Bully: Scholarship Edition

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rotator
Nincs mit crackelni, nincs rajta védelem, a gyári exével játszol...

danny94
hogyhogy nincs még hozzá crack???
lehet ,h az +oldaná a problémát...

Firerock
nekem 512..van és jó

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

nekem is fõleg így a vége felé 1-2szer kilépett

|Gigabyte-GA-Z77X-D3H|Intel Core i7-2700k 3,5Ghz|Zotac Geforce GTX 680 2GB|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600 Mhz|2tb HDD|

n3whous3
Sõt a bullynak azt hiszem vagy nincs is vagy csak "épphogy" másolásvédelme, szóval ilyen crack hibák meg egyéb feltörés hibák se lehetnek.

púúúúú

francois
Egyetlen egy fajta verzió van, esetleg ha ilyen nagyon gyanús public torrentrõl húztad le akkor van esély h sérültek a fájlok, de sztem ez már installnál kiderült volna.

danny94
még 1 kérdés : amikor letöltötted akkor te milyen fájlokat kaptál???
(pl.: pro-bullyse.r01) ????

francois
😄😄

Gyáááááá az a hasonlat xDxDxD

danny94
téged mikor dob ki???

Taylor10
császtok.van egy kis gondom hogy amikor játszok ezzel a Bully Scholarship Editional akkor mindég eltelik egy pár perc és kilép,tudna nekem segiteni valaki nagyon hállás lennék.

francois
Hát hallod akkor nem tudom, nincs ötletem, úgy látszik ez a játék olyan mint az élet, egyiknek bejön a másiknak meg nem...

persze😄😄 meg az is h megyek gördeszkával és mindenbe elakad😄, a GTA-ba meg megyek ilyen tûzoltóautóval és mindenen átgázol😄

francois
😄 múltkor lekapcsolt a zsaru aztán fel akartam pattanni a motorjára de nem lehetett, azért még az emberben benne vannak a gta reflexek😊

akkor még mi lehet az oka hogy kidob alkalmazási hibával 😞😞😞
danny94
kb. 1 hónapja raktam újra az XP-t...

vágom😊😄 de már így a vége felé eléggé unom a játékot😊 pedig má tényleg kb 5-6 küldetés lehet hátra, de gördeszkával átszelni a várost eléggé lassú:/ má várom a GTA-t😄

francois
hallod van türelmed😊

hibajelentés küldése elindítom újra a játékot és megin 1óra hosszat nem lép ki azt megin kilép😄 én így tolom😄

francois
Ok akkor nem a konfig miatt. akkor kizárásos alapon a windows.
Mondjuk nekem szinte friss xp telepítés volt amikor feltettem a bully-t, meg vki írta h újra rakta a win-t és jó lett. Szal ha nem is akarod újratelepíteni akkor valami rendszer karbantartást végezzél, hátha megoldja, egy próbát megér.

danny94
és mit ír ki és hogyan tudsz tovább játszani???

Nekem 2Gb RAMom van mingyár kijáccom és kilép néhanapján😄

danny94
tibi206-nak is 1GB RAM-ja van és õ már kijátszotta... (#606)
a bevezetõ vidi után elindulok elõre van ott 3 gyerek akik követnek,megyek egyenesen egészen a bejáratig,ajtón be és amikor tölt akkor kilép...
de másodszorra már az ajtóig sem jutottam...

Apus
szerintem itt nem gépgény problémák miatt dobálja ki a népet. nekem amikor felraktam fél óra után szállt el, szabálytalan mûvelet blabla, amikor újra akartam indítani akkormeg kiírta, hogy nem támogatott a videokártyám pixel shader 3 kell neki.(ati 3870-em van) gép újraindít, megint ment fél órát. Tegnap megcsináltam a 565-ös hsz-ben található megoldást és ment 3 órát hiba nélkül aztán megint elszállt.

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

mama 2
Hát az meg nem lehet, mert nekem is Procyon van, és engem nem dobál ki.
Más verzió meg úgy tudom nincs.

TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!

francois
hát nem tudom én még soha nem találkoztam olyannal h azért nem ment egy játék mert hibásan lett feltöltve.

Nem kevés egy kicsit a ramod?

danny94
jah mert lehet ,h PROCYON vagy ki rosszul töltötte fel!!!!!

danny94
CPU : Intel Celeron 2.40 GHz
RAM : 1,00 GB
Videókártya : ATI Radeon HD 3650 AGP 512MB GDDR3

kijátszottam 😊

|Gigabyte-GA-Z77X-D3H|Intel Core i7-2700k 3,5Ghz|Zotac Geforce GTX 680 2GB|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600 Mhz|2tb HDD|

francois
Most nem azért de ti komolyan azt hiszitek hogyha valamelyik más warez cuccról szeditek le akkor jó lesz?
Az elsõ talán az lenne, h írjátok már be h milyen gépetek van, ne csak azt h nem megy meg kidob.

danny94
te honnan töltötted le a játékot PC-re???

danny94
nekem is ugyanez van...

nem szomorú csak jó volt amíg tartott a game 😊

danny94
Akinek normálisan megy a játék és nem lép ki ,az elmondhatná ,h honnan töltötte le...!!!

danny94
okok

Mindig kidob kb. 2 percenként hibajenetéses üzenettel.Amit mondtatok hogy futtatás msconfig...stb. beállítottam nincs ott pipa, de ugyanúgy kidob.Nem a grafikával van gond mert megy maxon és nem szaggat és ugyanugy kidobál 2 percenként mint 640-en.😞
Szerinted kinek írt?

Firerock
ma 12:35 | privát | galéria | válasz erre | #596
mer neked mi a bajod?
Válasz 'Patrik888' üzenetére (#594)

danny94
kinek?

Firerock
mer neked mi a bajod?

Hallod srác, elhiszem h várod a patchet, de ha óránként felteszed a kérdést, hogy mikor lesz már patch akkor se fog hamarabb kijönni...

Mikor lesz már végre patch?Van valami infó?
danny94
Szapor:
Honnan töltötted le???

Firerock
akkor egy másik helyrõl próbáld meg "megvenni"

Már újra raktam a gépet is ugyse jó :S
Firerock
esetleg újratelepítés?

úgyértettem hogy az amerikai focit játszókat na.mindenki hibázhat😊
amúgy már sikerült.

Firerock nincs más teendõ? 😞
Mikor lesz végre patch?
Firerock
nem akarok kötekedni és bátnja a szemem: NFL=National Football Ligue=Nemzeti Football Liga szóval ez olyan mint ha a magyar focistákra azt mondanád hogy Soproni ligások(vagy milyenek)
mégegyszer bocsi a kötekedésérrt de bántja a szemem😄

Nem jó ugyan az a hiba... 😞😞