The Hunter
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
dxdiag: Régebben küldtek egy levelet, amiben csakugyan kértek egy levelet, amiben kérték a teljes nevedet, illetve a dxdiag-ot. Erre a címre kellett elküldeni: [email protected]
Videokari: Itt meg tudod lesni, hogy különbözõ benchmarkal/játékkal melyik kártya hogyan teljesít. tomshardware Ezek után persze érdemes meglesni, hogy melyik mennyibe kerül...
ATI/Nvidia: Nekem egy öreg 8800GT van, még csak nem is gyári tuningos. Jelenleg ennyire van húzva: 742/1855/951 Kutya baja, szépen megy vele a játék. Az viszont tény, hogy jelenleg ár/érték arányban az ATI kártyák jobbak. Régebben mondjuk viccbõl sem vettem volna, kínszenvedés volt belõni alá egy linux drivert 😊
Asrock alaplap: Igazi plug&don't touch!&play cucc 😊 Nagyon olcsó, de ne akarj semmit sem állítgatni rajta, fõleg ne órajeleket... Kérdéses, hogy Visitor mennyire akarja buherálni a gépet. Egyébként én is arra szavaznék, hogy pici ráfordítással egy alsó kategóriás Gigabyte lap jobb lenne helyette.
Azt hiszem anélkül nem küldenek kódot.."
Ezt tudná valaki cáfolni, vagy megerõsíteni? 😊
www.smart-bus.hu
,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"
on: 1 hét telt el azóta hogy regeltem a thehunter.com-ra
Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!
Egyébként írd már be google-be ahelyett hogy kötekedel te fosch -.-
Nincs jobb dolgod, már nem azért?<#lama>#lama>
Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!
és nem ilyet veszek
vagy ilyet veszel:
?Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!
Teljes cikk
www.smart-bus.hu
@Solt: exe átnevezéses trükk?! Bõvebben?
www.smart-bus.hu
Íme az átnevezés...
Ez már nem az elsõ akciójuk, amikor csak a név és az ár változik, minden más marad. Ez a fejlesztés NV módra... 😄 Ez volt a 8800GTS 512--->9800GTX---->GTX250 útja is...
Nem tudom pontosan a 9800GT-nek mi volt az elõdje, de az "utódja" látható. Gerinctelenek... elvbõl nem vennék jelenleg NV kártyát... fõleg, hogy az ATI-k ár/érték arányban messze jobbak most... 😉
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
VGA: ASUS En9800Gt 512Mb ~ 32.000Ft
RAM: Kingston 2048Mb DDR2 800Mhz ~ 6.500Ft
Táp: Corsair VX450W ~ 20.000Ft
Proci: Intel Dual Core E5300 ~ 22.000Ft
Össz: 91.500Ft
Persze ehhez jön még a ház, merevlemez, stb, ezeket te döntöd el.
Azt hiszem anélkül nem küldenek kódot..
THE HUNTER coming soon ^^
THE HUNTER coming soon ^^
Egy ideje nem játszottam, így a statisztikám visszaeset a kétszázmittudoménhányadik helyre. Viszont ezzel az egy akcióval ismét elõrejöttem a 75.helyre.
Jobb felsõ sarok felé van a díjnyertes bika ... igaz ali látszik még, de csak ezen a képen látszanak mind a négyen (ott van az egyik fa tövénél)
Addig meg elleszek a DH05-el.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
A videokártya így nem látszik, de sajnos azt kell mondanom, hogy ez a gép már megérett egy cserére... A 2,6-os P4 alulról verdesi a játék minimum követelményét, az 512MB RAM pedig fõleg kevés.
holnap megint les akcíoból akarok gólt lõni 😄
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

68.§ (1) E törvény alkalmazásában tiltott vadászati eszköznek minõsül:
f) a mérgezett hegyû és robbanó fejû nyílvesszõ.
i) a vaddisznó és a róka vadászatának kivételével a csillagászati napnyugtát egy órával követõ és a csillagászati napkeltét egy órával megelõzõ idõpontok közötti vadászat (a továbbiakban: éjszakai vadászat).
(2) A vadászati hatóság engedélyezheti
a) ha a vadkár másként nem hárítható el, a vaddisznó,
b) ha állategészségügyi, humánegészségügyi vagy vagyonvédelmi indokok ezt szükségessé teszik, a róka
fényszóróval történõ éjszakai vadászatát.
Éjszaka nem igen szabad vadászni.