42
Pokoli Szomszédok 4(Neighbours from Hell 4)
-
sanyiute #42 sajna ötletem nincs -
JUNI120 #41 Sziasztok feltelepítettem a pokoli szomszédok 4-et oké.Belemegyek és egy fehér képernyő jelenik meg,meg az egér.Nem látszanak a betűk. Mi a hiba? -
#40 ? -
#39 :S:S nem tudókxD -
misu2003 #38 tudna valaki segiteni abba hogy ,hol tudnám befejezni a óvakodj a fönöktöl 1 epizod,mert nem találam hogyan és igy nem tudók tovabb menni. -
#37 heh -
#36 eh - a harmat meg csak ki sem tomoritettem :DD -
#35 énis nemrég szedtem le a 3-at, hát elég ratyi :(
az 1, meg a 2 volt az igazi...
-
#34 Egyenlőre +fav a topik amíg kiderül milyen a game.... :) -
#33 Hát a topik nyitását és olvasását követően leszedtem a 3-mas kiadást persze egy jó 'xmag' bolt polcáról és ha olyan xar a 4-es is mint a 3-mas akkor szvsz nem ér még 999 de még 990ft-ot sem! Sőt még egy 60forintos verbatim cd-t sem! -
#32 Nincs is annál szebb dolog, mint amikor az embernek egy Black And Decker főelőadó, és reklámember a szomszédja :) És otthon is dolgozik ...
Előző albinkban egyszer át akartunk menni a szomszédba, megkérdezni hogy asztalos, vagy képgalériája van, mert egy fúrógépgyárban tesztelés szempontjából nem fúrtak annyit mint ő :( -
#31 -
#30 az enyémek egész nyáron visitanak mint a malacok meg artikulátlanul nevetnek egész utca zeng tölük persze amikor szar idő van akkor bent basznak :) egyébként heggesztenek meg flexelnek furnak faragnak a jó kurva annyukat -
#29 Pontosan ... a lényeg az (szvsz) a hsz-ed végén ...
Amíg a Lock On 2000 HUF, addig ezért a szarért ne kérjenek már el 5k-t ...
999-ért megveszem.
-
#28 szerintem OROSZ GYURMA figura!XD nem ugyan az!XD -
#27 ez ugye nem "gyurma" figurákból fog állni? -
#26 ez igaz
#18 hát kb. aki edig be írt a Fórumba 10 emberből 7 nem tudja :D hogy már "rég kijött" -
#25 2. bekezdés ; világ leghülyébb dumája (szvsz) -
#24 Ruszkik haza.. -
#23 2szó:
Mekkora szar!
Az 1.2.részek sokkal értelmesebbek voltak. -
#22 Nocsak ... Kell ... Párom imádja ezeket ... Bár a 3 tényleg sz@r volt szerinte is, de örülne ha kipróbálhatná a 4-iket ...
Ha valaki tud forrást, az ne titkolja ... tudom hogy No warez, de ez a játék nem 5k-s kategória ... -
#21 De legalább fut szar gépeken is, ez pozitívum :DD -
#20 Omfg! nemcsoda, hogy nem hallottam a háromról (jobb is) mekkora trágyalé.... -
#19 Ez is egy újabb orosz szar :(
Az 1,2 jó volt de a 3 egy szar volt...
Az tök komoly volt h. milyen kockába közlekedtek... :DDD -
#18 jó hogy rájössz 1 hónap után.... -
#17 finoman szólva eléggéxDaz lehet:D -
#16 Ez is olyan szar, mint a 3? :s -
Gaborkik #15 és mekkora szájuk ...igen el lettek cseszve ... :\ -
#14 Borítón 3-4en mekkora ZSIDÓ Orruk van a karaktereknekXDXD most nézemXD de kaj mindegyiknek:D -
ktomi22 #13 szerintem 1-2 a jó.. 3-4 nem igazán.. az már ilyen utángyártott..de ez csak én véleményem. -
#12 azaz..:S bát eddig én csak 1-2vel gameltem!!! -
#11 Persze... Kettő 15 éves gyerek unatkozott, és csinált egyet. -
#10 :DDDDDDDDDDDDDDDd -
ldavid #9 már az is ilyen orosz szar volt -
infók szintéén:D -
#7 Volt 3.rész ?? Le vagyok maradva XD -
#6 hát próbálkozni lehet:D -
#5 hmm..pedig nemtudom letölteni(persze csak legálisan próbálom) -
#4 hát ja:S mert nem előrendelni lehet hanem megvenni szóval 100% hogy ki jött -
#3 Ez már kijött?