Bully: Scholarship Edition

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jana4
Jó game lehet 😛

JackSparrow88
aha, köszi xd

Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB

nan76
kapsz egy óriás gumilabdát,ami összevissza pattog és mindenkit lever.

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

Valóban ottvolt.de sajna a Nerd Challenge-t nem birom megcsinálni.Aza hülye videójáték kifog rajtam.Ha megszerzem mind a 75 gumit akkor mi lessz?

nan76
Körözni kell mint állat,és nyomkodni az A-t amíg villog.
" tanulót zárj be a szekrénybe a suliban(Megfogod és odatolod ahol a szekrény elött kék jel van)
a budipapírt meg dobd be felülrõl.Nyomd fel az iránygombot azzal célzol)
ennyi...

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

JackSparrow88
Csá megint elakadtam kissé: az egyik a technika óra lenne(még az elsõ)
hiába körözök az egérrel meg nyomom az A-t( mer egy oldalon így van leírva h ezeket kéne csinálnom)nekem nem sikerül, elbassza. Na most akkor mi van.
Iletve van két mellékküldi (kék) amikor az egyik srác ezt mondja: Stuff
2 students into lockers - itt mit kéne tenni?
Egy másik meg amikor a gyereknek kell budipapírt szerezni egy helyiségbõl, miután visszamek hozzá h adjam neki oda? Próbáltam már bedobni vagy átadni de egyik sem jött be.
Örök hála lenne ha tudnátok ezekbe segíteni, thx elõre is értük...

nan76
Uramatyám...most olvastam el mi kell a 100%-hoz..már jópárat megcsináltam(ittam szódát,füvet nyirtam,ujságot hordtam,bringaversenyeztem..stb..stb)..na de hogy 500-szor belerugjak a labdába,meg hogy fiukkal smároljak,meg dobáljak bûzbombákat...jajjjj..ez se lesz nekem sosenem 100 %!<#vigyor2><#falbav><#ijedt>

Bulykin
komolyan? lolXD

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Shiwo
érdekes, hogy bringa-versenyen indulhatok robogóval 😛

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Kit--Kat
Én sem siettem el, ez sem csak a sztori kitolásáról szól ahogy a GTA, jókat lehet vele szórakozni végig. Volt, hogy csak kimentem a pályára, felmásztam a fára és csúzlivel lövöldöztem a focistákat😄
Nekem is kb. 3 hétig tartott a sztori.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

rotator
Nem, nekem is bõ 3 hét volt.

Bulykin
csak én haladok ilyen lassan?<#idiota> napi 2-4%okat tolok csak, haver is mondta h béne vagyok<#vigyor>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

danny94
nincs mit... :-)

Glutamin
Király gamma. GTA4-ig nagyon jól el leszek vele. 19%-nál vagyok.

Soyo 4saw2 | AMD 486DX5-133 | 64MB EDO | Tseng ET6100 2.25MB | Crystal ESS 1696 | 14" Samsung CRT

Bulykin
nagyon fasza gém, tegnap kezdtem el benne játszani, már 6%nál tartok😄 jee<#idiota>
#974 köszi, épp ezt kerestem^^

Synit HUN
Igen, ki lehet! Sõt! Ameddig tart a sztori többször is bedobhatja ua. az órát.
Mondjuk én életemben nem csináltam ilyet de a játékban nálam az elsõ volt a tanulás XD Elég hasznos extrákat adnak.

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

Ok,de ha a játék végigjátszása után is ki lehetne javítani, akkor nem most kinlódnék vele😊

Shiwo
próbálkozz türelmesen..én is vagy nagyon soxor visszatöltöttem, mire sikerült megcsinálni, és nálam is baromi nehezzen akarta elfogadni ezen billentyûket..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

JackSparrow88
aha, thx mindkettõtöknek xd

danny94
keress itt vissza pár oldalt,néhányszor be lett írva az összes angol óra anyaga
üdv!
az angol órákkal énis igencsak bajba vagyok de az elsõt sikerült 57%-ra megcsinálni amit már elfogadott szerencsére 😄
ha érdekelnek a szavak olvasd el ezt:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
mow, well, low, moll, mew, mellow, mole

viszont az angol kettõvel már nagyon bajba vagyok 9 szóval még az 50%-t se értem el <#wilting>

\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"

a lépcsõn menjetek fel az emeletre..nem a földszinti lánybudi kell neki...de komolyan..a magasság-szintet nem jelzi a minimap<#nevetes1>
JackSparrow88
Hali, annál a küldinél mit kell csinálni(még az elején a játéknak)amikor el kell kísérni egy kövér gyereket a budiba de mihelyt odaérek nem jön be, csak ott áll aztán meg elkapnak a folyósó felügyelõsök. Vki tudja?
Egyébként vki megcsinálta már az angol órát? Én még az elsõ szintet sem tom, 5 szót sikerült kiraknom xd

danny94
úgy emlékszem ,h v.ki már kijátszotta és mondta ,h a nyári szünetben + lehet csinálni az órákat és a mellék küldetéseket...!!!

ha kihagyok egy órát, azt késõbb meg lehet csinálni, avagy meg lehet rajta bukni???? Vagy az automatából skippelve lesz???

az idegesít,h amúgy simán meg tudnám csinálni, de emiatt, h nemtom q-ra meg e-re mondjuk ideiglenesen sem átállítani, nemtom megcsinálni, és ha kihagyom, elhagyok vmi extrát is a játékból...

nem az a problémám(az is, de nem csak az). Nem az a baja, h erõsen kell nyomni, hanem h többször kell megnyomni mind2 altot és a shifteket, hogy reagáljon. Ezt értsd úgy, hogy a zenés feladatokban eddig amikor a négyzetbe ért a nyíl, akkor õrülten kellett kalapálnom az altot h elfogadja. Csak h a 4.zeneórán már elég nehéz így, és akárhogy küszködök 77%-tól fentebb nem tudtam menni...

Synit HUN
Nem lehet. De gondolom aza problémád amikor egyszerre kéne nyomni de nem fogadja el. Azt is meg lehet csinálni csak a többit nyomd tökéletesen a duplákat meg nyugodtan hagyd ki és meglesz.

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

Hy mindenki! A zene óra billentyûkiosztását(jobb és bal alt)hogy lehet más gombra állítani???(menüben nincs sztem ilyen beállítás, manuálisan a fájlok szerkesztésével nem lehet????)

balee4
lehet, hogy a pincében van, tudod volt is ott egy küldetés mikor meg kellett verni Russel-t, elképzelhetõ, hogy ott elhagytál egyet, egyébként a pincébe kintrõl lehet bejutni

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Az ok,de már csak az hiányzik ami a suliban van,azt hogy tudom megszerezni?Ezerszer átkutattam az iskolát sehol nem találom.Térképen a fö iskola épület közepén mutatja,kb az igazgatói iroda magasságában.Szétnéztem a wc-kben az emeleten a földszinten,a kávézóban,mindenhol.Mellesleg a suliban egy gyerek bevan zárva egy wc fülkében ami zárva van,asszem azvan ráirva hogy nem müködik,azt a gyereket hogytudom megmenteni?

Kit--Kat
Nekem 1x fagyott ki és bug sem volt, mindenképp csekkold.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

rotator
Nem találkoztam 1 buggal se, és egyszer sem fagyott ki, ez erõsen gépfüggõ.

ha már letöltöd, nem tökmindegy? megnézed, és ha nem tetszik letörlöd..
JackSparrow88
Hali, engem érdekelne a game, viszont olvastam h bugos és szokott fagyni is. Ennek ellenére érdemes mondjuk letölteni? Mennyire üt a játékélmény?

danny94
mikorra várható a patch?

balee4
Bent van a Nerd Challenge-s házban,a szobában, de oda csak akkor tudsz bejutni, ha megcsinálod a Nerd Challenge-t és akkor megadja a házat mint új save location-t, nem nehéz ez a challenge, próbálkozz... 😄

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Végig vittem a sztorit,de lenne egy kis gondom 2 gumit nemtalálok meg,a térképen az egyik az iskolában van a másik meg kb ott van ahol a Nerd-ek titkos helye,ahol a Nerd Challenge is van azzal a hülye hízós játékkal.Körbejártam a háztömböt meg bent az üzletben és a játékgép körül is szétnéztem de nemtalálom,Nerd Challenge-t még nem sikerült meg csinálni.

rotator
No végigértem, jó volt! 😊

Warton
Nekem mindig a második boltnál fagy, meg hosszabb játék után bármikor.<#rolleyes>

Jön erre valaha is egy patch vagy valami?

Gerbill
Nekem sem konkrét helyeken fagy, hanem általában töltés közben hal be, vagy ha hosszabb távon kint vagyok és megyek valahova.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

balee4
de a Edna-nak, a konyhásnéninek a küldit simán megtudtam oldani...

balee4
érdekes... nekem nem konkrét helyeken fagy, hanem úgy pár óra játék után bárhol elõfordulhat

danny94
háát az már v.mi...
én még be sem megyek a boltba ,de már lefagy.
1szer még betudtam menni a boltba ,kijöttem és lefagyott...

Gerbill
Szintén zenész. Bár volt olyan is, hogy mind a három boltba be tudtam menni, ki is jöttem, és akkor írta, hogy az iskolabusszal menjek vissza, felszálltam a buszra és az iskola udvarán fagyott ki. Hát nem kicsit voltam ideges.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

danny94
nekem is ugyanekkor lép ki mint neked...
amikor a konyhából átmegyek a másik városrészbe ,akkor egybõl lefagy avgy még volt amikor be tudtam menni a boltba...

Warton
Fagyogat a játék nekem, van valakinek valamilyen megoldása rá. Ott tartok, hogy a konyhás nõcinek el kell hozni a városból 3 dolgot, és ahogy a második boltba megyek kifagy a játék és valami inicializálási problémára hivatkozik és kiír egy kódot is: 0xc000012d. A gugli nem adott ki semmit sem, de állítólag ez valami memóriakezelési hiba. Nos vagy 3 óráig ment a memtest és semmi hibát nem talált, és semmilyen más játék Far Cry2, CoD:WaW stb. nem fagy. Esetleg van valakinek ötlete, hogy hogyan lehetne kezelni ezt a problémát, mert amúgy a játék nagyon tetszik, be jön a történet is, csakhát nem tudok elõre lépni.<#sir>

danny94
nem

Apus
bazzeg azt hittem jött patch, hogy ennyi hsz van, de nem. csak a szokásos.

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.