471
Világvége, vagy forradalmi felfedezések?
  • Vardar
    RTL híradóba jó szarul kommentálva bemondják:D
  • KILLER2
    Nem is hagynék ki emiatt egy napot :) Ez is csak azért nagy szám, mert vannak rémhírek róla, amúgy ha beindítják és nem lesz semmi extra, max egy hét és az emberek azt is elfelejtik, hogy van ilyen, feltéve, hogy tudtak róla.
  • Tinman #109
    Tutira veszem, hogy elsőre nem is sikerül rendesen beröffenteni.
    Menjetek még szépen holnap isibe, meg dolgozni, holnap 100%, hogy nem lesz semmi.
  • Vardar
    GMT+1ben vagyunk akárcsak az LHC.
  • KILLER2
    Kár, hogy akkor suliban leszek. Azé majd megpróbálom meglesni a cuccot. Akkor élőben nyomatják az indítást vagy mi?
  • SuperCharger
    Dehogyisne, mert ha a sok nagyokos hozzáértõ világvégejós mégis felsül, akkor meg éhes maradsz. Annyit meg nem ér ez az egész, hogy az ember éhes maradjon miatta...
  • passatgt
    akkor ebédet már ne csináljak?
  • Casillas
    nem 12:30?
    nyári időszámítás, gmt+2-ben vagyunk még, és én úgy tudom gmt10:30 az indítás
  • scs17
    jaja
  • Nuki
    A gondolatmenet jó, de én továbbra is annak a híve vagyok, hogy az internetet a CERN-ben találták fel, és használták először.
  • Prince23
    Azért remélem odáig csak nem jutunk... ez így jó ahogy van, így is "bonyolult" az élet...
  • Mor3llo
    10 milliárd dollár(ez az sztem amit be mernek vallani:D). Tényleg olcsóbb mint a négyes metro :DDD
  • ChuckyHUN
    Akkor MOn 11:30 lesdz miokor beröffentik?
  • Pluskast
    Tudod vannak olyan dolgok amik nem feltétlenűl és azonnal érintik az emberek életét és pénztárcáját. Ilyen volt pl a 80-as években feltalált internet is. Akkoriban csak a hadsereg használta belső kommunikációra. Azóta meg nézd meg mi lett az egészböl. Valaki itt írta, hogy ez a szerkezet lehet az első lépés egy új hajtómű elkészítéséban. Lehet 30-40 év múlva majd úgy repkedünk az űrben mint a Star Trek-ben, és köszönhető mindez ennek a szerkezetnek.
  • ldavid
  • KILLER2
    Kezdek félni. Ha ott van Gordon, akkor tuti, hogy valami rosszul sül el és ideteleportál egy rakat űrlényt :)
  • Nuki
    Pár apróság:

Amerika nem-nagyon ad bele ilyenekbe, ugyanis nem tagja a CERN-egyezménynek.

Ha az éc vagy a rák gyógyszerének feltalálása úgy menne, hogy adok sokmilliárd eurót és tessék egyből megvan, elhiszed hogy gumi nélkül kefélne ember-emberrel? Nem így van sajnos, szóval ilyen felesleges dolgokért kár sírni.
  • Vardar
    Ha mind 2 mp alatt meghalunk akkor pont föci órán ér a halál... ne már!
  • tigeroo
    A_D?S_:D?SD:?S_D?S_D,.

roflcopter!
  • Jana32
    Az lehet, hogy naponta történik ilyesmi, de az univerzum kicsit nagyobb mint ez a sárgolyó...
  • Tinman #91
    Huiiiii hááááá :-)
  • adeex7
    ő túléli,az biztos xDD
  • Fbn Lx
    ?D:AS?D:?DD

ez kurvanagy!
  • kuci06
    ... érdemes lesz bekészíteni egy feszítővasat is :D

• Prince23
    Írtam én egyáltalán az olaj ügyet??? :O
    Hadsereg mindig lesz, főleg fegyverkereskedelem mindig top1 a világon. Ez volt a téma.
  • Garga Pitic #86
    "Sok érdekességet megtudnak, de minden csak féligazságokként, részeredményekként fog kiszivárogni. Az igazi tudást, bizonyságot szépen megtartják maguknak, mint eddig is."

Kicsit sok az összeesküvés-elmélet.

A közeljövőben pár ezer fizikus, akik huszonévet töltöttek el tanulással és kutatással, kapja meg az infókat ( Úgy értem, kapja meg és képes használni valamire).
    És majd százötven év múlva megkapja a millió villamosvezető az őt illető részt, egy kétórás gyostalpaló keretein belül, mikor épp átképzik az antigravitációs közösségi járműre.
  • K Ace
    Helosztok. Na én már várom, kaja, pia be lesz készítve :D. Legroszabb esetben élőben nézhetjük a világ pusztulását.
  • Tinman #84
    Tévedés.
    Hadsereg nem azért van, mert olaj és pénz és akármi.
    Hadsereg az elcseszett emberi természet miatt van!
  • Tinman #83
    Szomália a te barátod.
    Feri is megmondta: El lehet menni!
    Tessék, tessék :-D
  • Tinman #82
    Az Univerzumban naponta történik ilyesmi, és nem 1x... és még egyben van.
  • ldavid
    szerda reggel 9-től lesz webcast
  • SötétBarom
    "Amint működni kezd, a 10 milliárd dolláros szerkezet lesz a világ legerősebb részecskeütköztetője, hétszer nagyobb energiával zúzva össze a protonokat, mint az amerikai Tevatron gyorsító."

Tehát van már ilyen, csak ez egy picit durvább.. :D

Másrészt, ha nem lenne megbízható a cucc, tuti nem építik ilyen közel svájchoz :DDDD
  • Fbn Lx
    hülye kérdés.
  • Borg
    Na mert miért éltél eddig? Mesélj.
  • KILLER2
    Nem semmi cucc ez, nagyon remélem, hogy tudják, hogy mit csinálnak, mert azért vannak dolgok, amikkel lehet, hogy nem kéne játszani, mert bizony ha itt elcsesznek valamit, akkor annak nagyon komoly következményei lehetnek.
  • Fbn Lx
    fasza. pont műszaki komm-on leszek, ott meg van gép :DAS

amúgy meg kurvadühös vagyok. nem azért éltem eddig, hogy pár szaros tudós megöljön. vonják vissza! D:
  • Frosty01
    12:30 szerda, helyi idő szerint, ha jól számolom. ha nem akkor javítsatok ki -.-
  • adeex7
    azt se mondtam hogy az én adómból építették...de ha meg vmi gebasz lesz,akkor az már engem is érint...meg titeket is
  • Borg
    Nyilván most jön az, hogy ezt is az ő adójából építették, pedig ő nem ezt akarta... tipikus magyar hozzáállás :)
  • SötétBarom
    Hogy jön ide az ár?