53
  • Dave500
    Eza gépigény nemjó!! Már réges régen tudni lehet mi az igazi!!!
  • Csaba42
    Aham. Azért olyan buta, igénytelen, semmitmondó és hamar elunós a legtöbb mai játék, mert konzolról írják át őket. Látszik amúgy a szinteden is, thx a hozzászólást! ;)
  • Tetsuo
    Te idiota, nem irtam h letoltok es azt sem h nem. Semmi kozod hozza. A tema sem ez, nem rolam van szo, hanem a letoltes jelensegerol.
    Azt irtam h a PC-re kijovo jatekokat nagyobb aranyban toltik le a megvetel elleneben, mint a konzolra kijovo jatekokat. Fogadjunk h ezt a mondatot sem erted! LOL
    Hozzateszem h nincs konzolom, bar szivesen vennek 1 Sony-t, a jatekok tobbseget ha lehetne valszeg letoltenem, ha mar ennyire erdekel a szemelyes attitudom. :P
  • sonic333
    BAN
  • stewe77
    Pár dolog nem stimmel. Egyrészt ezek az adatok itt voltak fent, de már levették. Másrészt ez javasolt gépigényként szerepelt, nem minimumként.
  • hoyuka
    Erdekes :) Az egesz X-box-nak van talan 512MByte RAM-ja, PC-nel meg csupan ennyi video memoriara van szukseg. Itt vmi nem koser! Hogy lehet ez?
  • Adam II
    Összefoglalom ezt az egészet:

LOLOLOLOLOL PC-sek LOLOLOL utulsó szeg LOLOLOLOL ECKSBAWKS OLOLOLOLOL drága konzol játékok kis puzik nincs warez OLOLOLOLOLOL HD TV LOLOLOL technogeek DOLBY SURROND DIGITAL LOLOL DE CSAK MEGJELENIK A GTA PC-re is OLOLOLOLOLOL hazugság!!!!!!4444 LOLOLOLOL HURRRRRRRRR minden PCst ausviccba DUUUUUURRR
    LOLOLOLOL rohadjatok meg anyátokat FLOATING PONT TÖBB MINT 9000 LOLOLOL
  • Sanyix
    nekem sikerült 70-ből kihoznom, és ez 2012-ig elég lesz :)
  • kids
    édes jóóózsikám LOL:D:D
    csak nem a maunika shoooow?:D
  • N1ggA
    édes józsikám ne használj már ilyen hülye szavakat hogy kijelent. kijött vagy a megjelent, ugye ezt akartad mondani?
  • Zombee
    Megjegyzem, a gépigényeket általában megjelenés előtt nyilvánosságra szokták hozni, szóval akár igaz is lehetett volna. Más kérdés, hogy biztos nem valós, ami most terjeng a neten.
  • mustang93
    Keves Ötvös Tibor ez a GTAIV-es "gépigény" biztosssan nem az hisz még ki sem jelent PCre a GTAIV majd csak novemberben fog kijönni de tuti,és akkor már 100% gépigényt fogunk kapni mert ez írhatad te vagy más ember is aki hamis gépigényeket írkál.
  • mustang93
    ez csak egy álítás nem kell komolyan venni majd akkor higyünk a gépigényének ha már kijelent és tégleg ki van írvaa hátoldalára a pontos gépigény mert ez tuti hogy nem a pontos gépigény még az sincs odaírva hogy milyen kell hozzá AMD vagy Intel és hogy hány Ghz-es proci csak az hogy Dupla magos ebből aztán tutira nem fogom tudni hogy milyet fog elbírni a játék majd ha kijelen akkor jobban fogok hinni a hátoldalára írt gépigényének mert csak hülyeségeket írnak itt és más ggta weboldalakon is.
  • Zombee
    Ezt fejtsd ki.
  • HM
    Az bizony 640 !
    "HD élményt" de szép pr szavak. Birka népet nem érdekli mi a valóság.
  • zola2000
    Egy mai konzol (50000forint) jó kb 2012ig egy új pc (120ezer forint) kb 2010ig...
  • neoG
    hmm...20ért lehet kapni 8800GTS-t (640Mb)!Egyefene legyen hasznod:25ért jöhet az a nextgen konzol
  • snorbi
    Kedves Ötvös Tibor, ennek a listának így NINCSEN ÉRTELME!
  • bitbandita
    az őszinteségért
  • zola2000
    Jah, akkor itt vagyok én :)

Oké a legjobb játékok megvannak eredetiben is, de az nem olyan sok, mivel nem vagyok milliomos.
  • bitbandita
    LOL, ja te nem (ha nem inged...)? Érdekes, de most komolyan, én eddig egy emberrel (konzoltulajjal) sem találkoztam (fórumokon) aki letöltött volna akár egy konzolos játékot is. Az összes konzoltulaj büszkén veri a mellét, hogy neki csak eredeti játékai vannak, meg beszélnek a titokzatos "jelenségről". Mint a sötét anyag az univerzumban, ugye? Van tömege - papíron, elméletben, de senki nem látta eddig... De az is lehet, hogy a csúnya, gonosz PC tulajok töltik le csak azért, hogy besározzák az ártatlan konzoltulajok jóhírét, ugye?
  • bitbandita
    Meg ezt... :)
  • bitbandita
    Pont ezt akartam írni...
  • tomcsa4
    Úgy értve, hogy leteszteld vele a gépet, na arra teljesen alkalmatlan mindkettő említett játék. Az igaz, hogy nagyon jól skálázhatóak, de nem igazán használnak ki semmit egy bizonyos szint felett.
  • tomcsa4
    Mindkét játék pocsék programozásáról híres.
  • Tetsuo
    LOL :DD
    szerinted arrol irtam h en h toltok lefele? Hat nem, hanem a jelensegrol..
  • bertino
    áááááááááhhhhhhhhhh
    ég és föld a különbség a konzolok és a PC között.
    gondolkodni is értelmetlenség azon a dolgon, amit leírtál.
  • A1274815
    Igazad van, azt észre sem vettem. 512MB-os videókártya, meg minek? Hiszen PS3/XBox360 512MB van a procira és a GPU-ra összesen.
  • M0RN1NGST4R
    ha megnézed, a video kártya leirása is botrányos. Elég sok kártya rendelkezik a megadott paraméterekkel, mégis ég és föld lehet a különbség köztük.
  • Sanyix
    Mert hülyéknek írták. És mint tudjuk, a hülyéknek processzor = péntiúm
  • sylas
    manapság nem olyan drága egy xbox 360 szal aki sokat gamezik pcn és fejlesztenie kellene érdemes xet vennie szemben azzal hogy jelenleg egy olyan vidkari ami franko 30-40 de inkább 35-40 - meghát attól is függ hogy mekkora felbontásban nyomja - nekem még mindig megfelel 8600gt-m 1280*1024es felbontásban

a jövőben tervezek én is venni xet nem azért mert nem futná vidkarira hanem egyre több játék már csak konzolra jön ki
  • A1274815
    Az OKÉ, hogy Dual Core, demiért csak Intel és miért nem ismeretes az órajel sem?
  • Zombee
    Egyébként kicsit túlzónak tartom ezt a gépigényt, a GTA játékok sosem arról voltak híresek, hogy nagyon erős gépet igényelnének. De valószínűleg ez nem is a korrekt gépigény, mert már levették az oldalról, és eléggé csúcskategóriás gépnek tűnt...
  • Zombee
    Így van.
  • Glutamin
    Azért jó lenne majd valami kézzeléfoghatóbb teszt is. Ezen múlik hogy 4670-est vagy 4850-es Radírt veszek majd.
  • Zombee
    PS3, 640-es felbontás? Hol élsz te? Szerinted mitől nextgen a PS3, a korszerű grafikán túl... és miért van benne Blu-Ray meghajtó? Épp a HD miatt. Lehet, hogy a GTA-t elviszi egy jobb videókártya HD-ben is, de pl a Crysis és a World in Conflict fullosan már izzasztja, utóbbiról teszt is van, 30fps fölé nem is igazán akar mászni.

bitbandita: ha HD élményt akarsz, a kurva drága PC-dhez sem elég egy 19colos TFT...
  • Glutamin
    Szerintem is kár ezen a konzol vs PC dolgon vitatkozni. Akinek van egy erős gépe az valszeg vesz bele egy jó VGA-t, Akinek meg konzolt akar az azt vesz. De Egyértelmű győztest nem is lehet és nem is kell hirdetni.
  • narumon
    "csakhogy, a PC-re megjeleno jatekokat azonnal szedheted torrentrol, konzolos jatekot (ha jo jatekot akarsz - frisset) meg kell venni. :P"

Ezzel nem dicsekednék a helyedbe, de ha annyira "torrentsitos" vagy, akkor talán azt is észrevetted hogy konzoljátékok is vannak fent, kicsit sűrűbben, kicsit több mint PC-re...
  • narumon
    Ezek a költségek a PCnél is ugyanúgy fentállnak.
  • aneurysm
    Konzolt lehet 19-24 colos megjelenítőn is nyomni, úgy ahogy PC-t is. De lehet HDTV-re is kötni, úgy ahogy PC-t is.