1776

Vadász MMO-t készítenek a Just Cause fejlesztői

FAQ - magyar oldal

• DaemoonHunter
    ez bizony! hónapok óta várok erre, végre kijött. kár hogy nem pont egyetemistáknak való mivel 1-2 órát legalább rá kéne szánni naponta:D
  • Rayden02
    Ez lenne az?
    "The Hunter 2012 (PC/2011) - HI2U"
  • joceruza
    Hol találtad?
  • ricsa008
    Kijött a full játék minden állatal és cuccal ágyő vásárolgatás...
  • ricsa008
    játszik még vele valaki? van valami pozitív változás?
  • MelWin
    Sziasztok!

Elég rég jártam erre, és mi tagadás, a játékkal sem sokat játszogattam béta óta :) Azok a régi szép idők, amikor még wardenként kóborolhattam az erdőben...
    De nem is ez a lényeg. Aki esetleg nem tudta, ma érkezik az új patch. Tagoknak új terület (kanadai fenyves), plusz a vadászható fajok listája a fekete medvével bővül. Új fegyverként a számszeríj (crossbow) kerül be a játékba. A trophy photo rendszere is teljesen átalakul. Immár nem a játék generálja a képet, saját magad készíthetsz trófea fotót a játékban. Lehet pózolni ezerrel :)
    A missions felület is megújul, elég rendesen átalakították a küldetéseket.
    Igyekszem néha feljönni fórumra, és válaszolni a felmerülő kérdésekre, illetve a játékban (minő meglepetés) melwin néven találtok meg.
    Mindenkinek sikeres vadászatot, és jó játékot kívánok!
  • kovkri92
    Sziasztok!
    1 hete raktam fel a játékot és nagyon tetszik...
    Sajnos nem tudom hogyan lehet a versenyt elindítani és szerintem még minden másban is kezdő vagyok.... ha valaki gondolja nyugodtan jelöljön thehunter oldalán (nevem:kovkri)
    csákó:D
  • ricsa008
    bár választ ugyis hiába várok de azért megpróbálom

Apám gépére fel akarjuk telepíteni lejön a 4.1mb laucher és utánna az nem indul azt írja az ujratelepítés megoldhatja a problémár de nem oldja meg
    frissen telepített XP -ről van szó

5let?
  • ricsa008
    pls!
  • ricsa008
    amugy hogy megy a pontozás? mer bent vagyok most egy Mule Deer versenyen ahol bikát kell lőni de hiába szépek a lövések 168 a max pont eddig és azzal vagyok 6.
  • ricsa008
    megtörtént!

• garaib
    TheHunter néven felvehetsz barátnak, ha gondolod.
  • ricsa008
    valaki aki még aktivan játszik vegyen fel msn re v. valami mer itt igencsak csend van
  • ricsa008
    sikerül-t még tegnap egy format után(ugyis ráfért már a gépre)
    most viszont kaptam egy csomo küldetést de csak mule deer-t tudok lőni akkor a többi küldivel mi lesz?
    mer 1x régen volt olyan hogy asszem egy hetet adtak ingyen hogy ki lehessen próbálni a többi állatot is
  • ricsa008
    és nálam mi lehet a baj mer 3 böngészővel próbáltam de azt írja amikor a weblapon indítanám hogy nincs hozzárendelve kiterjsztés vagy vmi hasonló ...
  • Nickel77
    Igen.
  • ricsa008
    működik még ez a játék nekem nem indul :(
  • robi11
    Deer hunter tournament forumom: http://sgforum.hu/forum.php3?azonosito=Robika0217
    Mi a fasz van a játékkal ? Miért nem lehet behozni a főmenüt megesz az ideg bassza meg
    ott
    dao 976104
  • Atosz23
    ott vagyok te hol vagy? csacsogók szobában
  • Atosz23
    megy
    mindjárt nyomom a kódot
    ember én vajdasági vagyok nekem csak ezt a számot adja ki amit már egy szer leirtam de szerintem nekem csak a kódot kell megadni a szám az lényegtelen
    na gyere már szét csacsogtam magam
  • Atosz23
    írd az sms telefonszámot és a kódját. telószám 0690_nel kell hogy kezdődjön.
  • Atosz23
    ezen is folyamatos kapcsolatba tudunk lenni.
    Hol vagy már ember már negyed órája csacsogok
  • Atosz23
    ezen is tudunk értekezni folyamatosan szerintem.
  • Atosz23
    csacsogók szobában leszek ott beszélünk
  • Atosz23
    csevegő.net ott leszek 20órától.
  • Atosz23
    oké öcsi.de nézzd meg az sms számot mert az nem jó.
    Atosz te meg próbálkozz azzal az msn el mert csak szavakba tudom elmondani igy irkálva szart se értesz meg ötvenszer el kellene magyaráznom mire megértet mit kell tenni.Vagy ha nem megy az msn csak van valami komunikációs program amire be tudsz lépni vagy legalább egy chat oldal bár mi ahol folyamatos kontaktusban lehetünk
    neked csak az fáj hogy nem tudtál neki segiteni mert egy ökör vagy egy kibaszott barom ,a pénzről meg csak annyit hogy nekem egyedűl ez az esélyem hogy legyen zsetonom a játékban mert ebből a kibaszott országból ahol élek nem lehet tölteni baszd meg
  • cSuwwi
    és amilyen szarrágó vagy ugrasz is rá mint a talált pénzre?
    én is megpróbáltam segíteni (az alap dolgokkal) de vhogy nem jutott eszembe hogyha netán sikerül is, hogy bármit kérjek érte.
    mindegy
  • Atosz23
    [email protected]
  • Atosz23
    nem tudok belépni msn-re küld el email-ba jó?
  • Atosz23
    rossz telószámot adtál öcsi. 0690 így kezdődik
    Egyébként nem én kértem ő ajánlotta te fasz