471
Világvége, vagy forradalmi felfedezések?
  • bergerj
    MÉRT MINDEN GOMBOJU ERE AGYA TOK VÁLASZ NAGYON EGYSZERÜ
  • bergerj
    A FÖLD IS KÉT MÁGNESES TÉREL RENDELKEZIK, VAN EGY BELSÖ ÉS KULSÖ, IDÖNKÉN KERESZTEZIK EGY MÁST, IJENKOR MÁGNESES KIHAJLÁS TÖRTÉNIK, IJEN A BERMUDA ÉS A AUSZTRÁLIA KÖZELÉBEN VAN ,MINDIG LÁTNAK VALAMI FURCSA SÁGOT A HAJOSOK, MERT ÉPEN KI OLTOTÁK EGY MÁS AZON A TERULETEN, RÉS KELETKEZIK EGY IDÖRE PÁRPERC VAGY 1 ORA ASZTÁN ELTUNIK EZ AZ ANOMÁLIA
  • bergerj
    A NAP ÁTMÉRÖJE NEM JELEN TI HOGY NAGY A BELSÖ ANYAG ELÉG SURU HOGY ELENGENDÖ MÁGNESES ERÖVEL RENDELKEZIK HOGY ÁLANDO NYOMÁS JÖJÖN LÉTRE A MAG HASADÁS HOZ
  • bergerj
    A LEG BELSÖ ÉPITÖ ELEM HEZ AKARNAK HOZÁ JUTNI PROTON GYORSITÁSAL ELETRONOKAT AKARNAK LEVÁLASZTANI ROLA AMI KÖRBE VESZI A MAGOT DEA LEVÁLASZÁK MITCSINÁLNAK A FELSZABADULO ENERGIÁVAL DE OT A MAG AMI SEMLEGES AZIS SZÉT FOG HASADNI AZIS ENERGIÁD FOG FELSZABADITANI HÁT NEM TUDOM MILESZ DE ROSZ AZ BISZTOS
  • bergerj
    AMIT CSINÁLNAK SEMLEGESÉ VÁLIK, KVANTUM TÉR KELETKEZIK, AMI KAPCSOLODIK A TÖBIHEZ, VALAMIJEN SZINTEN ,IGY ÖSZEKAPCSOLODIK A LÉTEZÖ AGYAGAL, IGY MEGNÖ A SUJA 1 MILI SZEKUNDUM ALAT OJAN HATÁST KELT MITHA BELE NÉLZNÉL A SEMIBE TEHÁT FEKETE SÉGET FOGSZ LÁTNI
  • bergerj
    MIRÖL
  • bergerj
    Garoi tevaty? :_D_D:s_D:ASD_:SD_F:sdéfLSD_F:SD_Fsd
  • Christiansen
    szija garoi lecives matyaraszd mega relativitaselmeletedt.
  • bergerj
    SZÉP MAGYAR SZAVAK
  • Christiansen
    Garoi tevaty? :_D_D:s_D:ASD_:SD_F:sdéfLSD_F:SD_Fsd
  • Christiansen
    D_D_d_FDSF.-DF:gSD_FG:sdF_G:SDF_G:SD_FG:D_F:gd_FG:-DSFG:ds
  • bergerj
    IJET IS INKÁB AZ URBEN KELENE KISÉRLETEZNI, MERT KEVESEB BAJAL JÁRNA MINT A FÖLDÖN
  • bergerj
    MÁR FOGLALKOZTAK IJENEL DE SE GYORSITO SE SZEMÉJZET ELTUNT AZ EGÉSZ KOCERÁJ EGYBEN MERT KICSIBEN ÉPITETTÉK MEG
  • Willenbrock
  • bergerj
    lÁTOM JOL SZORAKOZNAK NEM SOKÁIG MAJD ESZÜKBE JUT MIT IS JELET ALKOTNI
  • bergerj
    CSAK ARA NEM SZÁMOLNAK HOGY 1 PROTON TÖMEGE MEGFOGLYA HALADNI A TÉRBEN LEVÖ PROTONÓK SZÁMÁNAK A SULYÁT, KÉPLET EGY CSEP VIZ SUJA, EGYELÖ A SEMIVEL DE HA BELE CSEPPENTED A TENGERBE MEKKORA LESZ A SUJA GONDOLKOZANAK EL MIELÖT MEGCSINÁLYÁK ,A NAPIS KÖNYEBB LESZ MINT A PROTON A PROTON SUJA NEM MÉRHETÖ EMBERI ÉSZEL MEGFOGJA ÁLITANI A MEZO FOJAMATOT ÉS MEGÁL, AZT MIMÁR NEM LÁTHATTYUK CSAK AKI A GYURU KÖSZPONTTYÁBAN VAN A KULSÖ RÉSZ MEGSZUNIK MINT ELEMI RÉSZECSKE ÁLANDO KICSAPODÁS VALAMEJIK HASONLO MEZÖBEN LÉTEZÖ ELEMI RÉSZECSKE FOJAMBAN
  • Bandew
    Nem mondtam, hogy nem.
  • sz4bolcs
    Jó ez..
  • Christiansen
    már most megdöntötték a Tevatron rekordját, jeee
  • Bandew
    Hát ez kész!
    Azért látszik, hogy zeneileg nincsenek annyira ott, de azért aranyosak!
  • Willenbrock
    Hát ezért haladnak olyan lassan az ütköztetések mert rap-pelgetnek munkaidőben
  • geo91

• Willenbrock
    Pedig mekkora móka lenne már
  • Fbn Lx
    én úgy érzem, hogy megváltozott a Földenergia.
    Lehet, hogy visszahúzódtak a reptilek?
  • Christiansen
    hétfő van és élünk, jee :D
  • Borg
    Hétvégén jöhetnek az első ütköztetések
  • Christiansen
    nemrég láttam a maja a méhecskét a tévében, és azt mondta jólesz az az LHC :D
  • uwu
    Mert mindig elmaradt, de ez tök véletlen.
    Ezt most ne keverjük ide!
    Attól még lesz, méghozzá minden évben.
  • qetuol
    nemrég olvastam az sg-n, hogy egy maját megkérdeztek és ő mondta h világvégéről szó sincs, csak a naptáruk szerint egy kerek év kezdődik akkor
  • Fbn Lx
    ez így nem igaz, már évek óta nem volt világvége :|
  • uwu
    Nyugalom! Jónak mondom mi?
    A pnikipar szórakoztatni fog életed végéig. Minden évre jut egy világvége.
    Csak nehogy elvigen egy pánikroham!
  • 0Fritz0
    De igen, mert ezt pont most dolgozták fel egy igen komoly tudományos filmben, aminek a 3 mondatos bevezetőjéből kettő úgy szól, hogy: "A Maják már tudták".
    Tehát szakmailag is alá van támasztva. :)
  • qetuol
    a maják szerint nincs akkor világvége, ezt soha nem állították.
  • Nuki
    Itt nincs olyan hogy csak Európa.
    Vagy kataklizma és világvége, vagy semmi.
  • Fbn Lx
  • gyepesjoint
    hmmm...2012 telén akarják teljes energiával üzemeltetni a cuccost,és mint tudjuk,a maják szerint 2012 december 21 a világvége...és ez az időpont már akkor tudható volt,amikor az LHC-ról még szó se volt!! lehet hogy baromság,lehet hogy csak pánikkeltés,de azért ez a részecske ütköztető valljuk be képes lenne ha nem is az egész földet,de európát lesöpörni...mondjuk nekem teljesen mind1,hogy egy arab/észak koreai atombomba öl meg,vagy egy részecskeütköztető :)
  • Casillas
    ELPUSZTÍCCSAJA ZUNIVERZUMOT!!!!!4
  • str1ng
    Azért én egy ideig 5.5 TeV alatt maradnák..
  • kovi04
    Az index szerint valamikor november közepén lesz a teljes újraindítás. Az első ütköztetések (ha minden jól megy) december 4-ével kezdődő három napon lesznek.
  • str1ng
    http://ysfine.com/einstein/emc/fparton.html

A 3 kvarkot egy nagy sebességű megfigyelő a Lorentz boost miatt fekete-test sugárzásnak látja, végtelen számú tömeg nélküli részecskének.