Az RTL Klub le akarja gyalulni a TV2-t

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vogel
Ha nem volna barátnõm, tvm se lenne. Tegnap ment ez a kész átverés. Ágyból félszemmel néztem. Hát az mekkora szánalom, kb kicsit sem volt vicces, ötlettelen. btw discoveryn van most egy jó mûsor, ross kemp afganisztánban 😄

z99999
uristen a tv egyre jobban tele lesz szarral, most nem csak errõl a két istencsapásról, szégyengyalázatról beszélek, pl viasat kurva jó volt amig be nem atták azt a rohatt emberi történeteket.
most komolyan, ki kíváncsi arra, hogy egy jó film nézése közben a reklám alatt egy rakás CSÖKEVÉNYT kapjon a pofájába? én nem, és ha nekem lenne kifordítva az orrom, hátrafelé a szemem és egy magzat a nyelvemhez nõve akkor qrvára nem akarnék tv-be szerepelni, szal ehhez is csak gratulálhatok, a többit meg már megfogalmazták alattam..

Pszt.

Blasta
KINEM SZARIK ERR A KÉT IDIÓTA TV CSATORNÁRA?

Elõbb azt olvasom, hogy a TV2 a PORBA AKARJA alázni az rtl-t, aztán mostmeg, hogy az RTL akarja....

Baszki, most újat kéne olvasnom? Másrészt kit érdekel?

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

stockhouse
elmondom nektek, hogy mire jó a tévé
rádugom a psx-et, jéééééééé<#mf1>

PSN ID: jay-jupiter

LOL, ezt feljegyeztem magamnak, nagyon jó 😄

SRobert
Nálam ez lett a hét mondata!
😄DDDDDDDDDDDDD

>:] Hiábavalóság, minden csak hiábavalóság...

Én meg le akarom gyalulni mindkettõt.
NEXUS6
Jé, ezek a csatornák még léteznek?

A tévém 1.5 éve kinyiffant. Utána vettem egy tunert, hogy tudjam nézni a Heroest, aztán amióta végetért azóta nem kapcsolatam be azt sem!

Csák Norriszt, a tök szöszi szopót senki sem gyõzi le!<#idiota>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Alexease
"Magyarország kedvenc famíliájával, Gáspárékkal" - Szanalom:/ A cikk, a TV-k es ha ez igy van, egesz Magyarorszag:/

Teny hogy Magyarorszagon a gyerekek fele roma, es 20-30 ev mulva tobbsegben lesznek, es ezeknek kell a megfelelo szinvonalu (gyokalatti) musor.

Aki most neveli a kisgyereket, eroltesse az Angolt es a tanulast, hogy minnel konnyebben tudjon elmenekulni innen...
Broafka
Ez a Gyõzike hogyan éli túl ezt a túl élõ show-t? Kirabolja a többi "celebet"? 😊

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

) minden reklám résznél azon kapom magam hogy kapcsolgatom a csatornákat ha véletlen TV-t nézek😄 Szerintem ez alap viselkedés már sok embernél. Az a durva hogy már nincs film ami miatt eltervezném hogy TV-t fogok nézni. Gyõzike, Kisszel, és hasonló sztárok után inkább netezek, vagy bármi más, de TV-t tuti nem nézek. Híradót, bármilyen politikáról szóló anyagot megnézni a TV-ben kp olyan lehet az agynak mint 4-5 napig folyamatosan részegnek lenni. 1-2 hónap híradó, stb nélkül, és csak a világot, internetet nézegetve jön rá az ember hogy mekkora cirkusz amit a TV-ben megy. Rómában ilyen mûsorok lettek volna akkor nem kelett volna a kolosseum. Még egy kis kenyér hogy enni tudjon éppen az ember és úgyis befogja a száját😄

Bár ez nem a TV-k hibája, hanem a sok birkának lehet felróni akik ilyesmit néznek. Aztán meg megagáz, és hasonló épületes valóságsókban vesznek részt.
Rage47
meg a reklámok a legjobb részeknél vágnak villámgyorsan közbe :/ reklámkor általában felhúzom magam, és lekapcsolom a tv-t...😊
Akkor nekem továbbra is megmarad a discovery channel és a ng. Az AXN SCI-FI-t is tudom nézni pár hete.

Filmeket TV-ben nem lehet nézni, mert a véresebb részeket kivágják, ami miatt még a történetet sem lehet követni.
GYÁÁÁÁáááÁááÁÁÁÁÁ!!! GÁSPÁRÉK, MIÉRT??? MIÉRT???

Ez a szerencsétlen Bárdos meg hogy keveredett a korpa közé?
m minnifield
"szárszippantás"?
ha ez véletlen elírás, akkor is meghaltam a röhögéstõl<#zavart1>

"...Magyarország kedvenc famíliájával, Gáspárékkal..." számomra ez a mondat már vérlázító... <#boxer><#gun><#violent><#bdead> õszíntén szolva kikérem magamnak, hogy ilyen alpári tirpák senkiházi suttyók minõsítik az országot, és a benne élõ még értelmes embereket, akik még megérdemlik az életet... de ha rajtam múlna sok fej hullana a médiában akik nevelik, agymossák és állítanak fel erkölcsi mércét a csodás "új nemzedéknek" ...suttyóknak és hülyéknek áll a világ<#banplz> nálunk nem Olimpiát kéne rendezni hanem országos IQ bajnokságot...
Narxis
Azt olvastam valahol, hogy minél összetettebb egy elme annál egyszerûbb szórakozást kíván. Nálunk kurva sok zseni lehet.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

"az is éjjel 11 után hogy ne láss belõle semmit. Ennyit a magyar médiáról"

A tévécsatornák üzleti vállalkozások, amik azt adják amit az emberek néznek, amik mellé több/drágább reklámot lehet eladni. Szóval inkább a magyar embereket fikázd. Ha pedig azt hozod fel, hogy az AGB mérése szar, és egy kurvanagy összeesküvés részei vagyunk, nézd meg az újságokat, ahol a MATESZ nyilvátartja az eladásokat, és ott sem a minõségi lapok vezetnek (pl. IPM, Figyelõ, NatGeo), hanem a Blikk, Bors, Story és egyebek.

tanulni...faszom.ebben az országban azt nem éri meg...

Na már megint a Gáspár család meg a Mónika, az kell a magyarnak. Lehetne egy év amikor teljesen felszívódnak. Eljöhetne már a nap amikor nem a szutykot zabálja a nép? Kérdem én, EZ KULTÚRA??? Részemrõl mindegy hogy melyik csatorna, de örülnék neki ha nem csak a szennyet adnák az emberek arcába.
Persze vannak kultúrmûsorok de az is éjjel 11 után hogy ne láss belõle semmit. Ennyit a magyar médiáról. gigaLOL
persze egyik sem jó de inkább rtl klub a jobb 😄
TV2 jó sorozat talán az NCIS, Gyilkos számok, House más nem nagyon
azért megvan a szárszippantás az RTL részérõl, Tóth Gabi eddig TV2-s volt. bár Gyõzike is ott kezdte a Lajcsi mûsorában 😄

Persze lehet hogy tv2-n lesznek majd és mégse rtl-en.
AZ SW 3 hol van? Lejátsszák az összeset 100 szor aztán az utolsó egyik legjobb részét be se mutatják tv-ben? Lol. King Kong hol van?
Hu a film kinálat az jó lesz! A szigetet vagy 5-ször már biztos láttam(ott láttam elõszõr Scarlett Johanson-t-meghatározó volt számomra 😄 )illetve ami nagyon tetszet nekem az Egy gésa emlékiratai volt. Ha vígjáték akkor nekem top3-ba biztos benne van az ünneprontok ünnepe azt mindenkinek ajánlom 😄-nagyon jó ötlet😄
kurva szánalmas , hogy a Gáspár család mindent szart bevállal csak hogy pénzhez jussanak ............
tanulni kellett volna nem 30 szor házasodni....
tudsz olvasni a sorok közt?
"(Az eredetileg õszre tervezett Terminátor-sorozatról nem adott hírt a csatorna.)"
És mivan a Terminator sorozattal? Az nem is lesz mostanában az RTL-n?