The Hunter

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem értem:S
Próbálgatom a számolgatást, de a fene se tudja... Yardnak túl nagy az eltérés, talán feet lehet?

Amennyiben whitetale deert lõttél, akkor nem tudom. Abból mindegy milyet lõsz, csak legyen meg az elsõ bika. Mule deerbõl viszont legalább 8 pontosat kell lõnöd.

Valami nem jó hiába játszom nem fejlõdök. most is lõtem egy bikát de nem fogadja el a küldetést
mi nem jó? pedig 13-áig még van 2 nap
Frankó 😊 A röppályánál a +- miben van számolva? A sebességet és az energiát írja, de ezt nem igazán értem.

Ha valakit valóban érdekel a ballisztika:

.243 Win táblázat

<#violent><#guluszem1>
Youtube helyett egyébként ezt az oldalt ajánlom, itt is amatõr videók vannak.

Egyébként érdekesek a reklámok is. Olyan választék van tápokból, mintha macskának vennéd 😊 Nagyon figyelnek rá, hogy a legjobb minõségû állatállományt neveljék ki.

Ehhh... elnéztem 😊 Mármint a youtube van azzal tömve 😊 Úgy már érthetõ.

Nem túl etikus? Ha valahol, akkor itt etikus vadászatot látsz... Mindegyik profi vadász mûsor, olyanok, amiket kinti tv csatornákon adnak. Nem egy szutyok fishing&hunting channel 😊 Ott csak a magyar mûsorok a jók...

sõt a tapasztalati pontokat sem adta meg
lõtem egy szép bikát és nem adta meg a küldetést ez mért van pedig 5-6 fõs csordának a bikáját lõtem ki gyönyörû volt ahogy ott álltak a les elõtt
és így néz ki a valóságban

Szuper!!! Így most még idegesebben várom a kódot! 😄

Köszönöm Uram! 😉

www.smart-bus.hu

Bullet weight/type Velocity Energy
55 gr (3.6 g) BT 4,058 ft/s (1,237 m/s) 2,012 ft·lbf (2,728 J)
65 gr (4.2 g) BT 3,746 ft/s (1,142 m/s) 2,026 ft·lbf (2,747 J)
75 gr (4.9 g) HP 3,447 ft/s (1,051 m/s) 1,979 ft·lbf (2,683 J)
90 gr (5.8 g) SP 3,203 ft/s (976 m/s) 2,051 ft·lbf (2,781 J)
105 gr (6.8 g) BT 2,986 ft/s (910 m/s) 2,080 ft·lbf (2,820 J)

Íme a játékban szereplõ .243-as lõszerek ballisztikai adatai <#vigyor2>
Visitor
ó ezt megnézem
youtuben szoktam keresgélni de az tömve van a... nem túl etikus felvételekkel

THE HUNTER coming soon ^^

Falcon87
Szerintem... erre külön nem figyeltem oda, de majd megnézem.

,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"

Mivel igen kedves ember vagyok, így megosztom veletek a kedvenc oldalamat, ami tömve van horgász/vadász mûsorokkal. 😊

mama 2
Nem tudtok valami vadászós játékot amit lehet kapni cdgalaxisnál/576-nál. X360-ra is jöhet!

TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!

Szerintem meg kell... ne legyen mindegy, hogy 30 méterre vagy 200 méterre miképpen kell célozni... illúzió romboló, ha elsütöd a fegyvert, a másik oldalon meg idõigény nélkül megjelenik a lövedék...

www.smart-bus.hu

De mivel a játékban nem kell tüzér módjára nagy távolságokat átlõni, így nem is kell a ballisztikával foglalkozni. Még a szélirány és annak erõssége sem befolyásolja a pontos lövést, mint egyes sniperes filmekben.
Fõleg ha nyomot követsz a bozótosban ... mire meglátod a vadat, majd kiüti a szemed olyan közel van (persze ha egyáltalán betudod cserkészni).
Ballisztika ellenõrizhetõ (nagyjából) a tábor melletti lõtéren.
Ha bárhol látszik becsapódás, földön, fán, akkor tesztelhetõ... 😊

www.smart-bus.hu

Ez rendben van, de én arra gondolok, hogy van önálló élete a lövedéknek... tehát idõbe telik-e amíg odaér a célhoz, illetve van-e pálya görbéje, vagy nyíl egyenesen megy! 😊

www.smart-bus.hu

Párosan szép az élet (természetesen mivel a csajokat szeretem, a "pasi" meg már úgy is felvan szarvazva, így hát az utóbbit lõttem ki)

Ui.: A 388-as remek komment, a 385-ösnél megijedtem, hogy valami gyanúsan pöttyös gombát ebédeltél 😄

Egyébként hason fekve stabilabb a fegyver, nem remeg annyira a kezed. (Legalábbis így olvastam, most nem tudom letesztelni.)

Nem volt az nagy táv, sima 4x-es távcsõ van a puskán... Egyébként célzáskor remeg a kezed (megfelelõ légzésnél is), sajnos a lövés sem látszik az állaton (egyelõre), így nehéz megítélni a ballisztikát.

Kell lennie valamilyen ballisztikának, mert messzirõl nem is olyan egyszerû levadászni akármit. A kézremegés csökkenthetõ a levegõ visszatartással, de úgy sem áll meg teljesen a fegyver mozgása (és túlzottan sokáig a szuszogást sem tudod visszatartani).
A képek alapján nem úgy tûnik...

www.smart-bus.hu

mama 2
Várni kell egy VIP kódra. Csak sokat. Én már vagy egy hete regisztráltam két E-mailre, és egyiken sem jött meg mégxD.

TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!

Segíts magadon, Isten is megsegít...

www.smart-bus.hu

Valki segitsen már...mert regisztráltam, de csak egy e-mailt kaptam, amibe csak megerõsíteni tudtam a regisztrálásomat....ezek után, hogy tovább?
Nem jelenik meg a lövedék, és ez elég nagy baj. Work in Progress... Zavaró, hogy nem látod a találatot.

Falcon87
Van ballisztika.

😊)

Egyébként Te, hogy érzékeled, van valami ballisztika, vagy ahova célzol ott "megjelenik" a lövedék, és csak a kézremegés befolyásolja a célzást?

www.smart-bus.hu

Lihegtem picit (meg az asszony mondta, hogy ne roncsoljam szét a belsõségeket, mert szalontüdõ lesz a vacsora) <#ravasz1>
Miért nem a mellkasára céloztál? 😊

www.smart-bus.hu

Mindjárt nyolc óra és éppen csodálom a tájat:

Itt vagyok éppen:

Alig szúrtam ki, mert tök csöndben bandukolt felém:

Ha már ilyen vakmerõ volt, hát megcéloztam:

Erre már nem fog elmenekülni:

Nem szép lövés, de mivel szembõl jött:

Falcon87
Nem is lehet 😊

faszom 2 napig nem volt netem😞 ma voltak itt a szerelõk már tuti hogy nem tom meghosszabítani😞
Jahh ... mûködik, de át lettem rakva "GUEST"-ba. Most már csak õzeket tudok lõni.
Pedig jó lenne mielõbb medvét és vadászt ledurrantani <#wow1> (vadászt csak azért, mert vaddisznónak nézném)
.... és mikor lesz géppisztoly benne? (vagy vállról indítós?)

<#vigyor2><#crazya><#finom><#circling>
Sziasztok!
Tegnap reggeztem a Játék honlapján, kaptam egy e-mailt amivel megerõsítettem az registrálásomat!
Ezekután kapok még kettõt? Egyikbe a Passworom lesz a másikba a VIP kód?
Türelem, nem osztottak mindenkinek kódot. Több, mint 40000-en regisztráltak, több lépcsõben engedik be a játékosokat a bétába.

Most próbáld, már mûködik.

Héééékás! ... próbálok belépni, erre ezt kapom <#szomoru1>

"The Hunter website is temporarily unavailable
due to scheduled maintenance.
We are sorry for the inconvenience. Please try again later."

Nos majd later visszanézek. <#duhos2>
Kry
sziasztok
már régóta figyelemmel követtem a the huntert, csak azóta megfeledkeztem róla most pedig örömmel látom hogy már elvileg lehet játszani(?) Azt nem tom hogy regeltem meg is erõsittem a regisztrációt, ám nem küldtek semmmilyen passwordot. Ez azt jelenti hogy már nem is fogom megkapni, vagy csak várnom kell még?

Gosu 23 SMF Earl.J.Hickey 24 AMF PassEater 22 CMF

Falcon87
Bocsájss meg, de ez a topik nem erre való.

tommygear
nagyon eltüntél te is
DaemoonHunter
Köszi a felvilágosítást!😊