1776

Vadász MMO-t készítenek a Just Cause fejlesztői

FAQ - magyar oldal

• MelWin
    Végre itthon. Játszottam is gyorsan egy kicsit. Az eredmény 5 szarvasbika, egy szarvastehén, egy pulyka. A durva az, hogy a 4 szarvasbikát ugyanabból a lesből lőttem ki, játékidőben (2x-es szorzóval méri az időt) nem egész 1,5 óra alatt. Kicsit érzéketlenek a vadak lövéshangra... Lelőttem egy bikát, értementem, vissza a lesbe, majd pár perc múlva már jött is a következő.
  • Falcon87
    Ja, am fasza a banner :D
  • Falcon87
    Hát nemtom, de én amikor vaddisznóra megyek, általában hajnali négyig kint szoktam lenni. Egyébként az éjjelátó puskára/kézi vadászati célra nem alkalmazható mo-n :)
  • ricsa008
    faca
  • ricsa008
    aha mehet!
  • EK1TEP
    ricsa008 akkor ezt bannernek kirakathatom?
  • MelWin
    Be is linkelem, hátha érdekel valakit :)
  • MelWin
    Egyébként ez a kedvenc tiltó rendelkezésem:D
    68.§ (1) E törvény alkalmazásában tiltott vadászati eszköznek minősül:
    f) a mérgezett hegyű és robbanó fejű nyílvessző.
  • MelWin
    71.§ (1) E törvény alkalmazásában tiltott vadászati módnak minősül:
    i) a vaddisznó és a róka vadászatának kivételével a csillagászati napnyugtát egy órával követő és a csillagászati napkeltét egy órával megelőző időpontok közötti vadászat (a továbbiakban: éjszakai vadászat).
    (2) A vadászati hatóság engedélyezheti
    a) ha a vadkár másként nem hárítható el, a vaddisznó,
    b) ha állategészségügyi, humánegészségügyi vagy vagyonvédelmi indokok ezt szükségessé teszik, a róka
    fényszóróval történő éjszakai vadászatát.
  • MelWin
    Az orvvadászathoz mindenképpen :)
    Éjszaka nem igen szabad vadászni.
  • ricsa008
    én amit a végleges játékban eltudnák még képezelni az egy éjszakai vadászat mód ahol mondjuk kiválasztunk egy lest és onnan indul a játék (nem kell odagyalogolni) és éjjellátó távcső meg scoop a puskán aztán hadszóljon végülis a vadászathoz az éjjel is hozzátartozik
  • MelWin
    Csak azt lőhet, de a mission marad. Ez nem is változik, és ha belegondolsz, ez így logikus. Gondolj csak bele... Van egy upgrade-elt előfizetésed, lejár az ideje, épp nem tudsz/nem akarsz előfizetni. Mivel nincs licenszed, így nem lőhetsz whitetale deert, vagy turkey. Milyen érzés lenne, ha pár nap múlva előfizetnél, és kezdhetnéd újból a missionoket? :) Persze az megoldás lenne, ha elrejthetnéd az olyan missionoket, amihez éppen nincs licenszed, de szerintem ez legyen a legnagyobb baj...
  • bajgunar
    NEM !!!
    Már csak Mule Deer -t lőhetsz, ha lejárt a 7 nap próbaidőd.
    Whitetail -al nem fogsz találkozni a játékban!
    És pulykával sem!
    Nemtom, de nekem is megmaradt egy Triple Turkey Tracker mission -om, és lejárt a 7 nap.
    Expires: Unlimited This permit entitles you to hunt: Mule Deer Unlimited.
    Szal csak Mule -t lőhetek.
  • ricsa008
    okés thx
  • MelWin
    Nem, az marad... Amikor 200lbs felettit kell lőnöd, akkor jó a spike is, mert nem számít a trófea. Az húsvadászat :)
  • ricsa008
    apropo küldetés van még egy whitedeer buck meg egy pulykás küldi amit már nem tudok megcsinálni azt nem lehet valahogy eltüntetni a küldetés listáról?
  • ricsa008
    mer most egy olyan küldi van hogy löjek 2 db 200lbs feletti buck-ot akkor ezt is érvényes ha 200 feleti?
  • MelWin
    Persze, hogy bika, csak a tóreának nincs pontértéke.
  • ricsa008
    de ez a spike bikának számít már tehát Mule deer buck?
  • MelWin
    Időrend barátom, időrend... :) Akár a szarvasnál, itt is ugyanaz a sorrend :)
    Előbb jön a nyárs, utána kapod a szarvakat :)
  • Falcon87
  • zeoos
    Pici képzavarom lett a "magyarul pedig nyársnak hívják" dologtól, mert akkor:
    ha valakit felszarvaznak, akkor valójában felnyársalják ... pedig a valós összefüggésében, ha a csajunkat felnyársalják, akkor leszünk felszarvazottak
    (jajj! ... elgurult a gyógyszerem )
  • zeoos
    Amúgy ha belegondoltok, valahol tökre érthető honfitársaink rajongása a játék iránt, hiszen visszakacsint ránk a mitológiai eredetünk: "rege a csodaszarvasról"
  • MelWin
    Erről már volt szó béta fórumban, valószínűleg javítják. Nem megfelelően rakosgatják a lábukat :)
  • garaib
    Egy picit még a szarvasok mozgásán kellene változtatni, meg az első lábak olyan furán állnak nem az igazi, ebben még jobba a deer hunter.
  • MelWin
    Lessétek meg a mule deer videót. Nagyon, nagyon ígéretes :) Van benne egy gyönyörű szarvas, aminek úgy tűnik, hogy végre random generált agancsa van :)
  • Falcon87
    szarv = agancs
    Egyébként angolul spike, magyarul pedig nyársnak hívják :)
  • zeoos
    Persze (szarva közt a tőgyét)
  • ricsa008
    Fiatal hím hegyes szarval olyant szabad lőni?
  • MelWin
    Új videók az oldalon.
  • EK1TEP
    Nekem is a 4. tetszik...Az a "The Hunter" Feelinget adja :)
  • MelWin
    Az 1esnél úgy érzem, hogy nincs megfelelőképpen súlypontozva, én feljebb raktam volna a szöveget. A 2es nagyon sötét. A 3asról inkább Cabela's Legendary Adventures jut eszembe. A 4est már megszokhattuk a thehunter.com-ról, világos, van rajta erdő és szarvas, játékból vett screenshot. Én erre szavaznék :)
  • EK1TEP
    Döntsétek el!
    De ha egyik sem tetszik hát csináljon valaki más :)
  • Falcon87
    A hármast kéne.
  • ricsa008
    a 2es, 4es jó
  • EK1TEP
    Ittvannak a bannerek:

Én kirakatom csak szóljatok melyik tetszik!
  • EK1TEP
    Admin topicba kell írni és linkelni nekik a bannert és kirakják :)
  • ricsa008
    én sajna nem értek hozzá:(
    am átváltott Unlimited -re a játék és ahogy mondtátok már csak a Mule Deer játszik de nem gond egy ideig elleszek még vele
  • EK1TEP
    Látom senki nem rakta ki a bannerek közül egyiket sem.
  • Visitor
    Szó volt itt a vadász díjakról... a vörös rókával/aranysakállal (és a többi dúvaddal) mi a helyzet? Nekik is van díjuk vagy ilyesmi?