471
Világvége, vagy forradalmi felfedezések?
-
ldavid #151 ez elvileg élő -
Borg #150 ITT lehet találni további frissülő képeket, kalibrációs logokat is. -
Borg #149 Jól rácsodálkoztak az előbb a kivetítőre :) Biztos valamelyik szopatta őket, hogy " hopp ottvolt egy fekete lyuk, láttátok? :D" -
ldavid #148 jobb mint a semmi, thx! -
Borg #147 CERN LHC ATLAS CONTROL ROOM
Ez frissül 2 percenként, legalább az irányítóterem történéseit lehet látni :) -
ldavid #146 ha valaki esetleg talál nézhető stream-et, az linkelhetné -
Borg #145 Már most ki van írva, hogy túlterhelt a webcast szerver :) -
kovi04 #144 Legalább nem dolgozat közben ér el a vég. -
Pontosan. Csak október végére tervezik a nagy energiájú ütköztetéseket, úgyhogy mindannyian kaptatok több mint 1 hónap haladékot! Juhé! -
igen és "tele van" fekete lyukakkal:D -
Nuki #141 Magas hangú zümmögés, berregés, jó volna
-
Nem, kb azt várom, hogy sárga sapkás eberek sétálnak össze vissza táblával a kezükben és gombokat nyomkodnak az a nagy szar meg áll, azt kész. De azért egy kis lézersó se lenne rossz :) -
amugy holnap még biztos nem haltok meg:
"A szerda reggel, valamivel 9 óra után kezdődő kísérlet egyébként még semmi munkát nem ad a világvége-forgatókönyvek íróinak: szeptember 10-én mindössze annyi történik, hogy az első protonnyaláb végigfut a 27 kilométeres köralagút teljes hosszában, mégpedig mindössze az egyik irányban. Amennyiben minden jól megy, a következő hetekben már ütköztetik a protonnyalábokat, ám alacsony intenzitással."
forrás MTI -
ugye nem valami látványos műsort vársz cikázó villámokkal meg minden? :D -
K Ace #137 HA! Megnézed :D -
Hát én sajna nem tudom majd nézni a videót, pedig érdekelne, de youtubera tuti felkerül, majd ott megnézem. -
Nuki #135 De, rágerjed a feketelyukra.
Ő is gerjedni fog mint egy elektron. -
Fbn Lx #134 :DSAddsa
ha fekete lyukat látsz te már nem b@szol meg senkit. -
Fbn Lx #133 37 új üzenet a nagy merevedésütköztető topigban =))
-
és hány éves vagy?:D 40?:D -
szóltam már a modiknak, úgy látszik nem igazán érdekli őket :D -
rolipoli #130 és bevallom szűz vagyok és hameglátom a feketelyzukat megbaszok egy csajt nem érdekel,xd -
rolipoli #129 jaj hát vagy megolnek minket,vagy nem,jó volt veletek -
egyébként most ahogy megint próbálok valami hivatalos időpontot keresni (CERN oldalán bezzeg nincs, csak annyi hogy szeptember 10, grat...), csomó helyen azt írják hogy a mi időnk szerinti 9:30-kor már indul az első nyaláb, úgyhogy az a legbiztosabb, ha 9-től benyomjátok a webcastet (már akit érdekel), és lesz amikor lesz -
kovi04 #127 

-
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Akár balul sül el, akár nem, előtte azért keféljetek egy jót, abból baj úgysem lehet! -
novembertől márciusig GMT, de nyári időszámítás Londonban is van, a Greenwichi idő viszont nem változik, ezért vagyunk nyáron mi is +2-ben, ősszel-télen-tavasz elején meg +1-ben -
de faszom, london akkor most nem gmt...? van én vagyok nagyon félretájékoztatott...? -
beteg vagy ember...
-
Doma #121 Forum címet javítsa már valaki!
Kissé perverz :) -
be van lent keretezve hogy UTC/GMT/ZULU azt nézzed vakegér -
Current UTC (or GMT/Zulu)-time used: kedd, 2008. szeptember 9. 17:04:11
-
nem, és egyébként is egyáltalán nem ezt kérdeztem....
The following countries and territories use Central European Summer Time during the summer, between 1:00 UTC on the last Sunday of March and 1:00 on the last Sunday of October.
...Hungary, regularly since 1980...
tehát mivel nyár van, GMT+2-ben vagyunk most (World Clock, ha még mindig nem hiszed), és igen, az LHC is abban van, de mint szintén leírtam az előző hszben, azt olvastam, hogy az indítás ideje GMT szerint 10:30, ami náluk is, és nálunk is 12:30 lenne. -
london 18:02
budapest 19:02
-
Vardar #116 Milyen 2 plusz vakegér? London: 18:03 Budapest: 19:03. -
rolipoli #115 BAZMEG,NEM HITTEM VOLNA HOGY ILYEN HAMAR MEGHALOK,DE MÉRT ? OLYAN HOSSZÚ MÉG AZ ÉLETEM! -
rolipoli #114 Itt ISTENT jáccanak,szórakznak az emberiséggel,tessék meghalunk mind,de mért kell ilyen hamar,nemá,állítsák már le azt a xart! -
rolipoli #113 ÁÁÁÁÁ,NEMÁ,OLYAN HOSSZÚ MÉG AZ ÉLET,MÉRT KELL EZEKNEK A BARMOKNAK MEGÖLNI MINDENKIT? -
+2 az :)