A Max Payne készítője Duke Nukem-filmet tervez
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#wilting>#wilting><#wilting>#wilting><#wilting>#wilting>
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
roflmao
Max Paynet láttad már, hogy ennyire tudod mi lesz benne...a bemutató elég messze állt a játéktól, fõleg azokkal a szárnyas szarokkal, ami itteni emberek szerint a bukott angyalokat személyesítik, meg melyet a Valkyr drog okoz...
Egy bukott Angyalról halottam, de azt a Biblia Sátánként nevezi, és a játékban is így utalnak rá...a filmben meg nem így van, legalábbis a látottak alapján...
Egy bukott Angyalról halottam, de azt a Biblia Sátánként nevezi, és a játékban is így utalnak rá...a filmben meg nem így van, legalábbis a látottak alapján...
A legjobb példának okáért, bár az képregényadaptáció volt, a 300-al hozakodnék elõ.
Az a gond, hogy nem igazán éreztek még rá a játékadaptációk elkészítésének a módjára, tisztelet egy-két nagyon ritka kivételnek.
Szóval szerintem egy játékadaptációt inkább mûvészi stílusban - sok közeli kép, apróbb momentumok kiemelése, erõs matte-painting, vagy kontrakszt használata, stb. -, kéne ábárzolni, nem olyan durr bele akció módjára, mint pl. a Hitman, vagy a közelgõ Max Payne, vagy Doom, stb.
Szóval szerintem egy játékadaptációt inkább mûvészi stílusban - sok közeli kép, apróbb momentumok kiemelése, erõs matte-painting, vagy kontrakszt használata, stb. -, kéne ábárzolni, nem olyan durr bele akció módjára, mint pl. a Hitman, vagy a közelgõ Max Payne, vagy Doom, stb.
Az nem Lara Croft? :-D
Fasza gyerek ez a DN mindig is tudtuk... :-)
Fasza gyerek ez a DN mindig is tudtuk... :-)
Én arra leszek kiváncsi hogy vajon a Deus Ex-bõl mikor csinálnak filmet 😊 Az is egy nagyon jó játék volt, a maga idejében és nemében.
Ha fiatalabb lenne, akkor Bruce Campbell kéne a fõszerepbe 😄 (Holtak serege).
"...inkább el sem készítem a filmet, mintsem hogy gyenge adaptáció süljön ki belõle."
Bár csak ezt Uwe Boll mondaná. :S
Bár csak ezt Uwe Boll mondaná. :S
Fákjúal!
ja csak most látom h csak ez az egy kép van😊
srácok az a kép amelyiken fogja a nõci mellét, sztem nagyon is hasonlít Kört Rásszelhez, talán még a szerep is neki valóü lenne😊
most mér? a postal még nézhetõ is =p
益田せいじ
Csak nehogy ez is addig készüljön, mint a játék... 😊
Uwe Boll szerintem pont fordítva álla a témához: "inkább el sem készíti a filmet, mintsem normális/nézhetõ adaptáció süljön ki belõle" <#eplus2>#eplus2>
Uwe Boll szerintem pont fordítva álla a témához: "inkább el sem készíti a filmet, mintsem normális/nézhetõ adaptáció süljön ki belõle" <#eplus2>#eplus2>