1776

Vadász MMO-t készítenek a Just Cause fejlesztői

FAQ - magyar oldal

• Legpuska
    Szia, hajman!
    akkor fel is veszlek :) amúgy a skillek mire jók?
  • mormota32
    sziasztok hogyan tudom az inventoryt bőviteni???
  • hajman
    Na igen, annak én is.
  • Forrest Tomee
    Én örülnék végre egy európai területnek, őzzel és szarvassal valamint a mi vaddisznóinkkal.
  • hajman
    Hát a fa ij nem hoz lázba, de az új területre és állatfajra ropant kiváncsi vagyok. A tippem am valami magasabb hegyvidéki terep, vadfajnak pedig mountain goat (havasi kecseke), vagy big horn sheep (muflonhoz hasonló). Bár lehetne még grizzly, vagy puma, ha az észak-amerikai vadfajoknál maradnak.
  • hajman
    Szia!
    Barátok felvétele: Social, Friends, ott beirod a nevét, akit keresel, és Add Friend! Engem fel is vehetsz, ha gondolod, brokenstriker a nevem.
  • Legpuska
    Sziasztok!

Ez a küldetésem van most:

Visit the Campsite.
    It's your favorite wri.. assistant Jane! Great job mate, that trip covered the whole island! <br/><br/> Sounds like it was so much work... Unfortunately I had to through most of it away. But, mind you, that's how showbiz works. <br/><br/> But now we need some romance by the fire! Care to hike to the Campsite for me?

Itt mit kell csinálni?
    Amúgy megmondanátok hogy hogy kell barátot felvenni?
  • Forrest Tomee
    Legközelebb a hagyományos fa íj jön, itt van kép status update
    A következő területet és állatokat még nem árulták el.
  • hajman
    Tudsz esetleg valamit a beigért újitásokról?
  • Forrest Tomee
    Sajnálom, hogy eladod
    Pedig ez pont egy olyan játék, ami nem kerül sokba és néha ha van az embernek kedve vadászik egyet, aztán pár napig pihenteti és nem veszít semmit. Nem beszélve, hogy erre az évre is sok újítást ígérnek.
  • Árnyvadász
    Arra gondoltam, eladnám a hozzáférésem a játékhoz. Tavaly ősszel vettem 1 éves előfizetéssel és még utána is költöttem rá, az egész majdnem 20 ezer forintba fájt. Szinte majdnem mindent megvettem benne ami fontos.

Ha valakit érdekel, akkor írjon erre a mail címre és megbeszéljük a dolgokat. Természetesen olcsóbban adnám, mint amennyibe került az egész.

cím: [email protected]
  • PainKiller80
    Oké, megvan, bocsi.
    3 hónap = kb.3800 Huf.
    További jó játékot, és köszi a segítséget.
    :)
  • PainKiller80
    Még egy kérdés:
    - Mennyit, hol, és hogyan kell fizessek?
    ( Maestro kártyám van )
  • PainKiller80
    Köszi a gyors választ.
    Jó vadászatot! :)
  • MauroN
    Csak a plusz dolgokért kell fizetned, a játék ingyenes. 1 sziget, (Logger's Point) fegyver, és Mule Deer engedély, azaz csak arra vadászhatsz. Ezeken kívül minden másért fizetni kell. Ahhoz hogy felvegyél egy másik küldetést, ahhoz ki kell lépned.
  • PainKiller80
    Sziasztok! Én ma kezdtem el ezt a játékot, és nem világos 1-2 dolog.
    1.- Fizetnem kell h játszhassak, vagy csak a plusz dolgokért (pálya, állat, fegyver, stb.)?
    2.- Mi tartozik az ingyenes játékmódhoz?
    3.- A küldetés végeztével ki kell lépnem a játékból, vagy folytathatom onnan ahol vagyok egy másik küldetéssel?
    A segítséget előre is köszönöm.
  • Forrest Tomee
    Nem hiszem, hogy ez változott.
    Amiket én láttam változásokat: a mule deer a szigetcsere óta ritkább, mint a WH szigeten volt.
    A random agancsgenerálás óra lényegesen kevesebb a magasabb pontú állat, erre elég sok panasz is van a fórumon.
  • MauroN
    Nem megkezdett vadászatra gondoltam. Amikor lkezdtem a játékot, rendszeresen találkoztam hím Mule Deer-el, de mostanában kb minden 4. vadászatnál találkozok 1-el....
  • Forrest Tomee
    Megkezdett vadászatonként igen, mivel kezdéskor betesz egy x számú vadat minden állatból a területen. Utána nem jelennek meg újra, csak a következő vadászat kezdetekor.
  • MauroN
    Az igaz, hogy ha ugyanazon az egy szigeten ugyanarra az állatra vadászunk, akkor egyre kevesebbet ad a játék, mivel levadásszuk az állatokat?
  • Forrest Tomee
    Ezt a játékot nem lehet menteni, ez egy online játék szerver tárolja az adataidat.
  • kerzsakov
    Sziasztok! Játékot hogy lehet elmenteni?
  • Forrest Tomee
    Idén ismét jön új terület, új állat és fegyver és a legfontosabb új, szórakoztatóbb mission rendszer achievmentekkel! (ennek van magyar neve?)

Olvastam a hivatalos fórumon, hogy magyarul is már jelentkezett valaki csinálni a fordítást, innen van az illető esetleg? Gondoltam én is segítek csak kíváncsi vagyok mekkora munka. A fejlesztők szerint nagyon nagy.
  • Árnyvadász
    Hatalmas gratuláció! Azt hiszem most akkor a sok virtuális bokorban gubbasztás és a versenyek dobogós helyezéseiről lecsúszás egy csapásra semmisnek minősül!

Haha.. ez valóban szinte hihetetlen.

Megérdemelted amúgy.
  • romero1
    az igen , gratulálok . nekem sajna nem jött össze semmi nyeremény , pedig mind a 16 csillagot megszereztem . bár ezekből tudtam venni pár dolgot , az is valami xd xd
  • Forrest Tomee
    Most logoltam be és látom, hogy én nyertem a karácsonyi játék fődíját az 1 éves előfizetést. Ez mekkora.. kb. 25 éve játszom számítógépekkel, de még sosem nyertem ilyesmit
  • hajman
    Kösz neked is. Megpróbálom a helyet. Most szereztem a predator callt, gondoltam a két ragadozót be tudom hivni vele, de akkor ezzel mellé fogtam.
  • hajman
    Köszönöm a gyors választ!
  • romero1
    Redfeather Falls -on elindulsz északra , van ott egy pihenőhely a maskwawikowin river campsite . ez alatt találsz egy sok pici szigetből álló szigetcsoportot . én ez alá tettem egy sátrat és ott vadászok mindig medvére . délelőtt érdemes menni rájuk , akkor van a legtöbb . a predator az meg a coyote hivogatója , medvéhez nem jó . semmivel nem lehet csalogatni , ettől nehéz .
  • MauroN
    Van jelentősége. Halkabb leszel, és a szagod is csökken, ezek által nehezebben vesz észre a vad.
  • hajman
    A többi szigeten és a Logger's Point-on a többi állatra csak előfizetéssel tudsz vadászni. Mint irtam, telkáról is elő tudsz fizetni.
  • hajman
    Ja és még egy kérdés! A ruházatnak van bármi jelentősége? Mert látom van itt több szinben.
  • hajman
    Tudtok valami medvés tippet adni? Mikor, merre? Eddig kettőt sikerült lőnöm össz, pedig mostmár van predator call-om is!
  • gyigyi22
    az alap szigetröl hogy kell átjutni vagy miböl mennyit kell löni ahoz hogy átengedjen a másikra
  • gyigyi22
    meg ez kb mennyi lehet szerinted
  • gyigyi22

szerinted ez hány kilo?
  • gyigyi22
    legyen igazad akkor én ezen nem vitatkozok.mert nincsen értelme neki,de majd ha nagyobbat látol mint 130-kilo ne csodálkozz
  • romero1
    az alap szigeten ( Logger's Point ) kétféle szarvas található . a whitetail deer és a mule deer . whitetail-nél 100 kg körül van a felső súlyhatár , mule deer-nél pedig 130 kilónál . ebből adódóan ki van zárva , hogy 189 kg-os példányt láttál .
  • gyigyi22
    naa azért vak még nem vagyok szerintem más fajta deer nincsen is az alap szigeten más szigetem meg nincsen mivel nem fizettemmég elöö rája.meg akkor nem irok ekkora sulyt ha nem láttam volna rendesen.szándékomban sincsen hazudni.
  • romero1
    a 2 óra az a valós idő , játékban 4 órának felel meg . ha van campsite nálad , akkor ki lehet tolni +1 órával .

gyigyi22 : mule deer-nél 130kg körül van a plafon , valamit benéztél szerintem xd