1093
  • gfreak
    vágási (feri xD), xboxos haver is panaszkodott...de ott még talán élvezhetőbb...az a legdühítőbb az egészben, hogy ez egy tök jó játék (lenne)...
  • Apus
    elárulom, konzolon se tökéletes. az xbox verzióban néha baromira leesik a framerate, nemtudom, hogy a wii illetve a ps2 változat is ilyen..
  • gfreak
    nálam a GTA teljesen jól fut, csak sokat kellett szarakodni a beállításokkal...

a Bully más kategória, a láthatatlan folyosó meg az egyéb eltünedező textúrák..bahh...és 4 giga ddr2 mellett ne mondja nekem azt senki hogy kevés a memória egy ilyen játékhoz mert körberöhögöm a fejét...tanuljanak meg optimalizálni, meg jó lenne ha patcheket is gyártatának ha már így szarják piacra a játékokat! #@°! R*

érdekes, itt a Mirror's Edge és 1000szer jobban fut...

hogy van pofájuk így kiadni egy játékot? röhej...
  • rotator
    Úgy látszik, a géped (rendszered) nem kompatibilis a Rockstar játékokkal. Nálam mindkettő teljesen jól fut. :P
  • gfreak
    ehh...jópofának tűnik, de a R* mostmár tényleg beveheti! először ez, aztán a GTA Iv...még a GTAért hajlandó voltam trükközni/szenvedni, ezért már nem...normálisan működő megoldást nem találtam a neten sehol, így hagyom a francba...
  • balee4
    hülye vagy
  • Bulykin
  • gfreak
    mind1, hagyjuk, utánnaolvastam, és letöröltem :)
  • gfreak
    Hi! Nekem elég jól menne ez 8as AAval 1600ban de van egy 'kis' parám...az épületeket meg néha a textúrákat azokat szépen lassan rajzolgatja ki elém (a mozgásom folyamatos, nem akad, és nem vágom mi lehet)
  • Glutamin
    94,61%

Sírköveket megtaláltam a raktárban és likvidáltam őket. 2 emberke hiányzik még az évkönyvből: Justin és Ivan. Előbbiről azt írták valahol, hogy a box-teremben néha megtalálható. Nekem eddig nem sikerült.
  • Glutamin
    Tud valaki valami térkép félét ahhoz, hogy kit hol lehet megtalálni az évkönyvhöz.

Másik kérdés: a sírkövek merre vannak, amiket le kell rugdosni. Temetőben már legyaktam őket, de elvelag az iparai városrészben is vannak még valamelyik raktárban.

93%-nál elakadtam...
  • landor00
    ok kössz amúgy neked megy a játék normálisan vagy nekedis kilép?
  • Apus
    kezdd el törni a zárat, hallani fogod, hogy bejött 1 bula és sikongat. na akkor abbhagyni, be a kukába, tanár jön, sasol, kimegy, lehet megint csinálni. akkor azt hiszem a luk se jön már vissza.
  • landor00
    segítség! valaki nemtudja hogy kell megcsinálni azt a küldetést amikor be kell menni a a tesi terem lány öltözőjébe és visszakell lopni valamijen noteszt és bűzbombát is ahogy feltöröm a zárat a lány öltözőben jön egy tanár attól megszökök és amikor kilépek a tesi ajtón egyböl leterít egy tanár mit tegyek? ja és a küldetés neve That Bitch
  • Taylor10
    értem.megnézem hogy müködik e.köszi a segitséget.majd szólok ha még valahol elakadtam a játékb valahol.
  • Bulykin
    amikor a tojás a kezedbe van nyomd be a felfele nyilat:D
    így tudsz nézelődni h hova dobja(legalábbis nálam...)
  • Bulykin
    nekem haver adta:D szal nemtok segíteni sry...
  • landor00
    a gta 4 re is készítik a patch-et már ki is adták asszem na mindegy azt olvastam hogy készítik a gta4-hez remélem Bully hoz is csinálják
  • Apus
    rockstart ismerve soha :) ami engem illet, beszerzem inkább konzolra, sajna nálam is fagy a pc verzió.
  • landor00
    és mikor adják ki a patch et vagy azt nem lehet tudni? remélem benne lesz a bug-nak a javítása mer ha nem nagyon mérges leszek
  • Apus
    teljesen mindegy honnan töltöd, egyetlen verzió van. van akinek megy, van akinek nem. patch meg nincs.
  • landor00
    BULYKIN de te honnan töltötted le mert nekem azt csinálja hogy amikor belépek valamijen épületbe vagy sokáig futok akkor kilép és bugol
    te honnan töltötted le?
  • Taylor10
    sziasztok.én elakadtam egy ilyen küldetésnél aminek a neve Tad's Hause ennél a küldetésnél van egy ház és annak nyitva van egy pár ablaka tojásokat kéne bedobni csak nem tom hogyan dobjam fel olyan magasra.valaki tudna segiteni??
  • Bulykin
    jaaah
  • Apus
    a túrót. csak akinek kilépkedett az hagyta a francba mint én is :)
  • Bulykin
    itt mindenkinek megy normálisan, mi a probléma?
  • landor00
    Van valake ojan akinek nem lép ki a jáátékból ha igen akkor az honnan töltötte le vagy nem ez számít?
  • Glutamin
    Miután felmásztál a fára nyomd a jobbra nyilat, így kijutsz az ágra, majd az R betűvel rá tudsz ülni.

A transzformátort úgy tudod kilőni, hogy az oszlopok mögül elő-elő bújva lősz egyet-egyet. Az a rész tényleg elég nehéz. Kitartást!

Én most 91%-on vagyok. Főszál már kész. 100%-ra hajtok. Az évkönyvhöz van valami tipp, hogy kit hol lehet megtalálni?
  • Qwertino
    Miért csak oylan küldetést lehet csinálni ahol a luzereket segitem?
  • JackSparrow88
    Hali, két küldetést nemtok megcsinálni: az egyik a nyugati városrészben van amikor az lenne a feladat h másszak fel a fára és bújjak el, na jó de hogyan, mer csak egy ideig tok felmenni, feljebb már nem enged.
    A másik a sulin belül van, amikor egy csomó zöld mellényes gyereken kell átverekedni magamat majd aztán egy lyanhoz érek h fent van egy kölök aki lő ilyen labdákat asszem. Ott elvileg a transzformátort kéne lelőni de nem lehet becélozni, ha meg kiállok és talán sikerül is, akkor is szétlő az a buzi. Megköszönném a segítséget...
  • Glutamin
    84% Törpék, kártyák, gumiszalagok kivégezve.
  • Glutamin
    79,5% eddig. A szódaivás már megvan. Majd megpróbálok megint átugrani a tetőre. Asszem most már nem hagyom annyiban. Összevakarom a maradékot. Még van pár küldetés is. Errandsból már 30 fölött vagyok de nem volt semmi látványos. Meg kifogytam pénzből is a ruhákra, pedig már 2 ruhaüzletet kifosztottam. Suliból még a kémia 5-ös hiányzik. Azzal szopni fogok még párat sajnos.
  • balee4
    sejtem melyikre gondolsz, nehezen de át lehet ugorni
    a 100%-hoz elmebeteg dolgokat is teljesíteni kell (igyál meg 100, majd 500 szódát stb. xD) nekem sikerült
  • Glutamin
    Na közben megcsináltam az 5. föcit is. Most már látszanak a törpék is. El is kezdtem irtani őket. 72%-körül vagyok. Van egy gumiszalag a belvárosban egy háztetőn, ahova nem tudok átugrani. Valakinek ahhoz ötlete esetleg?

Kémia 5.-kel még szopok rendesen, de már lassan összejön. 6 betű+2 egérgomb, ehh!!

A 100%-hoz még azért elég sok minden van. Gokartozást már végignyomtam, bicikliversenyek majd mind megvannak stb.
  • balee4
    az utolsó földrajzóra teljesítésével jelennek meg a törpék a térképen
  • nan76
    a törpéket is kéne mutatni...megcsináltad már az összes földrajz órát?
  • Glutamin
    Na közben nyomom tovább. Tényleg csak az látszik ami még hátra van. törpéket nem mutatja valamiért (listában nem tudom kijelölni). Amúgy 65%-on vagyok és az 5.fejezetben. Nagyon jó kis játék ez.
  • nan76
    amik látszódnak a térképen azok vannak még.Amiket már összeszedtél azok már nem látszódnak.Se a gumáknál,se a kártyáknál, se a törpéknél.
  • Glutamin
    Én is erre gondoltam. Tegnap végigtoltam a gokartos küldetéseket. Egész jók. 62% körül vagyok. A főszálból még vissza van az ötödik fejezet, de nem akarom most még azt megcsinálni, inkább a 100%-hoz gyűjtögetem a dolgokat.
  • Shiwo
    akkor esetleg próbáld meg szisztematikusan, felosztva a dolgot...esetleg ha tudod, nyomtasd ki a térképet, s jelöld, hogy melyiket szetted össze