The Hunter

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

norbi4567
Megkaptam azt a küldit hogy vadásszak turkey-re. De nincs rá engedélyem. Ilyenkor mit lehet csinálni? (engedély megvételén kívül)

itt: My Page/Journal/7 of 8 - First Mule 😊

EZT HOL LEHET MEGNÉZNI? aki tudja írja már le!!!
nyilván nem egyenes 😄 de a szarvasokhoz képest igen 😄😄
Falcon87
Tudom, már láttam eleget. Általában 2-3 ága van, ennél többet még nem láttam.

,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"

DaemoonHunter
Kösz hogy kisegítettél😄
Szóval kép ott😄

norbi4567
Nem egészen egyenes az õznek a szarva de nem ennyire ágas bogas mint ezeknek.

Falcon87
Egyenes szarvú?!

norbi4567
http://heeegany.thehunter.com/bin/image/i_2/w_512/h_512/First%20Mule
Idõjárás már ebbe a verzióba is van.

Van ez a küldi:
Hunt a Mule Deer buck worth at least 6 Points
Ennél most mekkorát kell lõni? a 6 pontos az hány kilós?

Az elõfizetésed! 😄

www.smart-bus.hu

pulykára és a másik féle szarvasra (ha így jobb) mikor tudok vadászni? mi határozza meg?
ezek itt a játékban szarvasok. az õz az a kis testû egyenes szarvú jószág, ami európában él. angolul roe deer, de magyarul csak erre mondjuk azt hogy õz. 😊
nekem volt olyan, hogy 10 percen át zuhogott... legalább nem hallottak az õzek, de én se õket :S hosszabb ideig zavaró
Hmuda
Nekem volt már, hogy egy-két pillanatra eleredt az esõ. Épp a lesen vártam, hogy feltûnjön egy, mikor fél percre sötétebb lett, elfelhõsödött az ég, és lehetett hallani ahogy kopog az esõ a fán. Persze pillanatok alatt visszatért a szép napos idõ, szóval nem volt túl sok idõm kiélvezni.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

ezthol tudom megnézni????
Hello!
Küldetéseket mikor kapok?
Shoting lv1
Tracking lv3
Spotting lv1
DaemoonHunter
Várható, hogy a teljesbe bekerül az idõjárás is?

Már van valami trophy room szerû... vagyis készül egy fotó a lelõtt állattal ami mellett ott feszít a vadászunk😊

Server Capacity Full ... Server Capacity Full ... Server Capacity Full !!!!
Ez van mindig, amióta nyilvános lett a demo/béta/ízelítõ ... sosem tudok belépni (basszus!) <#falbav>
dante3
Valaki segítsen! Pls
Amikor elindítom az Emote-t, kapok egy hibaüzit: "no server specified"
Mit tegyek, hogy letöltse a gamet? thx elõre is

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

óóóóóóóóóóóóóóóóó 😞😞😞 de kár :S
nna már éjszaka is sikerült evvel a játékkal álmodnom 😊
el is ejtettem egy jópár vadat! xDxD
akkor bocs vagyétek úgy hogy be sem raktam
lényeg az hogy nekem van minden ahogy eddig is
várom a végleges verziót akkor majd eldöntöm hogy füzetek -e érte
Visitor
azt hiszem õszre

THE HUNTER coming soon ^^

Béla9248
Nálam sincs semmi féle spray se pisztoly!

Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560

gyk : ez nem szagtalanító spray. benne van a nevében. wind indicator csak egy kis angoltudás szükséges. annyit tesz: szélirány jelzõ. kár hogy a tesztereknek erre még nem sikerült rájönniük 😄 gratu xD
kb ez mikorra várható?
erre én is kíváncsi lennék. 😊
Willi Betz
Ja értem,köszi szépen!

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

Azért mert le kell szedni az emote launchert. Azt is onnan tudod, egyel fölötte van. Leszeded, felrakod, és úgy töltöd le a játékot az EL-rel

Willi Betz
Most ugyan tölt valamit ez az Emote launcher de,hogy mit<#nemtudom>

Willi Betz
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem. Bejelentkeztem az oldalon,rámegyek arra,hogy töltse le a játékot. Erre kidobja,hogy a lap nem jeleníthetõ meg. Rámegyek mégegyszer aztán nem csinál semmit. Ötlet valakinek,mi lehet az oka?

Hallod, most komolyan ne nézz már hülyének! 😄 Nincs ott, hidd el nekem, hogy nincs ott! Pisztoly sincs... de kiveséztük már ezt... 😉

www.smart-bus.hu

mila69en
ki próbáltam.... tetszetõs nekem bejön igaz, hogy egy vadat sem sikerült elõcsalogatnom még😊

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

mila69en
jaaa😄 kösz fene sem gondolta volna😊

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

és a weboldalon keresztül kell indítani Go Hunting
mila69en
ja közben alighanem megvan😊 visualC++ hiányzik😄

mila69en
skacok elmondaná valaki hogyan is kell elindítani?😊 letöltöttem a klienst Hunter_F.exe indít bejön töltõ képernyõ az mindenféle hiba üzenet nélkül kilép

bemutatom a spray-t nézzétek meg hátha ott van mégiscsak

Mit célszerü írni a válasz levélben?
Falcon87
Lehetnétek egy fokkal türelmesebbek is :\

Visitor
Még jó hogy a játék csak béta fázisban van. Lesz trophy room meg sebek is, ha jól tudom

nnaa már egy másfél órája túlterhelt a szerver 😄😄 zsír
az az elejtett/megsebzett vad nyomát mutatja.
hát tény h szép a graf de azért a trophy roomot nem ártott volna belerakni.milyen már, hohy kb fél percnyi idõre látom azt a vadat amiért kb fél-egy órát ültem a gép elõtt... sztem ez így hülyeség.
Nekem is ez volt. Interneteztem közbe, és kifagyott. Ne csinálj közbe semmit, csak hagyd hogy töltse. Ha meg kifagy, akkor csak újraindítod, és onnan folytatja ahonnan kifagyott(legalább is nekem)

lol

NEGYEDSZER fagy meg az emote launcher.... le nem szedné...

kurva anyját?

///// Asus G751 \\\\\\\\\\

Azóta már megtaláltam. Azt kell mondjam attól hogy a játékban töltött 30 perc alatt nem találtam vadat, nem untam meg. Az erdõ -a többi vadászós játékkal ellentétben ÉL! Csiripelnek a madarak, a harkály kopogtatja a fát, a varjú felrikkant, a fû ropog a lábam alatt. Egyszerûen CSODÁLATOS. 5 perc után teljesen kikapcsolt az agyam, és csak a játékra koncentráltam, beleéltem magam(ami nagy szó nálam), és azt sem vettem észre mikor leesett a PSP tokja a földre.
Egyszerûen magávalragad az egész játék, és csak nagyon nehezen enged el.
Most is csak azért léptem ki, hogy megkérdezzem: a földön találhatóak elszórva ilyen piros félkörök. Olyan mint egy szivárvány, csak egy színû.
Amikor felveszem akkor meg a játék püttyögõ hangot ad ki. Mire jók?
Hogy tudjátok mirõl beszélek:

Visitor
a neten keresztül.

Letöltöttem, elindítottam, de kiléptem mert szaggatott. Hogy indítom el a játékot?😄
Mert nem talál a keresõ sem indító exe-t, vagy bármit.

grebber
A weboldalon kaptál levelet válaszolj eá és kapsz küldetést!

Next PC upgrade: 2022

Én is töltöm. EZAZ!