53
-
Dave500 #53 Eza gépigény nemjó!! Már réges régen tudni lehet mi az igazi!!! -
Csaba42 #52 Aham. Azért olyan buta, igénytelen, semmitmondó és hamar elunós a legtöbb mai játék, mert konzolról írják át őket. Látszik amúgy a szinteden is, thx a hozzászólást! ;) -
#51 Te idiota, nem irtam h letoltok es azt sem h nem. Semmi kozod hozza. A tema sem ez, nem rolam van szo, hanem a letoltes jelensegerol.
Azt irtam h a PC-re kijovo jatekokat nagyobb aranyban toltik le a megvetel elleneben, mint a konzolra kijovo jatekokat. Fogadjunk h ezt a mondatot sem erted! LOL
Hozzateszem h nincs konzolom, bar szivesen vennek 1 Sony-t, a jatekok tobbseget ha lehetne valszeg letoltenem, ha mar ennyire erdekel a szemelyes attitudom. :P -
sonic333 #50 BAN -
stewe77 #49 Pár dolog nem stimmel. Egyrészt ezek az adatok itt voltak fent, de már levették. Másrészt ez javasolt gépigényként szerepelt, nem minimumként. -
hoyuka #48 Erdekes :) Az egesz X-box-nak van talan 512MByte RAM-ja, PC-nel meg csupan ennyi video memoriara van szukseg. Itt vmi nem koser! Hogy lehet ez? -
#47 Összefoglalom ezt az egészet:
LOLOLOLOLOL PC-sek LOLOLOL utulsó szeg LOLOLOLOL ECKSBAWKS OLOLOLOLOL drága konzol játékok kis puzik nincs warez OLOLOLOLOLOL HD TV LOLOLOL technogeek DOLBY SURROND DIGITAL LOLOL DE CSAK MEGJELENIK A GTA PC-re is OLOLOLOLOLOL hazugság!!!!!!4444 LOLOLOLOL HURRRRRRRRR minden PCst ausviccba DUUUUUURRR
LOLOLOLOL rohadjatok meg anyátokat FLOATING PONT TÖBB MINT 9000 LOLOLOL
-
#46 nekem sikerült 70-ből kihoznom, és ez 2012-ig elég lesz :) -
kids #45 édes jóóózsikám LOL:D:D
csak nem a maunika shoooow?:D -
#44 édes józsikám ne használj már ilyen hülye szavakat hogy kijelent. kijött vagy a megjelent, ugye ezt akartad mondani? -
#43 Megjegyzem, a gépigényeket általában megjelenés előtt nyilvánosságra szokták hozni, szóval akár igaz is lehetett volna. Más kérdés, hogy biztos nem valós, ami most terjeng a neten. -
#42 Keves Ötvös Tibor ez a GTAIV-es "gépigény" biztosssan nem az hisz még ki sem jelent PCre a GTAIV majd csak novemberben fog kijönni de tuti,és akkor már 100% gépigényt fogunk kapni mert ez írhatad te vagy más ember is aki hamis gépigényeket írkál. -
#41 ez csak egy álítás nem kell komolyan venni majd akkor higyünk a gépigényének ha már kijelent és tégleg ki van írvaa hátoldalára a pontos gépigény mert ez tuti hogy nem a pontos gépigény még az sincs odaírva hogy milyen kell hozzá AMD vagy Intel és hogy hány Ghz-es proci csak az hogy Dupla magos ebből aztán tutira nem fogom tudni hogy milyet fog elbírni a játék majd ha kijelen akkor jobban fogok hinni a hátoldalára írt gépigényének mert csak hülyeségeket írnak itt és más ggta weboldalakon is. -
#40 Ezt fejtsd ki. -
HM #39 Az bizony 640 !
"HD élményt" de szép pr szavak. Birka népet nem érdekli mi a valóság. -
#38 Egy mai konzol (50000forint) jó kb 2012ig egy új pc (120ezer forint) kb 2010ig... -
neoG #37 hmm...20ért lehet kapni 8800GTS-t (640Mb)!Egyefene legyen hasznod:25ért jöhet az a nextgen konzol -
snorbi #36 Kedves Ötvös Tibor, ennek a listának így NINCSEN ÉRTELME!
-
bitbandita #35 az őszinteségért -
#34 Jah, akkor itt vagyok én :)
Oké a legjobb játékok megvannak eredetiben is, de az nem olyan sok, mivel nem vagyok milliomos. -
bitbandita #33 LOL, ja te nem (ha nem inged...)? Érdekes, de most komolyan, én eddig egy emberrel (konzoltulajjal) sem találkoztam (fórumokon) aki letöltött volna akár egy konzolos játékot is. Az összes konzoltulaj büszkén veri a mellét, hogy neki csak eredeti játékai vannak, meg beszélnek a titokzatos "jelenségről". Mint a sötét anyag az univerzumban, ugye? Van tömege - papíron, elméletben, de senki nem látta eddig... De az is lehet, hogy a csúnya, gonosz PC tulajok töltik le csak azért, hogy besározzák az ártatlan konzoltulajok jóhírét, ugye? -
bitbandita #32 Meg ezt... :) -
bitbandita #31 Pont ezt akartam írni... -
tomcsa4 #30 Úgy értve, hogy leteszteld vele a gépet, na arra teljesen alkalmatlan mindkettő említett játék. Az igaz, hogy nagyon jól skálázhatóak, de nem igazán használnak ki semmit egy bizonyos szint felett. -
tomcsa4 #29 Mindkét játék pocsék programozásáról híres. -
#28 LOL :DD
szerinted arrol irtam h en h toltok lefele? Hat nem, hanem a jelensegrol.. -
#27 áááááááááhhhhhhhhhh
ég és föld a különbség a konzolok és a PC között.
gondolkodni is értelmetlenség azon a dolgon, amit leírtál. -
A1274815 #26 Igazad van, azt észre sem vettem. 512MB-os videókártya, meg minek? Hiszen PS3/XBox360 512MB van a procira és a GPU-ra összesen. -
M0RN1NGST4R #25 ha megnézed, a video kártya leirása is botrányos. Elég sok kártya rendelkezik a megadott paraméterekkel, mégis ég és föld lehet a különbség köztük. -
#24 Mert hülyéknek írták. És mint tudjuk, a hülyéknek processzor = péntiúm -
sylas #23 manapság nem olyan drága egy xbox 360 szal aki sokat gamezik pcn és fejlesztenie kellene érdemes xet vennie szemben azzal hogy jelenleg egy olyan vidkari ami franko 30-40 de inkább 35-40 - meghát attól is függ hogy mekkora felbontásban nyomja - nekem még mindig megfelel 8600gt-m 1280*1024es felbontásban
a jövőben tervezek én is venni xet nem azért mert nem futná vidkarira hanem egyre több játék már csak konzolra jön ki
-
A1274815 #22 Az OKÉ, hogy Dual Core, demiért csak Intel és miért nem ismeretes az órajel sem? -
#21 Egyébként kicsit túlzónak tartom ezt a gépigényt, a GTA játékok sosem arról voltak híresek, hogy nagyon erős gépet igényelnének. De valószínűleg ez nem is a korrekt gépigény, mert már levették az oldalról, és eléggé csúcskategóriás gépnek tűnt... -
#20 Így van. -
#19 Azért jó lenne majd valami kézzeléfoghatóbb teszt is. Ezen múlik hogy 4670-est vagy 4850-es Radírt veszek majd. -
#18 PS3, 640-es felbontás? Hol élsz te? Szerinted mitől nextgen a PS3, a korszerű grafikán túl... és miért van benne Blu-Ray meghajtó? Épp a HD miatt. Lehet, hogy a GTA-t elviszi egy jobb videókártya HD-ben is, de pl a Crysis és a World in Conflict fullosan már izzasztja, utóbbiról teszt is van, 30fps fölé nem is igazán akar mászni.
bitbandita: ha HD élményt akarsz, a kurva drága PC-dhez sem elég egy 19colos TFT... -
#17 Szerintem is kár ezen a konzol vs PC dolgon vitatkozni. Akinek van egy erős gépe az valszeg vesz bele egy jó VGA-t, Akinek meg konzolt akar az azt vesz. De Egyértelmű győztest nem is lehet és nem is kell hirdetni. -
#16 "csakhogy, a PC-re megjeleno jatekokat azonnal szedheted torrentrol, konzolos jatekot (ha jo jatekot akarsz - frisset) meg kell venni. :P"
Ezzel nem dicsekednék a helyedbe, de ha annyira "torrentsitos" vagy, akkor talán azt is észrevetted hogy konzoljátékok is vannak fent, kicsit sűrűbben, kicsit több mint PC-re... -
#15 Ezek a költségek a PCnél is ugyanúgy fentállnak. -
aneurysm #14 Konzolt lehet 19-24 colos megjelenítőn is nyomni, úgy ahogy PC-t is. De lehet HDTV-re is kötni, úgy ahogy PC-t is.