Large Hadron Collider

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Forum címet javítsa már valaki!
Kissé perverz 😊

circa
be van lent keretezve hogy UTC/GMT/ZULU azt nézzed vakegér

Casillas
Current UTC (or GMT/Zulu)-time used: kedd, 2008. szeptember 9. 17:04:11 <#taps>

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Casillas
nem, és egyébként is egyáltalán nem ezt kérdeztem....

The following countries and territories use Central European Summer Time during the summer, between 1:00 UTC on the last Sunday of March and 1:00 on the last Sunday of October.

...Hungary, regularly since 1980...

tehát mivel nyár van, GMT+2-ben vagyunk most (World Clock, ha még mindig nem hiszed), és igen, az LHC is abban van, de mint szintén leírtam az elõzõ hszben, azt olvastam, hogy az indítás ideje GMT szerint 10:30, ami náluk is, és nálunk is 12:30 lenne.

nearo
london 18:02
budapest 19:02
<#taps>

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Milyen 2 plusz vakegér? London: 18:03 Budapest: 19:03.
BAZMEG,NEM HITTEM VOLNA HOGY ILYEN HAMAR MEGHALOK,DE MÉRT ? OLYAN HOSSZÚ MÉG AZ ÉLETEM!
Itt ISTENT jáccanak,szórakznak az emberiséggel,tessék meghalunk mind,de mért kell ilyen hamar,nemá,állítsák már le azt a xart!
ÁÁÁÁÁ,NEMÁ,OLYAN HOSSZÚ MÉG AZ ÉLET,MÉRT KELL EZEKNEK A BARMOKNAK MEGÖLNI MINDENKIT?
circa
RTL híradóba jó szarul kommentálva bemondják😄
KILLER2
Nem is hagynék ki emiatt egy napot 😊 Ez is csak azért nagy szám, mert vannak rémhírek róla, amúgy ha beindítják és nem lesz semmi extra, max egy hét és az emberek azt is elfelejtik, hogy van ilyen, feltéve, hogy tudtak róla.

Töltsük le az internetet!

Tinman
Tutira veszem, hogy elsõre nem is sikerül rendesen beröffenteni.
Menjetek még szépen holnap isibe, meg dolgozni, holnap 100%, hogy nem lesz semmi.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

GMT+1ben vagyunk akárcsak az LHC.
KILLER2
Kár, hogy akkor suliban leszek. Azé majd megpróbálom meglesni a cuccot. Akkor élõben nyomatják az indítást vagy mi?

SuperCharger
Dehogyisne, mert ha a sok nagyokos hozzáértõ világvégejós mégis felsül, akkor meg éhes maradsz. Annyit meg nem ér ez az egész, hogy az ember éhes maradjon miatta...

passatgt
akkor ebédet már ne csináljak?

Casillas
nem 12:30?
nyári idõszámítás, gmt+2-ben vagyunk még, és én úgy tudom gmt10:30 az indítás

scs17
jaja

A gondolatmenet jó, de én továbbra is annak a híve vagyok, hogy az internetet a CERN-ben találták fel, és használták elõször.

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Prince23
Azért remélem odáig csak nem jutunk... ez így jó ahogy van, így is "bonyolult" az élet...

Mor3llo
10 milliárd dollár(ez az sztem amit be mernek vallani😄). Tényleg olcsóbb mint a négyes metro 😄DD

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

ChuckyHUN
Akkor MOn 11:30 lesdz miokor beröffentik?

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Pluskast
Tudod vannak olyan dolgok amik nem feltétlenûl és azonnal érintik az emberek életét és pénztárcáját. Ilyen volt pl a 80-as években feltalált internet is. Akkoriban csak a hadsereg használta belsõ kommunikációra. Azóta meg nézd meg mi lett az egészböl. Valaki itt írta, hogy ez a szerkezet lehet az elsõ lépés egy új hajtómû elkészítéséban. Lehet 30-40 év múlva majd úgy repkedünk az ûrben mint a Star Trek-ben, és köszönhetõ mindez ennek a szerkezetnek.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

KILLER2
Kezdek félni. Ha ott van Gordon, akkor tuti, hogy valami rosszul sül el és ideteleportál egy rakat ûrlényt 😊

Pár apróság:

Amerika nem-nagyon ad bele ilyenekbe, ugyanis nem tagja a CERN-egyezménynek.

Ha az éc vagy a rák gyógyszerének feltalálása úgy menne, hogy adok sokmilliárd eurót és tessék egybõl megvan, elhiszed hogy gumi nélkül kefélne ember-emberrel? Nem így van sajnos, szóval ilyen felesleges dolgokért kár sírni.

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Ha mind 2 mp alatt meghalunk akkor pont föci órán ér a halál... ne már!
tigeroo
A_D?S_😄?SD:?S_D?S_D,.

roflcopter!
Az lehet, hogy naponta történik ilyesmi, de az univerzum kicsit nagyobb mint ez a sárgolyó...<#szomoru1>

Gigabyte H110M S2H | Intel Core i5-6500 | Gigabyte GTX 960 4gb | HyperX 8gb DDR4 | Thermaltake 530W Hamburg | Kolink Aviator

Tinman
Huiiiii hááááá :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

adeex7
õ túléli,az biztos xDD

?D:AS?D:?DD

ez kurvanagy!
kuci06
... érdemes lesz bekészíteni egy feszítõvasat is 😄

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Prince23
Írtam én egyáltalán az olaj ügyet??? 😮
Hadsereg mindig lesz, fõleg fegyverkereskedelem mindig top1 a világon. Ez volt a téma.

"Sok érdekességet megtudnak, de minden csak féligazságokként, részeredményekként fog kiszivárogni. Az igazi tudást, bizonyságot szépen megtartják maguknak, mint eddig is."

Kicsit sok az összeesküvés-elmélet.

A közeljövõben pár ezer fizikus, akik huszonévet töltöttek el tanulással és kutatással, kapja meg az infókat ( Úgy értem, kapja meg és képes használni valamire).
És majd százötven év múlva megkapja a millió villamosvezetõ az õt illetõ részt, egy kétórás gyostalpaló keretein belül, mikor épp átképzik az antigravitációs közösségi jármûre.

Megmondtam Orvillenak és megmondtam Wilburnek, és most megmondom magának is: ez a vacak sose fog repülni.

Helosztok. Na én már várom, kaja, pia be lesz készítve 😄. Legroszabb esetben élõben nézhetjük a világ pusztulását.

Ati

Tinman
Tévedés.
Hadsereg nem azért van, mert olaj és pénz és akármi.
Hadsereg az elcseszett emberi természet miatt van!

Tinman
Szomália a te barátod.
Feri is megmondta: El lehet menni!
Tessék, tessék :-D

Tinman
Az Univerzumban naponta történik ilyesmi, és nem 1x... és még egyben van.

szerda reggel 9-tõl lesz webcast
SötétBarom
"Amint mûködni kezd, a 10 milliárd dolláros szerkezet lesz a világ legerõsebb részecskeütköztetõje, hétszer nagyobb energiával zúzva össze a protonokat, mint az amerikai Tevatron gyorsító."

Tehát van már ilyen, csak ez egy picit durvább.. 😄

Másrészt, ha nem lenne megbízható a cucc, tuti nem építik ilyen közel svájchoz 😄DDD

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

hülye kérdés.
Na mert miért éltél eddig? Mesélj.
KILLER2
Nem semmi cucc ez, nagyon remélem, hogy tudják, hogy mit csinálnak, mert azért vannak dolgok, amikkel lehet, hogy nem kéne játszani, mert bizony ha itt elcsesznek valamit, akkor annak nagyon komoly következményei lehetnek.

fasza. pont mûszaki komm-on leszek, ott meg van gép 😄AS

amúgy meg kurvadühös vagyok. nem azért éltem eddig, hogy pár szaros tudós megöljön. vonják vissza! D:
Frosty01
12:30 szerda, helyi idõ szerint, ha jól számolom. ha nem akkor javítsatok ki -.-

practitioner of the forbidden arts of death

adeex7
azt se mondtam hogy az én adómból építették...de ha meg vmi gebasz lesz,akkor az már engem is érint...meg titeket is

Nyilván most jön az, hogy ezt is az õ adójából építették, pedig õ nem ezt akarta... tipikus magyar hozzáállás 😊
SötétBarom
Hogy jön ide az ár?

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;