Bejött a Microsoftnak az Xbox árcsökkentése

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Van hangja, de engem sem zavar. Ha aludni akarnék mellette lehet zavarna, de hát játszok, akkor meg nem hallom a játék zajai miatt.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Általában azok a gépek romlanak el, amiket moddolnak.

PC, PS2, XBOX 360 GAMERTAG: me and badman Badmanize yourself!

Hmmm... nekem nincs hozzá extra hûtés, nem módoltam és nem kell leállítanom 3-4 óránként. Egyáltalán nem piszkáltam hozzá.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Nem, a másolt lemezeket nehezebben olvassa, mint a gyári "préselt" lemezeket = nagyobb hang + nagyobb hõ.

Nem a gép hangos, hanem a DVD lejátszója. Amúgy meg most õsszel fog jönni a dashboard update, ami lehetõvé teszi majd, hogy felmásold a játékokat a HD-ra, ha akarod. Amúgy meg nem zavaró a hangja(engem legalábbis egyáltalán nem zavar)... kivéve, ha nincs lenémítva a TV-d.

Miért, a mod mit csinál, jobban hajtja a gépet? 😛

Mellesleg, jobb helyeken 70-80e a 40 GB-os (és 90 az új 80-as), így már nem is olcsóbb... Ráadásul a mérleg másik végén a legalapabb Xbox360-van, amihez hûtésmod is kell. Meg külön egy BD-képes HTPC a nappaliba a tévé mellé BD lejátszáshoz.

Ha nem moddolod nem kell semmi hûtés mod, s akkor nem kell neki semmi pihi sem 3 óránként.

Szóval, az Xbox360 "kurvajó", csak "hajlamos 4 óra folyamatos játék után lesütni magát" és "olyan 3 óránként hagyni kell neki vagy 20 perc pihit". 😛

Szervízesek szerint a külsõ hûtés-rásegítés nem ér semmit, a venti-mod (amit mellesleg számítsuk az árához) meg azt jelenti, hogy magasabb fordulatszámra állítják, amitõl még hangosabb lesz az amúgy is zajos gép. Dejó...

"A BR lejátszást ne vegyük, mert sajna olcsóbb egy BR lejátszó és egy x360 együtt lassan, mint egy PS3 😞(("

Na ja, ha Xbox360-ból a legalapabbat veszed, és PC-s BD meghajtóra v. olvasóra gondolsz, amihez kell egy megfelelõ teljesítményû PC is. (A lejátszó abban több, mint egy meghajtó, hogy utóbbi nem képes lejátszani semmit, csak továbbítja a nyers adatokat a PC többi része felé, miközben a lejátszóban minden megvan ehhez, így már csak egy megjelenítõre van szükség.)

Roli012, Hoz_Hun, köszönöm szépen a véleményeket! Egyelõre én is az X360+BR lejátszó mellett vagyok (van már DVD írós BR lejátszó is ,,viszonylag'' olcsón), viszont mindenképpen HDMI-s gép kell majd.
nekem x360 van, hát szerintem kurvajó 😄

ps3-at még csak egyszer próbáltam, igazából majdnem ugyanaz a kettõ, csak a nem moddolt xbox (kivéve a HDMI-s sorozatot) hajlamos 4 óra folyamatos játék után lesütni magát, szal én azt modnom hogy megéri ennyiért, csak olyan 3 óránként hagyni kell neki vagy 20 perc pihit és akkor tökéletes 😄

AMD Athlon X2 5200+ ATi Radeon HD3850

Én a PS2-m mellé vettem anno az XBox360-at. Eredetileg én is PS3-t akartam venni. Most már jó a játékfelhozatala a PS3-nak, de egy éve gyalázat volt és mivel minõségben Xbox ugyanott van, a mellett döntöttem. Nem bántam meg. Eddig (számomra!!!) nem volt olyan exkluzív PS3 játék ami miatt egy kicsit is elgondolkodtam volna ellentétben pl a Mass Effectel ami anno exkluzív volt elég sokáig és hatalmas jó játék. Vagy említhetném a Harry Potter játékot ami PS3 kivételével minden platformon magyar szinkronnal jött ki. Nyilván tudnak hasonlót felsorolni a PS3 tulajok is én csak a saját véleményemet mondom el.
Ami mint Xbox360 tulaj, már nem pártatlan a jó tapasztalataim miatt. (Mondjuk én a PS2-vel is elégedett voltam/vagyok.)

Majd a Sony csökkentette az árát magyarországon egy forinttal...
Kovács Lajos eladó a pesti plázában ezáltal 1 helyett 2 ps3 at adott el hétvégén.
Majd a Sony nyilatkozott:
Egyes keleteurópai térségekben megduplázódott a hétvégi eladások száma az árcsökkenéseknek köszönhetõen...
😊)))))
eddig 1000 db fogyott Japánban, így megduplázva már 2000. lol

Na ezaz, ezen agyalok, ezért nem tudom melyiket vegyem. Objektív összehasonlítás kevés van (én nem találtam), mindenki erõsen félrehúz 😊
narumon
Viszont ez ugyanigy igaz forditva is. Más simán mondhatja (mint pl én), hogy majd ha a PS3-at is 40e forintért dobálják akkor veszek egyet. Addig játszom a boxal, nem nagyon érdekel egy Ps3 exkluziv sem.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

narumon
Negyvenakármennyiért lehet itt is kapni. Akkor miért nem veszel :o

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

narumon
PEdig vedd meg és add el nekem én megveszem 😛

Énvagyokazapád
ezaz, még 1 szar cikk, egyes

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

zola2000
Hát a hírbõl is kiderül, hogy még így sem sikerül nekik megszorongatni a wii eladásait, tehát idõvel a fejlesztõknek is muszáj lesz wiiben gondolkodni (mint anno a ps1/ps2 volt a leggyengébb, mégis a legjobb), tehát a három gép közül én mindenképp a wiit javaslom hosszútávra annak aki nem grafbuzi.

A

Dzson
Majd ha a 120-as vinyóval szerelt HDMI kimenetes gépek csendesek lesznek és kevesebbe kerülnek, mint a PS3 akkor talááááán veszek egyet. Egyelõre semmi szükségem 2 gépre, nem nagyon érdekelnek az igz exkluzívok pár kivételtõl eltekintve.

Amiga 1200 030/882/40, 32MB Playstation 2, Playstation 3 AMD Athlon 64 X2 [email protected], 2GB DRR2/800, Sapphire HD4830@780Mhz 512MB, BENQ G2400W TFT

Dzson
"egyes tengerentúli forgalmazók esetében"

Vagyis nagyon nem jött be nekik az árcsökkentés, ezért vakítanak ahogy szokták.

Kérdés, az SG-nek mennyit tejel a MS Hungary, hogy tele van velük a konzol híroldal.

Amiga 1200 030/882/40, 32MB Playstation 2, Playstation 3 AMD Athlon 64 X2 [email protected], 2GB DRR2/800, Sapphire HD4830@780Mhz 512MB, BENQ G2400W TFT

Ne foglalkozz vele, idióta szegény. Nem jut eszébe az, hogy nem fogsz egy másik-kissebb tv-t venni azért, hogy ps2-n is nyomd pixelmentesen😉
avengir
Nem kell külön Br lejátszó és ingyenes az online játék a PS3ommal, cserébe fos support és népvakítás ill. minimális játék.

https://hotshu.wordpress.com/

Ps3at vagyél!
Mókuska (már ha te rakhatsz lámát...), igen, azon játszom. Nomeg mellette 1920x1080-ban Flight Simulator X-et és TDU-t is. PC-rõl. Miért dobnám ki a PS2-t?! Egyébként köszi a gratulációt 😊 Sajna mivel nem kompatibilis lefelé a PS3, akkor is megmarad a 2-es, ha mégis azt veszek. Miért Te egyébként min játszol mit? 😊
Ps2-vel játszol full hd tv-n??? GRAT!!!!! <#lama>

asrock p45r2000|quad6600|sapphire hd 4850|geil ultra 2*2Gb 1066Mhz

Ha itt is lehet majd 30-40 akárhányezerért venni, veszek. Jól kiegészítené a fullHD-s TV-t 😊 A PS2-m már kezd kicsit csúnyácskának tûnni rajta 😊
Eddig nagyon PS3-ra váró voltam, de sajnos most nem érzem azt, hogy a BR lejátszástól eltekintve annyival többet nyújtana (holott van PSP-m is, így jajjdejól lehetne távcsesztetni - bár nem tudom akarnám-e).
Valaki, aki nem olyan nagyon elfogult (bááár, az is lehet, az is egy vélemény). Írja már le pár szóval, miért érdemesebb még mindig PS3-on gondolkodni. A BR lejátszást ne vegyük, mert sajna olcsóbb egy BR lejátszó és egy x360 együtt lassan, mint egy PS3 😞((
ha nem tetszik a hír nem olvasod
ennyi

playstation 3 id: Rencsike Playstation3 Xbox 360

Zsinórban a 4. Xboxos/Microsoftos hír, LEGYEN MÁR NORMÁLIS HÍR IS!

Én akkor sem veszek xboxot ha hozzám vágják 1 forintért
bertino
<#zavart2><#zavart2><#zavart2><#zavart2>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

← ElőzőOldal 2 / 2