The Hunter

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Falcon87
200$?! Nagyon elszálltak az árazással...

,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"

Kipróbáltam és 200$-ért olyan lett mint bármelyik deer hunter rész, mindenem eszköz és állatfaj meglett, nincs a licenszemnek lejárati ideje, lõszerek korlátlanok (hurrá lehet pufogtatni!!!), így már szerintem a legjobb vadászos játék ami létezik. :o)
Sziasztok!

Ha minden igaz lehet kapni már olyan licenszet, amivel minden eszközt, állatfajt megkaphatunk, még azokat is amik a jövõben lesznek kész.
Minden eszközbõl végtelen darab számot kapunk pl. lõszerek.
Ára 200$.

Üdv,

Már sikerült!!😄
sziasztok!!!
be regeltem a játékra és olvastam, hogy vannak benne küldetések az lenne a kérdésem, hogy csak fizetös felhasználoknak vagy free felhsználoknak is elérhetö?
ximix
Üdv
-Mivel ingyenes a játék saját honlapjáról lehet letölteni The Hunter .
-Az ingyenes verzióval is csak interneten lehet játszani.
-Azt nem tudom mi a fejlesztõk elképzelése de nem hinném hogy fizetõs lesz, a mai játék ipar inkább arra hajlik hogy csak az extra tárgyakért kelljen fizetni. /több játékos nagyobb esély a zsére/
ja és ha majd nem csak béta verzió lesz az csak internettel lehet e majd játszani, és olyan lesz mint a wow??? és fizetni is kell maj ezért?
hello valaki adna egy linket ahonnan le tudnam tölteni ezt a vadászos és elsõ látásra a Crysis grafkóját verõ játékot... pls köszi elõre is
ximix
Üdv
A játék ingyenes de még csak béta.
Az ingyen:
- Vadászhatsz a "kis" szigeten Mule deer-e
- Egy puskával és hozzá távcsõ, lõszer
- Távcsõ,multi ketyere, õz hívó, egyféle zöld ruha
Maniért:
- Elk,Whitetail,Turky,Coyot
- 4 golyós,2 pisztoly ,sörétes, íj, zoomos távcsö
- csalogató ketyerék, sátor, terep ruci

Egy kis kedv csináló
The Hunter
Hehehe már azhittem letöltöm a játékot, de hogy kezdõkként máris havidíjaznak -.- .

Egyébként az új patch egész jó lett, beleértve a prérifarkast, az íjat, az új nyomtípusokat és a játék közbeni üzenetküldést is...
Szerintem írj a fórumba, tele van segítõkész emberekkel. De az is lehet, hogy találsz errõl már topicot. Végsõ esetben meg a fejlesztõknek lehet küldeni egy emailt a problémáddal.
Mr_no_NaMe
Van egy kis gondom. Letölti a játékot emote progi, feltelepíti, rákattintok a Go Huntingra, feljön a launcher config képernyõ, start gamere nyomok és nem történik semmi. Mi lehet a gond?
ximix
Üdv
Tegnap letöltöttem a játékot azóta a harmadik küldinél tartok miszerint 6-os bakot kell lõnöm.
Pár kép

Már látom

Egy közelit a kisasszonyról

Akár íjjal ha volna

A virtuális Isten nyugosztaljon

Hype mindentudó GPS (17,3m)

Mission Completed(tehát nem Impossible)

Egy fohász, hogy a linkek jók legyenek. 😊
bajgunar
Ezekszerint, te befizettél már a vadászatra?
Én még beta teszter voltam. Nahmost azóta ottmaradt a küldetések között, hogy egy Elk-et lássak meg, kövessem, meg lõjem le.
Azóta meg a License -be, nincsen csak Mule Deer!
És játékba se nagyon találkoztam Elk-el.
Ez most hogy van?
Jah és még azt akarom kérdezni, hogy ami most van Bow-ra verseny, arra én is ugyanugy tudok join-olni? Vagy csak a befizetettek közt zajlik?

Meg ti már a nagy szigeten is tudtok vadászni? Nem csak a kicsin, ha veszel engedélyt?
bélanéni
A 300-as távcsöves nekem is tetszik, pláne azért, mert az Elk-ekre eddig csak távcsõ nélkülivel lehetett lõni, ezáltal nagyon közelre kellett csalogatni õket, vagy menni hozzájuk, ami nem volt túl könnyû feladat.
Ezt leszámítva mondjuk nem sok különbséget érzek a 270-eshez képest.

Én is kíváncsian várom az újításokat, bõvítéseket! <#lookaround>

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Sziasztok

Sok új cuccal bõvült a játék, a kedvencem a .300 win. magnum fegyver <#violent> <#lama>, ami minden fajra jó, plusz javítottak a vadak fizikáján (sérülés, trófea, mozgás, inteligencia, stb.).
Nem tudjátok, hogy milyen állatok kerülnek még a játékba?

Üdv
Falcon87
Letöltöd a honlapról a klienst, felrakod, és a honlaprol, a Go Hunting! gombra klikkelve indulhat a játék 😊

robi11
12 oldal nem sok.

Helló!

Nem akarok lustának tûnni, de egyszerûen nincs idõm végig olvasni a fórumot. Hálás lennék ha valaki leírná lépésrõl lépésre a játék letöltésének és indításának a menetét.
Elõre is köszönöm.
friss infók a www.thehunter.hu oldalon
idõ hiányában csak most frissült az oldal
ha valaki ellenállhatatlan késztetést érez, hogy csatlakozzon a csapathoz, jelezze bátran
Falcon87
A játék hivatalos oldaláról lehet letölteni, ott lehet elõfizetni is. Addig csak egyféle szarvasra vadászhatsz egyféle fegyverrel, azt hiszem. Bár eléggé le vagyok maradva, felvilágosítana valaki engem is?😄

ShadyAdrián
De imádom a többi huntert is,csak azok grafikailag elég gyengék,ezért szeretném ezt.Teljes változatban letölthetõ már?Már egy csomó torrent oldalon is kerestem<#sir><#rinya><#confused>

Falcon87
Akkor ez a játék nem neked való. Itt kúszni kell, és nem szaladgálni, mert bizony akkor egy szarvast sem fogsz látni.

ShadyAdrián
szerintem azért a crysist nem foglya hamar utolérni

ShadyAdrián
Ja én egyébként nem szoktam az elõzõ hunterekben így kúszni meg stb..Oda mentem oszt fejbe lõttem,nem csúszok,mászok <#violent><#nyes>

ShadyAdrián
Sziasztok!

Tudna nekem valaki egy linket adni,ahonnan ingyen letudom tölteni ezt a játékot?😊 Már mindenhol kerestem de nem találtam.Vagy még nincs kiadva?

Megköszönném😊

bélanéni
Hoppá! Nagyszerû! Mondjuk most is jó a játék nagyon, de minél több a lehetõség, annál szuperebb.

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Volt itt régebben egy srác, aki rendelkezett "belsõ" információkkal, az õ állítása szerint lesznek reflex, és csigás íjak is... reménykedünk! 😊

www.smart-bus.hu

bélanéni
Solt: lesz íj a játékban? Az frankó lenne! <#taps>

Hajnalban indulj, keress nyomokat, azonosítsd, kövesd, de nagyon lassan... én "bõgni2 sem szoktam... addig kúszok mászok a vad után, amíg 50 méteren belülre kerülök... ( ez lehet akár egy óra is! 😄 ) már az íjra gyakorlok... 😉

www.smart-bus.hu

Scottt
Már mûködik^^ A kis déli szigetecske valami White Heart vagy mi a neve ott próbálkotam,lesétáltam a kettõs magasles környékéig az északibbra,fel is másztam nyomkodtam azt a bõgõ dobozt de nem jött semmi^^

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Hogy állsz, sikerült életre kelteni? A Go Hunting mellett van egy Install the Game felirat, azon túl vagy? 😊)

www.smart-bus.hu

Scottt
Srácok ezt az emotalauncher-t, hogy tudom letölteni?Mert rákattintok a Go Huntingra és a firefox azt írja ki, hogy:"A Firefox nem tudja, hogy kell ezt a címet megnyitni, mert a protokoll (emote) nincs egyetlen programhoz sem hozzárendelve."
Na ezzel mit kezdjek?<#fejvakaras>

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Visitor
szia engem felvehetsz bár még õszig nem tudok játszani valszeg: fleurnuit néven vok (többiek is felvehetnek ha akarnak =), én nem jöttem rá hogy lehet barátokat bejelölni)

THE HUNTER coming soon ^^

Scottt
Inkább tekerje fel az Armán a látótávot 10km-re rakjon be vagy 1-2 zászlóalj gyalogost és kezdjen el repkedni.Igen összefosná magát a 4870😊

Kizárt, hogy egy olyan förmedvény a vinyómat szennyezze! Senkit nem szeretnék megbántani, de elég debil egy játék...

www.smart-bus.hu

Ideje kipróbálnod és megizzasztani azt a 4870-et! <#hehe>

Nem valószínû... 😊

www.smart-bus.hu

Nincs hasonlítási alapom, nem volt soha a gépemen a Crysis! 😊

www.smart-bus.hu

Scottt
Akkor nekem se kell majd aggódnom látvány terén😊

szvsz!
Sztem Crysis elbújhat látvány terén...

E8400@3600MHZ + 4870 + 4GBram... Minden maxon, 1680X1050... ( 40 - 60 fps )

www.smart-bus.hu

Scottt
<#wilting> Fuuh durva egy grafika az tuti.Ezeket milyen konfiggal,milyen beállításokon csináltad?

Fényviszonyok:

Növényzet:

A vad:

Nem célzok jó helyre, de nem természetesen nem is lõttem... mégiscsak egy állat! 😄

www.smart-bus.hu

repvez
engem az érdekelne, hogy mi értelme van barátnak jelölni valakit meg az MMo játéknak ha csak egyedül boklászok az erdöben.
Mikor eresztik össze a jonépet vagy ennek hogy lesz a menete, hogy ne zavarják egymást az emberek vadászat vagy küldetés teljesités közben?
sziasztok ! belekezdtem én is : szuper ! még nem értem teljesen, pl a nyomkövetõ vonalam már fullon van de vadat még nem láttam... néha a jobb alsó sarokban villog három "z" betû... ha tudtok rá választ várom szívesen, hogy tanuljak !!! adjatok felhasználó neveket barátnak !
Scottt
Solt kedvenc mesterlövész pajtásod kedvéért nyomhatnál 1-2 ingame shotot
Kösz😊

azt a huntermate mini játékot hogy lehet elõhozni?
bélanéni
- 3 hónapot fizetsz 4-et kapsz
- 1 hónapig ingyen bekerülnek a játékba az újonnan megjelenõ vadak (gondolom ez azt jelenti, ha lejárt az elõzõ elõfizetésed, akkor is 1 hónapig benne lesznek a játékban, utána már csak akkor ha megint elõfizetsz)

Nagyjából ennyi 😊