The Hunter
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én amit a végleges játékban eltudnák még képezelni az egy éjszakai vadászat mód ahol mondjuk kiválasztunk egy lest és onnan indul a játék (nem kell odagyalogolni) és éjjellátó távcsõ meg scoop a puskán aztán hadszóljon végülis a vadászathoz az éjjel is hozzátartozik
Csak azt lõhet, de a mission marad. Ez nem is változik, és ha belegondolsz, ez így logikus. Gondolj csak bele... Van egy upgrade-elt elõfizetésed, lejár az ideje, épp nem tudsz/nem akarsz elõfizetni. Mivel nincs licenszed, így nem lõhetsz whitetale deert, vagy turkey. Milyen érzés lenne, ha pár nap múlva elõfizetnél, és kezdhetnéd újból a missionoket? 😊 Persze az megoldás lenne, ha elrejthetnéd az olyan missionoket, amihez éppen nincs licenszed, de szerintem ez legyen a legnagyobb baj...
NEM !!!
Már csak Mule Deer -t lõhetsz, ha lejárt a 7 nap próbaidõd.
Whitetail -al nem fogsz találkozni a játékban!
És pulykával sem!
Nemtom, de nekem is megmaradt egy Triple Turkey Tracker mission -om, és lejárt a 7 nap.
Expires: Unlimited This permit entitles you to hunt: Mule Deer Unlimited.
Szal csak Mule -t lõhetek. <#idiota>#idiota>
Már csak Mule Deer -t lõhetsz, ha lejárt a 7 nap próbaidõd.
Whitetail -al nem fogsz találkozni a játékban!
És pulykával sem!
Nemtom, de nekem is megmaradt egy Triple Turkey Tracker mission -om, és lejárt a 7 nap.
Expires: Unlimited This permit entitles you to hunt: Mule Deer Unlimited.
Szal csak Mule -t lõhetek. <#idiota>#idiota>
okés thx
Nem, az marad... Amikor 200lbs felettit kell lõnöd, akkor jó a spike is, mert nem számít a trófea. Az húsvadászat 😊
apropo küldetés van még egy whitedeer buck meg egy pulykás küldi amit már nem tudok megcsinálni azt nem lehet valahogy eltüntetni a küldetés listáról?
mer most egy olyan küldi van hogy löjek 2 db 200lbs feletti buck-ot akkor ezt is érvényes ha 200 feleti?
Persze, hogy bika, csak a tóreának nincs pontértéke.
de ez a spike bikának számít már tehát Mule deer buck?
Idõrend barátom, idõrend... 😊 Akár a szarvasnál, itt is ugyanaz a sorrend 😊
Elõbb jön a nyárs, utána kapod a szarvakat 😊
Elõbb jön a nyárs, utána kapod a szarvakat 😊
Pici képzavarom lett a "magyarul pedig nyársnak hívják" dologtól, mert akkor:
ha valakit felszarvaznak, akkor valójában felnyársalják ... pedig a valós összefüggésében, ha a csajunkat felnyársalják, akkor leszünk felszarvazottak <#wow3>#wow3>
(jajj! ... elgurult a gyógyszerem <#nevetes1>#nevetes1>)
ha valakit felszarvaznak, akkor valójában felnyársalják ... pedig a valós összefüggésében, ha a csajunkat felnyársalják, akkor leszünk felszarvazottak <#wow3>#wow3>
(jajj! ... elgurult a gyógyszerem <#nevetes1>#nevetes1>)
Amúgy ha belegondoltok, valahol tökre érthetõ honfitársaink rajongása a játék iránt, hiszen visszakacsint ránk a mitológiai eredetünk: "rege a csodaszarvasról" <#vigyor4>#vigyor4>
Errõl már volt szó béta fórumban, valószínûleg javítják. Nem megfelelõen rakosgatják a lábukat 😊
Egy picit még a szarvasok mozgásán kellene változtatni, meg az elsõ lábak olyan furán állnak nem az igazi, ebben még jobba a deer hunter.
Lessétek meg a mule deer videót. Nagyon, nagyon ígéretes 😊 Van benne egy gyönyörû szarvas, aminek úgy tûnik, hogy végre random generált agancsa van 😊
szarv = agancs
Egyébként angolul spike, magyarul pedig nyársnak hívják 😊
Egyébként angolul spike, magyarul pedig nyársnak hívják 😊
,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"
Persze (szarva közt a tõgyét) <#ravasz1>#ravasz1>
Fiatal hím hegyes szarval olyant szabad lõni?
Nekem is a 4. tetszik...Az a "The Hunter" Feelinget adja 😊
Az 1esnél úgy érzem, hogy nincs megfelelõképpen súlypontozva, én feljebb raktam volna a szöveget. A 2es nagyon sötét. A 3asról inkább Cabela's Legendary Adventures jut eszembe. A 4est már megszokhattuk a thehunter.com-ról, világos, van rajta erdõ és szarvas, játékból vett screenshot. Én erre szavaznék 😊
Döntsétek el!
De ha egyik sem tetszik hát csináljon valaki más 😊
De ha egyik sem tetszik hát csináljon valaki más 😊
a 2es, 4es jó
Ittvannak a bannerek:
Én kirakatom csak szóljatok melyik tetszik!
Én kirakatom csak szóljatok melyik tetszik!
Admin topicba kell írni és linkelni nekik a bannert és kirakják 😊
én sajna nem értek hozzá😞
am átváltott Unlimited -re a játék és ahogy mondtátok már csak a Mule Deer játszik de nem gond egy ideig elleszek még vele
am átváltott Unlimited -re a játék és ahogy mondtátok már csak a Mule Deer játszik de nem gond egy ideig elleszek még vele
Látom senki nem rakta ki a bannerek közül egyiket sem.
Szó volt itt a vadász díjakról... a vörös rókával/aranysakállal (és a többi dúvaddal) mi a helyzet? Nekik is van díjuk vagy ilyesmi?
THE HUNTER coming soon ^^
Ohh... Profilon belül a statok árulkodnak a két új fegyverrõl 😊
.300 Bolt Action Rifle
.44 Rem Mag Revolver
.300 Bolt Action Rifle
.44 Rem Mag Revolver
"De az igazi állatot meg sajnálnám lelõni!"
Ez már komolyabb érv a virtuális vadászat mellett. Egyébként ez olyan, mint a horgász játékok... Hiánypótlás/kedvcsináló, mert nem lehetsz mindig a vízparton. Szerettem fishsim 2-vel is játszadozni, mégsem ugyanaz, mint amikor fél órája azzal bajlódok, hogy 14es zsinórral partra húzzak egy 6 kilós potykát 😊
Ez már komolyabb érv a virtuális vadászat mellett. Egyébként ez olyan, mint a horgász játékok... Hiánypótlás/kedvcsináló, mert nem lehetsz mindig a vízparton. Szerettem fishsim 2-vel is játszadozni, mégsem ugyanaz, mint amikor fél órája azzal bajlódok, hogy 14es zsinórral partra húzzak egy 6 kilós potykát 😊
Ezek az díjak már reálisabbak 😊
bajgunar: Egy játék tényleg iszonyatos pénzbe kerül... Pályabérlet (ha pályán játszotok) max 2000, gólóbisra sem költesz ennél többet. Egy cyma AK kb. 20k, és akkor nem kell bérelned.
bajgunar: Egy játék tényleg iszonyatos pénzbe kerül... Pályabérlet (ha pályán játszotok) max 2000, gólóbisra sem költesz ennél többet. Egy cyma AK kb. 20k, és akkor nem kell bérelned.
Ne hiszem, hogy lesz... Legalábbis még egy szót sem olvastam róla. Legfeljebb majd oda nézel, ahova az egeret húzod 😊
Kicsit "öncélú" a kérdés, tudom, hogy keveseknek van, no, de TrackIr támogatás lesz? Jó lenne... nagyon sokad dob az élményen...
A másik pedig a pontozás terén arra gondoltam, jó lenne, ha a játék díjazná valahogy, ha kevés segítséget használunk... például legyen jobban elismerve egy becserkészett, jó alaposan megközelített, mindenféle segítség igénybevétele nélkül reflex íjjal lelõtt szarvas, mintha ugyanezt az állatot messzirõl, puskával, spray, csaliztatás segítségével ejtenénk el...
A másik pedig a pontozás terén arra gondoltam, jó lenne, ha a játék díjazná valahogy, ha kevés segítséget használunk... például legyen jobban elismerve egy becserkészett, jó alaposan megközelített, mindenféle segítség igénybevétele nélkül reflex íjjal lelõtt szarvas, mintha ugyanezt az állatot messzirõl, puskával, spray, csaliztatás segítségével ejtenénk el...
www.smart-bus.hu
Ahol én vadászok az éves tagdíj 80e forint.
Egyszeri beugró 200e-300e között mozog.
Területünk 10e hektár és csak apróvadas terület.
A régi sörétes puskámat friss mûszaki vizsgával 10e ért adtam el, helyette persze vettem egy újat.
A golyós puskám egy Marlin 336XLR (.30-30), ami nagyon szép. :o)
Egyszeri beugró 200e-300e között mozog.
Területünk 10e hektár és csak apróvadas terület.
A régi sörétes puskámat friss mûszaki vizsgával 10e ért adtam el, helyette persze vettem egy újat.
A golyós puskám egy Marlin 336XLR (.30-30), ami nagyon szép. :o)
Bérkilövések árai:
Õzbak
Agancstömeg (gr) Ft
150- 200.........20000.-
201- 250.........40000.-
251- 300.........57500.-
301- 350.........85000.-
351- 400.........150000.-
401- 450.........210000.-
451- 500.........390000.-
501- ..............740000.-
Sebzés: a kísérõ vadász által becsült trófeasúly 50 %-a fizetendõ.A Vt. tagjainak: 20 %.
Tarvad megegyezés szerint
Fácán 3500 Ft elvitellel Csak a kakas lõhetõ!
Mezei nyúl 9450 Ft elvitellel + 10% a sebzések miatt!
Balkáni gerle 1000 Ft (4 €😉 elvitellel 1250 Ft (5 €😉
Tõkés réce 1500 Ft (6 €😉 elvitellel 2500 Ft (10 €😉
Szalonka megegyezés szerint
A feltüntetett árak a nyúzást és a zsigerelést nem tartalmazzák!
Õzbak és tarvad egyénileg lesrõl, cserkelve és barkácsolva lõhetõ, fácán és nyúl csak társas vadászat keretei között. Minden vad a vadászati idényeknek megfelelõen ejthetõ el! Idõpont egyeztetés szükséges.
Õzbak
Agancstömeg (gr) Ft
150- 200.........20000.-
201- 250.........40000.-
251- 300.........57500.-
301- 350.........85000.-
351- 400.........150000.-
401- 450.........210000.-
451- 500.........390000.-
501- ..............740000.-
Sebzés: a kísérõ vadász által becsült trófeasúly 50 %-a fizetendõ.A Vt. tagjainak: 20 %.
Tarvad megegyezés szerint
Fácán 3500 Ft elvitellel Csak a kakas lõhetõ!
Mezei nyúl 9450 Ft elvitellel + 10% a sebzések miatt!
Balkáni gerle 1000 Ft (4 €😉 elvitellel 1250 Ft (5 €😉
Tõkés réce 1500 Ft (6 €😉 elvitellel 2500 Ft (10 €😉
Szalonka megegyezés szerint
A feltüntetett árak a nyúzást és a zsigerelést nem tartalmazzák!
Õzbak és tarvad egyénileg lesrõl, cserkelve és barkácsolva lõhetõ, fácán és nyúl csak társas vadászat keretei között. Minden vad a vadászati idényeknek megfelelõen ejthetõ el! Idõpont egyeztetés szükséges.
Akkor ezek szerint még sem lesz ingyenes, vagy lehet megint félreértettem valamit:$
Szóval alapból ingyenes, de extrákért fizetni kell - eddig így tudtam.
Kérdéses, hogy mi számít extrának.
Szóval alapból ingyenes, de extrákért fizetni kell - eddig így tudtam.
Kérdéses, hogy mi számít extrának.
Valaki nagyon átverhetett ezekkel az adatokkal. Vadászat költségét nem kell eldramatizálni, igaz elbagatelizálni sem.
Vadászvizsga tízezres nagyságrend, fegyver nem sokkal több mint egy vérprofi pecabot, és az éves tagdíj sem egetverõ. Mondjuk az egy másik kérdés, hogy ettõl még csak jogosultságod van a lövöldözésre, de ez nem hatalmaz fel az erdõben való szabad garázdálkodásra.
Egy külföldrõl kimondottan nemesítésre behozott tenyészbika lelövése kerülhet annyiba mondjuk, mint ha egy versenylovat lyukasztanál ki (és ez valahol érthetõ is), de egy kilövésre érett, sérült vagy beteg õz (akár fejlõdési rendellenességes) nem annyira húzós.
Amúgy pedig nem kell feltétlenül oroszlánra vadászni, jó a vadkacsa és a vaddisznó is.
Persze nem olcsó mulatság, de ne téveszd össze a normál vadászatot a bérkilövéssel, avagy a vadászturizmussal.
De nem kell nekem hinned és akármilyen mende-mondának sem, simán utánajárhatsz a dolgoknak itt a neten. Ha elmúltál már 17 éves, akár el is indulhatsz a vadászvizsga irányába, ami mostanság 10.000,- Ft.
Vadászvizsga tízezres nagyságrend, fegyver nem sokkal több mint egy vérprofi pecabot, és az éves tagdíj sem egetverõ. Mondjuk az egy másik kérdés, hogy ettõl még csak jogosultságod van a lövöldözésre, de ez nem hatalmaz fel az erdõben való szabad garázdálkodásra.
Egy külföldrõl kimondottan nemesítésre behozott tenyészbika lelövése kerülhet annyiba mondjuk, mint ha egy versenylovat lyukasztanál ki (és ez valahol érthetõ is), de egy kilövésre érett, sérült vagy beteg õz (akár fejlõdési rendellenességes) nem annyira húzós.
Amúgy pedig nem kell feltétlenül oroszlánra vadászni, jó a vadkacsa és a vaddisznó is.
Persze nem olcsó mulatság, de ne téveszd össze a normál vadászatot a bérkilövéssel, avagy a vadászturizmussal.
De nem kell nekem hinned és akármilyen mende-mondának sem, simán utánajárhatsz a dolgoknak itt a neten. Ha elmúltál már 17 éves, akár el is indulhatsz a vadászvizsga irányába, ami mostanság 10.000,- Ft.
Tudod mennyi egy real vadászat???
Egy somogy megyei vadász társaságba se lehet bejutni, a bejutás 1.5 millával kezdõdik! Átlag! + vizsga + felszerelés, és már 2.5 millánál jársz!
Aztán az éves díj is 300k-500k! Átlag!
Van, nem is egy ismerõsöm is, aki vadász arrafelé! Nem kis pénz megy el rá! Az éves engedélyeket is ugy veszik meg, hogy külföldieket visznek vadászni, és abból gyüjtik rá össze a pénzt!
Nem egy olcsó multaság!
A paintball igen faja játék, de háát ilyenkor, mikor kint -10 van, rohangáljan a terepen az akinek 2 annya van!
Meg szép kis összegeket elvisz egy-egy napos match is!
Aztán cserébe kék-zöld leszel!
Míg a meleg szobába meg 2 sör mellett, elcigizgetve, vadászol a Virtuális erdõben!
Igaz nem egészséges, mert nem mozogsz, meg a szemed is romlik.
De az igazi állatot meg sajnálnám lelõni!
Jó, mikor kinnt ülsz a lesen, vagy hajtóvadászaton vagy, azt az adrenalin bombát nem adja vissza. De ez nem arról szól!
Bárcsak már kijönne a GAME !!!
Egy somogy megyei vadász társaságba se lehet bejutni, a bejutás 1.5 millával kezdõdik! Átlag! + vizsga + felszerelés, és már 2.5 millánál jársz!
Aztán az éves díj is 300k-500k! Átlag!
Van, nem is egy ismerõsöm is, aki vadász arrafelé! Nem kis pénz megy el rá! Az éves engedélyeket is ugy veszik meg, hogy külföldieket visznek vadászni, és abból gyüjtik rá össze a pénzt!
Nem egy olcsó multaság!
A paintball igen faja játék, de háát ilyenkor, mikor kint -10 van, rohangáljan a terepen az akinek 2 annya van!
Meg szép kis összegeket elvisz egy-egy napos match is!
Aztán cserébe kék-zöld leszel!
Míg a meleg szobába meg 2 sör mellett, elcigizgetve, vadászol a Virtuális erdõben!
Igaz nem egészséges, mert nem mozogsz, meg a szemed is romlik.
De az igazi állatot meg sajnálnám lelõni!
Jó, mikor kinnt ülsz a lesen, vagy hajtóvadászaton vagy, azt az adrenalin bombát nem adja vissza. De ez nem arról szól!
Bárcsak már kijönne a GAME !!!
Nem, de gyanítom, hogy figyelembe veszik a regisztráció idejét kód osztásnál.
de akkor még nem osztogatták...
Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!
Biztos kapsz, csak kérdés, hogy mikor... Sokan vannak, akik csaknem 5 hónapja jelentkeztek (köztük én is).
És akkor ez mit is jelent?
Lehet hogy nem is kapok?
Lehet hogy nem is kapok?
Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560
Szia!
Amit kaptál, az csak egy sablon levél, ami visszaigazolja a regisztrációdat. Nem kapsz automatikusan kódot. Mivel a játék még béta státuszban van, ezért csak apránként engedik be a játékosokat.
Amit kaptál, az csak egy sablon levél, ami visszaigazolja a regisztrációdat. Nem kapsz automatikusan kódot. Mivel a játék még béta státuszban van, ezért csak apránként engedik be a játékosokat.
Basszus pusztuljak meg, de én nem találok szarvast...
Lekövetem kilométereken át. aztán hol találom magam?? a kisháznál... Szarvas meg sehol... én meg inkább bemegyek az egésznapos görnyedés után kávézni inkább egyet.
Ellenben a játék maga csodaszép...
Lekövetem kilométereken át. aztán hol találom magam?? a kisháznál... Szarvas meg sehol... én meg inkább bemegyek az egésznapos görnyedés után kávézni inkább egyet.
Ellenben a játék maga csodaszép...
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Sziasztok!
Volna 1 olyan problémám hogy kb. 2 hete regisztráltam az oldalukon rögtön jött a mail de viszont nem tudtam belépni vele mert kér vmi vip kódot v mit de azóta sem kaptam semmit!
Volna 1 olyan problémám hogy kb. 2 hete regisztráltam az oldalukon rögtön jött a mail de viszont nem tudtam belépni vele mert kér vmi vip kódot v mit de azóta sem kaptam semmit!
Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560
Erre nagyjából nulla esély van. Ami biztos:
1. Membershipet lehet vásárolni
2. Cuccokat külön lehet vásárolni
Az kérdéses, hogy sok MMO-hoz hasonlóan itt is játékpénzt vásárolsz-e, majd ebbõl veszed meg, amire szükséged van, vagy rögtön dollárban fizetsz, de igen jó esély van rá, hogy az elõbbi bevált módszert fogják alkalmazni.
1. Membershipet lehet vásárolni
2. Cuccokat külön lehet vásárolni
Az kérdéses, hogy sok MMO-hoz hasonlóan itt is játékpénzt vásárolsz-e, majd ebbõl veszed meg, amire szükséged van, vagy rögtön dollárban fizetsz, de igen jó esély van rá, hogy az elõbbi bevált módszert fogják alkalmazni.