Large Hadron Collider

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

adeex7
ki mondta hogy rossz a radar?? rossz a mikrohullám?? ja,és a puskaport szerinted mennyibõl fejlesztették ki az ÕSI kínaiak?? történelem 1-es

SötétBarom
Elmondom, olcsóbb volt mint a négyes metro, és Franciaországban (pontosabban valahol a svájci határ alatt) van.

Az okoskodást meg felejtsük el.. Atomenergiától sem lett jobb ugye? Meg milyen szar dolog a radar.. Sõt, mennyire rossz má' a mikrohullám.. Meg van pár rettenetes találmány: puskapor, tûz, ilyenek..

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Prince23
Amúgy ezzel csak az a gond, h sosem fog valóra válni, h ne legyen hadsereg. Hogy miért? A világon elsõszámú kereskedelem: fegyver -és gyógyszerkereskedelem

adeex7
<#worship>

Prince23
Egyetértek

Már azzal is sokat spórolhatna a világ, ha leszerelnék az összes hadsereget.
Természetesen a rendõrség, határõrség maradna, de nekik mégsem kell tank, meg harci repülõ...
Szerintem (ha nem repülünk a levegõbe) ez a dolog is a piramis-kutatás sorsára fog jutni. Sok érdekességet megtudnak, de minden csak féligazságokként, részeredményekként fog kiszivárogni. Az igazi tudást, bizonyságot szépen megtartják maguknak, mint eddig is.

A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce

adeex7
jah,és kiváncsi lennék mennyibe volt ez az egész program amerikának(??),vagy annak az országnak amelyik kifejlesztette,mert szerintem annak az összegnek az egy tizedébõl felfedeznék a rák ellenszerét,amivel több millió ember életét menthetnék meg,vagy akár az AIDS ellenszerét is felfedeznék....nem akarok prédikálni,meg ilyenek,de lássuk be,nekünk,civil embereknek ebbõl semmi haszna nem lesz...peace,én azt mondom!!

adeex7
tehát ez most olyan lesz,hogy vagy elcseszik,és meghalunk,vagy tök frankó lesz minden,sok új dolgot fognak felfedezni,amiket persze a civil embernek nem fognak megmondani! tehát nekünk mi a fasznak lesz jó ez a cucc? több lesz a bérünk? jobban fogunk élni? szvsz nem...

akkor szept 10. lessz a teszt ?😄 ha igen hany orakkor ?
ProGabe
itt majd lehet élõben nézni!

ha elmegy az adás, felesleges futni, csak pár másodperced, esetleg perced maradt. bonts egy sört... 😄

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

circa
Meg ha már 10-e leenne, GMT szerint még akkor is csak 8:12-õ van<#whatever>

Mi?
10-én indul.
SötétBarom
t-mínudz 15 perc.. 😄DDD

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

amint meglesznek az elsõ kísérletek és még élünk, én nyugodt leszek 😄
0Fritz0
Mellékesen ajánlott hozzászokni a létezéséhez, mert bár az elsõ kísérlet jövõ héten lesz, de utána hosszú évtizedekig fognak ott szpídezni a nénik/bácsik.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

😄

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Sosem lehetsz biztos semmiben. Úgy érzem ez még a 'bevállalható' kockázatok közé tartozik. Ha valami balul sül el, úgyse fogod megtudni, nem fog fájni...(de még ebben sem lehetünk biztosak <#idiota>)

0Fritz0
Az elsõ kísérleti atomrobbantáskor is sokan remegtek, hogy az egész légkör láncreakcióba lép a bombával és szépen lángolni fog a bolygó felszíne.

A 'saját életük' meg több 10.000 embert jelent, nem néhány kócos fanatikus találta ki ezt az egészet.

Ha meg mégsem sikerül, akkor azt már úgysem vesszük észre. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Prince23
<#eljen>
korrekt

én is fosok tõle.
megnyugtató, hogy a cambridge-i egyetem elméleti fizikusa is fosik tõle...
Tudós urak már egypárszor tévedtek.
Nem jövök az elcsépelt 60 km/h felett meghalnak az emberek, meg a levegõnél nehezebb tárgyak nem repülhetnek dologgal.
A dolog kétesélyes. Vagy valamit találnak, vagy valamit tönkretesznek. A füstölgõ romok között pedig õrülten kiabálják, h a számítások márpedig jók voltak!...
Mennyi minden mûködik "elméletben", h a gyakorlatban pedig csõdöt mondjon.
Jah, hogy valamit nem vettünk figyelembe, nem számoltunk vele?
Hát ismerik az anyagot kedves tudós bácsik? vagy csak mondjuk úgy sokat tudnak róla, de nem eleget? ( és most szeretnék azt a kis pluszt megszerezni). A sok tudás nem egyenlõ a mindentudással. Lehet egy látszólag jelentéktelen dologból is hatalmas probléma, amit (hiányos tudás miatt) nem lehet elõre látni. Igen, ez az izgalmas, ez viszi elõre az úgynevezett fejlõdést. Ha biztos lennék benne, h csak a saját életükkel játszanak, rajta.
De ebben nem vagyok biztos.

A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce

Sadist
Megnézném, hogy hány napig bírnád ki 😄 Legalább szeretsz szabad ég alatt télen nyáron táborozni, vagy csak gép elõtt fotelból tûnik jó bulinak ez a természetközeliség?

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Montanosz
Másrészt a természetben élés nem azt jelenti, hogy a civilizációs adományokról (komfortos rózsaszínû plüss WC ülõke)lekéne mondani.
Kétségtelen hogy egyensúlyban lenni nehéz.
Birkát õrizni laptoppal, rometotalwarozni míg legelnek a barik))))

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

Sadist
Részecskekutatásra. Olyan részecskéket fedezhetnek fel vele, amiket eddig nem ismernek, magyarázatot kaphatnak a különbözõ erõhatásokra, egyesíthetik a fizikai elméleteket, ésatöbbi ésatöbbi.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

0Fritz0
Egyrészt a természetben élés nem azt jelenti, hogy a paneltelp szélére költözöl.
Másrészt tehát neked mégiscsak fontosabb az, hogy mit gondolnak rólad, mintsem hogy harmóniában élj a világgal.
Ezek szerint annyira azért mégsem akarod ezt a dolgot.

R0zs0máK
Ha ez megnyugtat én ígyis lenézlek XDD

I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu

R0zs0máK
See you in India XDDD

ja. igen könnyû ezzel jönni =)
csak sajnos nem olyan egyszerû, hogy fogom magam és visszafejlõdök 2000 évet, és azt kelljen néznem, hogy körülöttem a betondzsungel, ahol egyrészt mindenki lenézne, másrészt pedig nem annyira szabad mára természet, és a világrend, hogy az ilyen életmód beváljon.
szívesen bevállalnám, ha az egész civilizáció lemondana ezekrõl a dolgokról.
de egymagam, vagy egy csoport tagjaként nem akarok lenézett senki lenni.
0Fritz0
Hajrá, ha tényleg akarod, akkor bármikor megtehetnéd.

Akkor azt mondd meg nekem mit keresel itt a fórumon. Menny el Amerikába az Amish-okhoz, frankón így élnek: se áram, se technológia, egymásnak építik a csûrt meg kapálnak.

én szívesen gyûjtögetnék, és készítenék házat "tehéntrágyából".
jobb lenne a természethez közel élni, mint ebben a fos elektronikus kommunikációs korban, de tényleg.
Én azt szoktam mondani hogy "Mórickát olvasnak a pad alatt" de ez is jó 😊

Prince23
Meglátjuk

Tinman
Menj szépen vissza a fára... van ott még "bánán-e".

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Ja vannak a sötétek, akik kémián és fizika órán a pöcsükkel játszottak, meg van a másik csoport, aki szeretne már egy nagy lépést tenni.
Nagyon jól elsülhet a dolog, az emberiség fejlõdésének egy új irányt adhat.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Szerintem ne próbálj úgy tenni, mintha értelmeset szóltál volna hozzá.
Tinman
Na a sok inkvizítor már megint kezdi a világvége szarságot.
Ha az ilyeneken múlna, még mindig gyûjtögetnénk és tehéntrágyából készítenénk a házainkat.

Az LHC egy remek lehetõség lehet arra, hogy sokkal mélyebbre ássunk a részecskekutatás területén, mint eddig bármikor.
Osztom azt a nézetet, hogy 2 proton nagy sebességû ütközésekor keletkezhetnek eddig nem ismert részecskék, sõt akár egy kisebb kár is keletkezhet a gyorsítóban, de ennyi és nem több.
Ez egy elsõ lépés lehet egy olyan jövõbeni hajtómû felé, amely végre képes lesz minket elvinni távoli galaxisokba. Ezért is nagyon fontos ez a kutatás!
Kockázat nélkül nincs szerencse! "Turn that bitch on!"

Igazából a Big-bang is egy részecskegyorsító bekapcsolása volt... anno egy fejlett civilizáció bekapcsolta a szerkezetet és hát... ez lett a vége.<#zavart2>

NEOreg3
nem tehettek semmit, mind meghalunk!<#gonosz1>

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Prince23
Mindenki menjen fosztogatni xD Még 3 nap van az életetekbõl😄
Komolyra fordítva: akkor is ellenzem. és még sokan vagyunk akik így tesznek.
sajnos két erõs tábor van

R0zs0máK
De gyorsan mert 10-én vége a világnak xDDD

tigeroo
*hajjak ki csinálok énis ilyen pokémonos logót*<#idiota>
Adam II
Amúgy úgy bírom az ilyen "beleszólunk a természet rendjébe" felfogású embereket. Úgy csinálnak mintha mi emberek másik dimenzióból jöttünk volna ide és nem ugyanannak a természetes folyamatnak a részei lennénk mint bármi más. Éppen ezért bármit amit csinálunk természetesnek nevezhetõ mert ha az ember nem erre lenne hivatott akkor a természet nem hagyta volna ilyen szintre fejlõdni. Persze most jön, hogy egoista vagyok meg felsõbbrendûség érzésem van mint a sok mocskos csúnya tudósnak akik lehetõvé tették, hogy a kényelmes kis házikódban az internetnek hála beírogassatok huszadrangú katasztrófa filmeken alapú tudásotokkal megtöltött hozzászólásaitokat.

tigeroo
valaki összefoglalná hogy mire jó ez az eszkavátor?<#idiota>
Egyáltalán tudod mirõl beszélsz?

Szerintem meg maradjon. Csak már nem a gyorsítóra vonatkozik, hanem a topicra és pár "érdemi hozzászólóra".

Megmondtam Orvillenak és megmondtam Wilburnek, és most megmondom magának is: ez a vacak sose fog repülni.

Adam II
Mi bajod van ezzel?

remélem a "terroristák" széstszabotálják az agyukat, mielõtt beindíthatnák ezt a szégyen fost.
hülye köcsögök.
sry.
Adam II
De azért a címet tényleg javítsátok már ki.

Pár kép

Prince23
xD