Call of Duty American Rush 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: BeWoo, 2015.07.12. 18:39:05
A játékon belül a fegyverek és némi effektek/apróságok kerültek bele.
www.bewoosoftwares.blogspot.com
sok sok év után ugy gondoltam hogy átdolgozom a régi projektemet, és készen is lett.
INNEN letölthetö!
Utoljára szerkesztette: BeWoo, 2015.06.16. 18:47:02
Info : KATTINTS IDE
Új nick :D Jéé de laza :D
Most ezért csakazértis letöltöm!<#idiota>#idiota>
Amúgy hogy sikerült licenszet szerezni hozzá hogy callofduty-t lehessen letõteni csakígy?😮
BeWoo add már meg lécci a programok nevét amivel a játékot csináltad meg benne a különféle efekteket meg pályát és a többit lécci. Ha nem akarod itt le írni akkor küld már el a nevüket az email címemre: [email protected]
Asszem az Utorrent ment.
Kipróbálom.
mert bekavar a háttérben valamilyen letöltöprogramm.
esetleg jobbklikk és cél mentése más néven.
vagy töltsd le más gépen
Valami ötlet?
Ha Firefox-al töltöd, akkor szokott ilyet csinálni!
Próbáld internetexplorer-el. Letöltésmanagert se használj.
ès miért kell a codar topicban a magánéletemröl tárgyalni?
nem vagyok kocka és hétközben egyáltalán nem ülök gép elött, kivéve amikor suliban vagyok.
game kommentároknak jobban örülnék.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
inkább élvezné a fiatalságát, majd ha kiégett negyvenes lesz, meg nem tud bánni a gyerekeivel mert nem volt saját gyerekkora, akkor rajzolgasson új pályát a cod-hoz.
nekem ez csak feltünési mániának tûnik,...
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Ja és Sok szerencsét a multihoz...!
Ha nemetekkel lennél, akkoris embert kellene ölni.
Akkor nem tökmind1 ? 😄
Majd ha lesz 2-3hónap múlva codar multi, akkor majd németezhettek 😄
bewoosoftwares
magyar hadszíntér pl már elég egyedi lenne (persze nem ruszki oldalról 😊)
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
sima CoDban is ez van, kb 5en többszáz ellen.
én is mondhatnám, minek csinálnak crysist, mert tök baromság hogy szörnyeket kell ölni
(crysissal semmi bajom, jo game, csak példa volt)
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Csak szólok, hogy összvissz egy codaros topic van.
Akinek még nem tünt fel, a régieket töröltettem, hogy ennek egy újat nyithassak. Nem logikus?!
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB
bewoo:itt is had gratuláljak neked!sok ilyen elszánt modder kéne a cod közösségbe!
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE