1776

Vadász MMO-t készítenek a Just Cause fejlesztői

FAQ - magyar oldal

• gyigyi22
    kellemeskarácsonyi ünnepeket kivánok és jo vadászatot
  • gyigyi22
    aszt hiszem deer hogy mule fajta volt-e nem tom csak hogy annyi suja volt amit irtam.az elsö szigeten löttem volna
  • MauroN
    Ezt nem is tudtam!
  • romero1
    2 óra , vagy 10km megtétele után elfárad a vadász és pihennie kell , ezért rakott vissza a kezdőre . konkrétan egyébként miféle állat volt az a 189 kg-os ?
  • gyigyi22
    eszt nem értem játszok nagyba erre kiir valamit rákatintok és visszatesz az elejére.ez igy nem jo most is visszatet és rajta volt már a puska egy 189kg-os bakon aszt hittem szétverem a gépemet
  • Forrest Tomee
    Ott van az utolsó mondatban:'To access the challenge, simply login and click the big Holiday Hunting Challenge-banner at the top of the page."

Belogolsz és a lap tetején a menü felett ott a banner, narancssárga betűkkel.

• gyigyi22
    Sziasztok eszt hol találom mert én sehol sem missiokat is néztem már de sehol:Make sure to check out our Holiday Hunting Challenge. A new mission is available every day until 31st December. Completing the mission will give you a star. With enough stars you may trade them in for an actual in-game item, like a tent! Enough stars will also make you enter a raffle where we giveaway memberships.

And that's not all. Everyday, there is a special discount at Doc's Outfitters related to the the mission of the day!

To access the challenge, simply login and click the big Holiday Hunting Challenge-banner at the top of the page.
  • gyigyi22
    és figyu elöfizetéses telorol lehet fizetni?
  • Forrest Tomee
    A 8. csillagra várok és akkor be lehet nevezni a 'lotto'-ra. Illetve egy sátrat szeretnék majd beváltani ha azt is lehet.
  • hajman
    Am Karácsonyi event van, szerzett már valaki ajándékot?
  • hajman
    Szeva! Ha sms-ben fizetsz elő, a 3 hónapos 3750 ft. Szerintem megéri. A vásárlásnál a Daopay-t kell választani, átállitod sms-re, kiir egy számot, és arra kell elküldened az smseket!
  • gyigyi22
    ki mennyi idöt szokotjátszani?én 2-3 orát kb
  • gyigyi22
    ugy értve hogy sok van hogy fel vannak sorolva de meikkek vannak az alap szigeten
  • gyigyi22
    az elsö alap szigeten hány fajta deer-t lehet löni mert nekem a missionban sok van.
  • Forrest Tomee
    A 3 hónapossal az összes sziget elérhető az összes állattal+pár új fegyver.A hunter store-ban pontosan ott van az adott előfizetéshez mi jár.
    A forintátszámolást nem tudom sajnos, euroban szoktam fizetni és mivel nem Mo-n élek így nem tudom forintban pontosan.
  • gyigyi22
    és kb mennyi az amit szoktál fizetni forintba átszámolva?ha én most elöfizetek 3-honaposra akkor jön az oldalra nekem egy üzenet és már másik sziget is nyitva lesz meg fegyver töltényekkel együt?
  • Forrest Tomee
    Sajnos ezt nem tudom én Paypal-al vagy kártyával szoktam fizetni.
  • gyigyi22
    köszönöm a válaszodat még 1-et sms-ben hogy lehet elöfizetni és mien számra ha lehet egyátalán igy elöfiszetni.aki akar egy jot beszélgetni vadászat közben az vegyen fel barátként a nevem:gyigyi
  • Forrest Tomee
    A thehunter.com oldalon a store menüben átnézheted az előfizetési lehetőségeket, alatta a Doc outfittersben pedig a fegyverek és kiegészítők vannak.
  • Forrest Tomee
    Szia

Ez a Whiteheart szigeti küldetés első része. Egy vadászat alatt el kell menni arra a 3 felsorolt helyre. A térképen felkiáltójel jelzi az érdekes pontokat.

Ehhez a küldetéshez tagsággal (előfizetéssel kell rendelkezned). Ingyenesen csak a Logger's Point járható be és ott csak Mule deer-re vadászhatsz.
    Egy 3 hónapos előfizetés az kb.12 euro, amivel minden sziget, minden vad elérhető korlátlan lőszer és egy revolver és sörétes puska is jár a 243-as mellé.
  • gyigyi22
    nem értek még ugy hozzá más állatra nem lehet lönöm valami licenset ir ez feloldodik vagy mit kell csinálnom.vagy hogy lehet átjutni egy másik szigetre válaszokat elöre is köszönöm
  • gyigyi22
    sziasztok nem rég kezdtem a játékot és pár segitség kellene:eszt nem értem misson-ban kaptam valaki s.o.s:Dear hunter, my name is Jane Potter, assistant to Mr. Buck Trotter. You may have heard of Mr. Wavetrotter, basically he's a world renowned traveler that write books and such. Thing is... he don't. <br/><br/> Well travel he dose, mostly to the local pub, but most of the time he's usually to 'happy' to even spell his own name, let alone write a whole novel. <br/><br/> Well anyway I... We need your help. The publisher has asked Mr. Wavetrotter to write a book about the Evergreens he of course agreed, being in financial pickle as we are. The problem though is that we're situated in Yorkshire, UK and can't afford going overseas with Buck wisely... 'investing' all our money in the pub. <br/><br/> If you want to help us out we would be really grateful. It's a simple request really, just visit Boulder Pass, the Awi'Usdi Stones and Forest Lake in one hunt and let tell us all about it. You'll get some sort of compensation of course.
  • MauroN
  • Forrest Tomee
  • Forrest Tomee
    Szerintem is a pulyka a legdurvább a játékban, szeretek vadászni rá bár elég időigényes.
  • hajman
    Én elég sokat futok. Amikor nem látom be a terepet, visszakapcsolok sétára. Dombra fel mindig sétálok, mikor felértem, szétnézek, ha semmi mozgás, futás tovább. Ha nyomozok és közel a vad guggolás, néha séta, váltogatom. Általába rámegyek a vadra, messze nem nagyon lövök, főleg h a nagyobbakra csak slugal lövök. A vaddisznót és a jávort elég könnyű becserkészni, bambák egy kicsit. Van h rájuk lehet sétálni. Viszont a pulykánál előjön a hason csűszás is. :D
  • MauroN
    Én mindig guggolva.
  • HunGe
    Köszönöm Tomee Papa!!
  • Forrest Tomee
    Kíváncsi lennék, hogy ti a vadászatok alatt mennyire használjátok a futást, sétát illetve az osonva menést. Olvastam fórumokon van aki szinte állandóan fut és úgy is tud lőni vadat. Én jobban szeretem a sétát illetve ha sűrű az erdő vagy aljnövényzet, akkor csak osonok, ami unalmas és lassú, de nem egyszer jött velem szembe vad mindenféle jelzés nélkül. Persze az egyértelmű ha nyomot követek és látom hogy a gps-en a vad már közel van akkor csak lapítok, inkább arra lennék kíváncsi ha nincs nyom vagy hangjel akkor hogyan mentek.
  • Forrest Tomee
    Field Lodge dél-keleti részén teljesen a tengerparton. A térképen van is ott egy felkiáltójel, ami az érdekességi pontokat jelöli.
  • HunGe
    Sziasztok!
    Tudna valaki segíteni egy kicsit?
    A 4. Feral Hog Missiont csinálom és nem tudom hol keressem a:

The Powerstation is down south on Logger's Point -ot.

Előre is köszönöm!
  • Forrest Tomee
    Mától év végéig(31) 'holiday challenge' van. Minden nap új küldetés, amiért csillagokat lehet gyűjteni. Azokkal később ajándékokat és a végén egy éves előfizetést lehet nyerni.
  • zsee69
    De, warez szerintem arra elég max hogy eldöntse az ember hogy milyen fegyvert vegyen a gémbe...

Újratelepítettem már vagy +x más könyvtárba is, de maradt a hiba.. :D Nem egyszerű Tomee :D
  • Forrest Tomee
    Meg kéne próbálni újratelepíteni a játékot talán akkor helyreáll az agya.

Az offline az nem valami warez verzió véletlenül?
  • hajman
    Az avatár nálatok is eltünt?
  • zsee69
    Ez lemaradt :D

hiba
  • zsee69
    Tomee hasonló az offline mint az online annyi hogy van minden fegyver viszont az időt nem tudod beállítani

Próbáltam a játékomat úgy ahogy írtad, de még mindig ugyanaz. Viszont még rakok egy hibaüzenetet amit kihoz a legvégén mikor kilépek a telepítőből erre viszont annyit hogy a D:-n nincs is olyan mappa amiről ez vakerál...
  • Forrest Tomee
    Nem tudom igazán, hogy a theHunter 2012 offline az miféle játék. Torrenteken láttam, de nem nagyon néztem utána.
    Ez a topik a theHunter online játékkal foglalkozik(www.thehunter.com)
    Ennek is jelent meg dobozos verziója, ami fél éves előfizetést tartalmaz és minden állat, terület elérhető benne.
  • Cannislupus
    Természetesen mindezt offline módban gondoltam.
  • Cannislupus
    Sziasztok.Új vagyok itt :-).Egy kérdésem lenne. Ha megveszem a The Hunter 2012 dobozos változatát az enged vadászni minden területen,minden vadra?