The Hunter
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"
Ha minden igaz lehet kapni már olyan licenszet, amivel minden eszközt, állatfajt megkaphatunk, még azokat is amik a jövõben lesznek kész.
Minden eszközbõl végtelen darab számot kapunk pl. lõszerek.
Ára 200$.
Üdv,
be regeltem a játékra és olvastam, hogy vannak benne küldetések az lenne a kérdésem, hogy csak fizetös felhasználoknak vagy free felhsználoknak is elérhetö?
-Mivel ingyenes a játék saját honlapjáról lehet letölteni The Hunter .
-Az ingyenes verzióval is csak interneten lehet játszani.
-Azt nem tudom mi a fejlesztõk elképzelése de nem hinném hogy fizetõs lesz, a mai játék ipar inkább arra hajlik hogy csak az extra tárgyakért kelljen fizetni. /több játékos nagyobb esély a zsére/
A játék ingyenes de még csak béta.
Az ingyen:
- Vadászhatsz a "kis" szigeten Mule deer-e
- Egy puskával és hozzá távcsõ, lõszer
- Távcsõ,multi ketyere, õz hívó, egyféle zöld ruha
Maniért:
- Elk,Whitetail,Turky,Coyot
- 4 golyós,2 pisztoly ,sörétes, íj, zoomos távcsö
- csalogató ketyerék, sátor, terep ruci
Egy kis kedv csináló
The Hunter
Tegnap letöltöttem a játékot azóta a harmadik küldinél tartok miszerint 6-os bakot kell lõnöm.
Pár kép
Már látom
Egy közelit a kisasszonyról
Akár íjjal ha volna
A virtuális Isten nyugosztaljon
Hype mindentudó GPS (17,3m)
Mission Completed(tehát nem Impossible)
Egy fohász, hogy a linkek jók legyenek. 😊
Én még beta teszter voltam. Nahmost azóta ottmaradt a küldetések között, hogy egy Elk-et lássak meg, kövessem, meg lõjem le.
Azóta meg a License -be, nincsen csak Mule Deer!
És játékba se nagyon találkoztam Elk-el.
Ez most hogy van?
Jah és még azt akarom kérdezni, hogy ami most van Bow-ra verseny, arra én is ugyanugy tudok join-olni? Vagy csak a befizetettek közt zajlik?
Meg ti már a nagy szigeten is tudtok vadászni? Nem csak a kicsin, ha veszel engedélyt?
Ezt leszámítva mondjuk nem sok különbséget érzek a 270-eshez képest.
Én is kíváncsian várom az újításokat, bõvítéseket! <#lookaround>#lookaround>
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Sok új cuccal bõvült a játék, a kedvencem a .300 win. magnum fegyver <#violent>#violent> <#lama>#lama>, ami minden fajra jó, plusz javítottak a vadak fizikáján (sérülés, trófea, mozgás, inteligencia, stb.).
Nem tudjátok, hogy milyen állatok kerülnek még a játékba?
Üdv
Nem akarok lustának tûnni, de egyszerûen nincs idõm végig olvasni a fórumot. Hálás lennék ha valaki leírná lépésrõl lépésre a játék letöltésének és indításának a menetét.
Elõre is köszönöm.
idõ hiányában csak most frissült az oldal
ha valaki ellenállhatatlan késztetést érez, hogy csatlakozzon a csapathoz, jelezze bátran
Tudna nekem valaki egy linket adni,ahonnan ingyen letudom tölteni ezt a játékot?😊 Már mindenhol kerestem de nem találtam.Vagy még nincs kiadva?
Megköszönném😊
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
www.smart-bus.hu
Na ezzel mit kezdjek?<#fejvakaras>#fejvakaras>
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
THE HUNTER coming soon ^^
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Sztem Crysis elbújhat látvány terén...
www.smart-bus.hu
Növényzet:
A vad:
Nem célzok jó helyre, de nem természetesen nem is lõttem... mégiscsak egy állat! 😄

www.smart-bus.hu
Mikor eresztik össze a jonépet vagy ennek hogy lesz a menete, hogy ne zavarják egymást az emberek vadászat vagy küldetés teljesités közben?
Kösz😊
- 1 hónapig ingyen bekerülnek a játékba az újonnan megjelenõ vadak (gondolom ez azt jelenti, ha lejárt az elõzõ elõfizetésed, akkor is 1 hónapig benne lesznek a játékban, utána már csak akkor ha megint elõfizetsz)
Nagyjából ennyi 😊