GTA IV gépigény

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Eza gépigény nemjó!! Már réges régen tudni lehet mi az igazi!!!
Aham. Azért olyan buta, igénytelen, semmitmondó és hamar elunós a legtöbb mai játék, mert konzolról írják át õket. Látszik amúgy a szinteden is, thx a hozzászólást! 😉

8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia

Tetsuo
Te idiota, nem irtam h letoltok es azt sem h nem. Semmi kozod hozza. A tema sem ez, nem rolam van szo, hanem a letoltes jelensegerol.
Azt irtam h a PC-re kijovo jatekokat nagyobb aranyban toltik le a megvetel elleneben, mint a konzolra kijovo jatekokat. Fogadjunk h ezt a mondatot sem erted! LOL
Hozzateszem h nincs konzolom, bar szivesen vennek 1 Sony-t, a jatekok tobbseget ha lehetne valszeg letoltenem, ha mar ennyire erdekel a szemelyes attitudom. 😛

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

BAN

aki elolvassa fasz

Pár dolog nem stimmel. Egyrészt ezek az adatok itt voltak fent, de már levették. Másrészt ez javasolt gépigényként szerepelt, nem minimumként.
Erdekes 😊 Az egesz X-box-nak van talan 512MByte RAM-ja, PC-nel meg csupan ennyi video memoriara van szukseg. Itt vmi nem koser! Hogy lehet ez?
Adam II
Összefoglalom ezt az egészet:

LOLOLOLOLOL PC-sek LOLOLOL utulsó szeg LOLOLOLOL ECKSBAWKS OLOLOLOLOL drága konzol játékok kis puzik nincs warez OLOLOLOLOLOL HD TV LOLOLOL technogeek DOLBY SURROND DIGITAL LOLOL DE CSAK MEGJELENIK A GTA PC-re is OLOLOLOLOLOL hazugság!!!!!!4444 LOLOLOLOL HURRRRRRRRR minden PCst ausviccba DUUUUUURRR
LOLOLOLOL rohadjatok meg anyátokat FLOATING PONT TÖBB MINT 9000 LOLOLOL

Sanyix
nekem sikerült 70-bõl kihoznom, és ez 2012-ig elég lesz 😊

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

édes jóóózsikám LOL😄😄
csak nem a maunika shoooow?😄

N1ggA
édes józsikám ne használj már ilyen hülye szavakat hogy kijelent. kijött vagy a megjelent, ugye ezt akartad mondani?

Spread De Love!

Zombee
Megjegyzem, a gépigényeket általában megjelenés elõtt nyilvánosságra szokták hozni, szóval akár igaz is lehetett volna. Más kérdés, hogy biztos nem valós, ami most terjeng a neten.

mustang93
Keves Ötvös Tibor ez a GTAIV-es "gépigény" biztosssan nem az hisz még ki sem jelent PCre a GTAIV majd csak novemberben fog kijönni de tuti,és akkor már 100% gépigényt fogunk kapni mert ez írhatad te vagy más ember is aki hamis gépigényeket írkál.

AMD Athlon 64 X2 Dual Core 5200+ 2.70 GHz ~ 2 GB RAM DDR2 800 MHz ~ 160 GB HDD Samsung ~ GeForce 9800GT 512MB , 256 Bit ~ Windows 7 Ultimate 64 bit

mustang93
ez csak egy álítás nem kell komolyan venni majd akkor higyünk a gépigényének ha már kijelent és tégleg ki van írvaa hátoldalára a pontos gépigény mert ez tuti hogy nem a pontos gépigény még az sincs odaírva hogy milyen kell hozzá AMD vagy Intel és hogy hány Ghz-es proci csak az hogy Dupla magos ebbõl aztán tutira nem fogom tudni hogy milyet fog elbírni a játék majd ha kijelen akkor jobban fogok hinni a hátoldalára írt gépigényének mert csak hülyeségeket írnak itt és más ggta weboldalakon is.

AMD Athlon 64 X2 Dual Core 5200+ 2.70 GHz ~ 2 GB RAM DDR2 800 MHz ~ 160 GB HDD Samsung ~ GeForce 9800GT 512MB , 256 Bit ~ Windows 7 Ultimate 64 bit

Zombee
Ezt fejtsd ki.

Az bizony 640 !
"HD élményt" de szép pr szavak. Birka népet nem érdekli mi a valóság.
zola2000
Egy mai konzol (50000forint) jó kb 2012ig egy új pc (120ezer forint) kb 2010ig...

A

hmm...20ért lehet kapni 8800GTS-t (640Mb)!Egyefene legyen hasznod:25ért jöhet az a nextgen konzol<#worship>

Kedves Ötvös Tibor, ennek a listának így NINCSEN ÉRTELME!
<#idiota>
<#worship> az õszinteségért <#worship>
zola2000
Jah, akkor itt vagyok én 😊

Oké a legjobb játékok megvannak eredetiben is, de az nem olyan sok, mivel nem vagyok milliomos.

A

LOL, ja te nem (ha nem inged...)? Érdekes, de most komolyan, én eddig egy emberrel (konzoltulajjal) sem találkoztam (fórumokon) aki letöltött volna akár egy konzolos játékot is. Az összes konzoltulaj büszkén veri a mellét, hogy neki csak eredeti játékai vannak, meg beszélnek a titokzatos "jelenségrõl". Mint a sötét anyag az univerzumban, ugye? Van tömege - papíron, elméletben, de senki nem látta eddig... De az is lehet, hogy a csúnya, gonosz PC tulajok töltik le csak azért, hogy besározzák az ártatlan konzoltulajok jóhírét, ugye? <#idiota>
Meg ezt... 😊
Pont ezt akartam írni...
Úgy értve, hogy leteszteld vele a gépet, na arra teljesen alkalmatlan mindkettõ említett játék. Az igaz, hogy nagyon jól skálázhatóak, de nem igazán használnak ki semmit egy bizonyos szint felett.

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

Mindkét játék pocsék programozásáról híres.

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

Tetsuo
LOL 😄D
szerinted arrol irtam h en h toltok lefele? Hat nem, hanem a jelensegrol..

bertino
áááááááááhhhhhhhhhh
ég és föld a különbség a konzolok és a PC között.
gondolkodni is értelmetlenség azon a dolgon, amit leírtál.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Igazad van, azt észre sem vettem. 512MB-os videókártya, meg minek? Hiszen PS3/XBox360 512MB van a procira és a GPU-ra összesen.

ha megnézed, a video kártya leirása is botrányos. Elég sok kártya rendelkezik a megadott paraméterekkel, mégis ég és föld lehet a különbség köztük.

Sanyix
Mert hülyéknek írták. És mint tudjuk, a hülyéknek processzor = péntiúm

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

manapság nem olyan drága egy xbox 360 szal aki sokat gamezik pcn és fejlesztenie kellene érdemes xet vennie szemben azzal hogy jelenleg egy olyan vidkari ami franko 30-40 de inkább 35-40 - meghát attól is függ hogy mekkora felbontásban nyomja - nekem még mindig megfelel 8600gt-m 1280*1024es felbontásban

a jövõben tervezek én is venni xet nem azért mert nem futná vidkarira hanem egyre több játék már csak konzolra jön ki

\"Amikor a szeretet hatalalma legyőzi a hatalom szeretetét, a világ megismeri a békét\"

Az OKÉ, hogy Dual Core, demiért csak Intel és miért nem ismeretes az órajel sem?

Zombee
Egyébként kicsit túlzónak tartom ezt a gépigényt, a GTA játékok sosem arról voltak híresek, hogy nagyon erõs gépet igényelnének. De valószínûleg ez nem is a korrekt gépigény, mert már levették az oldalról, és eléggé csúcskategóriás gépnek tûnt...

Zombee
Így van.

Glutamin
Azért jó lenne majd valami kézzeléfoghatóbb teszt is. Ezen múlik hogy 4670-est vagy 4850-es Radírt veszek majd.

Soyo 4saw2 | AMD 486DX5-133 | 64MB EDO | Tseng ET6100 2.25MB | Crystal ESS 1696 | 14" Samsung CRT

Zombee
PS3, 640-es felbontás? Hol élsz te? Szerinted mitõl nextgen a PS3, a korszerû grafikán túl... és miért van benne Blu-Ray meghajtó? Épp a HD miatt. Lehet, hogy a GTA-t elviszi egy jobb videókártya HD-ben is, de pl a Crysis és a World in Conflict fullosan már izzasztja, utóbbiról teszt is van, 30fps fölé nem is igazán akar mászni.

bitbandita: ha HD élményt akarsz, a kurva drága PC-dhez sem elég egy 19colos TFT...

Glutamin
Szerintem is kár ezen a konzol vs PC dolgon vitatkozni. Akinek van egy erõs gépe az valszeg vesz bele egy jó VGA-t, Akinek meg konzolt akar az azt vesz. De Egyértelmû gyõztest nem is lehet és nem is kell hirdetni.

Soyo 4saw2 | AMD 486DX5-133 | 64MB EDO | Tseng ET6100 2.25MB | Crystal ESS 1696 | 14" Samsung CRT

narumon
"csakhogy, a PC-re megjeleno jatekokat azonnal szedheted torrentrol, konzolos jatekot (ha jo jatekot akarsz - frisset) meg kell venni. 😛"

Ezzel nem dicsekednék a helyedbe, de ha annyira "torrentsitos" vagy, akkor talán azt is észrevetted hogy konzoljátékok is vannak fent, kicsit sûrûbben, kicsit több mint PC-re...

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

narumon
Ezek a költségek a PCnél is ugyanúgy fentállnak.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

Konzolt lehet 19-24 colos megjelenítõn is nyomni, úgy ahogy PC-t is. De lehet HDTV-re is kötni, úgy ahogy PC-t is.
igen, valamikor azon az oldalon volt
Akik a konzol árával jönnek azt valahogy mindig elfelejtik hozzátenni, hogy ha valóban "nextgen" (k.rvára utálom ezt kifejezést) élményt akar az ember, ill. azt a minõséget akarják látni amit a box vagy a ps tud, ahhoz bizony egy olyan (hd) TV is dukál! De vonatkozik ez az audio élményre is, lehet költeni arra is pluszban. Végül pedig a játékok ára, ugye. Egy új, aktuális (ami a közelmúltban jelent meg) játék kb 17e Ft.
Nem mindenki vesz új pc-t, azért mert megjelent a gta 4. avagy nem mindenki a gta 4 miatt költi el egy konzol árát vidikarira.
3x ezer FTért olyan felbontásban és +AA+AF-el viszi egy 4850 amirõl egy konzol nem is álmodik.
Persze PS3 640es felbontáshoz egy 1x ezer forintos VGA is elég.
Magnificat
Szerencsére munkámból (és hobbimból) adódóan erõs gépre van szükségem, így csak kicsit kell itt-ott alakítanom, hogy ne legyen gond a futtatással, ezért nem is veszek konzolt... amúgy nincs bajom velük (csak azokkal a hõbörgõkkel, akik vérben forgó szemekkel pártolnak konzolt/konzolellenességet)

[email protected], Asus Z97-Pro Gamer, 16GB DDR3, Sapphire 290X Tri-X 4GB DDR5, 2x 27" Benq GW2760 CG munkás, Maya hív?, Wacom tulaj, Nexus 5 user

ez az ajánlott😄?
Mégis, HOL van a GfW oldalon ez az info?... <#rolleyes> Lehet, hogy nem véletlenül nincs link se? Amit meg is találtam nagy nehezen, a gépigény onnan is lekerült.
http://www.gamesforwindows.com/en-US/Games/Pages/grandtheftautoiv.aspx

Egy másik siteon pedig
http://www.neoseeker.com/news/8807-grand-theft-auto-iv-pc-reqs-revealed/
XP SP2-t írnak oprendszerhez - akkor hogy is van ez most a DX10zel?... (Az egész videókártya-leírás egy vicc.)

Az egyetlen, ami úgy látszik reális, az a 18GB szabad hely - ez viszont szvsz nevetséges. Ennyit még Crysis se foglal...
nando42
Le vagy maradva. 😊)

http://motionpicture42.freeblog.hu/

Tetsuo
csakhogy, a PC-re megjeleno jatekokat azonnal szedheted torrentrol, konzolos jatekot (ha jo jatekot akarsz - frisset) meg kell venni. 😛

nando42
2008-ban te sem gondolhatod komolyan: a játékok 90% az összes platformon megjelenik, míg a maradék 10% (ha minõséget is nézem, akkor erõsen konvergál az 1% felé) - szerintem - egyáltalán nem éri meg kifizetni a pc-nek a felárát.

Életemben nem volt konzolom, de ha játék lenne a prioritás, akkor már biztosan konzolt vennék. Na, még ha valaki elkezd trollkodni: jó, a gép nem csak a játékra jó: igaz, de ha veszel egy nextgen konzolt, s mellé egy irodai gépet, még akkor is olcsóbban jössz ki, mintha csak egy játékgépet vennél.

http://motionpicture42.freeblog.hu/

Oldal 1 / 2Következő →