1093
-
#324 mi a cime?
megkérdezem hátha megirják miért is nem megy vista 64en mert it ök basztak el valamit de nagyon -
ldavid #323 a supportnak lehet csak e-mailt írni -
#322 most nagyot esettt a szememben hogy egy fórumra nem telik a rockstarsnak szégyen egy kérdést ne lehet felteni sehol -
na így néz ki -
#320 aza abaj senkihez se tok fordulni pár helyen olvastam vista 64 biten nemjó de most mivel nem válaszolt senki valszeg senki nemis játszik vista 64 biten vele.... -
szapor #319 vki pls HELP #290 -
#318 heyho! nekem az lenne a kérdésem, h másnál is néha iszonyú szarok a hangok? torzít meg beakad néha stb stb.. most próbálkozok dxdiagban a hardveres gyorsítás kikapcsolásával, de még nem áll módomban tesztelni így gondoltam előbb megkérdem :) -
Lowosan #317 Másnak is nagyon leesik az FPS bizonyos helyeken? pl:kémia óra vagy a pince bizonyos részein -
#316 NVidia controll panel? -
TottiZsolt #315 Érdemesebb elöbb az órákra bejárkálni, és utána megcsinálni a feladatokat amiket csillag jelöl? -
Curesz #314 Akinek vmi hiba panasza van: hiába teszi fel a kérdését 5ször is, mindenki látja, csak mi sem tudjuk mi rá a megoldás, ilyen egyszerű:/, ha vki tud rá megoldást az úgyis leírja -
csgj #313 szóval nem elég a jobb alt, oké, kipróbálom -.- -
xido #312 mikor kirakod a szavakat...lemész az "enterre" és jobb alt-ot nyomj...azzal fogadod el.. -
iceQ #311 Állandóan exe hibát írkál ki az xp!Ne mtudok vele normálisan játszani :S!
pedig az xp-t most tettem újra!Vmi 5let hogy mit lehet vele? -
#310 Ha beírtad a szót,akkor kéne lennie egy OK-nak vagy amivel nyugtázod , legalábbis ps2-n volt -
csgj #309 Azt vágom, hogy azokat kell felhasználni... De nem enged 4 betűs szavakat!!! -
#308 A videókártya driverében mindent rakj alaphelyzetbe, pl. a forced antialiasingot meg hasonlókat kapcsold ki. -
xido #307 #235-ösben látod a felhasználható szavakat... -
#306 nincs is itt
meg külömben is
a Far Cry 2 és a Crysis is megy de ez nem?meg a régebben egy játéknál csinálta ezt ami egy fos gépen is simán elfut..egy 2003as játéknál -
#305 Yó kis játék, nekem tetszik :D ... 9%-nál vagyok .... második fejezet :D ... most kellett valami kaja alapanyagokat vegyek a szakácsnőnek, aki mindég bele köp a levesbe szó szerint :D -
#304 ez mi? -
csgj #303 Én rohadtul nem értem ezt az angol órát... Ott az a 6 betű, és egy 6 betűs szót, a MELLOW-t természetesen hamar ki tudtam rakni. De a kevesebb betűseket egyszerűen nem fogadja el. Jönne a 4 betűs (mondjuk WELL, vagy MOLE), de ott marad ugyebár az a 2 maradék betű, és amíg azokat nem rakom ki, nem enged ALT-ot nyomni. Nem engedi kirakni a kevesebb betűs szavakat, pedig 100%, hogy azok kellenek. -
#302 a gépigényről annyit h képes még nálam is szaggatni néhány szituban. -
szapor #301 lécci vki segitsen nagyon szeretnék már vele játszani :(:(:( -
szapor #300 de akkor mi lehet a baj hogy ilyen memória cimre hivatkozó hibával dob ki állandóan :(:( -
xido #299 nincs crack -
szapor #298 Vmi crack hiba lehet?Vagy nektek ilyen nincs? :S -
#297 www.canyourunit.com ???
-
Curesz #296 nah de én most lépek edzésre xD majd délután:) -
Curesz #295 Szted emléxem?:D de ott lesznek ám még fordulatok xD -
szapor #294 már megint kidobott a játék :S:S -
#293 Mikor enged oda ki? Melyik küldi utáén? -
#292 sajnos nemjó
már szétvertem a gépházat olyan ideges vagyok,mert ha kevés a gépem hozzá akkor induljon el és akadjon mint az állat
de ilyen szart hogy ujra kell indítani a gépet
VALAKI LEGYEN SZIVES SEGÍTSEN -
Curesz #291 az a vicc h engem is kidobott 2szer az elején:D de azóta befejezte:/
Azt hiszem lehet állítani az érzékenységet, ha jól emléxem -
szapor #290 Hello!Mér van az hogy idő közönként a játék kidob vmi hibával?És ha OK-ra kattintok kilép az egész :S:S -
#289 egér
sorry
-
#288 Az egé érzékenyéget és a billentyűzet kiosztást lehet valahol állítani?
-
Curesz #287 hát onnan azé még van pár küldi:D, de első városrész nagyon jó:D l lehet indulni ilyen boxbajnokságot és nyersz vmi kis meglepetést de azt nem árulom el:Dmeg vannak ilyen bicikliversenyek:D lehet munkát vállalni egy kis pénzért:D tanár házát meg kell dobálni krumplival ilyenek:) -
#286 Én most a THAT BITCH nél tartok, nem sikerült kcisit jegelem a játékot... és új városrészekl mikor oldódnakfel?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!belenéztem jutubén az utolso misszioba, elég kemény -
Curesz #285 persze h vaaaan:) én most tartok a 3ik fejezetnél, karácsony van xD