53
-
ldavid #13 igen, valamikor azon az oldalon volt -
bitbandita #12 Akik a konzol árával jönnek azt valahogy mindig elfelejtik hozzátenni, hogy ha valóban "nextgen" (k.rvára utálom ezt kifejezést) élményt akar az ember, ill. azt a minőséget akarják látni amit a box vagy a ps tud, ahhoz bizony egy olyan (hd) TV is dukál! De vonatkozik ez az audio élményre is, lehet költeni arra is pluszban. Végül pedig a játékok ára, ugye. Egy új, aktuális (ami a közelmúltban jelent meg) játék kb 17e Ft. -
gumibéka #11 Nem mindenki vesz új pc-t, azért mert megjelent a gta 4. avagy nem mindenki a gta 4 miatt költi el egy konzol árát vidikarira. -
HM #10 3x ezer FTért olyan felbontásban és +AA+AF-el viszi egy 4850 amiről egy konzol nem is álmodik.
Persze PS3 640es felbontáshoz egy 1x ezer forintos VGA is elég. -
#9 Szerencsére munkámból (és hobbimból) adódóan erős gépre van szükségem, így csak kicsit kell itt-ott alakítanom, hogy ne legyen gond a futtatással, ezért nem is veszek konzolt... amúgy nincs bajom velük (csak azokkal a hőbörgőkkel, akik vérben forgó szemekkel pártolnak konzolt/konzolellenességet) -
kukacS3K #8 ez az ajánlott:D? -
nohea #7 Mégis, HOL van a GfW oldalon ez az info?... Lehet, hogy nem véletlenül nincs link se? Amit meg is találtam nagy nehezen, a gépigény onnan is lekerült.
http://www.gamesforwindows.com/en-US/Games/Pages/grandtheftautoiv.aspx
Egy másik siteon pedig
http://www.neoseeker.com/news/8807-grand-theft-auto-iv-pc-reqs-revealed/
XP SP2-t írnak oprendszerhez - akkor hogy is van ez most a DX10zel?... (Az egész videókártya-leírás egy vicc.)
Az egyetlen, ami úgy látszik reális, az a 18GB szabad hely - ez viszont szvsz nevetséges. Ennyit még Crysis se foglal... -
#6 Le vagy maradva. :)) -
#5 csakhogy, a PC-re megjeleno jatekokat azonnal szedheted torrentrol, konzolos jatekot (ha jo jatekot akarsz - frisset) meg kell venni. :P -
#4 2008-ban te sem gondolhatod komolyan: a játékok 90% az összes platformon megjelenik, míg a maradék 10% (ha minőséget is nézem, akkor erősen konvergál az 1% felé) - szerintem - egyáltalán nem éri meg kifizetni a pc-nek a felárát.
Életemben nem volt konzolom, de ha játék lenne a prioritás, akkor már biztosan konzolt vennék. Na, még ha valaki elkezd trollkodni: jó, a gép nem csak a játékra jó: igaz, de ha veszel egy nextgen konzolt, s mellé egy irodai gépet, még akkor is olcsóbban jössz ki, mintha csak egy játékgépet vennél.
-
Kindred Blades #3 @1 Marha egyszerű. A konzol egyszerűbb megoldás, nem kell vele vacakolni, s minden elfut rajta, amit arra írnak. A PC pedig sokkal jobban konfigurálható, modolható, csak ugye a fanboyism leszűkíti az emberek látókörét mind a két oldalon, és képtelenek észrevenni, hogy mindkettőnek megvannak az előnyei és hátrányai is.
De azért a trollszagot messziről kiszúrni :P -
#2 18 GB szabad hely a winyón ?!?!?!?!?!?! Hogy a fenébe csinálok én annyi helyet :O -
#1 Hehe, tehát ha élvezni is akarod a játékot, akkor csak a vidd. kariét kénytelen leszel kicsengeti egy nextgen konzol árát. :)
Már évek óta nem értem, hogy a rákba nem sikerült ráverni az utolsó szeget arra a nyamvadt koporsóra. :D