Large Hadron Collider
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kissé perverz 😊
Vivimos por ti, vence por nosotros.
The following countries and territories use Central European Summer Time during the summer, between 1:00 UTC on the last Sunday of March and 1:00 on the last Sunday of October.
...Hungary, regularly since 1980...
tehát mivel nyár van, GMT+2-ben vagyunk most (World Clock, ha még mindig nem hiszed), és igen, az LHC is abban van, de mint szintén leírtam az elõzõ hszben, azt olvastam, hogy az indítás ideje GMT szerint 10:30, ami náluk is, és nálunk is 12:30 lenne.
budapest 19:02
<#taps>#taps>
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Töltsük le az internetet!
Menjetek még szépen holnap isibe, meg dolgozni, holnap 100%, hogy nem lesz semmi.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
nyári idõszámítás, gmt+2-ben vagyunk még, és én úgy tudom gmt10:30 az indítás
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Amerika nem-nagyon ad bele ilyenekbe, ugyanis nem tagja a CERN-egyezménynek.
Ha az éc vagy a rák gyógyszerének feltalálása úgy menne, hogy adok sokmilliárd eurót és tessék egybõl megvan, elhiszed hogy gumi nélkül kefélne ember-emberrel? Nem így van sajnos, szóval ilyen felesleges dolgokért kár sírni.
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Gigabyte H110M S2H | Intel Core i5-6500 | Gigabyte GTX 960 4gb | HyperX 8gb DDR4 | Thermaltake 530W Hamburg | Kolink Aviator
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
ez kurvanagy!

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
Hadsereg mindig lesz, fõleg fegyverkereskedelem mindig top1 a világon. Ez volt a téma.
Kicsit sok az összeesküvés-elmélet.
A közeljövõben pár ezer fizikus, akik huszonévet töltöttek el tanulással és kutatással, kapja meg az infókat ( Úgy értem, kapja meg és képes használni valamire).
És majd százötven év múlva megkapja a millió villamosvezetõ az õt illetõ részt, egy kétórás gyostalpaló keretein belül, mikor épp átképzik az antigravitációs közösségi jármûre.
Megmondtam Orvillenak és megmondtam Wilburnek, és most megmondom magának is: ez a vacak sose fog repülni.
Ati
Hadsereg nem azért van, mert olaj és pénz és akármi.
Hadsereg az elcseszett emberi természet miatt van!
Feri is megmondta: El lehet menni!
Tessék, tessék :-D
Tehát van már ilyen, csak ez egy picit durvább.. 😄
Másrészt, ha nem lenne megbízható a cucc, tuti nem építik ilyen közel svájchoz 😄DDD
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
amúgy meg kurvadühös vagyok. nem azért éltem eddig, hogy pár szaros tudós megöljön. vonják vissza! D:
practitioner of the forbidden arts of death