1093
-
#724 olvastam ,de azt írtad ,h nem tod ,h mit javít + ,h saját felelősségre...!!!
és nem tegnap írtad ,hanem tegnap előtt!!! -
ldavid #723 ha nem lettél volna lusta visszaolvasni, akkor nem kellett volna ma egy percig sem nyavajognod, mert tegnap ugyanezt leírtam én is -
#722 King vagy ember!!!!
+csintam és most már nem CTRL+ALT+DEL-el kell kilépnem ,hanem most már simán is ki tok lépni ,úgy ,h nem indul újra a gép...
Nagyon köcce!!!!!!!!! -
#721 én sem tudtam játszani vele ,de +oldottam!!! -
#720 Ha meg valakinek megoldódott a gondja írja már be, így legalább konkrétabb tanácsokat tudunk adni az idesíróknak. -
#719 danny94! te most komolyan azért sírsz mert kilépés után újraindul, valaki még játszani sem tud vele...
! -
#718 Kis utánajárással megoldottam a problémám. Ha esetleg másnak is baja lenne vele: Kevesebb rammal kel elindítani a játékot, és akkor működik.
indítsátok el az Msconfigot (Start-futtatás-Msconfig)
Menj a rendszerindtás fülre azon belül pedig a speciálisra.
Állítsátok át a maximális memóriát kevesebb mint 2000re (nekem pont 2048on van de úgy is megy) Majd indítsátok újra a gépet, és nézzétek mg megy-e. Ha meg XP-t használasz, akkor az msconfignak van saját boot.ini része, ahol a speciálison belül kell beállítani a maxmem opciót. Tudom hogy nem nagy "só" de attól még működik
forrás:Sztím foruma -
#717 Nem lesz semmi nyugi:D. -
#716 szerintem nem...- -
#715 háát erre pont nem gondoltam... -
#714 am. ha mindig így lépek ki a játékból ,akkor nem lesz semmi baja a gépnek??? -
Curesz #713 de ez annyira alapdolog...erre h nem jöttél rá magadtól?:D -
#712 A CTRL+ALT+DELETE az jó
(de a bal ALT az nem jó ,mert úgy folytatódik a game ,csak a jobb ALT)
nagyon ,nagyon köcce repsol!!!!!!!!!!! -
#711 ennyire ne keményíts be mamszi. -
#710 próbáld akkor már ki, kiváncsi vagyok megy-e -.- -
#709 Szaporra is vonatkozik az mint rád. -
#708 köcce a segítséget!!! -
#707 am. már szapor is elég sokszor beírta ,h kidobja őt alkalmazás hibával...!!! -
#706 akkor próbálj meg alt-f4el kilépni, vagy ctrl-alt-del, és a bully-t lődd ki (feladat befejezése)
tessék, segítettem. -
#705 Vírusírtás:+volt (de nem hiszem ,h vírusos lenne ,mert tegnap raktam újra az XP-t)...
Új VGA driver:nemrég vettem a videókártyát ,nemhiszem ,h az lenne a baj...
DirectX:a játék feltelepítésekor felkerült a 9.0 ,de előtte Dx10 volt ,mert a videókártyához azt rakta fel...
Játék Újratelepítése:+volt...
Letöltése más helyről:asszem tegnap azt mondtátok ,h csak a PROCYON-os verziót lehet leszedni...
De mondom a játék királyul megy ,csak amikor a végén kilépek ,akkor újraindul a gép... -
#704 Köszi akkor sztem addig letörlöm ne foglalja a helyet =( -
TottiZsolt #703 ez a szumós videójáték de rohadt idegesítő... -
#702 #696 -
Curesz #701 ez nem igaz:/ bekéne zárni ezt a topikot a p****ba -
szapor #700 Nem tudja vki mért van az hogy alig játszok 10percet és kidob vmi alkalmazási hibával? :(:( -
#699 ok köcce a tanácsot!!! -
#698 Remélem a GTA lV ki fog neked lépni és akkor majd sírva fogsz könyörögni 1 fórumba ,h segítsenek + 2 percenként fogsz te is írni nekik ,h mi lehet a baj!!!
Csak akkor tod + ,h ez mien szar...!!! -
n3whous3 #697 Attól függetlenül, hogy sokat írtatok itt warezról
SG nem warez oldal, talán nyiss titokban valahol a saját fórumok közt egy off topicot a bullynak, ha ennyire bajod van. -
#696 ember!
csinálj vírusírtást,új Vga driver,DirectX,játék ujratelepítése,letöltése más helyről
ha ezeket mind megcsináltad gyere vissza és kitalálunk valamit -
#695 vegyél vissza, bőven elég egyszer feltenni az idióta kérdéseid, nem kell 2 percenként ismételni. elég régóta fórumozok itt ne aggódj. -
#694 Segítünk, csak tudod már az az idegesítő, hogy minden nap 2 óránként beírod hogy ki tudna segíteni. Attól hogy beíros két óránként, nem tudjuk a megoldást. -
#693 mi a szart keménykedsz bazz...???
Úgy tom ,h ez a fórum azért van ,h 1másnak segítsünk...
"a sírásodat olvassuk vagy 10 napja"
olvassuk??? úgy csinálsz bazz ,mitha te lennél itt a fórumozó vagy nem tom ki...
Ha + nem segítesz ,akkor mi a szarnak vagy itt??? -
#692 naaa... -
#691 Vista 64...lessz patch az kijavítja -
#690 nyugodj már le szaros, old meg magad, a sírásodat olvassuk vagy 10 napja -
#689 nah kit tud segíteni???
Tom ,h nem a játék hibája ,de v.mi +oldást mondhatna v.ki...!!! -
#688 Ebben -
tibi206 #687 miben? -
#686 Nekem is segítsen valaki:( -
#685 Lehet ,h tényleg a Ram-mal lesz a gond...!!!