212
  • Tinman #12
    Láma reinstall alatt azt értem, amikor feltolják pl. azt a gusztustalan MSN-t, eltellik 2 nap, majd tiszta vírus az egész.
  • Lobsterman
    Az emberek többsége csodát, forradalmat várt tőle, de nem kapta meg tőle. Ennyi. Mindenki azt gondolta hogy a stratégiai részek olyan bonyolultak lesznek mint egy Warcraft, vagy C&C, de amikor 5 különböző stílust kapsz egy játéktól, minek várják azt hogy fázisonként felveszi a versenyt a töbi játékkal?
    A másolásvédelem egy dolog, de csak ezért lehúzni egy ilyen jó játékot, már szinte bűn. Újabb hülyék csatlakoztak azokhoz akik már megjelenés előtt fikázták.
    Maga a játék zseniálisan kitalált, a kidolgozás elsőrendű, és olyan szinten figyeltek az apróságokra hogy az hihetetlen. Nem tökéletes az tény. Nem hardcore játékosoknak készült, így elég egyszerű. Még nem is teljesen kiforrott. De egy piszok jó, lebilincselő játék.
  • Tinman #10
    Biztos nem a warezt vitted végig? ;-)
    Mert legál körökben NYÍLT titok, hogy a 3 újrainstall után hívsz egy MAGYAR EA számot és már be is aktiválják.

Ha legál XP-tek lenne, lehet, hogy ismerős lenne ez a procedúra és nem nyavajogna itt mindenki.
  • Cleawer
    Vannak alkalmak amikor ajánlott uj rendszert rakni: uj gép,uj peccs a zixpéhez( nekem a különálló sp2 teljesen használhatatlan,pedig valahonnan messziről küldték postán...)fel kell rakni az integráltat,vinyót adsz el...
    Egyik sem láma reinstall.
    Mellesleg az igazán jó játékot nem csak 3xor lehet végig vinni,de az élményhez kell pár év különbség.
  • Molnibalage
    Most akkor ténylegg csak 3-szor mehet fel? Ez valami vicc? Évente ennyiszer rakom újra az XP-t ergo 1 évig sem húzná ez ki. Röhej...
  • Zombee
    Végigjátszom, aztán leszedem, ne foglalja a helyet. Fél év múlva újra előveszem, majd fél év múlva megint. Aztán két év múlva újra kedvem támad hozzá, és cseszhetem. Kevés az a 3, hadd döntsem már el én, hányszor akarom. És ebbe még beleszólhat más is, mondjuk gépcsere, vagy csak simán kimúlik a HDD... ilyenkor általában a nem-láma is új Windows-t telepít.
  • Tinman #6
    "vásárlók azonban néhány nap után megkezdték annak módszeres lehúzását.
    Tették ezt azért, mert az Electronic Arts példátlan másolásvédelmi szabályzattal "

Baromság ^^
    Nem a másolásvédelem miatt húzták le, hanem azért mert kerge marha módjára 3 nap alatt végigrohantak a játékon.
    Jómagam term. az eredeti verzióval rendelkezem -ráadásul a GE-al-, nagyjából 2 napot játszottam vele eddig és még csak a törzsi fázisban vagyok. Aki nem élvezi ki játék finomságait, az persze, hogy felszínesnek tartja, hiszen maga is felszínesen áll hozzá!

"és a jelek szerint a vásárlók jó része már csak dacból is az illegális példányt választja a hivatalos változat beszerzése helyett"

Baromság 2 ^^
    Nagy része egyszerű paraszt tolvaj!
    A másik része meg félt a negatív kritikák miatt megvenni az eredetit. Ez a nagy helyzet.
    No meg vannak a lámák akik 2 percenként újratelepítik a wint... azoknak kevés a 3.
  • Zombee
    Amennyiben tényleg úgy van, hogy csak 3-szor telepíthetem ugyanazt a példányt, megbaszhatják a kimutatásaikat. Még csak most jelent meg, szép hogy a többség nem telepítette még többször. De ha mondjuk évente újra akarom játszani, akkor baszhatom? Vagy tudták előre, hogy annyira szar lesz, hogy eszembe se jut még egyszer feltenni?:D
    Az egyszeri online aktiválás egyébként ellentmond annak, hogy maximum 3x lehet feltelepíteni ugyanazt a példányt, hisz hogyan ellenőrzik ezt? Ha meg egyszerre max 3 gépen lehet, hát istenem, az nem tragikus. A másik alternatívért viszont ölnék, ha megvenném.
    Nem, nem töltöttem le, ilyen nagy cuccokat nem töltögetek.
  • ntom
    szerintem sem mérvadóak ezek a számok. Mióta van kinn, 1 hónapja max? Ha valaki 2 év múlva, 5 windows-telepítés után akarja felrakni, akkor vegye meg újra?
  • tomcsa4
    "A maradék 76 százalék egyetlen alkalommal telepítette a játékot, így a többséget nem érintik a szigorú szabályok. "

És ha később szeretném még egyszer feltenni? Esetleg vasárnap délben?

Amúgy visszaolvastam a kimutatásost és úgy is lehet értelmezni, hogy megpróbálták, de nem engedte a rendszer. Hmmm...
  • tomcsa4
    De most összesen háromszor lehet telepíteni vagy összesen három gépre egyszerre (egy kóddal)? Mert nem mindegy, mindkettőre volt már példa.

Ugye ott mondták, hogy a játékosok 1%-ka telepíti 3-nál több gépre, én ebből azt vettem le, ohgy egyszerre 3> gépre megy a setup! De ha összesen háromszor lehet, akkro viszont megbaszhatják a kimutatásukat, mivel a kettő nem ugyanaz!

• MrPrise
    Rakják egyből önmegsemmisítő lemezre! Az egyszeri játékos megveszi, felrakja, aztán a lemez füstöl egyet és tönkremegy, mint a Mission Impossible sorozat elején.
    Azt hinné az ember, hogy egy olyan régi motoros mint az EA, tisztában van azzal, hogy a szigorú másolásvédelem pont azokkal szúr ki akik megveszik az adott játékot eredetiben. Volt már erre több példa is.