The Hunter
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Azt meg hogyan?
Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!
Kezd idegesíteni hogy nemtalálok vadat 😄
Grebbernek lehet igaza lesz XD
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Grafika az sztem nagyon ütõs!Erdõ feeling nagyon átjön hangok minden frankó!kb negyed órát kóboroltam eddig még vadat nemláttam de tetszetõs!
Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!
egy vadászos játék meg eléggé unalmas tud lenni hogy vársz 2és fél órát és nem jön semmi...
Szerinted az életben hogy kell vadászni?Kirakják eléd a szarvast?Ez ilyen játék.😊
Nah már jön a játék nemsokára tesztelek énis! 😛
Lõjek egy szarvast.Szarvast kb csak egy 2 secnyit láttam amikor a távolban hirtelen megpillantottam de el is tûnt és egy ilyen alkalom volt csak.
Követem a nyomokat és olyan pontra érek ahol már a kis térképen feketével bekarikáz egy területet hallom is bögni a szarvast vagy mit,de nincs további nyom a megadott írányon belül és a szarvast sem látom sehol 😞
Next PC upgrade: 2022
A játékot honnan tudom letölteni mert nemlátok sehol Download menüt..
Profilom megvan és ennyi.
Segítség!!
www.smart-bus.hu
Gando: vga drivercsere, vagy indítsd a honlaapról, ha nem onnan indítottad volna.
,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"
letöltöttem a 300Mb-es fájlt, telepítettem a klienst, fellépek az oldalra, nyomom hogy "Go Hunt", kijelölöm az induló pontot de nem történik semmi. Mit kell csinálni?
írja hogy dupla klikk a mapon vagy egy klikk a listán, de egyikre se történik semmi. Mit csinálok rosszul?
Amúgy milyen küldetések vannak bene leírnátok párat (soha nem toltam vadászos game-et még)
Azért az sem rossz a maga nemében, de elvárható lenne egy kis fejlõdés Náluk is.
Én mondjuk a horgászfelszereléseik miatt tartom Velük a kapcsolatot és abban egészen kíválóak.
THE HUNTER coming soon ^^

,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"
ja amúgy már 1 hónapja nem jön a vip kód
Az e-heti lottó nyerõszámai a következõk lesznek:
- 7, 25, 34, 58, 63 (5-ös lottó)
- 12, 16, 25, 36, 39, 42 (6-os lottó)
..... oszt utána már meg tudod venni <#nevetes1>#nevetes1><#crazya>#crazya><#nevetes1>#nevetes1><#crazya>#crazya>
(mondjuk magam alá csinálnék, ha tényleg ezeket a számokat húznák ki)
THE HUNTER coming soon ^^
Ez nagyon durva, de sajna nincs rá fél milám 😊