The Hunter
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560
WWW.THEHUNTER.COM
Volna 1 kis problémám! Megkaptam a vip kódot de vmiért nem tudok bejelentkezni az oldalra! Nézelõdtem hátha van jelszó emlékeztetõ de nem találtam sehol! Esetleg tudtok vmi megoldást rá???
Elõre is köszönöm a válaszokat!
Már a legelsõ vadamat a kütyü és duda használata nélkül cserkésztem be, és csak agancsos jószágot vettem célba... igaz bolyongtam vagy 40-50 percet mire olyan vadat találtam, amit "nem sajnáltam"! 😊 Alig várom hogy legyen reflex íj... az lesz majd az igazi... 😊
www.smart-bus.hu
Ek1tep! VIP kód nem ruházható át (sokkal lentebb én nyíltan megosztottam a kódomat a fórumozó társakkal, de senki nem tudta felhasználni).
Amúgy a VIP-kód csak a kis szigetre enged betekintést, valóban felfoghatjátok demónak is, de eredetileg csak béta teszt szintû dolog (volt a kezdetekkor és azóta sokat fejlõdtek a dolgok ... a mostani valós helyzetet nem ismerem) ... természetesen mivel MMO játékról van szó, így jár némi anyagi feltétellel a teljes kihasználás, de errõl is olvashattok lentebb (árakat is találhattok).
Sajnos tényleg hiányzik a trófea-szoba a játékból, de helyette a pontrendszer van úgy kitalálva, hogy senkit ne sarkaljon az eszetlen öldöklésre, hiszen semmi értelme.
Próbáljatok meg elkövetkeztetni a megszokott lövöldözõs dolgoktól, ez a játék inkább a humánus gondolkodású és természetbarát embereknek készült, akiknek élve és csak megfigyelve ugyanolyan élményt nyújt egy-egy állat becserkészése, mint a természetesen hozzátartozó vadászat is.
Akik megtalálják ebben a kedvüket és nem hebrencs fps-harcosok, azok fizetni is fognak érte és figyelni fognak rá, hogy egyre elõkelõbb helyet foglaljanak el a világranglistán. A többiek csak kipróbálják és továbbállnak.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
amúgy meg ahogy látom trophy room sincsen. elég nagy kár pedig meg szeretném nézni, hogy miket lõttem le eddig.
www.smart-bus.hu
Next PC upgrade: 2022
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
www.smart-bus.hu
Én mindent elhiszek, nem véletlenül nyálaztam át az egész fórumot, és a telepítés után az egész játékot! 😉 Mióta tesztelitek, közben fizetõs lett... simán el tudom képzelni, hogy ez már csak liszenszelt verzióban van... Ha jól emlékszem másodlagos fegyverrõl is volt itt már szó... az sincs jelenleg... 😉
www.smart-bus.hu
Egy több hónapja tesztelõtõl pedig tessék elhinni az ilyeneket
Egy hölggyel pedig tessék udvariasabban bánni... 😉
www.smart-bus.hu
a fegyverek után se :// végignyomtam az összes számot, de nincs. meg a betûket is.
Sok-sok felmerülõ kérdésre van ám itt válasz a topicban, csak vissza kellene olvasni egy keveset. Valahol pont ebben a lehetõségben rejlik a fórum és a chat különbsége!!! <#falbav>#falbav>
Üzenetet kapsz akkor is, ha valamit elrontottál (pl. etikátlanul gyilkoltál le egy állatot).
Az egész játék valójában nem a hentelésrõl szól, arra ott vannak az idétlen akciójátékok. Itt legtöbbször barangolni kell, figyelni a jeleket, megfigyelni az állatokat és ha találsz egy nagyobb példányt és elejted, csak az ilyen akciókat jegyzi a játék (kvázi tök felesleges halomra lövöldözni a vadakat, mert semmit nem jelent - hiszen csak az egyre nagyobb trófeák számítanak a pontrendszerben).
Simán csak a nyomkövetésért is jár pont a saját kategóriájában és ha sokáig figyelsz egy-egy állatot, akkor megnõ az az idõ is, amíg az állat piros körvonala kirajzolódik (amíg mondjuk fegyvert váltasz, vagy amíg a távcsövet lecseréled egy mordályra).
Próbáltak a készítõk egy valós vadászatra hasonlító játékot alkotni, visszaadni a természeti dolgok eredetiségeit csak úgy képileg, mint hangban (persze a technika határain belül).
Ha hangot érzékel, vagy nyomot talál az elsõ nyomásra valóban csak az állatot azonosítja be.
Viszont a következõ kattintásra behatárolja, hogy a vad merrefelé található és mekkora körzeten belül.
Megjegyzi továbbá a rögzített nyomot arra az esetre, ha nyomkövetés alatt elvesztenéd a fonalat, így visszatérhetsz az utolsó kiinduló pontra.
Továbbá ha elejtesz egy vadat, akkor kiírja a vadászat paramétereit, az állat adatait és a találat helyét is behatárolja.
Ha a készülék éppen a kezedben van és egy állat hangot ad, akkor teljesen konkrétan mutatja annak a helyét, így feltudsz készülni, hogy merrõl érkezik majd a vad ha hivogatod.
Azért ez így mégsem csak egy kattintás és kész is. Ugyebár? <#ravasz1>#ravasz1>
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
REAL MADRID
Még egy alapszabály a vad etikus lelövése (ha visszaolvasol a topic elejére, akkor sok információt megszerezhetsz a régebb óta játszóktól, vagy ott van MelWin kolléga, aki valós teszter ... érdemes kicsit olvasgatni)
A csippantás azt jelzi, hogy valamilyen jelet fogott a masina. Ez lehet hang, vagy akár nyom is. Ha ilyenkor kezeled is a kézikészüléket, akkor különbözõ információkat kapsz. Ezek az adatok alapján már könnyebben betudod cserkészni a vadat.
Konkrét kezelést azért nem írom le, mert akkor nem Te játszanál. Próbálgasd ... jó kis segítség az ott a kezedben <#vigyor4>#vigyor4>
Nem nagyon értem még a lényeget.Pl amikor megyünk kezünkben a mûszer amikor becsippan az mit jelent?
Nehezen találtam meg az elsõ vadakat, de aztán jöttek szépen sorban. <#nevetes1>#nevetes1>
Nézzétek meg az elsõ elejtett buckomat:
Lehet hogy láma kérdés, de van valami szabály-rendszer? Hogy hány szarvast lehet kilõni meg ilyesmi?
Olyan készenléti mód szerüségbõl visszább fogja húzni a kezét! Szal érted?!?! A futás az meg az = E gomb 1x megnyomásával aktiválható!
Ha egyáltalán aktiváltad!?
A jó öreg MelWin barátunkat idézem!
(A link-et javítottam, ha nem baj.)
-"Egy kis segítség azoknak, akik most kezdik a játékot. Ez egy unofficial guide."
a szereplõm mindig ilyen lassú? mikor benyomom a run mode-ot akkor is lassan ballag.
Nekem fülesen van, azzal szoktam gémelni. De de tényleg van hangja a fegyvereknek.
,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"
,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"
Remélem kivehetõ 😊
Nagyon sok nyomot találtam kakit, lábnyomot sõt bõgtek is...még nem lõttem le egyiket sem most várok még jobb példányokra 😊
De komolyra fordítva a szót: ne fuss, mert észrevesznek ... várj türelemmel és rejtsd el a szagod ... kövess nyomot, azaz használd a vadássegéd kézi készüléket ha hangot hallasz és figyeld a lábnyomokat és a drazséhegyeket (egyszerûen: szarkupac) <#vigyor4>#vigyor4>
Érdemesebb a felsõ táborból indulni (átállíthatod a kezdõ idõt is) ... szaladhatsz a tábortól a 2-3/-is magaslesig (persze ha közben észreveszel valamit, akkor lassíts le) ... menj fel a toronyba, dudálj és várj türelemmel: jönni fognak az állatok. Nem kell egybõl legyilkolni az elsõ megjelenõ vadat. Várj tovább nyugodtan, dudálj a hivogatóval és idõvel jönnek majd említésre méltó "trófeák" is.
Egyszerûen éld bele magad, hogy vadász vagy ... járd az erdõt, figyeld a jeleket és etikusan végezz az áldozatoddal.
Játék elejére!: jó ha tudod, hogy pulykára nem illik távcsövessel-, míg a rõtvadra nem illis sörétessel lõni. Ha megteszed, figyelmeztetõ üzenetet fogsz kapni (apropó üzenetek: figyeld a saját mappádat a játék elején, onnan tudhatsz meg dolgokat!)
Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!