Call of Duty American Rush 3

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bocs, csak rég óta ismerem BeWoo-t, AR2 híreket talán én tudtam meg mindig legelõször. Régen játszottunk együtt is pár napot... csak mindenki itt oltja h minek neki topic... figy programozzon az aki fikáz itt mindent, 17-18 évesen egy teljes játékot lényegében, csináljon hozzá egy rakás mapot, modolja meg 1 kicsit. ha azt nézzük csak õ maga irt 800Mbnyi cuccot. Meg kéne szerintem becsülni, hogy nem mondja azt, h itt van vegyétek meg 2ezer ftért. mert ez a mod sztem van olyan szintû. de mindegy. nem baj, majd rájöttök milyen ha nem becsülik meg a munkátokat

Miért lenne reklám??? Keres vele pénzt?? Nem... inkább örülnél, hogy megosztja veled...<#ejnye1>

Gigabyte H110M S2H | Intel Core i5-6500 | Gigabyte GTX 960 4gb | HyperX 8gb DDR4 | Thermaltake 530W Hamburg | Kolink Aviator

EnZsolt
Nem zavar, csak meglepõdtem.

Neoncsoves egy kicsit jobban megválogathatnád a szavaid, mert evvel nem sok jót érsz el 😞

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

adeex7
ööö izé,ez szerintem reklám...

szerintem lehet kussolni. övé a játék, sztm megérdemel 1 topicot a 3 is.

OrioN the S
engem nem zavar. csak mondtam.

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Legend Killer
megin befogják zárni<#idiota><#hehe>

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

ez a magyar szinkronhang... jézusom <#wilting>

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Montanosz
nincs már ilyen topik vagy három?<#gunyos1><#ejnye1><#wilting>

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

solo
Barátom, te milyen hülye vagy..-.-"
Ha bezárják a topikot, akkor annak van oka..-.-

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

ezaz,ha valaki nem birja elviselni hogy van ilyen topik,akkor magára vessen

be volt zárva. de már meg van oldva, hogy maradhasson.
zavar?
OrioN the S
de. es ma is be lesz. meg holnap is.

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

EnZsolt
Ez nem lett tegnap bezárva? 😮

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

Sziasztok!

Megjelent a Call of Duty American Rush 3!

A játékról:

-Második világháború
-Egyszemélyes FPS játék
-Call of Duty motorra épült
-Különálló, ingyen letölthetõ játék
-Magyar szinkronhangos
-Összekapcsolódó történet

Gépigények:

Legalább:
CPU: 3000MHZ
RAM: 512MB
VGA: Geforce 5/6
HDD: 1GB szabad

Videó:
VIDEÒ MEGNÈZÈSÈHEZ KATTINTS IDE!

Letöltés:
LETÖLTÈSHEZ KATTINTS IDE!

Jó szórakozást!

UI. Lesz multiplayer is karácsony környékén.
← ElőzőOldal 2 / 2