Bully: Scholarship Edition
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
" tanulót zárj be a szekrénybe a suliban(Megfogod és odatolod ahol a szekrény elött kék jel van)
a budipapírt meg dobd be felülrõl.Nyomd fel az iránygombot azzal célzol)
ennyi...
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
hiába körözök az egérrel meg nyomom az A-t( mer egy oldalon így van leírva h ezeket kéne csinálnom)nekem nem sikerül, elbassza. Na most akkor mi van.
Iletve van két mellékküldi (kék) amikor az egyik srác ezt mondja: Stuff
2 students into lockers - itt mit kéne tenni?
Egy másik meg amikor a gyereknek kell budipapírt szerezni egy helyiségbõl, miután visszamek hozzá h adjam neki oda? Próbáltam már bedobni vagy átadni de egyik sem jött be.
Örök hála lenne ha tudnátok ezekbe segíteni, thx elõre is értük...
Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB
Nekem is kb. 3 hétig tartott a sztori.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Soyo 4saw2 | AMD 486DX5-133 | 64MB EDO | Tseng ET6100 2.25MB | Crystal ESS 1696 | 14" Samsung CRT
#974 köszi, épp ezt kerestem^^
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Mondjuk én életemben nem csináltam ilyet de a játékban nálam az elsõ volt a tanulás XD Elég hasznos extrákat adnak.
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
az angol órákkal énis igencsak bajba vagyok de az elsõt sikerült 57%-ra megcsinálni amit már elfogadott szerencsére 😄
ha érdekelnek a szavak olvasd el ezt:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
viszont az angol kettõvel már nagyon bajba vagyok 9 szóval még az 50%-t se értem el <#wilting>#wilting>
\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"
Egyébként vki megcsinálta már az angol órát? Én még az elsõ szintet sem tom, 5 szót sikerült kiraknom xd
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Jön erre valaha is egy patch vagy valami?
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
én még be sem megyek a boltba ,de már lefagy.
1szer még betudtam menni a boltba ,kijöttem és lefagyott...
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
amikor a konyhából átmegyek a másik városrészbe ,akkor egybõl lefagy avgy még volt amikor be tudtam menni a boltba...