The Hunter
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"
Idõjárás már ebbe a verzióba is van.
Van ez a küldi:
Hunt a Mule Deer buck worth at least 6 Points
Ennél most mekkorát kell lõni? a 6 pontos az hány kilós?
www.smart-bus.hu
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Küldetéseket mikor kapok?
Shoting lv1
Tracking lv3
Spotting lv1
Már van valami trophy room szerû... vagyis készül egy fotó a lelõtt állattal ami mellett ott feszít a vadászunk😊
Ez van mindig, amióta nyilvános lett a demo/béta/ízelítõ ... sosem tudok belépni (basszus!) <#falbav>#falbav>
Amikor elindítom az Emote-t, kapok egy hibaüzit: "no server specified"
Mit tegyek, hogy letöltse a gamet? thx elõre is
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
el is ejtettem egy jópár vadat! xDxD
lényeg az hogy nekem van minden ahogy eddig is
várom a végleges verziót akkor majd eldöntöm hogy füzetek -e érte
Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
Egy kis segítségre lenne szükségem. Bejelentkeztem az oldalon,rámegyek arra,hogy töltse le a játékot. Erre kidobja,hogy a lap nem jeleníthetõ meg. Rámegyek mégegyszer aztán nem csinál semmit. Ötlet valakinek,mi lehet az oka?
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
www.smart-bus.hu
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"
THE HUNTER coming soon ^^
hát tény h szép a graf de azért a trophy roomot nem ártott volna belerakni.milyen már, hohy kb fél percnyi idõre látom azt a vadat amiért kb fél-egy órát ültem a gép elõtt... sztem ez így hülyeség.
NEGYEDSZER fagy meg az emote launcher.... le nem szedné...
kurva anyját?
///// Asus G751 \\\\\\\\\\
Egyszerûen magávalragad az egész játék, és csak nagyon nehezen enged el.
Most is csak azért léptem ki, hogy megkérdezzem: a földön találhatóak elszórva ilyen piros félkörök. Olyan mint egy szivárvány, csak egy színû.
Amikor felveszem akkor meg a játék püttyögõ hangot ad ki. Mire jók?
Hogy tudjátok mirõl beszélek:
Mert nem talál a keresõ sem indító exe-t, vagy bármit.