RTF - Tapasztalatok, vélemény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De ha mondjuk megszerzem a Jogi diplomát, akkor utána hogyan tudnék rendõr lenni? Mármint nem járõrre gondolok... hanem valami nyomozó... Tehát h milyen lehetõségek vannak, létezik valami átképzõ...? Erre lennék leginkább kiváncsi.
\"Félni nem kell, de óvatosnak lenni igen\" ( Teller Ede )
2. ha a rendõrség a fõ cél, ott meg a joggal nem mész semmire, illetve semmivel sem leszel elõbbre
3. mivel felsõfokú végzettségekrõl beszélünk, ezért tiszti rendfokozatokról, aminek a legkisebbje a hadnagy, vagyis ha kezdõ vagy hadnagyként kezdesz, igen ritka, ha ezt kihagyják és fhdgy-t csinálnak valakibõl
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
o.O -.- ^^ Ezekiel 25:17 -tRs- T.O.M.I.
Hát szerintem úgy fogom majd csinálni h 1. RTF 2. Jog és aztán majd csak kisül belõle valami. 2010 ben kiderül :d
Tûzoltó az nem igazán vonz ( szemüveges vagyok egyébként, ami tûzoltóknál kizáró ok).
Mentõtisztben is gondolkodom, de arról viszont mindenki lebeszél + kellene bioszból is érettségiznem :S
Szóval hálistennek Magyar+Töri az megy és RTF-re és Jogra az kell.
De jó lenne ha elsõre sikerülne RTF, csak az a baj h sok a jelentkezõ, és elég nehéz bekerülni, de majd minden tõlem telhetõt megteszek az ügy érdekében, hogy sikerüljün.
Annyit tényleg tegyetek majd meg, hogy azért ismerõsöknél, rokonoknál utánanéztek mivel is jár ez az egész, mert érhetik az embert meglepetés, de jó látni, hogy vannak még eltökélt fiatalok 😊
\"Félni nem kell, de óvatosnak lenni igen\" ( Teller Ede )
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
Egyébként tényleg az menjen csak rendõrnek aki 100%-ig elkötelezett!
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Vagy hogy hajnalba kihívjanak mer cigányéknál megin megy a balhé, ott meg hátbaszúrnak egy rozsdás késsel?
nem tudom hogy milyen jövője lehet Magyarországnak de maradok mert érdekesnek tűnik :D
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Én mégis a mûszaki sulit választottam mert kicsit utánajárva már nem vol annyira vonzó a diploma utáni munka.