The Hunter
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"
Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!
Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!
www.smart-bus.hu
A játék nem nagy, a tömörített állomány, amit p2p-el szedsz le kb. 350MB, kicsomagolva is 1,5 GB alatt van. A jelenlegi játékterület viszont ránézésre csak huszada, harmincada a teljes területnek, így a végleges valószínûleg "vastagabb" lesz...
A fácánt emlegette valaki 😊 Az tuti, hogy még nem lõtt, de nemsokára lõhet, mert a roosevelt elk után elvileg a fácán lesz a következõ állat, amit bepakolnak a játékba 😊
PvP. Természetesen van pvp, a játékban leaderbordsnak hívják 😊 A versengés itt is adott, csak éppen nem egymást lövitek. Amennyiben valakinek ez hiányzik a játékból, akkor keressen egy olyam modot CS-hez, amiben van szarvas.
A kérdés jó, de konkrét választ nem tudok adni. Elvileg van, de hivatalos fícsörként nem olvastam róla, úgyhogy nem tudom biztosra mondani. Egyébként jelenleg még elég sok minden van WIP státuszban, a ballisztika pedig alap követelmény egy realisztikusnak beharangozott játékhoz.
Átnyálaztam az eddigi hozzászólásokat, egy dolog nem lett világos ami viszont számomra fontos kérdés: Van a fegyvereknek ballisztikája? 😊
Köszönöm...
www.smart-bus.hu
THE HUNTER coming soon ^^
1. Euro Truck Simulator
2. Modellautók
3. Ismerd fel a képrõl az autót
4. A PC-s játékoknak leáldozott! Vol. 2.
5. A nagy szavazó topik
6. 18 Wheels of Steel Haulin
7. Kézi és az Olimpia
8. The Hunter
9. Test Drive Unlimited
Hajrá! 😄
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!
Na nem baj, csak megjön majd egyszer. Deer Huntert imádtam, meg minden ilyen vadászós játékot😄.
(lehet akkor nekünk is kell várni 4 hónapot a kódra?)
Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Nem rakatja ki egyiket sem senki?
MADÁRRA CSAK SÖRÉTESSEL ÉS PISZTOLLYAL SZABAD! Ha vadászpuskával durrantasz oda, akkor nézd meg az üzeneteidet és rájössz, hogy miért nem kaptad meg a trófeát.
de am hogy is van ezaz aktivitás meg hogy meghosszbodik az a 7napos használat?
@bajgunar
Szajkót szerintem nem is fogsz, mivel olyan még senki sem látott 😄 egyébként rájöttem, írni kell a készítõknek a hibákról, meg sokat kell játszani, és akkor meghosszabbítják.
Egyébként, kell még háttérkép? Szóljatok, és csinálom 😄
Azt hallottam mostanában hogy a vadászetika ellenzi, mert könnyû rossz helyen lõni és lehet hogy csak az álkapocs/orr stb sérül.