The Hunter
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hogy mûködik ez a befizetõs dolog?Ha elõfizetek akkor mule deer is meg pl elk is van egyszerre?
Mi a nicked?
Igazi vadász révén használd lapocka és szív helyett inkább a blattlövést.Igazi vadászatnál gondold el mi lenne ha fejbe lõnél mondjuk egy 10kg-os bikát?Kárba veszne egy kb 500000 Ft-os trófea és a vadõr sem dicsérne meg<#circling>#circling>
Nem egyet terítettem így le. Csak háát ez kicsit sem etikus, és pontokat se kapsz úgy rá, mintha szíven, szügyön vagy lapockán lõnéd!
A játéknak is megvan az a realitása, hogy a fennt említett pontokon kell halálos lövést leadnod, s ne kelljen rohangálni még utána 2km-t, meg megadni a kegyelem "döfést"!
De sikerült már így is leterítenem, nem egyet.
Volt egy akkora rekord lövésem: szügyön lõttem 621m -rõl, ott helyben összesett. Akkor volt egy verseny is, hogy a legmesszebbrõl kellett lelõni egy bakot. Háát sikerült!
Erre mat ad isten!! Akkor szarakodott a szerverjük is, és nem akart kilépni a játékból 3-4 percig se. Lenyomtam Alt+F4 -el. Elötte kiirta game-be, hogy felkerültem a ranglétrára, gondoltam megmarad. vissza beléptem az oldalra, erre nincs elmentve a profilomba!!
Majdnem szétrobbantam idegességemben!
Nem egészen! Akkor még nem találtad el rendesen a vadat!
Üdv
Kb.két hete kezdtem el játszani a Hunterrel és mivel 10 éve igazából is vadászom bátran állíthatom hogy a legrealisztikusabb vadászjáték amit valaha kiadtak.Örömmel válaszolok minden vadászattal kapcsolatos kérdésre (ha valakit érdekel)<#wink>#wink>
Egy észrevétel azért,ha lehet:Sebzés esetén igazából a vadak nagy része elõbb-utóbb elpusztul,míg itt minden esetben meg kell adnunk a "kegyelemdöfést"
üdv:jego
,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"
Ha esik ha fuvv a széé a net mindig phasza :)
Nagyon szeretnék játszani ezzel a játékkal! Imádom a természetet barangolást az erdõben és persze a vadászatot is! Most már sajnos egyiket sem csinálhatom!!!! De rátaláltam erre a játékra és alig vártam hogy mehessek az erdõbe vele!!! Sajnos nem indul el rendesen! Megcsináltam mindent amit kell, honlapról indítom bejön a konzol, rányomok hogy start game elindul a játék de pár másodperc után kilép a kezdõ képnél nem ment tovább egyszer sem 444 Ez miért lehet???? Utánna a honlapon azt írja hogy hat másodpercet játszottam máskor nyolcat mindig mást!!! Légyszi segítsetek mert nagyon szeretnék vele játszani!!! Elõre is köszönöm!!!! Üdv nektek!!!!
Nagyon szeretnék játszani ezzel a játékkal! Imádom a természetet barangolást az erdõben és persze a vadászatot is! Most már sajnos egyiket sem csinálhatom!!!! De rátaláltam erre a játékra és alig vártam hogy mehessek az erdõbe vele!!! Sajnos nem indul el rendesen! Megcsináltam mindent amit kell, honlapról indítom bejön a konzol, rányomok hogy start game elindul a játék de pár másodperc után kilép a kezdõ képnél nem ment tovább egyszer sem 444 <#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1> Ez miért lehet????<#fejvakaras>#fejvakaras><#fejvakaras>#fejvakaras><#fejvakaras>#fejvakaras> Utánna a honlapon azt írja hogy hat másodpercet játszottam máskor nyolcat mindig mást!!! Légyszi segítsetek mert nagyon szeretnék vele játszani!!! Elõre is köszönöm!!!! Üdv nektek!!!!
No akinek kérdése van (a szükséges konfi és hogy kell elindítani-n kívül) az tegye fel bátran! Kezdem én: Hogy kell használni a k-bözõ vizeletet? Elspricceltem egy fél flakon nõstény szarvas-hugyot, mégsem jön észrevehetõbben több hím...?! UFF
én amúgy vettem egy évet, és ki kell hogy ábrándítsak mindenkit, a nagy sziget az csak úgy "van", nem lehet rá menni. elõfizuval is a kis szigeten nyomod, kapsz 20 sátoralapot (bár nekem utána is az alaptáborban kezdett), minden fegyvert lõszerrel, ami elvileg utántöltõdik (nem kell venni)
shit happens
a fejlesztések nincsenek benne, csak ami most elérhetõ (de ahogy elnéztem, az idén lett 1 róka meg egy íj)
ez még elviselhetõ ár
vagy 15$-ért 4 hónap, de csak kéziágyút kapsz az alap fegyó mellé
11k még a belefér kategória sztem
shit happens
Video Cards that 'The Hunter' presently supports are:
- Nvidia: 7 Series (from 7600 and above)
- ATI: X1800 (and above)
Note: The Hunter will not support Intel / SiS graphics.
The minimum system specifications that The Hunter has been tested to at this time are:
- Pentium 4 (3 Ghz)
- 1 GB RAM
- 256 MB Graphics Card
Additional Software Requirements:
- Web browser: Firefox 3.0+ or Internet Explorer 7+. (We do not support Opera, Safari, Chrome at this stage. The website will still work in these browsers but may not function correctly.)
- DirectX 9.0c Aug 2008 End User Runtime (included in EmoteLauncher Installation)
- Required on Windows XP only: Microsoft .NET Framework 2.1 (Available free at Microsoft Download Centre):
Microsoft .Net Framework 2.1
- Required on Windows Vista only: Microsoft .NET Framework 3.5 SP1 and .NET Framework 3.5 Family Update (KB951847):
Microsoft .Net Framework 3.5
mert már a faxomba mindig csak a teheneket írtom,
az meg nem ér semmi pontot:-/
Vagy lehet csak azért van mert nincs elég level-em izé szintem még hozzá.
http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif
11 90.9% 7 70.0% 348ft
Animals Spotted Tracked Harvested
Mule Deer 6 2 4
Whitetail 0 0 0
Turkey 0 0 0
Elk 3 6 3
Coyote 0 0 0
Overall Totals 9 8 7
Miscellaneous Statistics
Distance Travelled 3.78 miles (6.08 km)
Hunt Duration 2 Hours 6 Minutes 58 Seconds
Confirmed Kills
Mule Deer (F)N/A
Weight: 63.684 kgs (140.399 lbs)
Tracked: --
Spotted: 52.2 m (171.3 ft)
Kill Distance: 1.8 m (5.9 ft)
Time of Harvest: 2009 Oct 23 19:56
Shots Fired: 2
Weapons Used: .243 Win Bolt Action Rifle
Mule Deer (F)N/A
Weight: 61.994 kgs (136.673 lbs)
Tracked: 1 Minute 36 Seconds, 0.08 km (269.0 ft)
Spotted: 140.4 m (460.7 ft)
Kill Distance: 106.3 m (348.8 ft)
Time of Harvest: 2009 Oct 23 20:05
Shots Fired: 1
Mule Deer (F)N/A
Weight: 72.293 kgs (159.379 lbs)
Spotted: 94.5 m (310.1 ft)
Kill Distance: 2.7 m (8.7 ft)
Time of Harvest: 2009 Oct 23 20:02
Mule Deer (F)N/A
Weight: 71.492 kgs (157.613 lbs)
Spotted: 14.5 m (47.6 ft)
Kill Distance: 12.2 m (40.2 ft)
Time of Harvest: 2009 Oct 23 20:09
Elk (M)UNETHICAL
Weight: 395.116 kgs (871.082 lbs)
Tracked: 1 Hour 6 Minutes 9 Seconds, 2.26 km (7414.6 ft)
Spotted: 97.6 m (320.2 ft)
Kill Distance: 25.2 m (82.6 ft)
Time of Harvest: 2009 Oct 23 21:33
Elk (F)UNETHICAL
Weight: 281.231 kgs (620.008 lbs)
Spotted: 112.9 m (370.4 ft)
Kill Distance: 39.7 m (130.4 ft)
Time of Harvest: 2009 Oct 23 21:44
Elk (F)UNETHICAL
Weight: 281.567 kgs (620.749 lbs)
Tracked: 1 Minute 56 Seconds, 0.16 km (531.5 ft)
Spotted: 40.1 m (131.6 ft)
Kill Distance: 39.3 m (128.8 ft)
Time of Harvest: 2009 Oct 23 21:50
8emúgy amúgy ez a legvalódibb vagyis legrealiztikusabb engine amivel találkoztam nem az unreal meg crisis hulladék fantasy grafika ahol agyonszineznek és mese tájat csinálnak. (pl fán keresztül a gyomnövényig megcsináltak mindent mint ha ...😊
http://www.gamestar.hu/arma-ii-gepigeny.html#
/(A Game Grafikai enginje Arma2))
vki vmi segítség? köszönöm😊
Ó istenem tiszta b*zik öcsém pedig elbóklásznék a nagyszigeten + új állatok is jöhetnének!
multiplayer sincs még. A teljes licensz asszem kb. 40.000Ft :S
Én is csak a bétát toltam még, hírekbõl informálódok.
Én régebben toltam a béta verziót.
Az lenne a kérdésem hogy azóta mi változott?
Lehet csapatban vadászni?Fegyverek lettek újak, új vad, új terep stb.
Valaki írna egy kis összefoglalót?
Elõre is köszi!
1GB of RAM.
Graphics card with 256MB of memory.
(nVidia GeForce 7600/ATI Radeon X1800 or higher. Intel Graphics not supported.)
Windows XP SP2 or Vista
Software Requirements
Web browser:
Firefox 3.0+ or Internet Explorer 7+. (We do not support Opera, Safari, Chrome at this stage. The web site will still
work in these browsers but may not function correctly.)
Nincs mit 😊