Large Hadron Collider
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASRock 4CoreDual-SATA2#Intel Core 2 Duo E4300#2*1024MB DDR633 Kingmax#RADEON 9200 SE Seagate Barracuda 3500320AS 500GB Sata II#Asus DRW-2014S1T Sata II#Colorsit ATX420W
A legjobb, hogy amikor épp elindítják ezt a x@rt akkoris ittfogok ûlni 😄 szal, ha világvége lessz, akkor a lehetõ legrosszab helyen vagyok... suilba...
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
Live long and prosper.
Alul a logban írják mindig, hogy épp mi van. Megtettek 3 kört jelenleg, mielõtt elvesztették a sugarat.
egyébként ennyi volt a lényeg, vagy lesz még valami?
mert a stream 08:00-00:39-ig van írva
Most jutott túl a 6-os checkpointon, a 8-ig, tehát a fékörön már túl van a sugár.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Ez frissül 2 percenként, legalább az irányítóterem történéseit lehet látni 😊
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Töltsük le az internetet!
"A szerda reggel, valamivel 9 óra után kezdõdõ kísérlet egyébként még semmi munkát nem ad a világvége-forgatókönyvek íróinak: szeptember 10-én mindössze annyi történik, hogy az elsõ protonnyaláb végigfut a 27 kilométeres köralagút teljes hosszában, mégpedig mindössze az egyik irányban. Amennyiben minden jól megy, a következõ hetekben már ütköztetik a protonnyalábokat, ám alacsony intenzitással."
forrás MTI
Ati
Töltsük le az internetet!
Õ is gerjedni fog mint egy elektron.
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
ha fekete lyukat látsz te már nem b@szol meg senkit.
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
Vivimos por ti, vence por nosotros.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Vivimos por ti, vence por nosotros.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(