1776
-
#1136 Van
-
ezért pénzt kérni... van bőr a pofádon mit ne mondjak -
#1134 Az ems kód DAO 976104 erre a számra 1556 -
#1133 Itt az msn cimem [email protected] jelölj be hivj és meg mondom mit kell tenni -
Atosz23 #1132 csá öcsi55.ird meg az 1000em sms kódod és már töltöm is. -
#1131 Hozzá teszem végtelenül egyszerű a megoltás jó magam is hasonló problémával küszködtem -
#1130 Na ha feltöltöd a számlám én megmondom mit kell tenni 10 százalékát előre kérem a többit utána -
Atosz23 #1129 valaki tudna segíteni hogyan kell protokollhoz programot rendelni? -
Atosz23 #1128 helló újra raktam és mégsem megy.Még mindig program hozzárendelést kér.Tudsz még ötletet hogy miért lehet ez? -
#1127 Üdvözletem vadász hölgyek és urak valaki vagy valakik vegyenek már fel ismerősnek a játékban ,mert én kurvára nem találok egy Magyart sem A nevem Vadasz55 köszönöm vááááááááá sex! -
akkor uninstall, és rakd újra a siteról leszedett klienssel, úgy mennie kell
http://www.thehunter.com/pub/client.php -
Atosz23 #1125 nekem sajna a launcher.exe fileba csak képek vannak. honnan lehet leszedni?
-
ha fel van telepítve a játék a régit is elindíthatod, lefrissíti magát
program files / the hunter / launcher / launcher.exe -
Atosz23 #1123 hol az új launcher? -
volt most egy nagyobb frissítés, azt feltetted?
megváltozott benne sok dolog, a launcher is, máshogy patcheli magát
szedd le az új launchert, és frissítsd vele a játékot, ha még nem tetted meg
ha igen, akkor: Eszközök -> Beállítások -> Alkalmazások fül -> itt a keresőbe írd be hogy "hunt" és nézd meg ad-e találatot. Ha nem (valószínűleg) akkor ahogy mondtam, szedd le az új lauchert és indítsd el. -
Atosz23 #1121 mozilla firefoxot de idáig ment szépen a játék most kéri ezt a program hozzárendelést. -
Atosz23 #1120 bocs fordítva írtam nem now hunt hanem hunt now -
milyen böngészőt használsz? -
Atosz23 #1118 Végülis ez miatt nem indul a játék. -
Atosz23 #1117 Tehát a lényeg hogy rányomok a now huntra és akkor írja nincs prottokoll hunthoz program rendelve.Ötlet? -
mit akarsz pontosan?
indításkor ha feljön az ablak a böngészőben akkor mit indítson? -
Atosz23 #1115 Csá mindenkinek.Ha tudná valaki hogyan kell protokoll hunthoz rendelni programot legyen szives írjon. 1000em-el feltöltöm a számláját.Szerintem ez nagyon korrekt ajánlat.Előre is köszönöm. -
garaib #1114 Hát nem lett élethű ez a fácán mod.
Amikor agyaggalamboztam a játékban olyan korongok nem hullottak szét, amiknek simán kellett volna a való életben és olyanok meg szétesetek, amiről már lemaradt a puska. Meg valahogy nem úgy terít, ahogyan kellene.
A fácánok úgy cikáznak a levegőben, mint a kolibrik. Nem láttak még fácánt repülni a fejlesztők?
Ha a Bird Hunter Wild Wing Edition fizikáját kölcsönzik a játéknak, akkor sokkal jobb lehetett volna.
-
nem. egyedül vagy a világodban. annyiban közösségi, hogy vannak versenyek, amiknek a pontszámait közösben számolja, de nem fogsz mással találkozni -
tutika14 #1112 Sziasztok! Ö akkor ez most egy mmorpg? tehát vannak rajta játékosok? szval hogy a playerek tudnak egymás közt kereskedni? együtt vadászni ilyesmi? -
Mlap? Fuj! Van két mlapos oldalam, mára egyiket sem lehet szerkeszteni, szar az egész. -
refa #1110 Ajánlom ezt az oldal itt sokk mindent megtudszMagyar The Hunter Fan Site -
nem előfizetőként asszem csak "sima" deer-re lőhetsz. a sziget felső részén többnyire azok vannak -
Én már töb mint egy hete játszok és még egy állatot sem engedett lelőni. Azért ez furcsa...fél óra bóklászás után ha találok egy állatot, becélzom, lövök...és abbahagya a célzást és kiír valami, csak még mindíg nem tudtam a kiírásról képet csinálni, mert mindíg akkor nincs bekapcsolva a fraps. -
zoomolni a távcsővel az egérgörgővel lehet, közben játszottam egy kicsit és beugrott -
imipapa1 #1106 Köszönet a gyorsaságért,távcső ott van, csak közelíteni, meg távolítani nem sikerül... gps is megy már, rájöttem.
Véleményem: elég szegényes, hogy csak szarvasokat lehet lőni, pulykát pl. nem... fizetni meg a hóhér ,....ahogy mondják, na az akar.lehetne kissé teljesebb is, bár nem randa. -
legyen rajta a távcső a puskán (inventory), mielőtt terepre mész állítsd össze (ha nem marad rajta, akkor nem tehető rá)
játékban a puskát előveszed és jobb egérgomb (ha jól emlékszem) -
imipapa1 #1104 Szia mindenkinek!
Kérdésem:
irányításnál a távcső zoom az mivel aktiválható?(v-f el nem , azt nekem nem engedi. Elején a pda kézben van, ha átváltom fegyóra, vagy bármire, mivel veszi elő?
Köszi ha válaszol valaki...! -
zira #1103 szívesen :) -
#1102 végre egy rendes ember köszönöm a válaszod zira!!!!!!! -
zira #1101 találkozhatsz minden állattal, de csak azt lőheted le amire engedélyed van
ha egy olyanra célzol amire nincsen, akkor kiírja a bal felső sarokban hogy nem lőheted le -
zira #1100 Van külön verseny nem fizetős tagoknak.
A többi versenyre akkor tudsz benevezni, ha előfizetsz a játékra (3 hónapra 15$), vagy veszel adott állatra szóló egy vagy több napos engedélyt.
-
Nem tudjuk. Ha tudtuk volna, válaszolunk. -
#1098 Köszönöm hogy válaszoltatok a kérdésemre hogy basznátok meg!!!! -
Deszar.