Large Hadron Collider
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az okoskodást meg felejtsük el.. Atomenergiától sem lett jobb ugye? Meg milyen szar dolog a radar.. Sõt, mennyire rossz má' a mikrohullám.. Meg van pár rettenetes találmány: puskapor, tûz, ilyenek..
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Természetesen a rendõrség, határõrség maradna, de nekik mégsem kell tank, meg harci repülõ...
Szerintem (ha nem repülünk a levegõbe) ez a dolog is a piramis-kutatás sorsára fog jutni. Sok érdekességet megtudnak, de minden csak féligazságokként, részeredményekként fog kiszivárogni. Az igazi tudást, bizonyságot szépen megtartják maguknak, mint eddig is.
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
ha elmegy az adás, felesleges futni, csak pár másodperced, esetleg perced maradt. bonts egy sört... 😄
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
10-én indul.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
A 'saját életük' meg több 10.000 embert jelent, nem néhány kócos fanatikus találta ki ezt az egészet.
Ha meg mégsem sikerül, akkor azt már úgysem vesszük észre. 😊
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
megnyugtató, hogy a cambridge-i egyetem elméleti fizikusa is fosik tõle...
Nem jövök az elcsépelt 60 km/h felett meghalnak az emberek, meg a levegõnél nehezebb tárgyak nem repülhetnek dologgal.
A dolog kétesélyes. Vagy valamit találnak, vagy valamit tönkretesznek. A füstölgõ romok között pedig õrülten kiabálják, h a számítások márpedig jók voltak!...
Mennyi minden mûködik "elméletben", h a gyakorlatban pedig csõdöt mondjon.
Jah, hogy valamit nem vettünk figyelembe, nem számoltunk vele?
Hát ismerik az anyagot kedves tudós bácsik? vagy csak mondjuk úgy sokat tudnak róla, de nem eleget? ( és most szeretnék azt a kis pluszt megszerezni). A sok tudás nem egyenlõ a mindentudással. Lehet egy látszólag jelentéktelen dologból is hatalmas probléma, amit (hiányos tudás miatt) nem lehet elõre látni. Igen, ez az izgalmas, ez viszi elõre az úgynevezett fejlõdést. Ha biztos lennék benne, h csak a saját életükkel játszanak, rajta.
De ebben nem vagyok biztos.
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Kétségtelen hogy egyensúlyban lenni nehéz.
Birkát õrizni laptoppal, rometotalwarozni míg legelnek a barik))))
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Másrészt tehát neked mégiscsak fontosabb az, hogy mit gondolnak rólad, mintsem hogy harmóniában élj a világgal.
Ezek szerint annyira azért mégsem akarod ezt a dolgot.
csak sajnos nem olyan egyszerû, hogy fogom magam és visszafejlõdök 2000 évet, és azt kelljen néznem, hogy körülöttem a betondzsungel, ahol egyrészt mindenki lenézne, másrészt pedig nem annyira szabad mára természet, és a világrend, hogy az ilyen életmód beváljon.
szívesen bevállalnám, ha az egész civilizáció lemondana ezekrõl a dolgokról.
de egymagam, vagy egy csoport tagjaként nem akarok lenézett senki lenni.
jobb lenne a természethez közel élni, mint ebben a fos elektronikus kommunikációs korban, de tényleg.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Nagyon jól elsülhet a dolog, az emberiség fejlõdésének egy új irányt adhat.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ha az ilyeneken múlna, még mindig gyûjtögetnénk és tehéntrágyából készítenénk a házainkat.
Az LHC egy remek lehetõség lehet arra, hogy sokkal mélyebbre ássunk a részecskekutatás területén, mint eddig bármikor.
Osztom azt a nézetet, hogy 2 proton nagy sebességû ütközésekor keletkezhetnek eddig nem ismert részecskék, sõt akár egy kisebb kár is keletkezhet a gyorsítóban, de ennyi és nem több.
Ez egy elsõ lépés lehet egy olyan jövõbeni hajtómû felé, amely végre képes lesz minket elvinni távoli galaxisokba. Ezért is nagyon fontos ez a kutatás!
Kockázat nélkül nincs szerencse! "Turn that bitch on!"
Igazából a Big-bang is egy részecskegyorsító bekapcsolása volt... anno egy fejlett civilizáció bekapcsolta a szerkezetet és hát... ez lett a vége.<#zavart2>#zavart2>
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Komolyra fordítva: akkor is ellenzem. és még sokan vagyunk akik így tesznek.
sajnos két erõs tábor van
Megmondtam Orvillenak és megmondtam Wilburnek, és most megmondom magának is: ez a vacak sose fog repülni.
hülye köcsögök.
sry.