The Hunter
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.thehunter.com/pub/client.php
shit happens
program files / the hunter / launcher / launcher.exe
shit happens
megváltozott benne sok dolog, a launcher is, máshogy patcheli magát
szedd le az új launchert, és frissítsd vele a játékot, ha még nem tetted meg
ha igen, akkor: Eszközök -> Beállítások -> Alkalmazások fül -> itt a keresõbe írd be hogy "hunt" és nézd meg ad-e találatot. Ha nem (valószínûleg) akkor ahogy mondtam, szedd le az új lauchert és indítsd el.
shit happens
indításkor ha feljön az ablak a böngészõben akkor mit indítson?
shit happens
Amikor agyaggalamboztam a játékban olyan korongok nem hullottak szét, amiknek simán kellett volna a való életben és olyanok meg szétesetek, amirõl már lemaradt a puska. Meg valahogy nem úgy terít, ahogyan kellene.
A fácánok úgy cikáznak a levegõben, mint a kolibrik. Nem láttak még fácánt repülni a fejlesztõk?
Ha a Bird Hunter Wild Wing Edition fizikáját kölcsönzik a játéknak, akkor sokkal jobb lehetett volna.
shit happens
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
shit happens
shit happens
Véleményem: elég szegényes, hogy csak szarvasokat lehet lõni, pulykát pl. nem... fizetni meg a hóhér ,....ahogy mondják, na az akar.lehetne kissé teljesebb is, bár nem randa.<#kacsint>#kacsint>
játékban a puskát elõveszed és jobb egérgomb (ha jól emlékszem)
shit happens
Kérdésem:
irányításnál a távcsõ zoom az mivel aktiválható?(v-f el nem , azt nekem nem engedi. Elején a pda kézben van, ha átváltom fegyóra, vagy bármire, mivel veszi elõ?
Köszi ha válaszol valaki...!<#wow1>#wow1>
ha egy olyanra célzol amire nincsen, akkor kiírja a bal felsõ sarokban hogy nem lõheted le
A többi versenyre akkor tudsz benevezni, ha elõfizetsz a játékra (3 hónapra 15$), vagy veszel adott állatra szóló egy vagy több napos engedélyt.
Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.
elképzelhetõ hogy a többi vadat is látod, de ha lõnél rá akkor írja ezt ki
shit happens
Honnan lehet leszedni? Ja, hivatalos oldalról, de én úgynézem, hogy megszûnt, mert nekem nemjön be.
Az viszont biztos, hogy zseniális játék. Ha teljesen kész lesz, én beáldozok rá annyit 😄
Anno vagy másfél éve toltam a bétával, de a warden licenszre nem volt kedvem fizetni 😄
Látom, a nagy sziget még mindig nincs feloldva :S
pedig a legjobb vadász játékvolt egy kb fél éve
am az újj sziget csak pénzes játékosok számára érhetõ el?
pls segíts ha tudsz :=(
töltsd le a klienst, telepítsd, lépj be a sitera (legyen accod) ott go hunting, kezdõhely és idõpont kiválasztása majd go
shit happens
nem tudom telepíteni bejelnetkezek az oldalra meg minden de ott nem tom mit kell eddig mindig sikerült
segítsetek pls
Amikor ENTER RESERVE -t kell nyomni???? és kiválasztod a fegyokat!?
Van még 243 Bolt Action Rifle (Wood) és egy 357 Revolver (Black).
A 12GA -s nevében is benne van, h Shotgun.
(Minden olyan lõfegyvert, aminek a belsõ csöve nincs huzagolva, és leginkább apróbb söréteket tartalmaz a lõszere , de nem kizárt az egy lövedéket tartalmazó lõszere sem, sörétes puskáknak nevezzük, nem magyar fordításban Shotgun-nak!)
Többet nem tok segíteni sajnos, nekem benne van a game-be, most szedtem le ujra, rögtön az elsõ 5 percben lõttem is egy 70,2 kg -os bikát.
Azt viszont észrevettem, h a screenshot eltünt a játékból, így nem tudtam lefotózni, pedig 232m rõl lõttem szügyön szegényt. Rögtön megfeküdt. <#rinya>#rinya>