Games for Windows Live

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sajnos a GFWL kliens nem rendelkezik ilyen funckióval. Csak akkor használható játék letöltésre, ha a Marketplace-en vetted meg a játékot.

Sziasztok!

Hogy lehet aktiválni kód segítségével játékot, úgy hogy nincs birtokomban a dvd, de letölthessem?
(a kód megbízható forrásból származik, tehát jó)

A steamen elég feltûnõ helyen van ez az opció, itt nem találom 😞

Köszönöm a segítséget!

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

sparrow35
Lista a kódelfogadós játékokról ha valakinek esetleg szüksége van rá:

Batman: Arkham Asylum
Battlestations Pacific
Bioshock 2
Blacklight: Tango Down
BlazBlue - Calamity Trigger
Colin McRae's DiRT 2
Dark Void
Fallout 3
Flatout Ultimate Carnage
FUEL
Game Room
Gears of War
Grand Theft Auto IV
Grand Theft Auto IV - Episodes From Liberty City
Halo 2
Hour of Victory
Juiced 2 - Hot Import Nights
Kane & Lynch: Dead Men
Legend of the Galactic Heroes
Lost Planet: Colonies Edition (MUST be Colonies Edition)
Mahjong Tales: Ancient Wisdom
Microsoft Tinker
Osmose
Quantum of Solace
Red Faction Guerilla
Resident Evil 5
Section 8
Shadowrun
Star Wars - The Clone Wars: Republic Heroes
Stormrise
Street Fighter IV
The Club
Universe At War
Vancouver 2010
Viva Pi?ata
Warhammer 40K: Dawn of War 2
Warhammer 40K: Dawn of War 2 - Chaos Rising
Where's Waldo? - The Fantastic Journey
World of Goo

Per pill én Halo 2-zök K&L kóddal.

I want to be a mighty pirate ever!

Nekem is pont ez a migrációs hiba jött elõ. Két megoldás van rá: XP reinstall, felteszed a drivereket és mielõtt az XP updatelné magát gyorsan felteszed a hotfixet és reménykedsz, hogy jó lesz - nekem legutóbb ez segített. A másik váltasz Win7-re.

hülye kérdés. magyar XP-m van SP3, namost az innen onnan összeszedett tippek ellenére a marketplace kliensprogramjár sehogyan sem tudom mûködésre bírni, ha kb. 500 MB feletti méretû a letöltendõ állomány. A hotfixet sehogy sem tudom telepíteni (a végén valami migrációs hibát dob), annak ellenére hogy elvileg a nyelv/régió átállítása megvolt mind registry-ben, mind a vezérlõpultban.
milyen módon lehet azokat a fránya dlc-ket valahogy telepíteni (mert ugye le letöltõdik a telepítõ állomány), vagy megoldás-e ha egy másik gépre letöltöm és onnan átmozgatom a GFWL által a DLC-k részére fenntartott könyvtárába? (van az ismerettségi körben win7-es gép)
hotfix?

Optimus Prime
Az is elképzelhetõ, hogy a Win update tett el valamit, amitõl nem mûködik. Az XP-s hotfix fent van/volt? Én fél éve attól akartam megõrülni, mire 3x újratelepítés után sikerült megcsinálnom.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

elképzelehetõ hogy a Program Files\Microsoft Games for Windows - LIVE\on kívül máhol is csinált mappát amit az uninstall nem törölt?
semmi változás
Optimus Prime
Töröld le az egészet, töröld a könyvtárait is. XP restart és tedd fel ezt.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

windows XPm van és igen amint elindítom a (2x kattt a GFWLClient.exe) beadja a hibaüzenetet a játék pedig eggyeltalán nem érzékeli hogy fel van telepítve
Optimus Prime
Huh, ez a kedvencem. Milyen Windowsod van? Kapásból ilyen üzenetnél... talán Win update. Játékon belül megy, vagy azzal is gond van?

üdv!

egy olay problémám lenne hogy amikor elindítom a GFWLt egy hibaüzenettel fogad:
"A(z) Games for Windows® Marketplace hibát észlelt, ezért leáll. A kellemetlenségért elnézését kérjük."
mit lehet ezzel csinálni vagy mitõl van ez?

a válaszokat elõre is köszönöm
Maak
Hala neked jo lett, uj accal mukodik.😊

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Fpocok
bump
Optimus Prime: angol van megadva régiónak neki és nem engedi be emiatt hun ipvel azt hiszem... van rá megoldás?

Parasite Eve 2, best game EVER!

Optimus Prime
Ember, nem irigyellek. Ez a Xbox.com-os jajgatás engem is az õrületbe tesz. Esetleg megtudod nézni milyen régióban lehet eme fiókod? Lehet nem támogatott ország és emiatt ugye az AC se megy.
Ha nem találod a weblapon próbáld meg játékban, ha be tudsz valamelyikkel is lépni - ingyenes MS Flight - akkor a Gamecradodon látszik. De az is tény, hogy az xbox honlpa néha vacakol és egyes dolgok nem elérhetõk. Õszintén, én pl. nem is tudom hol van olyan, hogy régió váltás. :S

Maak
Sziasztok!

Lenne egy olyan problemam, hogy a gfwl szivat agyba-fobe.Van egy regebbi accom es van alatta par jatek is (GTA4, WH40K2...)Tegnap pakoltam fel a Batman AC-t es nem enged belogolni ingame, illetve ha sikerul, akkor valamit tolteni akar (talan frissitest)de errorral kilep.(nem tamogatott orszagbol probalkozom vagy vmi hasonlo szoveg) Viszont a honlapra enged belogolni, ahol is a kovetkezo fogad : fogadjam el az xbox live akarmit, hogy hasznalni tudjam a fiokom, ok elfogad erre kiirja, hogy ennek nem szabadott volna bekovetkeznie...(ket bongeszovel probaltam)

Van valami trukk, hogy futtatni tudjam? Mert ez igy eleg bosszanto, foleg mivel live nelkul nem ment a gama.

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

prÓbáld másik browserben

Optimus Prime
Másnál is van probléma, ha belép az Xbox.com-on? Jajgat, hogy ennek nem szabadott volna megtörténnie, majd bárhova klikellek Server runtime error. :S
Van pár új Flight elem, amit leszeretem volna szedni mielõtt még fizetõs lesz.

Optimus Prime
De ki az, aki a Marketplace-en akar venni valamit is? Más nem DLC-t, az meg tudtommal fix áras.

igen, de minden drágább és kevesebb tartalom érhetõ el magyar címmel a marketplacen.

Chamelia
Sziasztok!

GFWL azonosítót tudok már regisztrálni Magyarországról is? Úgy értem, ha nem USA-t stb...-t adom meg országnak hanem HUN-t, akkor is mûködni fog?

totyak
Ha a telepítés a korlátozott és ez a GfWL-tól független, akkor mi értelme van a kulcs visszavonás dolognak? Akkor úgy is az számít, hogy hányszor telepítem, vagy rosszul értem?

Egyébként a R* support ezt írta nekem korábban:

"We have removed the activation limit from this game. However Microsoft impose an activation limit for the GFWL service. You will need to contact the Windows Live support team to see how many activation's you have remaining and if they can be increased."

Emellett azért továbbra is érdekelne a másik két kérdésemre is a válasz.

GTA-nál a telepítések száma korlátozott, a GFWL-tõl független védelem miatt. az aktiválások száma egyszer el fog fogyni, ne telepítsd hetente újra 😊.

totyak
Ezeket már lehet, hogy kérdeztem, vagy máshol kérdeztem, de azért most megint megkérdem.

A GTA játékok Live kulcsát vissza lehet vonni. Állítólag ez azért kell, mert korlátozott számban lehet csak használni a kulcsot. Kérdésem, hogy a többi Live játéknál is kell-e ilyet csinálni, azoknál is van-e korlát vagy bárhányszor fel-le telepítgethetem, nem lesz inaktív a kulcs? Igazából másik Live-os játékomnál törléskor nem ajánl fel ilyet, illetve nincs revoke.exe sem.

Másik kérdésem, hogy másolt játék hogy megy eredeti Live kulccsal? Muszáj clone verziónak lennie a játéknak, vagy jó a krekkelt is? Telepítem, krekkelem, indítom, belépek live profilommal és amikor kéri megadom az eredeti kulcsot? ÉS ettõl eredetinek látja?

Optimus Prime
Másnak is hibát ír ki a Live? Engem nem hagy sehonnan belépni. Se játék, se GFWL, se Live.com - Firefox vagy Explorer. Nem a jelszavam rossz vagy hasonló, hanem ezen hibát írja:

A Windows Live Network a következõ okok egyike miatt nem érhetõ el errõl a webhelyrõl:

Elképzelhetõ, hogy probléma merült fel a webhelyen.
Elképzelhetõ, hogy a webhely nem tagja a Windows Live Network rendszernek.

A következõket teheti:

Bejelentkezhet vagy regisztrálhatja magát a Windows Live Network rendszer más webhelyein és szolgáltatásainál, illetve késõbb megpróbálhatja újból ezen a helyen.

Ez müködött. Köszi!
Optimus Prime
Nem, nincs magyar hotfix. Egy kis buhera van hozzá:

Egyszer már belinkeltem. Errõl az oldalról a legfelsõ (English) hotfixet töltsd le. Magyar nyelvû nincs. Ezután következhet a registry "buherálás", mivel magyar nyelvû XP-re nem fog felmenni az angol hotfix.

"Start -> Futtatás -> beírod, hogy regedit és OK
El fog indulni a Registry szerkesztõ, itt rendszer beállítások, meg egy rakat dolog tárolódik.
Keresd meg a:
HKEY_LOCAL_MACHINE \ System \ ControlSet001 \ Control \ Nls \ language -bejegyzést.
Ezen belül találni fogsz egy "default"és egy "InstallLanguage"sort.

Ezek értékeit módosítsd jobb klikk -> módosítás "0409" -re elvileg a mostani "040e"
Ha megvan lépj ki belõle.
Vezérlõpult -> Területi és nyelvi beállítások -> az elsõ lapfülön Földrajzi helyhez Egyesült Államokat válaszd, ha megvan lépj ki, gép restart.

Az aszalon az ikonok lehet kicsit átrendezõdnek, de mást nem tapasztaltam, lényeg, hogy a Windows azt hiszi mostantól, hogy angol.
Tedd fel a hotfixet, probléma nélkül mennie kell!
Majd gép restart és állíts vissza mindent eredetibe, tehát a területi beállításokat és a Registry-t is. Gép restart..."

Hát ezek után már tényleg. Érdekes eddig mindig kinn volt, most meg senki nem teszi még torrentre se fel. Na mind1, meglesz majd az 😊
Sziasztok

Eredeti magyar nyelvü XP-m van fent SP3-al. A GFWL marketplace nem indul el, kiirja hogy hotfix kell. De a hotfix (angol) meg nem indul el mondván, hogy más nyelvü a rendszer.

Létezik magyar hotfix? Vagy esetleg valami trükk? A területi/nyelvi beállitást átlõttem angolra, de nem segitett. Maga a Win Live müködik, a WL-es játékok is mennek.
Optimus Prime
Ezt õk azzal magyarázzák (vedd meg vagy menj a francba), hogy légy rendes és vedd meg a játékot és ezzel tiszteld az alkotókat (vedd meg azonnal és drágán, hogy több pénz folyton a kiadónak). És azzal, hogy megveszed az eredeti játékot támogatod a készítõket, hogy minél jobb játékok készüljenek a jövõben (a kiadó igazgatójának új kocsi kell).

Az milyen köcsögség már, hogy ami nincs meg eredetiben ahhoz már nem elérhetõ a frissítés, mint eddig pl.: a GTA IV-hez vagy más LIVE-os cucchoz.

Arkham City-hez is megjelent a 2. update és sehol se lehet letölteni, egy kicsit gerinctelenség ez.
Nincs ban. 2009. 10. hóig kiadott játékokkal lehet a játszani, az azutániak már külön-külön mûködnek.
Optimus Prime
Már próbáltam mindent, de ezen hiba... nem tudom, még a hétvégén lehet újra pakkolom az XP-t és figyelem az Update-et a hotfix véget, de ha úgyse megy... Remélem Bill bácsi sokat csuklik.<#eplus2>

Hát csak a fórumot tudom ajánlani ha van. (GfW / Bioshock 2 / Microsoft Flight)
Optimus Prime
Végül megnéztem milyen hiba üzeneteket add a két 1 GB-nál nagyobb fájl, mikor nem tudja telepíteni. Érdekes, mert nem azonos!

Microsoft Flight error code: 8007000D

BioShock 2 The Protector Trials error code: 800B0003 (Expection from HRESULT: 0x800B0003)

Én az Advanced SystemCare Uninstallerjével mindig kitörlöm a registrybõl a bejegyzéseket, szóval jónak kell lennie amit belinkeltem elvileg ha csak azt rakod unistall után.
Nálam minden játékban kér új kulcsot.
Optimus Prime
Ha kitörölném a fájlokat és a regisztri bejegyzéseit, akkor van rá esély, hogy tudnám telepíteni a hotfixet? Mert ez maradt vagy a Windows reinstall.

Optimus Prime
Valamire csak jutottam. A GFWL hotfix csak ugyan fel van települve a gépemre, vagy az SP3 vagy a Windows Update, de feltette. Ám törölni nem lehet, mert nem találja a megadott fájlt. :S
Itt látszik is, de sajnos törölni nem tudom, mert elvileg hibás vagy nincs is telepítve. Fent van, jó, de mégse használ semmit.

totyak
Azzal tisztában voltam, hogy az újabb Live-os játékok kulcs nem visszavonható, tehát, ahogy írtad is, a saját GfWL accodhoz csatolódik, így megakadályozva, hogy eladd a játékot (vagy ha eladod, adnod kell az accot is). Azzal is tisztában voltam, hogy régebbi Live játékoknál némelyik esetben (lásd GTA IV) van aktivációs limit, de annál például lehetõség van visszavonni a kulcsodat (revocation.exe a fõmappában). Így is lenne logikus, hiszen, ha nem tudod visszavonni a kulcsot, akkor ugye gyorsan lemegy az a 15 lehetõség. De most megnéztem az általad linkelt listát és ott azt írja a Street Fighter IV-re is, hogy aktiváció korlátos. De én annál nem találtam olyan lehetõséget, hogy visszavonjam a kulcsomat. Akkor ilyenkor mi a teendõ? És uninstallnál sem ajánlja fel, mint mondjuk a GTA. A kisujjamból kéne kiszopnom, hogy nekem azzal csinálnom kell valamit, meg mellé még kulcs visszavonó programot keresnem? Másik lehetõség, hogy a lista téved és a SF nem limites.

Optimus Prime
Elvileg nem. Ezen lista némileg választ adott a kérdésemre. Szóval az újabb DRM-nél nincs aktivációs limit, de a játék végleg az accounthoz forr. GFWL aktivációt hogy lehet visszavonni? Erre tudtommal nincs tool. EA címekhez van, bár egyéb SecuROM-hoz is. Szerencsére ezek a Steames verziókba már nem élnek.

totyak
Elvileg játék törlés, majd újratelepítés után nem kéne hogy kérje megint a kulcsot. Csak ha windowst telepítesz újra vagy alkatrészt cserélsz kulcs visszavonás nélkül és teszed újra a játékot, akkor von le egy aktivációt. Én legalább is így tudom. De egyébként melyik játékkal próbálkozol? Csak mert szerintem nincs minden Live játékon ilyen védelem, hogy elveszik egy aktiváció, ha valamit nem jól csinálsz. Eddig még csak a GTA IV esetén hallottam ilyenrõl (bár azon kívül csak a SF IV van meg eredetiben, ami Live-os).

Vagy rosszul tudom és minden Live játék aktiváció korlátos?

Optimus Prime
Kösz, de a hiba máshol lehet. Ahogy olvastam az a baj, hogy túl friss vagy jött eme hotfix hibára valami újabb verzió, ami gátolja a települését.
Beírtam az xbox fórumra is, de ezt találtam még, ezek szerint valami tényleg nem okés.

Egyébként azzal, hogy törlöm és újratelepítem nem kéri újfent a CD key a GFWL? Úgy értem ezzel egy újabb aktivációt vesztek?

Feltöltöttem, ha kellene, de elõtte törölj minden GfW-al kapcsolatosat. A Marketplacet is.

KATT

Ha nem engedné telepíteni valamely komponenst, akkor töltsd le ezt:
dotnetfx35 illetve a vcredist_x86 / vcredist_x64-et.
Nem, én a teljes majdnem 300 MB-osra gondoltam, a legutóbbikat, amibe gondolom a legújabb van benne, értelemszerûen.

Pl.
2011. Szeptemberben az F1 2011
2011. Decemberben a Batman: Arkham City
2012. Márciusban a DiRT 3: Complete Edition
Optimus Prime
Próbáljak meg olyat feltenni? De ezek többnyire régi címek és a hotfix inkább a Windowst magát javítaná, mintsem a klienst.

Bármelyik játékhoz mellékelve.
Figyu, alább linkeltem amik támogatják a LIVE-ot, azon rajta van a FULL Games for Windows.
Optimus Prime
Én csak valami pár MB-os verzió szedtem le az Xbox.com-ról ,azt települt is, OK. És a vicc, hogy eddig azt hiszem kétszer is az ismert regisztris trükkel települt.