11
-
Gabe Dearborne #11 "A jelenleg elektronikus levelezést folytatók vagy mobilt használók közül jelenleg gyakorlatilag senki sem tudna ezekről lemondani".
Na, akkor itt arról van szó, hogy nem is akarnék lemondani ezekről. Ne osszuk már a kétszer semmit, kérem. Modern világban élünk, ezek a lehetőségek, és aki nem használja ki őket, az úgy lemarad, mint a pinty. -
roliika #10 Nem. Ahol magasabb az életszínvonal, ott megengedhetik a csúcstechnikát. -
Yv@n #9 Megteheted, hogy nem hordod? Nem minden munkakör ilyen szerencsés. -
Zoliz #8 Jah csak csúcstechnológiának ára van. Az ember értéktelenedése. -
feamatar #7 A póráz vége is azon van aki a nyakán hordja... -
Yv@n #6 Nem véletlen nem szereted... a mobil telefon korunk póráza. -
Fbn Lx #5 én meg legalább óránként megnézem, hogy hívtak-e, vagy kaptam-e üzenetet. -
BlackRose #4 :) Én is igy vagyok, viszont a gépnél ülök napi 10+ órát (net mindég van) és több hardver van máa a lakásomon mint egy 10 évvel ezelőtti datacenterben :) de a mobilt valahogy nem szeretem, egyrészt mert évekkel ezelőtt nem volt nyugtom, a mobil a fejemen volt napi 1-1.5 órát, aztán valahogy nem tudom mi a fenét lehet vele jobban csinálni mint a gépen a neten... ha úton vagyok akkor viszont úton vagyok, nem feltétlenül kell minden pillanatban elérhető legyen minden. Persze ha van valami alkalmazás amit nélküle nem lehet elérni akkor értelmes a dolog, de igazság, hogy 90% csak üresjárat használat, sokkal hatékonyabban is eltudom tölteni az időm... persze ezzel nem azt mondom, hogy mindenki igy tegye, mindenki döntsön a saját esetében ahogy neki megfelel. -
gombabácsi #3 És csengőhangokat is le lehet tőtteni!!! -
waterman #2 legutóbb kb másfél nap után vettem észre, hogy lemerült a telefonom. akkor én nem ebben a korban élek? -
balee66 #1 jéé micsoda feldezés O.o