1776
-
#936 Akkor nekem se kell majd aggódnom látvány terén:) -
EK1TEP #935 szvsz!
Sztem Crysis elbújhat látvány terén... -
Solt #934 E8400@3600MHZ + 4870 + 4GBram... Minden maxon, 1680X1050... ( 40 - 60 fps ) -
#933 Fuuh durva egy grafika az tuti.Ezeket milyen konfiggal,milyen beállításokon csináltad? -
Solt #932 Fényviszonyok:
Növényzet:
A vad:
Nem célzok jó helyre, de nem természetesen nem is lőttem... mégiscsak egy állat! :D
-
#931 engem az érdekelne, hogy mi értelme van barátnak jelölni valakit meg az MMo játéknak ha csak egyedül boklászok az erdöben.
Mikor eresztik össze a jonépet vagy ennek hogy lesz a menete, hogy ne zavarják egymást az emberek vadászat vagy küldetés teljesités közben? -
blindghost #930 sziasztok ! belekezdtem én is : szuper ! még nem értem teljesen, pl a nyomkövető vonalam már fullon van de vadat még nem láttam... néha a jobb alsó sarokban villog három "z" betű... ha tudtok rá választ várom szívesen, hogy tanuljak !!! adjatok felhasználó neveket barátnak ! -
#929 Solt kedvenc mesterlövész pajtásod kedvéért nyomhatnál 1-2 ingame shotot
Kösz:) -
ricsa008 #928 azt a huntermate mini játékot hogy lehet előhozni? -
#927 - 3 hónapot fizetsz 4-et kapsz
- 1 hónapig ingyen bekerülnek a játékba az újonnan megjelenő vadak (gondolom ez azt jelenti, ha lejárt az előző előfizetésed, akkor is 1 hónapig benne lesznek a játékban, utána már csak akkor ha megint előfizetsz)
Nagyjából ennyi :) -
#926 Hú ez elég durva :\ -
#925 Házi disznókra. Egy kisebb ketrecben voltak, aztán sörétest elő, és durr közéjük :\ Aztán darálóba be és kész a virsli. Konkrét helyet, infór a saját érdekemben nem ínék. Remélem, megérted. -
McCartman #924 de mivel jobb a warden elofizetes mint az apr. 30 utani elofizetes? -
#923 Ez a disznólövöldözés milyen jelenség? Házi disznókra vagy azok a vaddisznószadik?
Am elvakult "állatvédőkkel" nehezebb szót érteni mint egy vadásszal. Megdöbentett egy-egy ilyen vitában mennyire személyeskedtek és tájékozatlanok. Az állatvédelem meg a vadászat ráadásul simán megtestesülhet egy azon személyben. -
#922 ...ez az egész, amiről írok, természetesen csak annak lehet érdekes, aki elő akar fizetni. Mondjuk ezt mindenképp érdemes megtenni, előfizetés nélkül gyakorlatilag csak egy "demo"-val játszol. -
#921 Ha most előfizet valaki, "Warden" típusú lesz az Account-ja, ha jól értelmezem örökre. Ez előnyökkel jár a sima előfizetéssel szemben. "Warden" címet már csak 2009. április 30-ig lehet szerezni, ehhez addig elő kell fizetni a 3 csomag közül valamelyikre. Előfizetni pl. PayPal-al lehet, pofonegyszerű, #851-es hsz.-emben részletesen leírtam mi a menete.
További info: LINK -
#920 Hogy érted ezt? -
#919 Április 30-ig lehet még "Warden" titulust szerezni, ami elég sok plusz szolgáltatást ad, utána már csak "sima" előfizetés fog létezni. Akinek tetszik a játék, az siessen, le ne maradjon az akcióról! -
#918 A #911es hszed nem ezt mutatja... dili állatvédők (nem rád értem elsősorban, csak ez most kikívánkozik belőlem). Persze az ilyenek szívesen eszik az olyan állatok húsát, amiket egy 1*1méteres ketrecben tartanak százasával, és génmódosított tápot adnak nekik. Aztán amikor eljön az idő, célbalőnek rájuk... (igen, láttam már ilyet külföldön. a disznókra csak így találomra lövöldöztek.) Persze az etikusabb. -
#917 Szerencsétlen állatokat ölni tényleg nem móka. Viszont szupererős érzékekkel rendelkező vadakat cserkészni órákig annál inkább az ;) -
#916 Az igen, a játék (ha betartod a szabályokat) viszont nagyon jó. -
#915 en csak erre a videora ertem...ez mar beteges amit ott lattam -
#914 Gondolom tudsz róla, hogy a valóságban igazi állatokat is ki szoktak lőni!? -
#913 Így van! Amiben embert kell (GTAIV, Postal, Mafia stb...) az sokkal izgibb és etikusabb!
A videoban lévő játékstílust képviselő játékosokat azonnal kizárják. -
#912 Gyalazatos,,, -
#911 Hat ilyen buta fasz jatekot:S...szerencsetlen allatokat olni benne -
#910 Nagyon tetszik, hogy a honlapon feltettek egy új menüpontot, ez statisztikát vezet az eddigi történésekről. Ezt eddig kissé hiányoltam, és tessék :) Mondjuk csak tegnaptól vezeti a statisztikát, biztos, csak a menüpont elindításától táolják el ezeket az adatokat, de ez nem gond. -
#909 Csodálkozok, hogy még nem találtál nyomot. Mondjuk tegnap este nekem is 25-30 perc telt el, mire megtaláltam az első nyomot, de általában 10-15 perc után meg szokott lenni az első. Véletlenszerűen helyezkednek el az állatok, nyilván emiatt van. De sokszor, ha találsz egy nyomot, akkor ott több is lesz.
A bőgés elég jellegzetes hang, simán meg lehet különböztetni a háttérneszektől. Az Elk-et tegnap tették a játékba, de az csak fizetős játékosoknak elérhető (csak úgy mint jelenleg még a pulyka és a Whitetale Deer). Az Elk-nek brutális hangja van és elég változatos, tegnap az egyik nagyon közel volt, szabályosan megijedtem tőle :)
Amikor hang hallatszik, csippan egyet a GPS ketyere, és pirosan világít a bal felső sarkában lévő kör. Ilyenkor kell 4-5 mp-en belül megnyomni a bal gombot. Ilyenkor egy mozgó kör jelzi az állat körülbelüli helyét. Minél több nyomra bukkansz adott állattól, annál biztosabban mutatja az állat távolságát és irányát a műszer.
Ha tetszik a játék, érdemes elpfizetni, most 4 hónapra kb. 2.800 Ft, szerintem nem sok. Folyamatosan fejlesztik, jönnek az új tartalmak, azt lehet mondani, hogy elég gyakran. -
McCartman #908 Köszönöm a segitseget!
Tehat igy az elején , addig kéne csaszkalnom mig piros felkor(ive)t nem találok. Asszem ez beletelik egy kis időbe.
Vmi ötlet h merre induljak? Mindig a szarvasbőgés iranyaba gondolom.. -
#907 McCartman: TÜRELEM! :) Screenshotok Nézd meg a többi képet is! Ha egy ilyen piros félkört látsz, az azt jelenti, hogy viszonylag régen járt itt a vad. Ha ugyanezt látod, csak a belseje is piros (félgömb), akkor az nagyon friss nyom. Azzal a GPS szerű ketyerével kell bal gombot rányomni, illetve a vadak hangot is adnak (szarvasok bőgnek, stb...), akkor is bal gomb.
3 félét lehet tenni egy vaddal:
- Track (nyomkövetés): sikeres Track-nek az számít, ha azonos vadtól detektálsz (a GPS-szerű ketyerével) legalább 3 nyomot
- Spot (nagyjából: befogás): sikeres Spot akkor történik, ha távcsővel látótávolságon belül van a vad, és azon belül is tudod tartani kb. 5-7 mp-ig. Ekkor a "Spot" képességed szintjétől függően egy ideig lesz egy piros körvonal a vad körül.
- Harvest: "begyűjtés", vad elejtése. Ehhez asszem nem kell magyarázat. Talán csak annyi, hogy szabályos Harvest csak akkor van, ha lelövés után meg is találod a vadat + a GPS-el bal gombot rányomsz.
Marha jó a játék, én minimum 30-40 órát már nyomtam, és nagyon élvezem. Az új tartalmak mindig hajtják előre a játékost.
garaib: megérkezett az Elk, tegnap este láttam egy egész csordát (kb. 40-50 percnyi mászkálás után), és a 30-06-os puska is megvan hozzá, de ami nehéz, hogy meglehetősen közel kell hozzájuk férkőzni, mivel ezen a puskán nincs távcső. Igazi kihívás tegnap sikerült közel kúszni egy 350kg-os nőstényhez, becéloztam, és úgy éreztem minden oké volt a lövéskor, de még csak karcolás sem történt. -
garaib #906 Hurrá megérkezett az Elk a játékba és majd lesz .30-06 kaliberű fegyver is. :o) -
McCartman #905 sziasztok,
kb egy orat maszkaltam , de még csak nyomra sem sikerult bukkannom.:S:) (pirossal jeloli a jatek , ugye?)
hogy megy ez?
linkelne vki egy screenshotot , hogy legalabb tudjam mit kellene keresnem..
McCart -
#904 Szerintem ahhoz a két fegyverhez perpillanat nem lehet hozzájutni, én is Warden "vagyok", mégsem kaptam meg. -
streightholo #903 És hol van valami bolt vagy egyéb ahol ezeket lehet vásárolni? Mert én csak a Warden license-t látom semmi mást... -
#902 Aki "zárt" bétában volt, az kapott. Ti már csak pénzért juthattok hozzá :D -
streightholo #901 Következő kérdésem az lenne hogy a The hunter menü alatt látható még két fegyver. Egy .300 as puska meg egy .44 es pisztoly ezekhez hogy lehet hozzájutni vagy még develop alatt vannak ? -
streightholo #900 Köszi! :) Megvettem a 3 hónapos license-t Csak azért kérdeztem mert regisztrációnál még mindig ott volt a írd be a VIP kódod ha van rubrika :) -
#899 szia
vip kód addig kellett, amíg nem volt nyílt a tesztelés, és akkor csak kóddal tudtál játszani... már nincs kódozás -
streightholo #898 Hali! Olyan kérdésem van hogy tudtok e valamit arról hogy ki és hogyan kap VIP kódot ? Illetve, hogy az mit nyújt többet mint mondjuk az alap regisztráció után. -
#897 Egy ilyen rövid és egyszerű mondatban 2 súlyos helyesírási hiba!?...
Az ingyenes része inkább kipróbálásra jó. Ha tetszik, fizetsz, ha nem, nem. Ilyen egyszerű ez.