The Hunter

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Te vagy az én emberem!
Hogy mûködik ez a befizetõs dolog?Ha elõfizetek akkor mule deer is meg pl elk is van egyszerre?
Mi a nicked?
Igazi vadász révén használd lapocka és szív helyett inkább a blattlövést.Igazi vadászatnál gondold el mi lenne ha fejbe lõnél mondjuk egy 10kg-os bikát?Kárba veszne egy kb 500000 Ft-os trófea és a vadõr sem dicsérne meg<#circling>
bajgunar
Öszeesik az!! Ha a szeme közé lõsz! <#zavart1>
Nem egyet terítettem így le. Csak háát ez kicsit sem etikus, és pontokat se kapsz úgy rá, mintha szíven, szügyön vagy lapockán lõnéd!
A játéknak is megvan az a realitása, hogy a fennt említett pontokon kell halálos lövést leadnod, s ne kelljen rohangálni még utána 2km-t, meg megadni a kegyelem "döfést"!
De sikerült már így is leterítenem, nem egyet.
Volt egy akkora rekord lövésem: szügyön lõttem 621m -rõl, ott helyben összesett. Akkor volt egy verseny is, hogy a legmesszebbrõl kellett lelõni egy bakot. Háát sikerült!
Erre mat ad isten!! Akkor szarakodott a szerverjük is, és nem akart kilépni a játékból 3-4 percig se. Lenyomtam Alt+F4 -el. Elötte kiirta game-be, hogy felkerültem a ranglétrára, gondoltam megmarad. vissza beléptem az oldalra, erre nincs elmentve a profilomba!!
Majdnem szétrobbantam idegességemben!
Rendesen?Vagy eltaláltam v. nem.Egyébként azóta már játszottam jó pár órát és módosítom a véleményem:akárhol találod el ott marad.Legfeljebb nem ott helyben esik össze.
bajgunar
"- míg itt minden esetben meg kell adnunk a "kegyelemdöfést" "
Nem egészen! Akkor még nem találtad el rendesen a vadat!
Üdv
Hello Mindenkinek!
Kb.két hete kezdtem el játszani a Hunterrel és mivel 10 éve igazából is vadászom bátran állíthatom hogy a legrealisztikusabb vadászjáték amit valaha kiadtak.Örömmel válaszolok minden vadászattal kapcsolatos kérdésre (ha valakit érdekel)<#wink>
Egy észrevétel azért,ha lehet:Sebzés esetén igazából a vadak nagy része elõbb-utóbb elpusztul,míg itt minden esetben meg kell adnunk a "kegyelemdöfést"
üdv:jego
Hmm...
Falcon87
Nagyon ügyes vagy barátom. A WoW-ban úgy mûködik hogy egy szaros mobra kétszázan mennek? Nem. Mellesleg, egyelõre a játékban még nincs is MMO rész, csak single, és messze ez a legjobb vadászjáték, amit valaha láttam.

,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"

KulacsKa
Ennek van ertelme bocs csakhogy mert en a deer hunter sorozatoktol marmint utan kicsit kieegtem.Es amugy mi van itt 200 an gugolnak egy bokorba es egy szarvast neznek vagy mi )))<#falbav><#banplz>

Ha esik ha fuvv a széé a net mindig phasza :)

Sziasztok!!!
Nagyon szeretnék játszani ezzel a játékkal! Imádom a természetet barangolást az erdõben és persze a vadászatot is! Most már sajnos egyiket sem csinálhatom!!!! De rátaláltam erre a játékra és alig vártam hogy mehessek az erdõbe vele!!! Sajnos nem indul el rendesen! Megcsináltam mindent amit kell, honlapról indítom bejön a konzol, rányomok hogy start game elindul a játék de pár másodperc után kilép a kezdõ képnél nem ment tovább egyszer sem 444 Ez miért lehet???? Utánna a honlapon azt írja hogy hat másodpercet játszottam máskor nyolcat mindig mást!!! Légyszi segítsetek mert nagyon szeretnék vele játszani!!! Elõre is köszönöm!!!! Üdv nektek!!!!
Sziasztok!!!
Nagyon szeretnék játszani ezzel a játékkal! Imádom a természetet barangolást az erdõben és persze a vadászatot is! Most már sajnos egyiket sem csinálhatom!!!! De rátaláltam erre a játékra és alig vártam hogy mehessek az erdõbe vele!!! Sajnos nem indul el rendesen! Megcsináltam mindent amit kell, honlapról indítom bejön a konzol, rányomok hogy start game elindul a játék de pár másodperc után kilép a kezdõ képnél nem ment tovább egyszer sem 444 <#szomoru1><#szomoru1> Ez miért lehet????<#fejvakaras><#fejvakaras><#fejvakaras> Utánna a honlapon azt írja hogy hat másodpercet játszottam máskor nyolcat mindig mást!!! Légyszi segítsetek mert nagyon szeretnék vele játszani!!! Elõre is köszönöm!!!! Üdv nektek!!!!
Picit vitatkoznék a játékosok kitartását illetõen ... én nagyjából 2500 órája tolom a Battlefield 2142-õt és még bírom 😊
Nos már lassan egy éve játszom a játékkal, kisebb nagyobb kihagyásokkal, és el kell mondjak pár dolgot. Felesleges kifizetni az örök "licencet” mert az olyan, mintha örök BKV bérletet vennél. Qa drága lenne és ki sem használnád. Ahhoz hogy a küldetéseket megcsináld, tényleg meg kell venned az összes fegyvert, így nem csak a játékjogra kell költeni, hanem a virtuális fizetõeszközre is, amibõl a cuccokat megveszed. DE(!) ha ezt a pár ezer forintot rászánod, mondjuk veszel 19.9 dollárért (ami most 3675.- volt) egy 4 hónapos "engedélyt" és elsõ körben pár fegyvert 10 $-ért, akkor sem fizettél még 6000.- ft-ot sem. Ha meg ráérsz a felmerülõ tárgyak beszerzésére késõbb gondolni, még jól is jön, hogy nem egyszerre fizeted ki. Melyik játék mondhatja el magáról, hogy a 4-5 részletben fizetheted ki? NA meg ha megunod és leteszed (mert elõbb utóbb ez lesz) nem fizettél ki felesleges zsét. Azután (mint nekem) fél év múlva eszedbe jut, hogy lõni kéne pár dolgot, meg megnézni hogy van-e már új fejlesztés, esetleg pálya, állat, megint becsengetsz pár hónapot. Ha így nyomod, sohasem kell kifizetned a teljes összeget, mégis hivatalosan játszhatsz. HA megnézitek játék órában mennyit játszotok egy-egy játékkal, kiderül hogy ez nem is olyan vészes. Az ember általában úgy van vele, hogy neki áll egy game-nek ami tetszik, és végigtolja. Ha nem kapkod, akkor is befejezi pár hónap alatt. Azután úgy is leteszed, és késõbb megint elõkerül mert annak idején milyen jól bejött. De ott ugyan azzal a játékkal nyomod. Itt meg fejlesztenek folyamatosan, mindig lesz olyasmi amivel eddig nem találkoztál. (bár szerintem csipkedhetnék magukat, nagyon kíváncsi lennék a másik szigetre, új állatokkal, de hát a folyamatos "lassú" újítás a készítõknek is jövedelmezõbb)
No akinek kérdése van (a szükséges konfi és hogy kell elindítani-n kívül) az tegye fel bátran! Kezdem én: Hogy kell használni a k-bözõ vizeletet? Elspricceltem egy fél flakon nõstény szarvas-hugyot, mégsem jön észrevehetõbben több hím...?! UFF
bajgunar
Nekem nem megy. <#conf>
nézzétek meg a www.thehunterfansite.mlap.hu-t én csinálom nézzetek körül az elsö magyar the hunter fan oldal még fejlesztés allatt!
Falcon87
Egyelõre nem.

akkor szerintetek megéri befizetni?
de miért annyi?
Falcon87
Egy évre 11k, "örökre", tehát a játék rendesen pedig több mint negyvenezer forint 😞.

nem tom miért nem adják ki pc re dvdn.. sztem vinnék mint a cukrot legalább is én sztem kiadnék 10 e forintot is... mert nagyon fasza
Falcon87
Nahát, akkor ezt is szépen elcseszték. Messze a legjobb vadászos játék amit valaha láttam, és akkor ilyenekkel kell elcseszni, hát tiszta nevetséges. Ráadásul még drága is, és az MMO részt is kispórolták belõle.

cSuwwi
fizesd ki?
én amúgy vettem egy évet, és ki kell hogy ábrándítsak mindenkit, a nagy sziget az csak úgy "van", nem lehet rá menni. elõfizuval is a kis szigeten nyomod, kapsz 20 sátoralapot (bár nekem utána is az alaptáborban kezdett), minden fegyvert lõszerrel, ami elvileg utántöltõdik (nem kell venni)

shit happens

helló nem lehet vhogy meghackelni a the hunter hogy ne kelljen csengetni... elõre is thx
cSuwwi
hát nem tudom, én most néztem, 1 év licenc, minden szarral ami van: 60$ = 11k
a fejlesztések nincsenek benne, csak ami most elérhetõ (de ahogy elnéztem, az idén lett 1 róka meg egy íj)
ez még elviselhetõ ár

vagy 15$-ért 4 hónap, de csak kéziágyút kapsz az alap fegyó mellé

11k még a belefér kategória sztem

shit happens

cSuwwi
lv1-es vagyok, trackingel a 2. vadam egy bak volt.
szerencse kérdése

shit happens

ximix
What specification does my PC have to be to run The Hunter?

Video Cards that 'The Hunter' presently supports are:

- Nvidia: 7 Series (from 7600 and above)

- ATI: X1800 (and above)

Note: The Hunter will not support Intel / SiS graphics.

The minimum system specifications that The Hunter has been tested to at this time are:

- Pentium 4 (3 Ghz)

- 1 GB RAM

- 256 MB Graphics Card

Additional Software Requirements:

- Web browser: Firefox 3.0+ or Internet Explorer 7+. (We do not support Opera, Safari, Chrome at this stage. The website will still work in these browsers but may not function correctly.)

- DirectX 9.0c Aug 2008 End User Runtime (included in EmoteLauncher Installation)

- Required on Windows XP only: Microsoft .NET Framework 2.1 (Available free at Microsoft Download Centre):
Microsoft .Net Framework 2.1

- Required on Windows Vista only: Microsoft .NET Framework 3.5 SP1 and .NET Framework 3.5 Family Update (KB951847):
Microsoft .Net Framework 3.5
noname23
Hogyan lehet (Male) bakot lõni???
mert már a faxomba mindig csak a teheneket írtom,
az meg nem ér semmi pontot:-/
Vagy lehet csak azért van mert nincs elég level-em izé szintem még hozzá.

http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif

Falcon87
Mindkettõvel toltam már. Hasonlóság van is, de amíg arma közepes grafon ~40FPS, addig ez közepes grafon ~60-70. Mindegy. Mindkét játék faszás és kész 😄

noname23
Weapons Number of shots Hit accuracy Number of kills Kills per hit Longest shot
11 90.9% 7 70.0% 348ft

Animals Spotted Tracked Harvested
Mule Deer 6 2 4
Whitetail 0 0 0
Turkey 0 0 0
Elk 3 6 3
Coyote 0 0 0
Overall Totals 9 8 7

Miscellaneous Statistics
Distance Travelled 3.78 miles (6.08 km)
Hunt Duration 2 Hours 6 Minutes 58 Seconds

Confirmed Kills
Mule Deer (F)N/A
Weight: 63.684 kgs (140.399 lbs)
Tracked: --
Spotted: 52.2 m (171.3 ft)
Kill Distance: 1.8 m (5.9 ft)
Time of Harvest: 2009 Oct 23 19:56
Shots Fired: 2
Weapons Used: .243 Win Bolt Action Rifle

Mule Deer (F)N/A
Weight: 61.994 kgs (136.673 lbs)
Tracked: 1 Minute 36 Seconds, 0.08 km (269.0 ft)
Spotted: 140.4 m (460.7 ft)
Kill Distance: 106.3 m (348.8 ft)
Time of Harvest: 2009 Oct 23 20:05
Shots Fired: 1

Mule Deer (F)N/A
Weight: 72.293 kgs (159.379 lbs)
Spotted: 94.5 m (310.1 ft)
Kill Distance: 2.7 m (8.7 ft)
Time of Harvest: 2009 Oct 23 20:02

Mule Deer (F)N/A
Weight: 71.492 kgs (157.613 lbs)
Spotted: 14.5 m (47.6 ft)
Kill Distance: 12.2 m (40.2 ft)
Time of Harvest: 2009 Oct 23 20:09

Elk (M)UNETHICAL
Weight: 395.116 kgs (871.082 lbs)
Tracked: 1 Hour 6 Minutes 9 Seconds, 2.26 km (7414.6 ft)
Spotted: 97.6 m (320.2 ft)
Kill Distance: 25.2 m (82.6 ft)
Time of Harvest: 2009 Oct 23 21:33

Elk (F)UNETHICAL
Weight: 281.231 kgs (620.008 lbs)
Spotted: 112.9 m (370.4 ft)
Kill Distance: 39.7 m (130.4 ft)
Time of Harvest: 2009 Oct 23 21:44

Elk (F)UNETHICAL
Weight: 281.567 kgs (620.749 lbs)
Tracked: 1 Minute 56 Seconds, 0.16 km (531.5 ft)
Spotted: 40.1 m (131.6 ft)
Kill Distance: 39.3 m (128.8 ft)
Time of Harvest: 2009 Oct 23 21:50

noname23
Ja és hogyan lehet vissza váltani/vagy elcserélni/törölni dolgokat amiket vettél pl:puska lõszer ???

noname23
Póbáld ki a demo-t és meglátod😊
8emúgy amúgy ez a legvalódibb vagyis legrealiztikusabb engine amivel találkoztam nem az unreal meg crisis hulladék fantasy grafika ahol agyonszineznek és mese tájat csinálnak. (pl fán keresztül a gyomnövényig megcsináltak mindent mint ha ...😊

Falcon87
Nem hiszem. Ez sokkal jobban optilmalizált :S Vagy nem tudom.

noname23
http://www.arma2.com/arma-2-demo_hu.html

http://www.gamestar.hu/arma-ii-gepigeny.html#

noname23
Megkérsz egy ismerõst akinek van 😊

/(A Game Grafikai enginje Arma2))

Sziasztok!Nekem olyan segítség kellene hogy szeretnék 500em$-t ami 5dollárba kerül és nem tudom hogy hogyan tudnám ezt az összeget befizetni mert hitelkártyám nincs.
vki vmi segítség? köszönöm😊
Falcon87
Nem.

gege97
CS mindenkinek!A mai nap letöltöttem a gamet és arról szeretnék érdeklõdni (regeltem meg minden) hogy barátommal hogy tudnánk játszani nagyon szeretném megtudni 😊elõre kösz csá!

Falcon87
Kibaszott drága, nem vitás. A legjobb vadászos játék, de az árazást szétkúrták rendesen 😞

ezer*

Komolyan 40euer forint? <#wow1>
Ó istenem tiszta b*zik öcsém pedig elbóklásznék a nagyszigeten + új állatok is jöhetnének!

40000? ezek nem normálisak :S
Falcon87
Mindenbõl lettek újabb dolgok, a terep szerintem még mindig a kis sziget,
multiplayer sincs még. A teljes licensz asszem kb. 40.000Ft :S
Én is csak a bétát toltam még, hírekbõl informálódok.

Szevasztok!

Én régebben toltam a béta verziót.
Az lenne a kérdésem hogy azóta mi változott?
Lehet csapatban vadászni?Fegyverek lettek újak, új vad, új terep stb.
Valaki írna egy kis összefoglalót?

Elõre is köszi!

3GHz Intel Pentium 4 or AMD equivalent.
1GB of RAM.
Graphics card with 256MB of memory.
(nVidia GeForce 7600/ATI Radeon X1800 or higher. Intel Graphics not supported.)
Windows XP SP2 or Vista
Software Requirements
Web browser:
Firefox 3.0+ or Internet Explorer 7+. (We do not support Opera, Safari, Chrome at this stage. The web site will still
work in these browsers but may not function correctly.)
Nincs mit 😊
a gépigényét nemtudja valaki ?
Onnan próbáltam és úgyis.
Falcon87
A honlapról indítsd, a go hunting gombra klikkelve.

Amikor elindítom a játékot utána néhány másodperc múlva kilép. Tudna valaki segíteni nekem?<#confused><#confused><#confused>
Falcon87
Van olyan ember (sajnos elég sok), akinek a havi fizetése nincs ennyi (adók levonása, rezsi, kaja után). Szemtelenül drága.

Falcon87
Az USD árfolyama most kb. 200Ft. 200*200=40.000Ft egy játékért. Nekem eddig egyetleg olyan játék volt, amit 10.000 fölött vettem meg, a Stalker Clear Sky Collector's edition... Az megérte.

túlságosa is