1776
-
MelWin #536 Végre itthon. Játszottam is gyorsan egy kicsit. Az eredmény 5 szarvasbika, egy szarvastehén, egy pulyka. A durva az, hogy a 4 szarvasbikát ugyanabból a lesből lőttem ki, játékidőben (2x-es szorzóval méri az időt) nem egész 1,5 óra alatt. Kicsit érzéketlenek a vadak lövéshangra... Lelőttem egy bikát, értementem, vissza a lesbe, majd pár perc múlva már jött is a következő. -
#535 Ja, am fasza a banner :D -
#534 Hát nemtom, de én amikor vaddisznóra megyek, általában hajnali négyig kint szoktam lenni. Egyébként az éjjelátó puskára/kézi vadászati célra nem alkalmazható mo-n :) -
ricsa008 #533 faca -
ricsa008 #532 aha mehet! -
EK1TEP #531 ricsa008 akkor ezt bannernek kirakathatom?
-
MelWin #530 Be is linkelem, hátha érdekel valakit :) -
MelWin #529 Egyébként ez a kedvenc tiltó rendelkezésem:D
68.§ (1) E törvény alkalmazásában tiltott vadászati eszköznek minősül:
f) a mérgezett hegyű és robbanó fejű nyílvessző.
-
MelWin #528 71.§ (1) E törvény alkalmazásában tiltott vadászati módnak minősül:
i) a vaddisznó és a róka vadászatának kivételével a csillagászati napnyugtát egy órával követő és a csillagászati napkeltét egy órával megelőző időpontok közötti vadászat (a továbbiakban: éjszakai vadászat).
(2) A vadászati hatóság engedélyezheti
a) ha a vadkár másként nem hárítható el, a vaddisznó,
b) ha állategészségügyi, humánegészségügyi vagy vagyonvédelmi indokok ezt szükségessé teszik, a róka
fényszóróval történő éjszakai vadászatát.
-
MelWin #527 Az orvvadászathoz mindenképpen :)
Éjszaka nem igen szabad vadászni. -
ricsa008 #526 én amit a végleges játékban eltudnák még képezelni az egy éjszakai vadászat mód ahol mondjuk kiválasztunk egy lest és onnan indul a játék (nem kell odagyalogolni) és éjjellátó távcső meg scoop a puskán aztán hadszóljon végülis a vadászathoz az éjjel is hozzátartozik -
MelWin #525 Csak azt lőhet, de a mission marad. Ez nem is változik, és ha belegondolsz, ez így logikus. Gondolj csak bele... Van egy upgrade-elt előfizetésed, lejár az ideje, épp nem tudsz/nem akarsz előfizetni. Mivel nincs licenszed, így nem lőhetsz whitetale deert, vagy turkey. Milyen érzés lenne, ha pár nap múlva előfizetnél, és kezdhetnéd újból a missionoket? :) Persze az megoldás lenne, ha elrejthetnéd az olyan missionoket, amihez éppen nincs licenszed, de szerintem ez legyen a legnagyobb baj... -
#524 NEM !!!
Már csak Mule Deer -t lőhetsz, ha lejárt a 7 nap próbaidőd.
Whitetail -al nem fogsz találkozni a játékban!
És pulykával sem!
Nemtom, de nekem is megmaradt egy Triple Turkey Tracker mission -om, és lejárt a 7 nap.
Expires: Unlimited This permit entitles you to hunt: Mule Deer Unlimited.
Szal csak Mule -t lőhetek. -
ricsa008 #523 okés thx -
MelWin #522 Nem, az marad... Amikor 200lbs felettit kell lőnöd, akkor jó a spike is, mert nem számít a trófea. Az húsvadászat :) -
ricsa008 #521 apropo küldetés van még egy whitedeer buck meg egy pulykás küldi amit már nem tudok megcsinálni azt nem lehet valahogy eltüntetni a küldetés listáról? -
ricsa008 #520 mer most egy olyan küldi van hogy löjek 2 db 200lbs feletti buck-ot akkor ezt is érvényes ha 200 feleti? -
MelWin #519 Persze, hogy bika, csak a tóreának nincs pontértéke. -
ricsa008 #518 de ez a spike bikának számít már tehát Mule deer buck? -
MelWin #517 Időrend barátom, időrend... :) Akár a szarvasnál, itt is ugyanaz a sorrend :)
Előbb jön a nyárs, utána kapod a szarvakat :) -
#516 -
zeoos #515 Pici képzavarom lett a "magyarul pedig nyársnak hívják" dologtól, mert akkor:
ha valakit felszarvaznak, akkor valójában felnyársalják ... pedig a valós összefüggésében, ha a csajunkat felnyársalják, akkor leszünk felszarvazottak
(jajj! ... elgurult a gyógyszerem ) -
zeoos #514 Amúgy ha belegondoltok, valahol tökre érthető honfitársaink rajongása a játék iránt, hiszen visszakacsint ránk a mitológiai eredetünk: "rege a csodaszarvasról" -
MelWin #513 Erről már volt szó béta fórumban, valószínűleg javítják. Nem megfelelően rakosgatják a lábukat :) -
garaib #512 Egy picit még a szarvasok mozgásán kellene változtatni, meg az első lábak olyan furán állnak nem az igazi, ebben még jobba a deer hunter. -
MelWin #511 Lessétek meg a mule deer videót. Nagyon, nagyon ígéretes :) Van benne egy gyönyörű szarvas, aminek úgy tűnik, hogy végre random generált agancsa van :) -
#510 szarv = agancs
Egyébként angolul spike, magyarul pedig nyársnak hívják :) -
zeoos #509 Persze (szarva közt a tőgyét) -
ricsa008 #508 Fiatal hím hegyes szarval olyant szabad lőni? -
MelWin #507 Új videók az oldalon. -
EK1TEP #506 Nekem is a 4. tetszik...Az a "The Hunter" Feelinget adja :)
-
MelWin #505 Az 1esnél úgy érzem, hogy nincs megfelelőképpen súlypontozva, én feljebb raktam volna a szöveget. A 2es nagyon sötét. A 3asról inkább Cabela's Legendary Adventures jut eszembe. A 4est már megszokhattuk a thehunter.com-ról, világos, van rajta erdő és szarvas, játékból vett screenshot. Én erre szavaznék :) -
EK1TEP #504 Döntsétek el!
De ha egyik sem tetszik hát csináljon valaki más :) -
#503 A hármast kéne. -
ricsa008 #502 a 2es, 4es jó -
EK1TEP #501 Ittvannak a bannerek:
Én kirakatom csak szóljatok melyik tetszik! -
EK1TEP #500 Admin topicba kell írni és linkelni nekik a bannert és kirakják :) -
ricsa008 #499 én sajna nem értek hozzá:(
am átváltott Unlimited -re a játék és ahogy mondtátok már csak a Mule Deer játszik de nem gond egy ideig elleszek még vele -
EK1TEP #498 Látom senki nem rakta ki a bannerek közül egyiket sem. -
#497 Szó volt itt a vadász díjakról... a vörös rókával/aranysakállal (és a többi dúvaddal) mi a helyzet? Nekik is van díjuk vagy ilyesmi?