1169
-
Fox44 #969 Megoldva! -
Fox44 #968 Elvileg a wllogin_64.msi kell neki. Feltenném, de ezt írja. -
Fox44 #967 Helló!
Elindítás után ezt írja: kép Ez miatt nem indul el egy játék sem, és nem tudok még offline profilt sem létrehozni. 3.3-as az még jó volt, de mivel az újjabb játékoknak kell a legfrissebb live, így kénytelen voltam feltenni. Ilyenkor mi a teendő? -
#966 Ezt a lapot néha érdemes ilyenkor megnézni. Gyakran van hiba. Most nálam jó, de a hotfix nem kell 7 alá, mert ez XP-s bibi. -
#965 Wehhh...mi van akkor, ha beszart a GFWL, és nem indul el egyetlen Live-os játék sem...? Se Steam-es, sem non-Steam. Live/játék uninstall/reinstall nem segít, a registryt is kipucoltam...A GFWL Marketplace-ről is letöltöttem direkt egy non-Steam játékdemót (Bulletstorm), és az sem indul el...a nem Live-os játékok mennek hiba nélkül. Valaki találkozott ilyesmivel? Nem szeretném újrahúzni a Windows-t, viszont egyenlőre nem találtam megoldást...
GTA 4-el és Dawn of War 2-vel próbálkoztam, mindkettő eredeti, Live-os, Steam-es játék. Tudom hogy XP-re van egy hotfix ami megoldja ezt a problémát, de Win7-re nem találtam ilyet. Az XP-s hotfix meg azt írja ki ha fel akarom telepíteni, hogy az én nyelvi csomagomat nem támogatja, vagy valami ilyesmit. lol.
Valakinek van ötlete? -
#964 nem probáltam sajna ezeknél...:S
ezek újak, akkor probálj meg beirni és akkor kiderül.
azt hittem régebbiek kellenek. -
#963 Engem főleg újabbak érdekelnének, de azt mondod azok nem jók már.
Pl: Fable 3, F1 2010, Dirt3 Ezek esetleg?
Akkor ha keresek egy Live games list-et google-ban, amik a Dirt2 előtt jöttek ki, azok tuti működnek?
MEg akkor még lehet, hogy utána is néhány, ha Bioshock2-vel nyomtad. -
#962 Jah nincs. :)
Hacsaknem csinált valaki önszorgalomból, de ha mondasz címeket amik érdekelnek kb meg tudom mondani.
Vagy ha Dirt 2 előttiek akkor 99% hogy mennek. -
#961 Hogy melyikekhez használható másik játék kulcsa. -
#960 milyen játéklista? -
#959 Nincs valahol véletlenül egy játék lista? -
#958 Ezt mondtam régebben igy ment, az uj játékoknál már asszem ez a trükk nem megy, de régieknél igen, asszem a Dirt2 ota nem megy, bár a bioshock 2-nél még tudtam geow kulcsommal multizni. -
#957 Idő közben megtudtam, PC-n játszik.
MEg valami olyasmiről is beszélt, hogy egy eredeti cd kulccsal (FEUL) több warez játékot is tudott aktiválni és online is beengedi.
Ebben van igazság, mit tudtok róla? -
#956 Jah. :P
Jogos. -
#955 De ez épp elég volt, ahhoz a hogy PC-sek életét megkeserítse. A múlt héten(?), bár mire klikkeltem ezt adta be. XD -
#954 Nem lett soha 1 nem is lesz, csak a weboldal olvadt egybe. -
#953 Magyarázd ezt most, mikor az Xbox.com és a Games for Windows LIVe egy lett. :) -
#952 Persze 2 külön rendszer, csak annyi hogy 1 account jó a 2 rendszerhez, de külön van mind2, eleve a játékok mechanikája végett is. -
#951 Megmondom őszintén, erre nem tudok válaszolni. Én pc-n játszom az tuti. Mert boxon lehetséges lenne, pc-n meg nem? -
#950 PC vagy X360 mert ettől függ. -
#949 Akkor nem tudom az ismerősöm miről beszélt. Láttam a Live-ban, a profiljában, hogy van egy csomó játéka, azokon belül egy csomó gamescore-ja. Mondom neki, hogy milyen jól megy a sora, ennyi eredeti játéka van. Erre mondja, hogy fele sem eredeti, de a másolt játékba is be tud lépni az online profiljával és így tudja gyűjteni az achikat (kivéve a multi achikat).
Akkor most hogy van ez? Nem merem kipróbálni az online profilomat másolt játékban, hátha baj lesz belőle. -
#948 Nem.
Warez cucc, az ugyanaz mint az eredeti csak krekk van hozzá, és nincsen cd-kulcs.
Ha van cd-kulcsod, régen volt trükk hogy egy másik gfwl kulcs jo másik bizonyos játékokhoz.
Ezzel belépve eredetinem számolja a rendszer és online lesz a játék.
Ha krekkelttel játszol, oda csak offline profil van, nem kell cd-kulcs és nem is számol acsikat, se online se offline.
Hát PC-n életembe nem hallottam még bannolásról. -
#947 De én úgy értettem, hogy letöltök egy játékot, mondjuk Fable 3-at. Ugye nincs eredeti cd kulcsom, de a játék elindul a crack miatt. Elméletileg offline profillal simán tudok játszani. Na most, ha én itt belépek az online Live profilommal, akkor tudom gyűjteni az achikat?
De akkor mi értelme ennek a Live-cuccnak, ha másolt játékkal is működik. -
#946 Lehet, bannról még nem hallottam.
Multikat is lehet, játéktól függ de nem a játék a lényeg nem attól eredeti hanem a cd-kulcstól. -
#945 Az igaz, hogy letöltött játékokkal is lehet trófeákat gyűjteni, ha online profillal lépek be a játékba? Egyik ismerősöm mondta, hogy lehet, csak a multi trófeákat nem engedi. Én nem mertem kipróbálni, mert félek, hogy bannolják az eredeti játékaimat. -
#944 Ha offline profilt csinálsz, ami nem tárolodik le neten!!!!
Erre figyelj oda.
Akkor nem kér CD-kulcsot.
CD-kulcsot, csak akkor kér ha online profilt csinálsz.
Igen volt drm-nél AC2-ben de tudtommal kiszedték és nem kell már netkapcsolat. -
#943 Miért kéne, csinálok neked egy új profilt, és letöltöm neked a játék nélkül is a dlc-ket, az egy másik dolog hogy utána majd fog-e menni a dlc offline profillal... -
#942 a Ubisoft DRM-mel ellátott játékai nem ilyenek? (Assassins Creed 2 pl.)
De pont te írtad, hogy "Kell hozzá a profil is, amihez elsőnek be lett irva a kódja a játéknak." (930-as hsz) Vagy ez csak és kizárólag az online játékra vonatkozik, a mentésre nem? Ugyanis amikor most is elindítom a játékot, kiirja, hogy jelentkezzek be online, ott pedig meg kell adni a serialt, ami már egyszer ez esetben fel lett használva egy másik felhasználói név altt. Márpedig ha ezt a serialt nem írom be, kiirja, hogy nem lesz mentés. -
#941 a dlc-hez ugyanúgy kell a live profil, szóval ne vedd meg. -
#940 Hát eredetivel naná hogy tudsz menteni, eddig nem hallottam olyan játékról amiben a mentéshez kellett net. -
#939 a kérdés tehát marad: megvegyem használtan A DIRT 3-at vagy ne? (ONLINE NEM akarok játszani vele, csak a mentés a fontos és hogy a LIVE-on keresztül le tudjak tölteni hozzá DLC-ket) -
#938 A warezban nem ment, de ne warezzal nézd. -
#937 a dirt 2-vel még lehetett offline profillal menteni, a dirt3-al már nem lehet. Fent van a játék a gépemen, és hiába van offline profilom, a játék nem ment. Be kellene regisztrálnom a LIVE-on, akkor mentene...de ez már asszem nem ide való téma. -
#936 Menteni tudsz, csak egy offline profillal nem tudsz felmenni multizni.
Ha még mindig úgy megy mint régen, de ha pénzt adsz ne offline vedd meg. :) -
#935 Naná...meg Steam meg mindennél ez van, ahová kell ACCOUNT. -
csoli31 #934 Ezt te honnan vetted. Mért ne lehetne menteni. Ha csinál valaki egy offline profilt, ugyan úgy ment a játék mintha online profil lenne. Ha nem csinál offline vagy online profilt, akkor nem lehet menteni. -
#933 magyarán ha valaki el akarja adni nekem a játékát, vele együtt kell adnia a LIVE accountját is? -
#932 igen, ez igaz, csak menteni nem lehet vele! -
csoli31 #931 Ha nem érdekelnek az acsik, és nem akarsz online játszani, akkor egy offline profillal lehet játszani vele (mivel akkor nem kéri a kódot). -
#930 Kell hozzá a profil is, amihez elsőnek be lett irva a kódja a játéknak.