1776
-
#816 Komppal, a pálya jobb szélén;) -
#815 nekem szentem a beta van meg hogy tudok át menni a nagy földrészre? -
#814 azért harapok én is -
#813 De kérem, vadat fejbelőni olyan mértékű barbárság
Szíven. -
Andyka19 #812 a türelem rózsát terem -
Andyka19 #811 Na már nekem napok óta csak doek jönnek úgyhogy azt lőttem, viszont szép headshot lett az eredmény. Sőt! az eső is eleredt pár percre, úgyhogy ebben is volt részem. És igen, lesz elk is, utánaolvastam :-) -
#810 Ebbe a játékba még csak pillangót meg falevelet láttam de viszont szarvast vagy pulykát nem meg hol lehet fejleszteni a felszerelést? -
Andyka19 #809 hát ez elég szegényesnek tűnik, mindegy majd kialakul, hogyan is lesz.
amúgy a kezdőlapon jobbra fenti négyzetben mintha gímszarvasokat látnék...
lehet tudni milyen állat lesz még a játékban? -
#808 egy nagyon nagy van, de a bétában csak a kis szigeten játszhatsz -
#807 amúgy itt csak 1 map van? -
#806 na így már jobban tetszik :D, de ahogy látom már megkaptad rá a választ, sok sikert a játékhoz -
Solt #805 Nincs! Küzdj, sokkal élvezetesebb a játék, ha magadtól jössz rá dolgokra! Hajrá! -
#804 van msn-ed? -
Solt #803 Az alapból nálad van... -
#802 jaaaa köszi de hivogatót honnan szerváljak? -
Solt #801 Lassan menj, óvatosan lopakodj, használd azt kütyüt a kezedben, keresd a nyomokat, menj fel egy magas lesbe, és használd a hívogató dudát... és ami a legfőbb, türelem, türelem, türelem! -
#800 nincs mit de nem értem benne aszt hogy 1 állatot se látok bejárom az egész mindenséget de nem látok semmit csak mű szarvast. -
Solt #799 Nem vagyok én főnök! :) Köszönöm, hogy normálisan reagáltál! ;) -
#798 rendben főnök megértettem mindent jól fogok leírni. -
Solt #797 Elég baj ez nekünk is, meg neked is! Picit irányba fordítalak, hátha könnyebben megy majd a megértés:
"UJ VOK ÉS ASZT SZERETNÉM MEGKÉRDEZNI HOGY MIÉRT NEM TALÁLOK 1 SZARVAST SE?S"
1.: Ha egy fórumon nagy betűvel írsz, azt kiabálást jelent.
2.: "vok", "aszt" Ilyen magyar szavak nincsenek, kéretik az alapvető helyesírási szabályokat betartani! Kisebb hibák benne vannak mindenkinél, de ezektől a szavaktól minden normális magyar embernek ökölbe rándul a keze!
3.: Ha új vagy, és valóban érdekel a játék, akkor tessék egy kicsit visszaolvasni, tájékozódni! Ebben a topikban ez hatványozottan érvényes, mivel nagyon kevés hozzászólás született eddig.
Sok sikert! ;) -
#796 xD nem értelek titeket. -
Solt #795 Meg a stílusod is! -
#794 MI VAN? -
Solt #793 A helyesírásod elriasztja őket! -
#792 kösz-.- -
#791 pont emiatt... -
#790 HALI
UJ VOK ÉS ASZT SZERETNÉM MEGKÉRDEZNI HOGY MIÉRT NEM TALÁLOK 1 SZARVAST SE?S -
zira #789 találtam képeket a leendő trophy room-ról ITT
hogyan lehet előfizetni?
az árakat megtaláltam, de a konkrét befizetési módot nem -
Andyka19 #788 ha unatkozol ne ide írkálj hanem inkább találkozz a barátaiddal vagy vadássz egy jót. xD ide nem unalomból írnak az emberek. -
Andyka19 #787 nagyon úgy tűnik, csak a küldetéses trófeákat rakja be. én még 1 küldetést sem csináltam, csak simán vadászgattam. -
#786 Nem vitának szántam, csak unatkozok :D -
zira #785 én már megcsináltam (elvileg - legalábbis többet nem kaptam) az összes mule deer-es küldetést lehet hogy ezért van nekem ott 7 of 8 -on a First Mule kép -
#784 Talán nem véletlen a "first mule" -
Andyka19 #783 pff nekem csak 1 of 1 van :S és egyik buckomat se rakta be. -
Andyka19 #782 köszii :):) -
Andyka19 #781 most ezen itt vitatkozhatunk de sztem mindenki tudja hogy értem xD -
#780 Nem egyenes, csak... kisebb :D -
Solt #779 Mégis mit vársz még egy ingyenes demótól? :)) -
zira #778 amíg nem veszi meg valaki az engedélyt csak mule-ra vadászhat, s arra is csak a kis szigeten :( -
kenny0603 #777 akkor amíg nem fizetek addig a kis szigeten tudok csak 1 fajta szarvasra vadszáni? akkor már nem lesz izgalmasabb a játék pénzköltés nélkül? :(