The Hunter

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

cSuwwi
akkor uninstall, és rakd újra a siteról leszedett klienssel, úgy mennie kell

http://www.thehunter.com/pub/client.php

shit happens

nekem sajna a launcher.exe fileba csak képek vannak. honnan lehet leszedni?
cSuwwi
ha fel van telepítve a játék a régit is elindíthatod, lefrissíti magát

program files / the hunter / launcher / launcher.exe

shit happens

hol az új launcher?
cSuwwi
volt most egy nagyobb frissítés, azt feltetted?
megváltozott benne sok dolog, a launcher is, máshogy patcheli magát

szedd le az új launchert, és frissítsd vele a játékot, ha még nem tetted meg

ha igen, akkor: Eszközök -> Beállítások -> Alkalmazások fül -> itt a keresõbe írd be hogy "hunt" és nézd meg ad-e találatot. Ha nem (valószínûleg) akkor ahogy mondtam, szedd le az új lauchert és indítsd el.

shit happens

mozilla firefoxot de idáig ment szépen a játék most kéri ezt a program hozzárendelést.
bocs fordítva írtam nem now hunt hanem hunt now
cSuwwi
milyen böngészõt használsz?

shit happens

Végülis ez miatt nem indul a játék.
Tehát a lényeg hogy rányomok a now huntra és akkor írja nincs prottokoll hunthoz program rendelve.Ötlet?
cSuwwi
mit akarsz pontosan?
indításkor ha feljön az ablak a böngészõben akkor mit indítson?

shit happens

Csá mindenkinek.Ha tudná valaki hogyan kell protokoll hunthoz rendelni programot legyen szives írjon. 1000em-el feltöltöm a számláját.Szerintem ez nagyon korrekt ajánlat.Elõre is köszönöm.
Hát nem lett élethû ez a fácán mod.

Amikor agyaggalamboztam a játékban olyan korongok nem hullottak szét, amiknek simán kellett volna a való életben és olyanok meg szétesetek, amirõl már lemaradt a puska. Meg valahogy nem úgy terít, ahogyan kellene.
A fácánok úgy cikáznak a levegõben, mint a kolibrik. Nem láttak még fácánt repülni a fejlesztõk?

Ha a Bird Hunter Wild Wing Edition fizikáját kölcsönzik a játéknak, akkor sokkal jobb lehetett volna.
cSuwwi
nem. egyedül vagy a világodban. annyiban közösségi, hogy vannak versenyek, amiknek a pontszámait közösben számolja, de nem fogsz mással találkozni

shit happens

Sziasztok! Ö akkor ez most egy mmorpg? tehát vannak rajta játékosok? szval hogy a playerek tudnak egymás közt kereskedni? együtt vadászni ilyesmi?
KaszaN
Mlap? Fuj! Van két mlapos oldalam, mára egyiket sem lehet szerkeszteni, szar az egész.

Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB

Ajánlom ezt az oldal itt sokk mindent megtudszMagyar The Hunter Fan Site

cSuwwi
nem elõfizetõként asszem csak "sima" deer-re lõhetsz. a sziget felsõ részén többnyire azok vannak

shit happens

KaszaN
Én már töb mint egy hete játszok és még egy állatot sem engedett lelõni. Azért ez furcsa...fél óra bóklászás után ha találok egy állatot, becélzom, lövök...és abbahagya a célzást és kiír valami, csak még mindíg nem tudtam a kiírásról képet csinálni, mert mindíg akkor nincs bekapcsolva a fraps.

cSuwwi
zoomolni a távcsõvel az egérgörgõvel lehet, közben játszottam egy kicsit és beugrott

shit happens

Köszönet a gyorsaságért,távcsõ ott van, csak közelíteni, meg távolítani nem sikerül... gps is megy már, rájöttem.
Véleményem: elég szegényes, hogy csak szarvasokat lehet lõni, pulykát pl. nem... fizetni meg a hóhér ,....ahogy mondják, na az akar.lehetne kissé teljesebb is, bár nem randa.<#kacsint>
cSuwwi
legyen rajta a távcsõ a puskán (inventory), mielõtt terepre mész állítsd össze (ha nem marad rajta, akkor nem tehetõ rá)
játékban a puskát elõveszed és jobb egérgomb (ha jól emlékszem)

shit happens

Szia mindenkinek!
Kérdésem:
irányításnál a távcsõ zoom az mivel aktiválható?(v-f el nem , azt nekem nem engedi. Elején a pda kézben van, ha átváltom fegyóra, vagy bármire, mivel veszi elõ?
Köszi ha válaszol valaki...!<#wow1>
szívesen 😊

Törölt felhasználó
végre egy rendes ember köszönöm a válaszod zira!!!!!!!
találkozhatsz minden állattal, de csak azt lõheted le amire engedélyed van
ha egy olyanra célzol amire nincsen, akkor kiírja a bal felsõ sarokban hogy nem lõheted le

Van külön verseny nem fizetõs tagoknak.

A többi versenyre akkor tudsz benevezni, ha elõfizetsz a játékra (3 hónapra 15$), vagy veszel adott állatra szóló egy vagy több napos engedélyt.

Piszkos  Fred
Nem tudjuk. Ha tudtuk volna, válaszolunk.

Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.

Törölt felhasználó
Köszönöm hogy válaszoltatok a kérdésemre hogy basznátok meg!!!!
KaszaN
Deszar.

cSuwwi
ha nem fizetsz elõ rá csak 1 féle vadra lõhetsz
elképzelhetõ hogy a többi vadat is látod, de ha lõnél rá akkor írja ezt ki

shit happens

KaszaN
Becélzom, meghúzom a ravaszt és abbahagya a célzást (ezt csak akkor ha éppen a vadon van a célkereszt) és baloldalra fent kiír valami szöveget. Le printscreeneltem volna de ahoz megint bekell cserkésznem valamit.

cSuwwi
mi az hogy nem engedi?
van lõszer a fegyverben?

shit happens

KaszaN
Megoldottam, mûködik meg minden. De egy nagyon fontos kérdés! fél óra bolyongás után nagynehezen találtam egy vadat lõném le erre nemengedi. Miért van ez?

KaszaN
Hi

Honnan lehet leszedni? Ja, hivatalos oldalról, de én úgynézem, hogy megszûnt, mert nekem nemjön be.

Törölt felhasználó
Csak azt szeretném kérdezni mi a helyzet a versenyekkel csak fizetõs játékosok vehetnek részt vagy mi csórok is nyomhatjuk?És ha ige hogy?
Piszkos  Fred
Tudom 😄
Az viszont biztos, hogy zseniális játék. Ha teljesen kész lesz, én beáldozok rá annyit 😄

Hamarosan lehet agyaggalambozni és fácánra vadászni duplacsövû sörétes puskával.<#vigyor3>
robi11
mert még nincs kész-.-"

Piszkos  Fred
Fú, ez még létezik?
Anno vagy másfél éve toltam a bétával, de a warden licenszre nem volt kedvem fizetni 😄
Látom, a nagy sziget még mindig nincs feloldva :S

ezzel a játékkal nagyon elbattak valamit nem tudom külön egér gombra állítani a célzást és a lövést
pedig a legjobb vadász játékvolt egy kb fél éve
ok IE vel sikerült opera valahogy nem akarta elindítani
am az újj sziget csak pénzes játékosok számára érhetõ el?
azt írja hogy nincs bejegyzett alkalmazás ehhez a kiterjesztéshez
pls segíts ha tudsz :=(
cSuwwi
mi nem megy?
töltsd le a klienst, telepítsd, lépj be a sitera (legyen accod) ott go hunting, kezdõhely és idõpont kiválasztása majd go

shit happens

minden nagy vadász alszik már?
sziasztok
nem tudom telepíteni bejelnetkezek az oldalra meg minden de ott nem tom mit kell eddig mindig sikerült
segítsetek pls
jolvan mind1 de azért thx..
bajgunar
Nem fizettem elõ, Beta teszter voltam.
Lehet azért maradt meg minden nekem.
sry
xD nekem csak 243 bolt action rifle van.. de te nem fizettél elõ?
bajgunar
A ---> 12GA Pump Action Shotgun (Wood) nincs neked benne???
Amikor ENTER RESERVE -t kell nyomni???? és kiválasztod a fegyokat!?
Van még 243 Bolt Action Rifle (Wood) és egy 357 Revolver (Black).
A 12GA -s nevében is benne van, h Shotgun.
(Minden olyan lõfegyvert, aminek a belsõ csöve nincs huzagolva, és leginkább apróbb söréteket tartalmaz a lõszere , de nem kizárt az egy lövedéket tartalmazó lõszere sem, sörétes puskáknak nevezzük, nem magyar fordításban Shotgun-nak!)
Többet nem tok segíteni sajnos, nekem benne van a game-be, most szedtem le ujra, rögtön az elsõ 5 percben lõttem is egy 70,2 kg -os bikát.
Azt viszont észrevettem, h a screenshot eltünt a játékból, így nem tudtam lefotózni, pedig 232m rõl lõttem szügyön szegényt. Rögtön megfeküdt. <#rinya>