The Hunter

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szép reggelt!

dxdiag: Régebben küldtek egy levelet, amiben csakugyan kértek egy levelet, amiben kérték a teljes nevedet, illetve a dxdiag-ot. Erre a címre kellett elküldeni: [email protected]

Videokari: Itt meg tudod lesni, hogy különbözõ benchmarkal/játékkal melyik kártya hogyan teljesít. tomshardware Ezek után persze érdemes meglesni, hogy melyik mennyibe kerül...

ATI/Nvidia: Nekem egy öreg 8800GT van, még csak nem is gyári tuningos. Jelenleg ennyire van húzva: 742/1855/951 Kutya baja, szépen megy vele a játék. Az viszont tény, hogy jelenleg ár/érték arányban az ATI kártyák jobbak. Régebben mondjuk viccbõl sem vettem volna, kínszenvedés volt belõni alá egy linux drivert 😊

Asrock alaplap: Igazi plug&don't touch!&play cucc 😊 Nagyon olcsó, de ne akarj semmit sem állítgatni rajta, fõleg ne órajeleket... Kérdéses, hogy Visitor mennyire akarja buherálni a gépet. Egyébként én is arra szavaznék, hogy pici ráfordítással egy alsó kategóriás Gigabyte lap jobb lenne helyette.

kellene választani egy házigazdát én Melwin re teszem a voksom
"A tesztereknek még: úgy olvastam a honlapon, hogy el kell küldeni a dxdiagotokat a honlapon megjelölt címre (lásd fórum thehunter.comon).
Azt hiszem anélkül nem küldenek kódot.."

Ezt tudná valaki cáfolni, vagy megerõsíteni? 😊

www.smart-bus.hu

Falcon87
<#banplz>Najó, hülyékkel nem vitatkozom... Nemtudom honnan vetted, hogy ez laptopba van, de azt megállapítom, hogy fingod sincs a témáról... úgyhogy fejezd be az offolást, és légy tájékozottab. Okoskám.

,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"

nonicks
off:khm..azt nem mondtad hogy laptop-ba akarsz VGA-t!
on: 1 hét telt el azóta hogy regeltem a thehunter.com-ra

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

Falcon87
És képzeld, létezik 😊

Falcon87
Bazdmeg, két számot felcseréltem 😊
Egyébként írd már be google-be ahelyett hogy kötekedel te fosch -.-
Nincs jobb dolgod, már nem azért?<#lama>

nonicks
hd4750 vagy hd4570 döntsd már el!😄(amúgy szerintem egyik se létezik 😄(

Falcon87
😄DDD

Falcon87
😄 szerintem meg van olyan kártya hogy ati hd4570 😄
és nem ilyet veszek

nonicks
😄 szerintem nincs olyan kártya hogy ati hd4750 😄
vagy ilyet veszel: ?

"Mindenesetre az jól látszott, hogy az NVIDIA csal, ugyanis az nfs.exe-t 1234.exe-re átnevezve megjelentek az árnyékok, és persze csökkent az fps-ek száma."

Teljes cikk

www.smart-bus.hu

Falcon87
Az. Mert?
@Solt: exe átnevezéses trükk?! Bõvebben?

Én ár/érték arány párti vagyok... amelyik jobb, azt veszem, de amit az NV jelenleg csinál ( és akkor még az exe átnevezéses trükköket nem is említettem ) az nekem már sok erkölcsileg! 😊 Sok sikert hozzá... 😉

www.smart-bus.hu

nonicks
hd4750???

Falcon87
Ismerem, én is hallottam már errõl. A 9600 is egy 8800Gt asszem csak magasabb órajelekkel. Vannak ilyenek. Nekem jelenleg az alaplap, és a vga is gigabyte, nekem az valahogy szimpi. Nvidia párti vagyok, de most gondolkozok egy gigabyte hd4750en...

Csak Asus, vagy Gigabyte! Más alaplapot nem szabad megvenni... még ezek között is akad kaki...

Íme az átnevezés...

Ez már nem az elsõ akciójuk, amikor csak a név és az ár változik, minden más marad. Ez a fejlesztés NV módra... 😄 Ez volt a 8800GTS 512--->9800GTX---->GTX250 útja is...

Nem tudom pontosan a 9800GT-nek mi volt az elõdje, de az "utódja" látható. Gerinctelenek... elvbõl nem vennék jelenleg NV kártyát... fõleg, hogy az ATI-k ár/érték arányban messze jobbak most... 😉

www.smart-bus.hu

Falcon87
Azért nem hiszem hogy az alant megnevezett videokártya átnevezett lenne. Asrockot csak azért írtam le mert ez pl kurvaolcsó 😄

A világért sem akarnék vitát generálni, de asrock alaplapért pénzt adni botorság, ráadásul manapság az átnevezési cirkuszairól elhíresült nvidia termékek megvétele még tetézi is ezt! 😉

www.smart-bus.hu

Falcon87
Én még a második küldinél járok, nem hajlandó befejezettnek tekinteni a fattyú 😞((

Falcon87
Gépfejlesztés?

Falcon87
Alaplap: ASROCK G31 M-Gs ~ 11.000Ft
VGA: ASUS En9800Gt 512Mb ~ 32.000Ft
RAM: Kingston 2048Mb DDR2 800Mhz ~ 6.500Ft
Táp: Corsair VX450W ~ 20.000Ft
Proci: Intel Dual Core E5300 ~ 22.000Ft
Össz: 91.500Ft
Persze ehhez jön még a ház, merevlemez, stb, ezeket te döntöd el.

Ezek után már csak alaplap és proci kell. (Feltéve, hogy a vinyó, a táp, és a ház jó, ami van)

Jobban jársz egy teljes gépcserével... Valószínûleg AGP-s alaplapod van, ahhoz csak jó drágán kapsz videokártyát. Egy PCI-E kari a töredékébe kerül, és jobb is lesz. Memóriával szintén az a helyzet, hogy a DDR RAM csillagászati árban van, kb. annyiért veszel +fél gigát, mint DDR2-bõl 2 gigát.

Visitor
A tesztereknek még: úgy olvastam a honlapon, hogy el kell küldeni a dxdiagotokat a honlapon megjelölt címre (lásd fórum thehunter.comon).
Azt hiszem anélkül nem küldenek kódot..

THE HUNTER coming soon ^^

Visitor
Szia, köszi 😊 Akkor meglesz a karácsonyi beruházás. A vidikártya radeon 9600 abban biztos vagyok, hogy kevés lesz 😞

Én is itt tartok... 😊 Whitetale deerbõl pedig 450-rõl kéne lõnöm egyet.

fiuk van egy kis gondom ami elsõsorban a gyenge gép miatt van. most kaptam : Hunt a Mule buck worth at least 6 points from 375 feet or more ha jól értem 375 ft vagy messzbrõl most lõtem egy nõstényt próbából sikerült elsõ lövésre de csak 319ft és akkor ért de már így is akardt a játék (ezért lövöldözök mindig 140-150re) magyarul 375re tuti hogy nem tudok ellõni ezzel a géppel még ha észre is veszem. most mit tegyek?estleg nem tudna nekem lõni valahogy egyet? ha nekem nem sikerül?mer más küldetésem nincs
Ma olyan ráérõsen álltam a játékhoz: felmentem a toronyba, dudáltam és vártam. Jött is egy közepes bika. Megcsodáltam, de nem bántottam. Dudáltam tovább. Megjelent egy kisebb hím is, míg az elõzõ már egészen ott volt az orrom elõtt. Megint megnéztem õket, aztán nyomtam a dudát tovább. Egyszer csak rámcsodálkozott a nagyobbik, aki már karnyújtásnyira volt már csak, de végül is megijedt valamitõl és elrohant ... persze a kisebb követte. Nem foglalkoztam velük, dudáltam rendületlenül. Oldalról megérkezett egy "kiscsajszi" és láss csodát az elõzõ két bikuci is visszajött. Már hárman legelésztek az elõttem lévõ tisztáson ... én meg nyomtam tovább a dudát, mint süket a csengõt. Vártam, dudáltam és kis vártatva bejött amire számítottam. Megjelent a távolban egy szép hím példány. Fejedelmi agancs, jelentõségteljes megjelenés ... egy nehézsúlyú bajnok. Nagyon óvatos volt. De hát a duda hívó szavának õ sem tudott ellenállni és sajnos ez lett a veszte.
Egy ideje nem játszottam, így a statisztikám visszaeset a kétszázmittudoménhányadik helyre. Viszont ezzel az egy akcióval ismét elõrejöttem a 75.helyre.

Jobb felsõ sarok felé van a díjnyertes bika ... igaz ali látszik még, de csak ezen a képen látszanak mind a négyen (ott van az egyik fa tövénél)
Ejj-ejj! Pedig osztozhattunk volna <#rinya><#awink><#vigyor2><#nevetes1>
Hmuda
Akkor van még idõm. :-)

Addig meg elleszek a DH05-el.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

ft az feet, vagyis láb. Durván számolva 1/3 méter. A lényeg, hogy ennél közelebbrõl kell megfigyelned egy szarvast, lelõnöd nem szükséges. Akkor veszi a megfigyelést teljesítettnek, ha pl. távcsõvel megkukkolod jól, és a jobb felsõ sarokban kiírja az adatait.

Szia!

A videokártya így nem látszik, de sajnos azt kell mondanom, hogy ez a gép már megérett egy cserére... A 2,6-os P4 alulról verdesi a játék minimum követelményét, az 512MB RAM pedig fõleg kevés.

Mit jelent - mit jelent? <#ravasz1> ... lelõttél egy bikát és fizess be 150000 Ft-ot <#beka3> ... a számlaszámot majd küldöm <#nyes>
Spot Mule Deer Buck, under 150ft ez mit jelent? a ft azt ha jól sejtem távolság de a spot az mi is ?
Falcon87
De ráértek gamelni 😄

Visitor
Üdv ismét, tudnátok esetleg segíteni? Mindig kész gépem volt, és nem nagyon értek a hardvercserékhez, stb...

Itt a dxdiagom, mit kéne újítani hogy fusson (élvezhetõen mindenképp) a játék?

mikor és melyik les a legkapósabb ?(naktak melyik jön be a leginkább? ma lõtem 2 bikát és 1 nõstényt követés után (az egyik kb 2m -re sétált el mellettem miközben én hasaltam a fûben)
holnap megint les akcíoból akarok gólt lõni 😄
én 4 hónapot vártam 😞 kitartás
Hmuda
Kábé mennyi idõ alatt kap valaki kódot? Ma regisztráltam és csak szeretném tudni, hogy nagyjából mennyi várakozásra számítsak.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Végre itthon. Játszottam is gyorsan egy kicsit. Az eredmény 5 szarvasbika, egy szarvastehén, egy pulyka. A durva az, hogy a 4 szarvasbikát ugyanabból a lesbõl lõttem ki, játékidõben (2x-es szorzóval méri az idõt) nem egész 1,5 óra alatt. Kicsit érzéketlenek a vadak lövéshangra... Lelõttem egy bikát, értementem, vissza a lesbe, majd pár perc múlva már jött is a következõ.

Falcon87
Ja, am fasza a banner 😄

Falcon87
Hát nemtom, de én amikor vaddisznóra megyek, általában hajnali négyig kint szoktam lenni. Egyébként az éjjelátó puskára/kézi vadászati célra nem alkalmazható mo-n 😊

faca
aha mehet!
ricsa008 akkor ezt bannernek kirakathatom?

Be is linkelem, hátha érdekel valakit 😊

Egyébként ez a kedvenc tiltó rendelkezésem😄
68.§ (1) E törvény alkalmazásában tiltott vadászati eszköznek minõsül:
f) a mérgezett hegyû és robbanó fejû nyílvesszõ.

71.§ (1) E törvény alkalmazásában tiltott vadászati módnak minõsül:
i) a vaddisznó és a róka vadászatának kivételével a csillagászati napnyugtát egy órával követõ és a csillagászati napkeltét egy órával megelõzõ idõpontok közötti vadászat (a továbbiakban: éjszakai vadászat).
(2) A vadászati hatóság engedélyezheti
a) ha a vadkár másként nem hárítható el, a vaddisznó,
b) ha állategészségügyi, humánegészségügyi vagy vagyonvédelmi indokok ezt szükségessé teszik, a róka
fényszóróval történõ éjszakai vadászatát.

Az orvvadászathoz mindenképpen 😊
Éjszaka nem igen szabad vadászni.