471
Világvége, vagy forradalmi felfedezések?
-
Hmm érdekes cikk csak az a baj, hogy mivel nem vagyok elméleti fizikus csak kb annyit értek hozzá amennyit anno az általános meg közép iskolában tanultam, így egy csomó a cikkben felsorolt dolgot nem értettem. Ez az anti-anyag dolog viszont ígéretes. Remélem egyszer majd tényleg lesznek olyan űrhajóink amik ilyen meghajtással szelik majd a galaxist:) -
Csak idéznék:
"Számtalan példa mutatta már, hogy az elméleti fizika a gyakorlatban nem mindig működik"
-
NIGHTANGEL #189 Hol találtál élő képet? -
mégegy nagyon jó cikk arról, hogy mi is történhet. :) -
kovi04 #187 Végre találtam élő képet. Valaki elmondaná, hogy mi történik most ? -
kovi04 #186 Ma még lesz valami ? -
Borg #185 Nem igazán tudják összehozni a második kört :) Már másodszor száll el a hűtés... -
Majd ha kész lesz meg minden okés, stabil lesz a szerkezet, akkor beveszem a cikket:D -
Teljes erősségű ütközés meg jó ha év végén. -
"Egy népszerű, a tudatlanság és a média táplálta hisztéria szerint még olyan fekete lyukat is sikerülhet előállítani, ami magába szippantja a Földet. Az LHC-ben azonban nem lesz világvége [14]: ha keletkeznek is fekete lyukak – aminek nagyon kicsi az esélye –, picik lesznek és instabilak, egy pillanat alatt elpárolognak majd."
akit a mindmeghalunkon kívül is érdekel a téma, olvassa el. -
Akkor méf van időnk
-
Állítottak a plazma tekercseken, kipucolták a plazma fúvokákat és a replikátorokat is beállították
-
Ja csakvalamia proton beállításokat hajtották végre vagy mi a szösz... -
Nem csak ma még nem csináltak ősrobbantást, hanem csak bíbelődtek piszmogtak és matattak:) -
"Elmarad a világvége" -rtl klub
Most akkor mi van? tehát mégis valószínű? Elmarad, tehát hamarosan mégis eljön :D -
ldavid #176 -
Borg #175 Semmi világvége nem lesz, mivel ma még csak arról szól a teszt, hogy a sugárnyaláb egy teljes kört meg tudjon tenni. A B1 irány már megvolt, lenyomtak 3 kört némi kalibrálás után, örültek, stb.
A B2-t most kezdik kb.
Ütköztetés ma még nem lesz. -
Izé, nem 12.35körül lessz? -
ldavid #173 már elindult, a világvége meg elmaradt -
Halottak vagyunk ugye? Nahát -.-
Fekete lyukat egyelőre nem látok... talán majd este
-
jaja én is így vagyok:) -
Épp ittvagyok Informatika órán, kiváncsi vagyok, kifingunk-e :D
A legjobb, hogy amikor épp elindítják ezt a x@rt akkoris ittfogok űlni :D szal, ha világvége lessz, akkor a lehető legrosszab helyen vagyok... suilba... -
NIGHTANGEL #169 Itt meg 2 percenként frissülő kép van: Controll Room -
NIGHTANGEL #168 nálam is.. :S Én most ezen nézem: http://www.rte.ie/live/ -
Borg #167 Nekem ezen nincs kép, csak hang. -
NIGHTANGEL #166 elvileg ez a bbc-nek az élőadása... -
NIGHTANGEL #165 BBC -
NIGHTANGEL #164 http://www.bbc.co.uk/go/newsifsbanner/int/-/mediaselector/check/worldservice/meta/tx/live_news?size=au&bgc=003399&lang=en-ws&nbram=1&nbwm=1;
-
nézem ezt a RTÉt itt van vmi szövegelés, BBC-n hol lehet nézni melyikcastornán, esetleg neten van online közvetités? -
Borg #162 Na, 12-kor folytatják a kettes sugár tesztjével. -
uristen, az angol irodalom előadáson keletkezett egy fekete lyuk:D -
NIGHTANGEL #160 Amúgy a BBC-n is élőben adják. -
Borg #159 Kilépett a gyorsítóból, és már felénk tart. -
NIGHTANGEL #158 Hogy hogy elvesztették a sugarat? -
Borg #157 Nézd hozzá ezt.
Alul a logban írják mindig, hogy épp mi van. Megtettek 3 kört jelenleg, mielőtt elvesztették a sugarat. -
ldavid #156 lol :D
egyébként ennyi volt a lényeg, vagy lesz még valami?
mert a stream 08:00-00:39-ig van írva -
ééés körbeért \o/ :D -
Borg #154 Ezen megy élőben nekem :)
Most jutott túl a 6-os checkpointon, a 8-ig, tehát a fékörön már túl van a sugár. -
Borg #153 kész :D -
hasthelargehadroncolliderdestroyedtheworldyet.com -legjobb. :D