The Hunter
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A többi teljesen véletlenszerû. Elvileg az állatok viselkedése, elõfordulása változhat a napszakokkal, de láttam már délben is a mezõ közepén mule deer-t holott abban az idõben éppen a fák között kellett volna lennie. Néha kijönnek a napra és lefekszenek a mezõn. Láttam már napon pihenõ elket, moose-t és medvét is.
Kapitális példányok pedig sokkal óvatosabbak. Csak guggolva vagy kúszva lehet megközelíteni õket, de akkor is szagot foghatnak messzirõl.
Az urin a 'vizeletimitátor', magyarán szagot tudsz fújni vele valahova, pl. magasles elé. Ritkán használom mert nem nagyon szoktam egy helyben maradni.
az kérdezném, hogy a profilomnál hogy tudom a ruhámat átállítani, a játékban már terepszínû, de a profilképem még mindig basic cucc látszik.
thx
ezek az urine spray-k mit segítenek elõ? érdemes használni öket?
2. Dicsõség, illetve ha elég állatot leölsz, indulhatsz pénzes versenyeken.
3.Meg kell venned az állatra az engedélyeket. (HUF)
4. Azt is meg kell venni, vagy ha olyan állat engedélyét veszed meg, ami azon a szigeten megtalálható, akkor ott is lõhetsz.
Sok sikert!
Cooler Master Elite 430 with 3 Cooler Master Sickleflow 120, Gigabyte GA-770T-D3L, AMD Phenom II X4 965 BE(3,4 Ghz), Nvidia GTS 450 1Gb, Kingmax 6Gb DDR3 1333 Mhz Western Digital WD5000-AADS 500Gb
1. Mi elõny van abból ha a skilljeim nõlnek?
2. Mi elönyöm van abbol hogy egy versenybe elöl végzek,vagy esetleg nyerek?
3.Csak buck deer-re tudok vadászni,hogyan lehet több engedélyt beszerezni?
4. Mikor tudok a nagy szigetre átmenni?
Cooler Master Elite 430 with 3 Cooler Master Sickleflow 120, Gigabyte GA-770T-D3L, AMD Phenom II X4 965 BE(3,4 Ghz), Nvidia GTS 450 1Gb, Kingmax 6Gb DDR3 1333 Mhz Western Digital WD5000-AADS 500Gb
Helyszín: Redfeather Falls.
Gyanúsított: Moose hölgyike.
Egy pár perce lelõtt 182 pontos whitetail után örömittasan sétálgattam a kis szigetek közt, mikor meghallottam egy újabb whitetail bak horkanását.
Távcsõben is megpillantottam és úgy nézett kis ez még értékesebb is lehet. Az egyéni legjobbam 184 pontos, nagy esély volt rá, hogy ez itt akár még meg is dõlhet.
Guggolva a vízparton, majd késõbb már a vízben folytattam az utam, mellettem a parti szegélyen sûrû nádas húzódott, a whitetail, pedig egy másik szigetecskén sétálgatott a fák között, a szél pedig velem szemben fújt, minden elõnye megvolt egy pontos és egyben halálos lövésnek.
Ekkor jött a pillanat, ami végzetesnek bizonyult kötszer hiányában. Nézek oldalra és a nádasban 8-10 méterre tõlem egy moose tehén figyelt. Éreztem, hogy ez nagyon közel van, éreztem, hogy ennek bizony nagyon rossz vége lesz, ha nem állok fel baromi gyorsan és kezdek el futni. A whitetail talán ezt még nem hallja meg, mert 140 méterre van.
Nyomom a shiftet, felállok, nyomom a futást váltó caps lock-ot, majd már nyomnám a W gombot, hogy induljak, de óriási bömbölés és a moose F1 versenyautókat megszégyenítõ sebességgel gázol el és borít fel.
Sátram nincs lerakva sehol. Vissza a kezdõpontra. Az egészben az volt a szép, hogy nem whitetail-re vadásztam, az csak jött. Hanem blacktail versenyre voltam benevezve, de ahhoz a Redfeather Falls-on elég sokat kell gyalogolni a kezdõponttól.
A lényeg, hogy ugyanez a szituáció, megismétlõdött így csak harmadjára tudtam blacktail közelbe kerülni, igaz a másodiknál már valahol, még az eset megtörténte elõtt már kicsomagoltam a sátram.
köszi mesterek
ui: van valakinek infója, hogy a skillek növekedésével mik javulnak fejlõdnek? 5-ig leírta valaki, de utána mi a helyzet 10 ill. 15-ös szinten?
Nagyon várom a TruRacs fejlesztést - random agancs készítõ, jelenleg elõre elkészített agancsokat rak a program az állatokra, lényegesen élethûbb lesz a dolog - remélem november végére kész lesz. Egyelõre csak a Moosnál mûködik.
Info
Igen, korlátlan lõszert kapsz minden fegyverre.
.300 Bolt Action Rifle
.30-06 Lever Action Rifle
.44 Revolver
Compound Bow
Kérdésem hogy ezekhez is korlátlan lõszert adnak, vagy venni kell mint a megvett fegyverekhez a lõszert? Aki akar vegyen majd fel nevem Bomba05
Ezen az északi részen, elég sok vaddisznó is van. Annyit tennék még hozzá, hogy érdemes jobb fényviszonyok közt indulni (12 fele), mert suta akkor is elõfordulhat.
A déli részén a szigetnek pedig az a hatalmas kanyonon átívelõ (az egyik I-vel jelzett rész az) hidas részen lehet még ilyen magaslatokat találni. Whitetail, mule deer is szokott arrafelé lenni, de lehet ott már nem lehet annyira jól belátni a fák miatt. Nem emlékszem már pontosan.
Még ami eszembe jutott az a sziget szélei. Ott ahol kezd a partmentén lejtõsödni a terep. Partvonalon mondjuk nem szokott túl sok állat lenni, de hátha lesz. Sátrat meg érdemes venni akkor ahogy beszéltük, mert ezek a helyek messze vannak az indulópontoktól (kivéve az északi részt) és unalmas, ha pont a long shot verseny miatt kell mindig odakutyagolni.

Ez alatt az idõ alatt pedig ki fog derülni számodra, hogy érdemes folytatni. Az fontos, hogy bár a vadászidények (3,4,12 hónap) mindig pénzbe kerülnek, a fegyverekért és a felszerelésért elég egyetlen egyszer fizetni, az már a tied marad akkor is, ha épp lejárna az elõfizetésed.
Fegyverbõl a 30-06 a legjobb és a két madár kivételével mindenre jó. A shotgun (birdshot) pedig jó a két madárra és más lõszerrel meg minden másra. Ez a fegyver pedig benne van az alap csomagban is.
Ha elõfizetsz, lõszert sem kell venni, mert végtelen számú rendelkezésre áll. Sátor még egy jó dolog, de nem kötelezõ és nem is feltétlenül szükséges, inkább ajánlott.
Többit úgy is ki fogod tapasztalni idõvel, meg esetleg olvasgasd a HunterWiki oldalát. Játékon belül is megtalálhatsz minket. Ott chaten keresztül lehet kommunikálni. Nekem Medvebocs34 a nevem. Ha így rám keresel visszaigazollak szívesen.
Ha esetleg nem fizetek be tagságot, csak 500 em$-re, tudok-e vadászni mondjuk elk-re. Mert ugye az nem a kezdõ szigeten van. Elõre is köszönöm, ha vki veszi a fáradtságot és válaszol! Egy kalappal kedves fórumozók!
a levélhullásra akkor jöttem rá , amikor gubbasztottam a Tree Stand-en , aztán hallottam , hogy fúj a szél , és viszi a faleveleket . amikor meg elcsendesült , akkor a levelek elkezdtek szépen alászállingózni . remélem ennek hasznát lehet esetleg venni .
(Köszi romero1)
az a sátras dolog nem lehet , hogy csak a sátornál érvényes ? mert normál kezdõpontoknál nem láttam még 150m-nél közelebb vadat .
A whitetail sem lehetett 100-150 méternél messzebb, szóval az is bent volt a tûrési körön belül.
Gondoltam hátha ez érdekes információ.
Második fontos dolog a játékra október 31-ig 20% kedvezmény van. Ha esetleg valaki szerette volna megvenni a Huntert, ez most jó alkalom. Ez amolyan Halloween kedveskedés.
Ez a menete:
Hunter Halloween Sale
Friday, 28th October 2011
From now through October 31st 12 month membership (regular and the Trailrunner Bundle) is 20% off by using code HALLOWEEN in the Hunter Store.
To purchase, login and select Hunter Store in the Store menu. Click the Redeem code button at the top and enter HALLOWEEN. Click Submit to get the discount.
Happy Hunting & Happy Halloween!
A versenyeknek kicsit nagy a tempója és én ennyi idõt nem tudok rá áldozni. Arról nem is beszélve, hogy igazából értelme akkor van, ha az elsõ három hely valamelyikére sikerül felkerülni. Az meg rengeteg idõ, vagy óriási mázli.
Árnyvadász : köszi a drukkot , de ha tudod mentsd át mára , holnapra . moose versenyen a starter kategóriában 581kg-os átlaggal vezetek . ahogy megnéztem visszamenõleg ezeket a versenyeket , akár még nyerhetek is vele . bár amilyen peches vagyok általában...
láttam a mule távolsági versenyen bitang jót lõttél , gratulálok hozzá !
Én már elég fáradt vagyok, szóval maradok a minél messzebb lelõni a mule versenynél. Majd hétvégén vállalok be ilyen 9 órás bevetést. Vagy amennyit követel a dobogó környéke. De szerintem általánosságban elmondható, hogy 5-6 órát biztos bele kell rakni játékórába, hogy ott legyen az ember egy elfogadhatónak mondható helyen.
Vagy 30-40 perc és baromi nagy szerencse, de nem ez a jellemzõ persze.
az elk-es versenyben 9 óra valós idõt töltöttem el idáig . összetettben jelenleg 5. vagyok , de nincs messze a dobogó . 429kg a 4 legnehezebb elk-em átlagsúlya . a 401kg-os helyett kéne lõnöm egy 440kg-ost és akkor felkúszhatnék a 2. helyre átmenetileg . ami talán holnap reggel 8-ig max 3-ra esne vissza . de szép is lenne... xD
Próbálgattam a háromszori hívást. Ez is teljesen változó. Hol bejött, hol nem, mindenesetre el nem futott emiatt egyik állat sem.
gyerekek pár infót nyomnék nektek az eddigi tapasztalataimból .
mule deer bakra reggel menjetek , 5 legkésõbb 7 órai kezdéssel . 5-10 perc alatt kapás van . persze futást tessék hanyagolni , mert azt messzirõl meghallják . na meg ugye nem cod ez , hogy végigrohanjunk a pályán... xD ezen reggeli órákon whitetail bakokat is szépen találni egyébként .
a sutára viszont nem jó a reggeli kezdés . Árnyvadász ötlete alapján kipróbáltam a délután 3-4 órás indulást , és sikeresen bevált . soha ne szedjétek le az elsõ vadat amit megláttok , mert csordában közlekedik legtöbb esetben . meg kell várni míg az összes feltûnik , aztán a távcsõ segítségével fel lehet mérni az összes súlyát , aztán a legnagyobbat érdemes lelõni . minimum guggolni kell , ha már közel vannak , de az a biztos , ha egy sziklán , vagy aljnövényzettõl mentes helyen hasalunk . legjobb ha dombtetõn vagyunk , ahonnan jobban belátni a terepet .
most amúgy elk-re vadászom . .44-es pisztollyal , 50m-en belülrõl kell lõni . az elsõ 4 legnehezebb állat átlaga számít .érdemes tehát a hímre menni . tegnap össz-vissz eggyel találkoztam , de mint kiderült rossz idõpontban indultam . egy kis netes utánajárással kiderítettem , hogy hajnalban és késõdélután aktívak . ma 5 órás kezdéssel indultam mindig , és volt is kapásom több is . viszont sokszor nem válaszolnak a hívóra . lehet nem mindegy hogy röviden vagy hosszan trombitálok vele ? vagy esetleg többet kellene , mint a mule deer hívóval ahogy írtátok ?