30
  • Vogel
    Ha nem volna barátnőm, tvm se lenne. Tegnap ment ez a kész átverés. Ágyból félszemmel néztem. Hát az mekkora szánalom, kb kicsit sem volt vicces, ötlettelen. btw discoveryn van most egy jó műsor, ross kemp afganisztánban :D
  • z99999
    uristen a tv egyre jobban tele lesz szarral, most nem csak erről a két istencsapásról, szégyengyalázatról beszélek, pl viasat kurva jó volt amig be nem atták azt a rohatt emberi történeteket.
    most komolyan, ki kíváncsi arra, hogy egy jó film nézése közben a reklám alatt egy rakás CSÖKEVÉNYT kapjon a pofájába? én nem, és ha nekem lenne kifordítva az orrom, hátrafelé a szemem és egy magzat a nyelvemhez nőve akkor qrvára nem akarnék tv-be szerepelni, szal ehhez is csak gratulálhatok, a többit meg már megfogalmazták alattam..
  • Blasta
    KINEM SZARIK ERR A KÉT IDIÓTA TV CSATORNÁRA?

Előbb azt olvasom, hogy a TV2 a PORBA AKARJA alázni az rtl-t, aztán mostmeg, hogy az RTL akarja....

Baszki, most újat kéne olvasnom? Másrészt kit érdekel?
  • stockhouse
    elmondom nektek, hogy mire jó a tévé
    rádugom a psx-et, jéééééééé
  • phoenix1
    LOL, ezt feljegyeztem magamnak, nagyon jó :D
  • SRobert
    Nálam ez lett a hét mondata!
    :DDDDDDDDDDDDDD
  • dzsagon
    Én meg le akarom gyalulni mindkettőt.
  • NEXUS6
    Jé, ezek a csatornák még léteznek?

A tévém 1.5 éve kinyiffant. Utána vettem egy tunert, hogy tudjam nézni a Heroest, aztán amióta végetért azóta nem kapcsolatam be azt sem!

Csák Norriszt, a tök szöszi szopót senki sem győzi le!
  • Alexease
    "Magyarország kedvenc famíliájával, Gáspárékkal" - Szanalom:/ A cikk, a TV-k es ha ez igy van, egesz Magyarorszag:/

Teny hogy Magyarorszagon a gyerekek fele roma, es 20-30 ev mulva tobbsegben lesznek, es ezeknek kell a megfelelo szinvonalu (gyokalatti) musor.

Aki most neveli a kisgyereket, eroltesse az Angolt es a tanulast, hogy minnel konnyebben tudjon elmenekulni innen...
  • Broafka
    Ez a Győzike hogyan éli túl ezt a túl élő show-t? Kirabolja a többi "celebet"? :)
  • sathinel
    ) minden reklám résznél azon kapom magam hogy kapcsolgatom a csatornákat ha véletlen TV-t nézek:D Szerintem ez alap viselkedés már sok embernél. Az a durva hogy már nincs film ami miatt eltervezném hogy TV-t fogok nézni. Győzike, Kisszel, és hasonló sztárok után inkább netezek, vagy bármi más, de TV-t tuti nem nézek. Híradót, bármilyen politikáról szóló anyagot megnézni a TV-ben kp olyan lehet az agynak mint 4-5 napig folyamatosan részegnek lenni. 1-2 hónap híradó, stb nélkül, és csak a világot, internetet nézegetve jön rá az ember hogy mekkora cirkusz amit a TV-ben megy. Rómában ilyen műsorok lettek volna akkor nem kelett volna a kolosseum. Még egy kis kenyér hogy enni tudjon éppen az ember és úgyis befogja a száját:D

Bár ez nem a TV-k hibája, hanem a sok birkának lehet felróni akik ilyesmit néznek. Aztán meg megagáz, és hasonló épületes valóságsókban vesznek részt.
  • Rage47
    meg a reklámok a legjobb részeknél vágnak villámgyorsan közbe :/ reklámkor általában felhúzom magam, és lekapcsolom a tv-t...:)
  • JTBM
    Akkor nekem továbbra is megmarad a discovery channel és a ng. Az AXN SCI-FI-t is tudom nézni pár hete.

Filmeket TV-ben nem lehet nézni, mert a véresebb részeket kivágják, ami miatt még a történetet sem lehet követni.
  • Rocko
    GYÁÁÁÁáááÁááÁÁÁÁÁ!!! GÁSPÁRÉK, MIÉRT??? MIÉRT???
  • slickboy
    Ez a szerencsétlen Bárdos meg hogy keveredett a korpa közé?
  • m minnifield
    "szárszippantás"?
    ha ez véletlen elírás, akkor is meghaltam a röhögéstől
  • ension
    "...Magyarország kedvenc famíliájával, Gáspárékkal..." számomra ez a mondat már vérlázító... őszíntén szolva kikérem magamnak, hogy ilyen alpári tirpák senkiházi suttyók minősítik az országot, és a benne élő még értelmes embereket, akik még megérdemlik az életet... de ha rajtam múlna sok fej hullana a médiában akik nevelik, agymossák és állítanak fel erkölcsi mércét a csodás "új nemzedéknek" ...suttyóknak és hülyéknek áll a világ nálunk nem Olimpiát kéne rendezni hanem országos IQ bajnokságot...
  • Narxis
    Azt olvastam valahol, hogy minél összetettebb egy elme annál egyszerűbb szórakozást kíván. Nálunk kurva sok zseni lehet.
  • Cat #12
    "az is éjjel 11 után hogy ne láss belőle semmit. Ennyit a magyar médiáról"

A tévécsatornák üzleti vállalkozások, amik azt adják amit az emberek néznek, amik mellé több/drágább reklámot lehet eladni. Szóval inkább a magyar embereket fikázd. Ha pedig azt hozod fel, hogy az AGB mérése szar, és egy kurvanagy összeesküvés részei vagyunk, nézd meg az újságokat, ahol a MATESZ nyilvátartja az eladásokat, és ott sem a minőségi lapok vezetnek (pl. IPM, Figyelő, NatGeo), hanem a Blikk, Bors, Story és egyebek.
  • neoG
    tanulni...faszom.ebben az országban azt nem éri meg...
  • gorbedome
    Na már megint a Gáspár család meg a Mónika, az kell a magyarnak. Lehetne egy év amikor teljesen felszívódnak. Eljöhetne már a nap amikor nem a szutykot zabálja a nép? Kérdem én, EZ KULTÚRA??? Részemről mindegy hogy melyik csatorna, de örülnék neki ha nem csak a szennyet adnák az emberek arcába.
    Persze vannak kultúrműsorok de az is éjjel 11 után hogy ne láss belőle semmit. Ennyit a magyar médiáról. gigaLOL
  • npityusk
    persze egyik sem jó de inkább rtl klub a jobb :D
    TV2 jó sorozat talán az NCIS, Gyilkos számok, House más nem nagyon
  • torcipepe
    azért megvan a szárszippantás az RTL részéről, Tóth Gabi eddig TV2-s volt. bár Győzike is ott kezdte a Lajcsi műsorában :D
  • Andrews2007
    Persze lehet hogy tv2-n lesznek majd és mégse rtl-en.
  • Andrews2007
    AZ SW 3 hol van? Lejátsszák az összeset 100 szor aztán az utolsó egyik legjobb részét be se mutatják tv-ben? Lol. King Kong hol van?
  • diablo1336
    Hu a film kinálat az jó lesz! A szigetet vagy 5-ször már biztos láttam(ott láttam előszőr Scarlett Johanson-t-meghatározó volt számomra :D )illetve ami nagyon tetszet nekem az Egy gésa emlékiratai volt. Ha vígjáték akkor nekem top3-ba biztos benne van az ünneprontok ünnepe azt mindenkinek ajánlom :D-nagyon jó ötlet:D
  • CaptainRumi
    kurva szánalmas , hogy a Gáspár család mindent szart bevállal csak hogy pénzhez jussanak ............
    tanulni kellett volna nem 30 szor házasodni....
  • CaptainRumi
    tudsz olvasni a sorok közt?
    "(Az eredetileg őszre tervezett Terminátor-sorozatról nem adott hírt a csatorna.)"
  • Visor
    És mivan a Terminator sorozattal? Az nem is lesz mostanában az RTL-n?