1776
-
#696 MEGJÖTT A VIP KÓD!!!! -
#695 Különböző módon? Találok nyomot és csak megnyomni lehet a gépet kiírja milyen állat és ennyi.Nem fedeztem fel hogy jó lenn másra is. -
zeoos #694 Szabály csak annyi van, hogy pulykára nem szabad távcsövessel lőni, a rőtvadra meg sörétessel.
Még egy alapszabály a vad etikus lelövése (ha visszaolvasol a topic elejére, akkor sok információt megszerezhetsz a régebb óta játszóktól, vagy ott van MelWin kolléga, aki valós teszter ... érdemes kicsit olvasgatni) -
zeoos #693 Először is: probálgasd ki, mert a kezedben lévő készüléket különböző módon tudod kezelni is. Ha már ez megvan, akkor ...
A csippantás azt jelzi, hogy valamilyen jelet fogott a masina. Ez lehet hang, vagy akár nyom is. Ha ilyenkor kezeled is a kézikészüléket, akkor különböző információkat kapsz. Ezek az adatok alapján már könnyebben betudod cserkészni a vadat.
Konkrét kezelést azért nem írom le, mert akkor nem Te játszanál. Próbálgasd ... jó kis segítség az ott a kezedben -
#692 Na nagy nehezen sikerült az első küldetést megcsinálnom és végre láttam állatot sikerült is leszednem egyből.
Nem nagyon értem még a lényeget.Pl amikor megyünk kezünkben a műszer amikor becsippan az mit jelent? -
zira #691 Na végre sikerült nekem is kipróbálni. Mivel az én gépem kevés volt hozzá, ezért tesóm gépéről játszok. :)
Nehezen találtam meg az első vadakat, de aztán jöttek szépen sorban.
Nézzétek meg az első elejtett buckomat:
Lehet hogy láma kérdés, de van valami szabály-rendszer? Hogy hány szarvast lehet kilőni meg ilyesmi? -
#690 Szpért mikor kapjuk meg? -
#689 Nyomj egy jobb egér gombot, miutánn használtad a dudát, szprét, stb..!!!
Olyan készenléti mód szerüségből visszább fogja húzni a kezét! Szal érted?!?! A futás az meg az = E gomb 1x megnyomásával aktiválható!
Ha egyáltalán aktiváltad!?
A jó öreg MelWin barátunkat idézem!
(A link-et javítottam, ha nem baj.)
-"Egy kis segítség azoknak, akik most kezdik a játékot. Ez egy unofficial guide." -
Andyka19 #688 Sziasztok! Na én is felraktaM a huntert, mit ne mondjak nagyon szép, és tényleg a motorja is nagyon ottvan ugyanis egyáltalán nem akad nem úgy mint a DHT. egy dolgot szeretnék kérdezni.
a szereplőm mindig ilyen lassú? mikor benyomom a run mode-ot akkor is lassan ballag. -
#687 :D
Nekem fülesen van, azzal szoktam gémelni. De de tényleg van hangja a fegyvereknek. -
EK1TEP #686 Én fogtam felhangosítottam a hangfalat minden neszt halljak...lőttem egy vadat olyat szólt anyáél nemtudták mivan :D kutya elkezdett ugatni :D -
#685 Várj. -
#684 A két és fél órát a valóságban egészítsük ki 5-6ra :) ez így kb. reális. Söt. Van olyan, hogy ülsz kint a lesen 7-8 órát, és nem jön semmi... Általában ez van. De tényleg nem unalmas, mert így, hogy hallod a hangokat, figyelsz az árnyakra, meg ilyenek, izgalmas az egész. -
EK1TEP #683 Teljesen rámkattantak :D
-
#682 Semmi nem jön felmentem a magaslesre dudálta és lószar sem jött nemhogy vadak!
-
EK1TEP #681 Rám mosolygott a szerencse!
Remélem kivehető :)
Nagyon sok nyomot találtam kakit, lábnyomot sőt bőgtek is...még nem lőttem le egyiket sem most várok még jobb példányokra :)
-
zeoos #680 fürödj meg!
De komolyra fordítva a szót: ne fuss, mert észrevesznek ... várj türelemmel és rejtsd el a szagod ... kövess nyomot, azaz használd a vadássegéd kézi készüléket ha hangot hallasz és figyeld a lábnyomokat és a drazséhegyeket (egyszerűen: szarkupac)
Érdemesebb a felső táborból indulni (átállíthatod a kezdő időt is) ... szaladhatsz a tábortól a 2-3/-is magaslesig (persze ha közben észreveszel valamit, akkor lassíts le) ... menj fel a toronyba, dudálj és várj türelemmel: jönni fognak az állatok. Nem kell egyből legyilkolni az első megjelenő vadat. Várj tovább nyugodtan, dudálj a hivogatóval és idővel jönnek majd említésre méltó "trófeák" is.
Egyszerűen éld bele magad, hogy vadász vagy ... járd az erdőt, figyeld a jeleket és etikusan végezz az áldozatoddal.
Játék elejére!: jó ha tudod, hogy pulykára nem illik távcsövessel-, míg a rőtvadra nem illis sörétessel lőni. Ha megteszed, figyelmeztető üzenetet fogsz kapni (apropó üzenetek: figyeld a saját mappádat a játék elején, onnan tudhatsz meg dolgokat!) -
#679 Legelején ilyen 100% hogy nincs! -
#678 nekem még lehet tetszik csak nem megy XD -
#677 elvileg van ilyen szagelfedő cuccos... azt kell fújkodni magadra -
#676 Akinek nem kell a játék akkor elfogadom az accot amíg meg nem kapom a sajátom...ha már ennyi embernek nem tetszik. :P -
EK1TEP #675 szagomat?
Azt meg hogyan? -
#674 mert nem keresztül kasul kell futkosni hanem kussban lopakodni, ezek még látóteren kívül kiszúrnak ha csak úgy szaladgálva keresed őket, és rejteni kell a szagodat is.. -
#673 De ott az oldalon valami Mission-t kell felvenni:D -
EK1TEP #672 Semmit :)
Kezd idegesíteni hogy nemtalálok vadat :D
Grebbernek lehet igaza lesz XD -
#671 Azt szeretném kérdezni h a 370MB után még mennyit tölt le? -
#670 Azaz pont most néztem meg és megkaptamD::D:D:D.d -
#669 Szevasztok!! Én még nem kaptam vipkódot! Pedig elég rég küldtem regeltem már!( 1 hónapja):D -
#668 akkor szptunk :D -
EK1TEP #667 Nah emberek kipróbáltam!
Grafika az sztem nagyon ütős!Erdő feeling nagyon átjön hangok minden frankó!kb negyed órát kóboroltam eddig még vadat nemláttam de tetszetős!
-
#666 az bizony... nekem is az van... :( -
#665 lol te utánam kértél kódot :S -
EK1TEP #664 kb 1 hónapja kértem.Ma néztem és tádáám :D -
#663 mikor kérted a vip kódot? nekem több mint 1 hónapja nem küldik -
#662 jó de az életben nem unalmas a vadászat ...
egy vadászos játék meg eléggé unalmas tud lenni hogy vársz 2és fél órát és nem jön semmi... -
EK1TEP #661 Hamar feladod!
Szerinted az életben hogy kell vadászni?Kirakják eléd a szarvast?Ez ilyen játék.:)
Nah már jön a játék nemsokára tesztelek énis! :P -
#660 Ja oké megvan.Asszem ezzel vége is ennek a játéknak :(
Lőjek egy szarvast.Szarvast kb csak egy 2 secnyit láttam amikor a távolban hirtelen megpillantottam de el is tűnt és egy ilyen alkalom volt csak.
Követem a nyomokat és olyan pontra érek ahol már a kis térképen feketével bekarikáz egy területet hallom is bögni a szarvast vagy mit,de nincs további nyom a megadott írányon belül és a szarvast sem látom sehol :( -
EK1TEP #659 Nah végre megvan a VIP kódom!
A játékot honnan tudom letölteni mert nemlátok sehol Download menüt..
Profilom megvan és ennyi.
Segítség!! -
ricsa008 #658 a küldetéseket a weboldalon kapod olvasd el az újj üzeneteket -
#657 úgynézki nem elég neki az ati 9600osom :(... cseszhetem ezt is :(