Ötvös Tibor

GTA IV gépigény

Végre kihirdették a Games for Windows oldalán a Rockstar sikerjátékának gépigényét. A konzolokon 10 milliós eladott példányszám felett járó Grand Theft Auto IV hamarosan a PC-s játékosok szívét is meghódítja.

Ehhez szükség lesz egy jobb számítógépre is, de szerencsére a Rockstar közel két hónappal a megjelenés előtt nyilvánosságra hozta az ajánlott gépigényt, így még lehet túlórázni. Lássuk, milyen vas kell a játék alá.



Intel Pentium Dual Core processzor
2 GB RAM
18 GB szabad hely a winyón
512MB Direct3D 10 kompatibilis videókártya vagy Direct3D 9 kártya Shader-támogatással
Kétrétegű DVD-t olvasó DVD ROM

A Grand Theft Auto IV hivatalos megjelenési dátuma november 18.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Dave500 #53
    Eza gépigény nemjó!! Már réges régen tudni lehet mi az igazi!!!
  • Csaba42 #52
    Aham. Azért olyan buta, igénytelen, semmitmondó és hamar elunós a legtöbb mai játék, mert konzolról írják át őket. Látszik amúgy a szinteden is, thx a hozzászólást! ;)
  • Tetsuo #51
    Te idiota, nem irtam h letoltok es azt sem h nem. Semmi kozod hozza. A tema sem ez, nem rolam van szo, hanem a letoltes jelensegerol.
    Azt irtam h a PC-re kijovo jatekokat nagyobb aranyban toltik le a megvetel elleneben, mint a konzolra kijovo jatekokat. Fogadjunk h ezt a mondatot sem erted! LOL
    Hozzateszem h nincs konzolom, bar szivesen vennek 1 Sony-t, a jatekok tobbseget ha lehetne valszeg letoltenem, ha mar ennyire erdekel a szemelyes attitudom. :P
  • sonic333 #50
    BAN
  • stewe77 #49
    Pár dolog nem stimmel. Egyrészt ezek az adatok itt voltak fent, de már levették. Másrészt ez javasolt gépigényként szerepelt, nem minimumként.
  • hoyuka #48
    Erdekes :) Az egesz X-box-nak van talan 512MByte RAM-ja, PC-nel meg csupan ennyi video memoriara van szukseg. Itt vmi nem koser! Hogy lehet ez?
  • Adam II #47
    Összefoglalom ezt az egészet:

    LOLOLOLOLOL PC-sek LOLOLOL utulsó szeg LOLOLOLOL ECKSBAWKS OLOLOLOLOL drága konzol játékok kis puzik nincs warez OLOLOLOLOLOL HD TV LOLOLOL technogeek DOLBY SURROND DIGITAL LOLOL DE CSAK MEGJELENIK A GTA PC-re is OLOLOLOLOLOL hazugság!!!!!!4444 LOLOLOLOL HURRRRRRRRR minden PCst ausviccba DUUUUUURRR
    LOLOLOLOL rohadjatok meg anyátokat FLOATING PONT TÖBB MINT 9000 LOLOLOL
  • Sanyix #46
    nekem sikerült 70-ből kihoznom, és ez 2012-ig elég lesz :)
  • kids #45
    édes jóóózsikám LOL:D:D
    csak nem a maunika shoooow?:D
  • N1ggA #44
    édes józsikám ne használj már ilyen hülye szavakat hogy kijelent. kijött vagy a megjelent, ugye ezt akartad mondani?