The Hunter

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Elkezdtem játszani a játékkal, de az a baj hogy nincs semmilyenféle küldetésem a mission cím allat ez van "You have not yet started any missions" ...nos ez mit jelent? Van valami más menüpont ahol fel kell venni a küldetésemet vagy ez hogy mûködik? Állatokat sem igazán találok bennne...pedig 1-2 órát cserkelek...felülök egy lesre várok, sípolok...semmi.
Béla9248
Na szóval...király a game szép a grafika sõt gyönyörû! Letapostam 5km de nem igazán láttam vadat! Nyomokat igen meg bõgést is hallottam próbáltam is lekövetni ne dem igazán sikerült! Vki megtenné hogy nagyából elmagyarázná hogy miként is kellene ezt csinálni? A gps-en mutatja hogy merre menjek egy sávban két "kocka" kéken villog másik félig zölden gondolom ez azt jelenti hogy közel vagyok(?) bõgök is de semmi nem jön én meg ha megállok egy kicsit pihenni leúgrik a gps-en a 2és fél "kocka" 1re!

Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560

Jaja!

ELÉRHETÕ MINDENKI SZÁMÁRA A JÁTÉK!
WWW.THEHUNTER.COM

grebber
Jött mail! Mindenki számára elérhetõ a Hunter!

Next PC upgrade: 2022

Béla9248
Köszi szépen regeltem és már töltöm is! Kíváncsi vagyok rá már nagyon!

2 ViP kódom van.Egyiekt nemhasználtam még.De el is kelt már 😊

VIP-kód aktiváláson már túl vagy? Ha nem, hát kezd azzal.
Béla9248
Sziasztok!
Volna 1 kis problémám! Megkaptam a vip kódot de vmiért nem tudok bejelentkezni az oldalra! Nézelõdtem hátha van jelszó emlékeztetõ de nem találtam sehol! Esetleg tudtok vmi megoldást rá???

Elõre is köszönöm a válaszokat!

"Próbáljatok meg elkövetkeztetni a megszokott lövöldözõs dolgoktól, ez a játék inkább a humánus gondolkodású és természetbarát embereknek készült, akiknek élve és csak megfigyelve ugyanolyan élményt nyújt egy-egy állat becserkészése, mint a természetesen hozzátartozó vadászat is."

Már a legelsõ vadamat a kütyü és duda használata nélkül cserkésztem be, és csak agancsos jószágot vettem célba... igaz bolyongtam vagy 40-50 percet mire olyan vadat találtam, amit "nem sajnáltam"! 😊 Alig várom hogy legyen reflex íj... az lesz majd az igazi... 😊

www.smart-bus.hu

Elnézést ha valakit megbántottak volna a szavaim (nem állt szándékomban) és valóban nem vagyok vele tisztában, hogy a jelenlegi kezdõ VIP kóddal milyen felszereltségû alapot kaptatok (annak idején valóban a kezdetektõl volt spray, kétféle hívogató, kétfajta puska, egy maroklõfegyver, kétfajta távcsõ a megfelelõ fegyverekre és egy kukker ... a ruházatot nem sorolom fel).

Ek1tep! VIP kód nem ruházható át (sokkal lentebb én nyíltan megosztottam a kódomat a fórumozó társakkal, de senki nem tudta felhasználni).

Amúgy a VIP-kód csak a kis szigetre enged betekintést, valóban felfoghatjátok demónak is, de eredetileg csak béta teszt szintû dolog (volt a kezdetekkor és azóta sokat fejlõdtek a dolgok ... a mostani valós helyzetet nem ismerem) ... természetesen mivel MMO játékról van szó, így jár némi anyagi feltétellel a teljes kihasználás, de errõl is olvashattok lentebb (árakat is találhattok).

Sajnos tényleg hiányzik a trófea-szoba a játékból, de helyette a pontrendszer van úgy kitalálva, hogy senkit ne sarkaljon az eszetlen öldöklésre, hiszen semmi értelme.

Próbáljatok meg elkövetkeztetni a megszokott lövöldözõs dolgoktól, ez a játék inkább a humánus gondolkodású és természetbarát embereknek készült, akiknek élve és csak megfigyelve ugyanolyan élményt nyújt egy-egy állat becserkészése, mint a természetesen hozzátartozó vadászat is.

Akik megtalálják ebben a kedvüket és nem hebrencs fps-harcosok, azok fizetni is fognak érte és figyelni fognak rá, hogy egyre elõkelõbb helyet foglaljanak el a világranglistán. A többiek csak kipróbálják és továbbállnak.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Van egy fölös ViP kódom! Küldjön PM-et akit érdekel!

Köszi. 😊 Tényleg nincsen benne azóta sem találtam meg sehol. Úgyh errõl ennyit xD
amúgy meg ahogy látom trophy room sincsen. elég nagy kár pedig meg szeretném nézni, hogy miket lõttem le eddig.
Amit kaptunk a kódunkért, az valami korlátozott verzió... fogd fel demónak! 😊

www.smart-bus.hu

grebber
De én csak vadászgatok küldiket csinálok akkor nem kell fizetni. Vagy egy idö után igen?

dante3
Ti hogyan töltöttétek le a gamet, kaptam kódot, kész az acc, lehúztam valami Emote launchert, és hogyan tovább? Pls

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Lesz? 😄 Már az... "My Account" -> "Hunter Store" és ott vannak a "Warden" liszenszek... 😉

www.smart-bus.hu

grebber
Fizetõs lesz a Hunter vagy mi?

Vitázhatunk ezen, de NINCS benne! 😄 Van ruha, távcsõ, fegyver, távcsõ a fegyverhez, van lõszer, és van az a duda, ennyi! Lehet látni, hogy elvileg hol kéne lennie a spraynek, de nincs ott!

Én mindent elhiszek, nem véletlenül nyálaztam át az egész fórumot, és a telepítés után az egész játékot! 😉 Mióta tesztelitek, közben fizetõs lett... simán el tudom képzelni, hogy ez már csak liszenszelt verzióban van... Ha jól emlékszem másodlagos fegyverrõl is volt itt már szó... az sincs jelenleg... 😉

www.smart-bus.hu

Uram! a Jelen verióban van spray csak át kell nyálazni jobban és akkor meg található.

Egy több hónapja tesztelõtõl pedig tessék elhinni az ilyeneket
Uram! Jelen verzióban nincs spray a kezdetektõl! Most telepítettem, felvettem küldetést, átnyálaztam az egész inventory-t, de sehol sem található... 😉

Egy hölggyel pedig tessék udvariasabban bánni... 😉

www.smart-bus.hu

lehet h tényleg láma vok de bizisten nem találom sehol xD
a fegyverek után se :// végignyomtam az összes számot, de nincs. meg a betûket is.
Basszus! Ennyire már tényleg nem lehetsz <#lama> ... pont az elõzõ hozzászólásban írtam le <#idiota>

Sok-sok felmerülõ kérdésre van ám itt válasz a topicban, csak vissza kellene olvasni egy keveset. Valahol pont ebben a lehetõségben rejlik a fórum és a chat különbsége!!! <#falbav>
😊 hol lehet berakni a szagtalanítót? mert a lodge invertoryban nem találtam :S:S:S
Spray alias szpré a kezdetektõl van, csak a fegyverektõl visszafelé keresd (ne elõre) ... de erre már biztos rájöttél azóta <#wink>
A játék lényegét a fõoldalon mazsolázgatva lehet megérteni, a konkrét feladatokat pedig a saját üzeneteidben olvashatod el.
Üzenetet kapsz akkor is, ha valamit elrontottál (pl. etikátlanul gyilkoltál le egy állatot).
Az egész játék valójában nem a hentelésrõl szól, arra ott vannak az idétlen akciójátékok. Itt legtöbbször barangolni kell, figyelni a jeleket, megfigyelni az állatokat és ha találsz egy nagyobb példányt és elejted, csak az ilyen akciókat jegyzi a játék (kvázi tök felesleges halomra lövöldözni a vadakat, mert semmit nem jelent - hiszen csak az egyre nagyobb trófeák számítanak a pontrendszerben).
Simán csak a nyomkövetésért is jár pont a saját kategóriájában és ha sokáig figyelsz egy-egy állatot, akkor megnõ az az idõ is, amíg az állat piros körvonala kirajzolódik (amíg mondjuk fegyvert váltasz, vagy amíg a távcsövet lecseréled egy mordályra).
Próbáltak a készítõk egy valós vadászatra hasonlító játékot alkotni, visszaadni a természeti dolgok eredetiségeit csak úgy képileg, mint hangban (persze a technika határain belül).
Majdnem!
Ha hangot érzékel, vagy nyomot talál az elsõ nyomásra valóban csak az állatot azonosítja be.
Viszont a következõ kattintásra behatárolja, hogy a vad merrefelé található és mekkora körzeten belül.
Megjegyzi továbbá a rögzített nyomot arra az esetre, ha nyomkövetés alatt elvesztenéd a fonalat, így visszatérhetsz az utolsó kiinduló pontra.
Továbbá ha elejtesz egy vadat, akkor kiírja a vadászat paramétereit, az állat adatait és a találat helyét is behatárolja.
Ha a készülék éppen a kezedben van és egy állat hangot ad, akkor teljesen konkrétan mutatja annak a helyét, így feltudsz készülni, hogy merrõl érkezik majd a vad ha hivogatod.
Azért ez így mégsem csak egy kattintás és kész is. Ugyebár? <#ravasz1>
Falcon87
ték

,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"

dante3
Szintén zenész!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Na nekem is jött kód csak a játékot nem lehet letölteni 😄

REAL MADRID

Gando
és akkor mivan?! 😄

Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!

nonicks
MEGJÖTT A VIP KÓD!!!!

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

grebber
Különbözõ módon? Találok nyomot és csak megnyomni lehet a gépet kiírja milyen állat és ennyi.Nem fedeztem fel hogy jó lenn másra is.

Szabály csak annyi van, hogy pulykára nem szabad távcsövessel lõni, a rõtvadra meg sörétessel.
Még egy alapszabály a vad etikus lelövése (ha visszaolvasol a topic elejére, akkor sok információt megszerezhetsz a régebb óta játszóktól, vagy ott van MelWin kolléga, aki valós teszter ... érdemes kicsit olvasgatni)
Elõször is: probálgasd ki, mert a kezedben lévõ készüléket különbözõ módon tudod kezelni is. Ha már ez megvan, akkor ...

A csippantás azt jelzi, hogy valamilyen jelet fogott a masina. Ez lehet hang, vagy akár nyom is. Ha ilyenkor kezeled is a kézikészüléket, akkor különbözõ információkat kapsz. Ezek az adatok alapján már könnyebben betudod cserkészni a vadat.

Konkrét kezelést azért nem írom le, mert akkor nem Te játszanál. Próbálgasd ... jó kis segítség az ott a kezedben <#vigyor4>
grebber
Na nagy nehezen sikerült az elsõ küldetést megcsinálnom és végre láttam állatot sikerült is leszednem egybõl.
Nem nagyon értem még a lényeget.Pl amikor megyünk kezünkben a mûszer amikor becsippan az mit jelent?

Na végre sikerült nekem is kipróbálni. Mivel az én gépem kevés volt hozzá, ezért tesóm gépérõl játszok. 😊

Nehezen találtam meg az elsõ vadakat, de aztán jöttek szépen sorban. <#nevetes1>

Nézzétek meg az elsõ elejtett buckomat:

Lehet hogy láma kérdés, de van valami szabály-rendszer? Hogy hány szarvast lehet kilõni meg ilyesmi?

grebber
Szpért mikor kapjuk meg?

bajgunar
Nyomj egy jobb egér gombot, miutánn használtad a dudát, szprét, stb..!!!
Olyan készenléti mód szerüségbõl visszább fogja húzni a kezét! Szal érted?!?! A futás az meg az = E gomb 1x megnyomásával aktiválható!
Ha egyáltalán aktiváltad!?
A jó öreg MelWin barátunkat idézem!
(A link-et javítottam, ha nem baj.)
-"Egy kis segítség azoknak, akik most kezdik a játékot. Ez egy unofficial guide."
Sziasztok! Na én is felraktaM a huntert, mit ne mondjak nagyon szép, és tényleg a motorja is nagyon ottvan ugyanis egyáltalán nem akad nem úgy mint a DHT. egy dolgot szeretnék kérdezni.
a szereplõm mindig ilyen lassú? mikor benyomom a run mode-ot akkor is lassan ballag.
Falcon87
😄
Nekem fülesen van, azzal szoktam gémelni. De de tényleg van hangja a fegyvereknek.

Én fogtam felhangosítottam a hangfalat minden neszt halljak...lõttem egy vadat olyat szólt anyáél nemtudták mivan 😄 kutya elkezdett ugatni 😄

Falcon87
Várj.

Falcon87
A két és fél órát a valóságban egészítsük ki 5-6ra 😊 ez így kb. reális. Söt. Van olyan, hogy ülsz kint a lesen 7-8 órát, és nem jön semmi... Általában ez van. De tényleg nem unalmas, mert így, hogy hallod a hangokat, figyelsz az árnyakra, meg ilyenek, izgalmas az egész.

Teljesen rámkattantak 😄

grebber
Semmi nem jön felmentem a magaslesre dudálta és lószar sem jött nemhogy vadak!

Rám mosolygott a szerencse!
Remélem kivehetõ 😊
Nagyon sok nyomot találtam kakit, lábnyomot sõt bõgtek is...még nem lõttem le egyiket sem most várok még jobb példányokra 😊
<#nyes>

<#nevetes1> fürödj meg! <#nevetes1>
De komolyra fordítva a szót: ne fuss, mert észrevesznek ... várj türelemmel és rejtsd el a szagod ... kövess nyomot, azaz használd a vadássegéd kézi készüléket ha hangot hallasz és figyeld a lábnyomokat és a drazséhegyeket (egyszerûen: szarkupac) <#vigyor4>
Érdemesebb a felsõ táborból indulni (átállíthatod a kezdõ idõt is) ... szaladhatsz a tábortól a 2-3/-is magaslesig (persze ha közben észreveszel valamit, akkor lassíts le) ... menj fel a toronyba, dudálj és várj türelemmel: jönni fognak az állatok. Nem kell egybõl legyilkolni az elsõ megjelenõ vadat. Várj tovább nyugodtan, dudálj a hivogatóval és idõvel jönnek majd említésre méltó "trófeák" is.

Egyszerûen éld bele magad, hogy vadász vagy ... járd az erdõt, figyeld a jeleket és etikusan végezz az áldozatoddal.

Játék elejére!: jó ha tudod, hogy pulykára nem illik távcsövessel-, míg a rõtvadra nem illis sörétessel lõni. Ha megteszed, figyelmeztetõ üzenetet fogsz kapni (apropó üzenetek: figyeld a saját mappádat a játék elején, onnan tudhatsz meg dolgokat!)
grebber
Legelején ilyen 100% hogy nincs!

Gando
nekem még lehet tetszik csak nem megy XD

Gando
elvileg van ilyen szagelfedõ cuccos... azt kell fújkodni magadra