471
Világvége, vagy forradalmi felfedezések?
-
bergerj #431 MÉRT MINDEN GOMBOJU ERE AGYA TOK VÁLASZ NAGYON EGYSZERÜ -
bergerj #430 A FÖLD IS KÉT MÁGNESES TÉREL RENDELKEZIK, VAN EGY BELSÖ ÉS KULSÖ, IDÖNKÉN KERESZTEZIK EGY MÁST, IJENKOR MÁGNESES KIHAJLÁS TÖRTÉNIK, IJEN A BERMUDA ÉS A AUSZTRÁLIA KÖZELÉBEN VAN ,MINDIG LÁTNAK VALAMI FURCSA SÁGOT A HAJOSOK, MERT ÉPEN KI OLTOTÁK EGY MÁS AZON A TERULETEN, RÉS KELETKEZIK EGY IDÖRE PÁRPERC VAGY 1 ORA ASZTÁN ELTUNIK EZ AZ ANOMÁLIA -
bergerj #429 A NAP ÁTMÉRÖJE NEM JELEN TI HOGY NAGY A BELSÖ ANYAG ELÉG SURU HOGY ELENGENDÖ MÁGNESES ERÖVEL RENDELKEZIK HOGY ÁLANDO NYOMÁS JÖJÖN LÉTRE A MAG HASADÁS HOZ -
bergerj #428 A LEG BELSÖ ÉPITÖ ELEM HEZ AKARNAK HOZÁ JUTNI PROTON GYORSITÁSAL ELETRONOKAT AKARNAK LEVÁLASZTANI ROLA AMI KÖRBE VESZI A MAGOT DEA LEVÁLASZÁK MITCSINÁLNAK A FELSZABADULO ENERGIÁVAL DE OT A MAG AMI SEMLEGES AZIS SZÉT FOG HASADNI AZIS ENERGIÁD FOG FELSZABADITANI HÁT NEM TUDOM MILESZ DE ROSZ AZ BISZTOS -
bergerj #427 AMIT CSINÁLNAK SEMLEGESÉ VÁLIK, KVANTUM TÉR KELETKEZIK, AMI KAPCSOLODIK A TÖBIHEZ, VALAMIJEN SZINTEN ,IGY ÖSZEKAPCSOLODIK A LÉTEZÖ AGYAGAL, IGY MEGNÖ A SUJA 1 MILI SZEKUNDUM ALAT OJAN HATÁST KELT MITHA BELE NÉLZNÉL A SEMIBE TEHÁT FEKETE SÉGET FOGSZ LÁTNI -
bergerj #426 MIRÖL
-
bergerj #425 Garoi tevaty? :_D_D:s_D:ASD_:SD_F:sdéfLSD_F:SD_Fsd -
#424 szija garoi lecives matyaraszd mega relativitaselmeletedt. -
bergerj #423 SZÉP MAGYAR SZAVAK -
#422 Garoi tevaty? :_D_D:s_D:ASD_:SD_F:sdéfLSD_F:SD_Fsd -
#421 D_D_d_FDSF.-DF:gSD_FG:sdF_G:SDF_G:SD_FG:D_F:gd_FG:-DSFG:ds -
bergerj #420 IJET IS INKÁB AZ URBEN KELENE KISÉRLETEZNI, MERT KEVESEB BAJAL JÁRNA MINT A FÖLDÖN -
bergerj #419 MÁR FOGLALKOZTAK IJENEL DE SE GYORSITO SE SZEMÉJZET ELTUNT AZ EGÉSZ KOCERÁJ EGYBEN MERT KICSIBEN ÉPITETTÉK MEG -
#418 -
bergerj #417 lÁTOM JOL SZORAKOZNAK NEM SOKÁIG MAJD ESZÜKBE JUT MIT IS JELET ALKOTNI -
bergerj #416 CSAK ARA NEM SZÁMOLNAK HOGY 1 PROTON TÖMEGE MEGFOGLYA HALADNI A TÉRBEN LEVÖ PROTONÓK SZÁMÁNAK A SULYÁT, KÉPLET EGY CSEP VIZ SUJA, EGYELÖ A SEMIVEL DE HA BELE CSEPPENTED A TENGERBE MEKKORA LESZ A SUJA GONDOLKOZANAK EL MIELÖT MEGCSINÁLYÁK ,A NAPIS KÖNYEBB LESZ MINT A PROTON A PROTON SUJA NEM MÉRHETÖ EMBERI ÉSZEL MEGFOGJA ÁLITANI A MEZO FOJAMATOT ÉS MEGÁL, AZT MIMÁR NEM LÁTHATTYUK CSAK AKI A GYURU KÖSZPONTTYÁBAN VAN A KULSÖ RÉSZ MEGSZUNIK MINT ELEMI RÉSZECSKE ÁLANDO KICSAPODÁS VALAMEJIK HASONLO MEZÖBEN LÉTEZÖ ELEMI RÉSZECSKE FOJAMBAN -
#415 Nem mondtam, hogy nem. -
#414 Jó ez.. -
#413 már most megdöntötték a Tevatron rekordját, jeee -
#412 Hát ez kész!
Azért látszik, hogy zeneileg nincsenek annyira ott, de azért aranyosak! -
#411 Hát ezért haladnak olyan lassan az ütköztetések mert rap-pelgetnek munkaidőben -
geo91 #410
-
#409 Pedig mekkora móka lenne már -
Fbn Lx #408 én úgy érzem, hogy megváltozott a Földenergia.
Lehet, hogy visszahúzódtak a reptilek? -
#407 hétfő van és élünk, jee :D -
Borg #406 Hétvégén jöhetnek az első ütköztetések -
#405 nemrég láttam a maja a méhecskét a tévében, és azt mondta jólesz az az LHC :D -
uwu #404 Mert mindig elmaradt, de ez tök véletlen.
Ezt most ne keverjük ide!
Attól még lesz, méghozzá minden évben. -
#403 nemrég olvastam az sg-n, hogy egy maját megkérdeztek és ő mondta h világvégéről szó sincs, csak a naptáruk szerint egy kerek év kezdődik akkor -
Fbn Lx #402 ez így nem igaz, már évek óta nem volt világvége :| -
uwu #401 Nyugalom! Jónak mondom mi?
A pnikipar szórakoztatni fog életed végéig. Minden évre jut egy világvége.
Csak nehogy elvigen egy pánikroham! -
#400 De igen, mert ezt pont most dolgozták fel egy igen komoly tudományos filmben, aminek a 3 mondatos bevezetőjéből kettő úgy szól, hogy: "A Maják már tudták".
Tehát szakmailag is alá van támasztva. :) -
#399 a maják szerint nincs akkor világvége, ezt soha nem állították. -
Nuki #398 Itt nincs olyan hogy csak Európa.
Vagy kataklizma és világvége, vagy semmi. -
Fbn Lx #397 -
gyepesjoint #396 hmmm...2012 telén akarják teljes energiával üzemeltetni a cuccost,és mint tudjuk,a maják szerint 2012 december 21 a világvége...és ez az időpont már akkor tudható volt,amikor az LHC-ról még szó se volt!! lehet hogy baromság,lehet hogy csak pánikkeltés,de azért ez a részecske ütköztető valljuk be képes lenne ha nem is az egész földet,de európát lesöpörni...mondjuk nekem teljesen mind1,hogy egy arab/észak koreai atombomba öl meg,vagy egy részecskeütköztető :) -
#395 ELPUSZTÍCCSAJA ZUNIVERZUMOT!!!!!4 -
str1ng #394 Azért én egy ideig 5.5 TeV alatt maradnák.. -
kovi04 #393 Az index szerint valamikor november közepén lesz a teljes újraindítás. Az első ütköztetések (ha minden jól megy) december 4-ével kezdődő három napon lesznek. -
str1ng #392 http://ysfine.com/einstein/emc/fparton.html
A 3 kvarkot egy nagy sebességű megfigyelő a Lorentz boost miatt fekete-test sugárzásnak látja, végtelen számú tömeg nélküli részecskének.