy jelenleg csak akkor látod, hogy mekkora állatot lõttél, ha az nagyobb, mint az addigi rekordod. Erõteljesen bombázzuk a fejlesztõket, hogy legalább a confirmed kill-nél írja ki, mert ez így nagyon gáz. Persze a végsõ megoldás a normális pontozási rendszer, és egyedi trófeák lesznek. Ha ez elkészül, akkor lesz majd trófeaterem is. Ez a játék lényege, és "csupán" ez nincs még kész...
Jut eszembe. A játék nem lesz ingyenes 😊 Na jó, akkor az lesz, ha csak mule deert akarsz lõni, de azt hamar meg lehet unni 😊 A többi állathoz a licenszhez ugrade-elt membership kell majd, az pedig biza fizetõs.
Ez a mostani "dolog" úgynevezett félig nyitott béta teszt, utána lesz zárt béta és végül tervezik a nyilt bétát is. Talán ez magyarázza az options menû hiányát.
Viszont most tényleg mindenkinek a hangulati véleményére kiváncsiak, hiszen próbálnak egy valóságos hangulatú játékot alkotni, ahol még a növények is felismerhetõek lesznek a résztvevõk számára.
A multiban lehet majd más vadászokkal találkozni, megbeszélni az élményeket és talán közös portyákra is lesz lehetõség.
A lényeg. GPS-en bal alsó nagy karika ha pirosan világít, akkor klikk. Ez megjegyzi a nyomot.
Szélre figyelj, smoke bottle arra van, hogy ne tréfáljon meg a szélirány.
Ha közel van az állat, akkor guggolva menj utána, különben megriad, elfut. Ilyenkor csak annyit tapasztalsz, hogy nem találkozol állattal... Ez jó is így, kellemesen realisztikus.
Közelrõl hallasz állatot, akkor guggolj le, és hívd! (kerek dobozka, hosszan lenyomva tarta. Ne csak kicsiket nyomj rajta)
A legfontosabb: TÜRELEM! Ez nam cabela's játék, ha rajtam és más béta tesztelõkön múlik, akkor még nehezebb lesz 😊
Issued: 02/06/2009
Én V4 óta tesztelem zárt bétában, nálam ezt írja lejáratra :
Expires: 08/01/2009
Majd igyekszem végigolvasni a kérdéseket és válaszolgatni.
Addig is...
zeoos: Olyan túl sok minden nem maradhat ki a hátizsákból... Jelenlegi összes cucc belefér, a kérdés csak az, hogy másodlagos fegyvernek pisztolyt, vagy sörétest viszel.
Falcon: A kis ledek több mindent mutatnak. Itt látod az erdõ háttérzajának erõsségét (kis világoskék vonalak). A piros mindig nyomot/eljetendõ állat hangját jelez.
Multi: Olyannyira nincs még, hogy hozzá se kezdtek... Nagyon sok minden van, amit javítani kell a single player játékon, a multinak még csak az elméleti részét vitatják meg.
Trófeák: Trófea terem még nincs, de ez nem is csoda. A jelenlegi pontozási rendszer nagyjából 0, lõsz egy nagy állatot, a gép meg megmondja, hogy mekkora a trófea. Ennyi. Mivel jelenleg a trófeák nem egyediek (ezért kapnak a fejlesztõk hideget/meleget, de nem nyilatkoztak még, hogy mikorra várható az upgrade), ezért ne lepõdj meg, hogy tök egyforma agancsozattal találkozol a játékban. Amíg ezt nem javítják, addig nincs értelme trófeateremnek sem.
AAA: Antialiasing bug miatt max AAA-n a textúrák néha "rácsosak", nem nálatok van a hiba, ha ilyennel találkoztok.
Jármûvek: Egyszer majd kategória, gyalogolj sokat, mert az egészséges. 😊
Állatok: Jelenlegi 3 után a következõ a roosevelt elk lesz, majd fácán és asszem liba várható.
Vadászíjászat: Egyszer majd 😊
"Nem találtam állatot": Nyomokat keresd, huntermate-en (gps) jelöld meg, kövesd. A standek is mûködnek, felmész, hívod a szarvast, vársz türelemmel.
Kérdéseket várom szeretettel, melwin néven megtaláljátok a profilomat thehunter.com-on is. A galériám HUN-ters képéhez kommenteljetek, így látszik, hogy hány magyar játszik, könnyebben megtaláljuk egymást.
Mivel nem demo, hanem béta teszt ... így pont arról van szó, hogy próbáld ki és véleményezd. A beérkezett reakciók alapján fognak finomítani a dolgokon.
Persze, hogy akadnak benne még hibák bõven (ezt is mind megírhatjátok), de fõként arra kellene tanácsot adni, hogy mi lenne az elvárásotok a jelenlegi helyzettel szemben.
Oszt majd összeülnek a "nagyfejûek" és a begyûjtött információk és a játékkészítés jelenlegi állapotát fogyelembe véve javítani fognak a végterméken.
Érdemes viszont odefigyelni a felszerelés megválasztásánál, hogy mire van egyáltalán szükségünk, mert a tárhely kapacitása véges.
Teljesen felesleges mindkettõ fajta puskát magunkkal vinni, mert csak a helyet foglalja és így kimaradhat más, fontosabb felszerelés.
Meg mivel "fukkant"-sak?
Nekem még sárga sose volt a jelölés! Csak piros.
Mi az hogy
"Azt pedig ne feledjétek, hogy ez nem demó ... tehát a készítõk várják a véleményezésedet."
Akkor miért 7 nap próbaidõt kaptál, hogy kipróbáld a játékot???
(olvasd már el figyelmesen a mailt!)
Miért nincs options menü???
És miért hiányzik egy csomó item a játékból?
Jah és a grafikai beállítások sem tökéletesek!
Nah meg az irányítást sem kalibrálhatod!
Meg van egy jó pár BUG is még a játékban!
<#idiota>#idiota> Vagy csak én várok kicsit többet egy végkifejlett játéktól?
Vagy ez a mai elvárások végkifejlett megvalósítása?
Sztem ez még nem a végleges változat!
Am meg hol van az hogy Online -Multi ???
Ti hol találtok olyat, hogy többen is, egyszerre, online, multiba toltátok?
Én még nem találkoztam magamon kívül mással is a játékban!
Ti???
De persze ettõl valaki ráérõ/fanatikus/hozzáértõ kreálhatna egy magyar oldalt.
de milyen spray és honnan lehet szerezni?
A hangok is nagy segítségre vannak.
Még egy tanács: az indulási idõt írd át 5 órára és a tábortól a 2-3-ik magaslesig nyugodtan szaladhatsz, az állatok csak 6 után mocorognak, addigra pedig simán odajutsz a távolabbi tornyokig.
Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!
Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!