The Hunter
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És IGEN!!! És ott van, az Invertory!
Ahova tudod huzogatni a cuccokat: spray, töltény, térkép, fegyverek, távcsõ stb....
Lehet hogy már kivették a sörétest, de mikor én néztem még benne volt.
Most benyomtam miattad, lefrissítem, leszedem ezt a 6xx Mb-ot, meglesem.
De amugy ott kell lennie amikor beélpsz a game-be, és mielött nyomsz Enter Area-t.
Imádtam, és imádom most is. Elkezdeném én szívesen, csak háát nem az alap dolgokkal. A mod -okkal meg nem sok kedvem van szenvedni pár tíz órát, hogy mind megfelelõen mûködjön a nekem tetszõ beállításokkal.
Így meg, mivel nincs ki feltegye nekem, meg belõje a dolgokat, én meg nem áldozok rá idõt, mert mire minden belövök tökéletesre, ráunok a game-re. Addig jó volt, míg csak pár mod -ot, text-et, skint, fegyvert, 1-2 kisebb küldit betettem, és muzsikált szépen.
Ami hiányzott, h a tóba a halak elég silányak voltak, és hiányzott a horgászat. Ez még nem is lett volna gond, amig a városi tavakba berakott halak és a nagy tóba berakottak skinjei össze nem keveredtek, és megzakkant a game. Mire észrevettem, már x sokadik mentés után voltam. És hiába teszem ujra a game-t a mentés miatt, behal a textura a halakon, meg van h nincs is hal sehol se. Így hát feladtam.
Nah mind1.
Az tuti, meg biztos is, h lesz újabb rész. Én mindenesetre azt is meg fogom venni, ez az a játék, ami megéri a pénzét!!!
bájgunar írta hogy van benne ingyen shoti és magnum is.... valaki megmondaná hogy kell kiválasztani? mert csak a sniperrel tudok menni..
elõre is köszi..
én 11k-ért vettem egy évet fél éve, nem bántam meg eddig
shit happens
Köszönöm a választ. Igen, valami hasonlóra gondoltam. Sajnos ez a játék is csak a pénzrõl szól, persze mint minden más. Azért már az is valami, hogy egyáltlán lehet vele tolni a kis szigeten. Különben már én is untam, mindíg csak ugyan arra, ugyan azzal a stukkerel és persze amikor elkezdesz játszani mindíg jön egy szarvas.... Na mindegy. Azt hittem majd a nagy sziget hoz megint egy kis lelkesedést de nekem nem ér annyit hogy kölsek rá.
Befizethetsz pl 1 napra csak pulyka vadászatra és már csatalngolhatsz is a nagy szigeten.
Nem vok tisztában az árakkal, nem nagyon jegyeztem meg. De az oldalon utánajárhatsz, mi mennyi.
Eleget toltam BETA teszterként, már naon nem köt le a game, pedig nagyon ütõs a graf és a játékélmény is.
Az meg gyíkság lett a készítõktõl, h elvették az örök liszenszt.
Régebben annyi volt, mint az 1 éves "Trailrunner" Membership Bundle.
Azért 18k -t egy évre, kicsit sok érte (sztem)
Megnyilt a nagy szigeten lévõ kissebb félsziget része, de valami miatt nem tudok ott vadászni. Valami olyasmit ír ki, hogy tagnak kell lennem hozzá.... Tudtok errõl valamit, vagy esetleg meg kell vásárolni a licenszt hogy játszhassak rajta? Segítsetek légyszives.
Csak korlátozások vannak a free gamer-eknek.
Pl csak a kis szigeten bolyonghatsz (kb 1 óra mire elsétálsz a végéig)
Csak 1 shoti, 1 rifle, és egy magnum od van.
És csak Mule Deer-t fogsz benne találni, látni.
lehet állítani a nyomjelzõt pirosról kékre is (nyílt terepen jobban látszik, de fás részen kevésbé)
lõttem egy vaddisznót 😊
meg pár képet:

shit happens
Na azóta még csak a közelébe se lehetett menni, nemhogy azon vadászni!
És most is mi jön? Csak egy kis nyúlvány róla.
Igaz az se lesz piskóta keresztül végigbaktatni.
Aztán meg ott az Online Multi rész!!!
Háát hol van már kéremszépen???
Mikor fogom tudni valameik trófeagyüjtõ ivócimborámmal egy lesrõl csalogatni a nagy szigeten az erdõk legöregebb bikáját???
2020.- ban ???
a jobb oldali lesz az új, de a nagy szigetnek csak ez a kis félszigete
shit happens
Május végén jön a nagy sziget! Illetve annak egy része, méretre kb. akkora lesz mint a mostani. Lesznek új vadászható fajok. Tagoknak természetesen ingyenes az új rész, gondolom a nem fizetõsöknek is elérhetõ lesz.
Pár pikcsör:

shit happens
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
Az oldalon nézz körül...
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
meg a nagy pályára feljutni?
elõre kösz
msn:[email protected]
<#hehe>#hehe>
mit csináljak hogy az állat ne ijedjen el??
igaz még nem találkoztam eggyel se de akkor is😄
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
Nah ez volt anno az én rekordom, amit nem mentett el a server.
Azóta ezt már überelték +100 ft-al. De akkor a versenyt vittem volna.
Be lehet fizetni csak pulykára 1 napra is, vagy elk -re 7 napra,
vagy farkasra 28 napra.
De lehet venni 3, 4, 6, 12 hónapos engedélyeket is összevissza fegyverekkel kombinálva, vagy örök licensz-t is vehetsz, amikor megkapsz minden állatot, fegyvert és újdonságot ami kijön a játékban.
Pr3d4tor a nick-em. De mostanában már ritkán tolom.
Kiadhaták már végre a nagy szigetet, mert az még örök licensz el sincs feloldva. Kicsit sokáig csúsznak vele.
Pl egy, egy lövéses teríték!
Amúgy ha befizetsz jego75, 5 állatra lõhetsz: mule deer, whitetail deer, elk, coyote és turkey. Persze lõhetsz mindenre ami mozog, de a pillangók "nem fizetnek" <#nyes>#nyes>