1776
-
#776 Megkaptam azt a küldit hogy vadásszak turkey-re. De nincs rá engedélyem. Ilyenkor mit lehet csinálni? (engedély megvételén kívül) -
zira #775 itt: My Page/Journal/7 of 8 - First Mule :) -
Andyka19 #774 EZT HOL LEHET MEGNÉZNI? aki tudja írja már le!!! -
Andyka19 #773 nyilván nem egyenes :D de a szarvasokhoz képest igen :D:D -
#772 Tudom, már láttam eleget. Általában 2-3 ága van, ennél többet még nem láttam. -
#771 Kösz hogy kisegítettél:D
Szóval kép ott:D -
#770 Nem egészen egyenes az őznek a szarva de nem ennyire ágas bogas mint ezeknek. -
#769 Egyenes szarvú?! -
#768 http://heeegany.thehunter.com/bin/image/i_2/w_512/h_512/First%20Mule
Időjárás már ebbe a verzióba is van.
Van ez a küldi:
Hunt a Mule Deer buck worth at least 6 Points
Ennél most mekkorát kell lőni? a 6 pontos az hány kilós? -
Solt #767 Az előfizetésed! :D -
kenny0603 #766 pulykára és a másik féle szarvasra (ha így jobb) mikor tudok vadászni? mi határozza meg? -
Andyka19 #765 ezek itt a játékban szarvasok. az őz az a kis testű egyenes szarvú jószág, ami európában él. angolul roe deer, de magyarul csak erre mondjuk azt hogy őz. :) -
kenny0603 #764 nekem volt olyan, hogy 10 percen át zuhogott... legalább nem hallottak az őzek, de én se őket :S hosszabb ideig zavaró -
#763 Nekem volt már, hogy egy-két pillanatra eleredt az eső. Épp a lesen vártam, hogy feltűnjön egy, mikor fél percre sötétebb lett, elfelhősödött az ég, és lehetett hallani ahogy kopog az eső a fán. Persze pillanatok alatt visszatért a szép napos idő, szóval nem volt túl sok időm kiélvezni. -
Andyka19 #762 ezthol tudom megnézni???? -
kenny0603 #761 Hello!
Küldetéseket mikor kapok?
Shoting lv1
Tracking lv3
Spotting lv1 -
#760 Várható, hogy a teljesbe bekerül az időjárás is?
Már van valami trophy room szerű... vagyis készül egy fotó a lelőtt állattal ami mellett ott feszít a vadászunk:) -
zeoos #759 Server Capacity Full ... Server Capacity Full ... Server Capacity Full !!!!
Ez van mindig, amióta nyilvános lett a demo/béta/ízelítő ... sosem tudok belépni (basszus!) -
#758 Valaki segítsen! Pls
Amikor elindítom az Emote-t, kapok egy hibaüzit: "no server specified"
Mit tegyek, hogy letöltse a gamet? thx előre is -
Andyka19 #757 óóóóóóóóóóóóóóóóó :(:(:( de kár :S -
Andyka19 #756 nna már éjszaka is sikerült evvel a játékkal álmodnom :)
el is ejtettem egy jópár vadat! xDxD -
ricsa008 #755 akkor bocs vagyétek úgy hogy be sem raktam
lényeg az hogy nekem van minden ahogy eddig is
várom a végleges verziót akkor majd eldöntöm hogy füzetek -e érte -
#754 azt hiszem őszre -
#753 Nálam sincs semmi féle spray se pisztoly! -
Andyka19 #752 gyk : ez nem szagtalanító spray. benne van a nevében. wind indicator csak egy kis angoltudás szükséges. annyit tesz: szélirány jelző. kár hogy a tesztereknek erre még nem sikerült rájönniük :D gratu xD -
Andyka19 #751 kb ez mikorra várható? -
Andyka19 #750 erre én is kíváncsi lennék. :) -
#749 Ja értem,köszi szépen! -
Bitaboy #748 Azért mert le kell szedni az emote launchert. Azt is onnan tudod, egyel fölötte van. Leszeded, felrakod, és úgy töltöd le a játékot az EL-rel -
#747 Most ugyan tölt valamit ez az Emote launcher de,hogy mit -
#746 Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem. Bejelentkeztem az oldalon,rámegyek arra,hogy töltse le a játékot. Erre kidobja,hogy a lap nem jeleníthető meg. Rámegyek mégegyszer aztán nem csinál semmit. Ötlet valakinek,mi lehet az oka? -
Solt #745 Hallod, most komolyan ne nézz már hülyének! :D Nincs ott, hidd el nekem, hogy nincs ott! Pisztoly sincs... de kiveséztük már ezt... ;) -
#744 ki próbáltam.... tetszetős nekem bejön igaz, hogy egy vadat sem sikerült előcsalogatnom még:) -
#743 jaaa:D kösz fene sem gondolta volna:) -
ricsa008 #742 és a weboldalon keresztül kell indítani Go Hunting -
#741 ja közben alighanem megvan:) visualC++ hiányzik:D -
#740 skacok elmondaná valaki hogyan is kell elindítani?:) letöltöttem a klienst Hunter_F.exe indít bejön töltő képernyő az mindenféle hiba üzenet nélkül kilép -
ricsa008 #739 bemutatom a spray-t nézzétek meg hátha ott van mégiscsak
-
Vadasz18 #738 Mit célszerü írni a válasz levélben? -
#737 Lehetnétek egy fokkal türelmesebbek is :\