The Hunter

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Falcon87
Szerintem nem fog neked tetszeni ez a játék. Türelem kell hozzá. Rengeteg.

,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"

nonicks
mama2 elõre leszögezem, hogy te elfogsz benne akadni az elsõ küldetésnél!

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

mama 2
jah<#idiota>

TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!

Gando
jöhetne már az a k**va kód <#idiota>

Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!

Köszönöm! Regisztráltam, ízlelgetem, ha megjön a kód! Üdv

www.smart-bus.hu

A teljes verzió kb. õszre készül el, de addig is lesz béta. Jelenleg egy hetes warden licenszeket osztottak (nem tudom, hogy még osztogatják-e), de miután ez lejár, a normál béta folytatódik. A normál bétába is folyamatosan hívják be a regisztráltakat, úgyhogy türelem kulcsot terem.
A játék nem nagy, a tömörített állomány, amit p2p-el szedsz le kb. 350MB, kicsomagolva is 1,5 GB alatt van. A jelenlegi játékterület viszont ránézésre csak huszada, harmincada a teljes területnek, így a végleges valószínûleg "vastagabb" lesz...
A fácánt emlegette valaki 😊 Az tuti, hogy még nem lõtt, de nemsokára lõhet, mert a roosevelt elk után elvileg a fácán lesz a következõ állat, amit bepakolnak a játékba 😊
PvP. Természetesen van pvp, a játékban leaderbordsnak hívják 😊 A versengés itt is adott, csak éppen nem egymást lövitek. Amennyiben valakinek ez hiányzik a játékból, akkor keressen egy olyam modot CS-hez, amiben van szarvas.

Helyesírási hibákért és elgépelésekért utólag (és elõre is) bocsánatot kérek, de nagyon reggel van még nekem, és az msi wind ilyenkor kicsinek bizonyul 😊

Egyébként most csinálok két olyan missiont, amirõl megy a vita béte fórumon 😊 1: Hunt a Mule buck worth at least 6 points from 375 feet or more 2: Take a Whitetail from more than 450 feet Vicces lesz, a 450 láb elég messze van. A lényeg viszont az, hogy a "lõjj minél távolabbról szarvast" küldetések erõteljesen ellentétesek a B&C etikai szabályzatával, ahol pont az van leírva, hogy minél közelebbrõl kell meglóni az állatot 😊

Szia!
A kérdés jó, de konkrét választ nem tudok adni. Elvileg van, de hivatalos fícsörként nem olvastam róla, úgyhogy nem tudom biztosra mondani. Egyébként jelenleg még elég sok minden van WIP státuszban, a ballisztika pedig alap követelmény egy realisztikusnak beharangozott játékhoz.

Falcon87
Ja. Hurrá!

Üdv Uraim!

Átnyálaztam az eddigi hozzászólásokat, egy dolog nem lett világos ami viszont számomra fontos kérdés: Van a fegyvereknek ballisztikája? 😊

Köszönöm...

www.smart-bus.hu

Visitor
Ez de jó! Gyõzelem a "fúúj védtelen állatokra való lövöldözés" szószólói felett!

THE HUNTER coming soon ^^

Falcon87
Népszerû témák
1. Euro Truck Simulator
2. Modellautók
3. Ismerd fel a képrõl az autót
4. A PC-s játékoknak leáldozott! Vol. 2.
5. A nagy szavazó topik
6. 18 Wheels of Steel Haulin
7. Kézi és az Olimpia
8. The Hunter
9. Test Drive Unlimited

Hajrá! 😄

Falcon87
<#taps><#banplz>

kuci06
Player versus pig

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

vadász a vadász ellen, te segglyuk!
mama 2
PVP? Avagy hogy: én vagyok a vadász te meg a szarvas?😄

akkor én mamadisznóra vadásznék...
Kicsikiraly
lesz benne PVP? <#idiota>

DFTBA &#3232;_&#3232;

úgyis kevés lesz már hozzá a géped...
mama 2
😞.
Na nem baj, csak megjön majd egyszer. Deer Huntert imádtam, meg minden ilyen vadászós játékot😄.

tommygear
KOCKAMAMA
Gando
egyhamar nem is fog... én tegnap délben regeltem és még mindíg nem jött meg 😞

Falcon87
Dehogyis, most kezdték el osztogatni a kulcsokat. Én már régen regeltem, azért kellett várnom. Várjatok türelemmel 😊

mama 2
Amúgy hány mega/giga a játék?

TaRka0107
Még nekem se jött meg😄

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

mama 2
Nekem még mindig nem jött meg a kód:C.

Gando
mostanában kezdték el osztogatni a kódokat... amúgy meg majd lesz egyszer teljes...

mama 2
Pont ezt akartam kérdezni hogy mikor lesz kész a teljes verzsön😄.

nonicks
és mikor is lesz kész a teljes verzió?
(lehet akkor nekünk is kell várni 4 hónapot a kódra?)

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

SötétBarom
Hát az elég szánovabiccs hozzáállás -.-

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Visitor
én spec. 1 hónapja regiztem, azóta nem küldtek, de lehet h te szerencsésebb leszel... :\

SötétBarom
Hát pazdet ez kurva yol néz ki, toltam is mélt, remélem este ki tudom próbálni.. 😊 Nagyon zsírnak tûnik..

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Egyik bannerem sem tetszett?
Nem rakatja ki egyiket sem senki?

Falcon87
Pulykát (nem fácán!) csak sörétessel, vagy pisztollyal lehet lõni. Szajkót nem lehet lõni.

Vadászpuskával madarat lõni körülbelül olyan, mint kézigránáttal horgászni <#crazya>
Fácánt? ... akkor ügyes vagy <#vigyor4> (olyan nincs is)
MADÁRRA CSAK SÖRÉTESSEL ÉS PISZTOLLYAL SZABAD! Ha vadászpuskával durrantasz oda, akkor nézd meg az üzeneteidet és rájössz, hogy miért nem kaptad meg a trófeát.
a szajkó az mien? fácánt most lõtem egyet de nem fogadta el:S lehet távcsõ nélkül kell lõni rá
Falcon87

célzáskor tartsd vissza a levegõt (szóköz billentyû)
Megfigyeltem, hogy reggel a vízek környékén vannak a vadak, dél környékén punnyad az erdõ (színte semmi mozgás), délután pedig középtájról jönnek kifelé.
nem mondjuk olyanokra gondoltam hogy könnyeben tudom a nyomokat követni, vagy nem mozog annyira a fegyver a kezembe célzáskor meg hasonlók

de am hogy is van ezaz aktivitás meg hogy meghosszbodik az a 7napos használat?
Falcon87
Már volt itt régebben is 😊
@bajgunar
Szajkót szerintem nem is fogsz, mivel olyan még senki sem látott 😄 egyébként rájöttem, írni kell a készítõknek a hibákról, meg sokat kell játszani, és akkor meghosszabbítják.
Egyébként, kell még háttérkép? Szóljatok, és csinálom 😄

(miben is?) ... nem lõ vissza a szarvas <#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>
Visitor
A játék is bûnteti a fejlövést?
Azt hallottam mostanában hogy a vadászetika ellenzi, mert könnyû rossz helyen lõni és lehet hogy csak az álkapocs/orr stb sérül.

Falcon87
Te fejbelõsz? <#ejnye1>

Visitor
Jaj téged is itt látni? ^^

és az ha valamibe szintet lépek mit segít?
Pistike 007
Nofene hogy fellendült a dolog.
#275: Visitor egyetértek.