1169
-
#1129 szvsz steamen csak akkor tudod megvenni a dlc-ket ha az alapjatekod is steames. -
redcapsinger #1128 Még 1 kérdés. Steam-en is fent vannak ezek a DLC-k, ott tudok vásárolni a kártyámmal. Ha ott megveszem ezeket a DLC-ket, de csak ezeket, az alapjátékot nem, mert az már megvan (de ezt ugye nem a Steam-en vettem, hanem dobozos), azt fel lehet telepíteni a Live-os alapjátékhoz (Steamen írja is, hogy Windoww Live profil kell hozzá...)? -
redcapsinger #1127 Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy szeretnék venni DLC-ket a Resident Evil ORC-hez (PC), de nincs ms pontom. Van OTP-s webkártyám, Mastercard típusú, de egyszerűen nem lehet beregisztrálni sem az XBOX Live com-on (nem megfelelő blablabla..., érdekődjen a bankjánál), sem a játékon belül a Windows Live-ban, hiába írom be helyesen a kártyaszámot, meg a 3 jegyű CVC kódot. Hozzáteszem, Steam-en gond nélkül tudok vele fizetni.
Most akkor maga az OTP-s Webkártya nem alkalmas ilyen fizetésre, vagy csak nálam van valahol a hiba? És van más mód ms pontok gyűjtésére/vásárlására esetleg?
Előre is köszi a segítséget! -
#1126 Szerintem kapni fogsz kulcsot hozzá. Egyébként ma már minden Live-os játék véglegesen az accodhoz társul, úgy tudom, tehát nem lehet visszavonni később a kulcsot. -
#1125 Ha a Games for Windows Marketplace-ből veszek egy olyan játékot, amelyhez szükséges a GfWL kliens, kapni fogok hozzá GfWL kulcsot? Marketplace vásárlás esetén a vásárolt játék az accounthoz fog rögzülni véglegesen, ellentétben a dobozos kiadásokkal és ezért vagyok bizonytalan, hogy így kapok-e hozzá kulcsot, mert gyakorlatilag felesleges lenne. -
Harbinger #1124 Csak egy kérdés: a GFWL kliens elvileg frissíti magát vagy nekem kell leölteni az új verziót és feltenni?
Csak mert ami fennt és a letölött verzió száma más. Simán upgradeljem a meglévőt vagy töröljem előtte. Vagy hagyjam a fenébe, ha minden jól működik. :) -
#1123 Nekem is van a gfwl accountomon olyan játék, ami nincs meg eredetiben... ha érted mire gondolok. Nem is egy. Ha eddig nem bannolták, akkor valszeg nem is fogják. -
#1122 Nem fogják bannolni az accot. Amúgy meg összeszedettebben írjál, zagyva az egész amit írtál. Mi az hogy van alapból egy accod amit odaadsz a haverodnak, aztán közben megveszed a jelenlegi steam fiókjához a RE5-öt? Vagy hülyeséget írtál vagy hülyeséget csináltál... Mindenesetre játsszatok vele nyugodtan nem kell megvenni mégegyszer. -
#1121 Sziasztok!
A következő kérdésem lenne.
Van egy GFWL-es accountom, amire a hétvégén aktiváltam egy Resident 5-öt, majd odaatam havernak, hogy tudjunk együtt coopozni.
Felvettem a barátlistára, ma viszont azt látom az előzményeiben, hogy a Dirt3 is megjelent neki ott, pedig az tuti nincs meg neki, szóval gondolom, hogy valami tört verziót szedhetett le.
Két kérdésem lenne:
1. Most szóltam neki, hogy ezt sürgősen hagyja abba, de mivel már látszik a profilján, hogy egyszer játszott vele, gondolom automatikus a ban, tehát erre a profilra, már nem érdemes vennem semmilyen GFWL-t használó játékot.
2.Mivel a jelenlegi Steam fiókjához már megvettem a RE5-öt, így nem tudom simán megvásárolni újra ahhoz a fiókhoz. Van arra lehetőség, hogy a Steammel töröltessem, vagy újra kifizessem az összeget, hogy kapjunk egy új kulcsot, amit egy új GFWL-el accounthoz kötünk?
Előre is köszönöm. -
Nuki #1120 Köszönöm szépen a választ!
Akkor valahogy megkapom a dvd-t és akkor jó lesz úgy. -
Harbinger #1119 Sajnos a GFWL kliens nem rendelkezik ilyen funckióval. Csak akkor használható játék letöltésre, ha a Marketplace-en vetted meg a játékot. -
Nuki #1118 Sziasztok!
Hogy lehet aktiválni kód segítségével játékot, úgy hogy nincs birtokomban a dvd, de letölthessem?
(a kód megbízható forrásból származik, tehát jó)
A steamen elég feltűnő helyen van ez az opció, itt nem találom :(
Köszönöm a segítséget! -
#1117 Lista a kódelfogadós játékokról ha valakinek esetleg szüksége van rá:
Batman: Arkham Asylum
Battlestations Pacific
Bioshock 2
Blacklight: Tango Down
BlazBlue - Calamity Trigger
Colin McRae's DiRT 2
Dark Void
Fallout 3
Flatout Ultimate Carnage
FUEL
Game Room
Gears of War
Grand Theft Auto IV
Grand Theft Auto IV - Episodes From Liberty City
Halo 2
Hour of Victory
Juiced 2 - Hot Import Nights
Kane & Lynch: Dead Men
Legend of the Galactic Heroes
Lost Planet: Colonies Edition (MUST be Colonies Edition)
Mahjong Tales: Ancient Wisdom
Microsoft Tinker
Osmose
Quantum of Solace
Red Faction Guerilla
Resident Evil 5
Section 8
Shadowrun
Star Wars - The Clone Wars: Republic Heroes
Stormrise
Street Fighter IV
The Club
Universe At War
Vancouver 2010
Viva Pi?ata
Warhammer 40K: Dawn of War 2
Warhammer 40K: Dawn of War 2 - Chaos Rising
Where's Waldo? - The Fantastic Journey
World of Goo
Per pill én Halo 2-zök K&L kóddal. -
Harbinger #1116 Nekem is pont ez a migrációs hiba jött elő. Két megoldás van rá: XP reinstall, felteszed a drivereket és mielőtt az XP updatelné magát gyorsan felteszed a hotfixet és reménykedsz, hogy jó lesz - nekem legutóbb ez segített. A másik váltasz Win7-re. -
beigli69 #1115 hülye kérdés. magyar XP-m van SP3, namost az innen onnan összeszedett tippek ellenére a marketplace kliensprogramjár sehogyan sem tudom működésre bírni, ha kb. 500 MB feletti méretű a letöltendő állomány. A hotfixet sehogy sem tudom telepíteni (a végén valami migrációs hibát dob), annak ellenére hogy elvileg a nyelv/régió átállítása megvolt mind registry-ben, mind a vezérlőpultban.
milyen módon lehet azokat a fránya dlc-ket valahogy telepíteni (mert ugye le letöltődik a telepítő állomány), vagy megoldás-e ha egy másik gépre letöltöm és onnan átmozgatom a GFWL által a DLC-k részére fenntartott könyvtárába? (van az ismerettségi körben win7-es gép) -
Zatarra #1114 hotfix?
-
#1113 Az is elképzelhető, hogy a Win update tett el valamit, amitől nem működik. Az XP-s hotfix fent van/volt? Én fél éve attól akartam megőrülni, mire 3x újratelepítés után sikerült megcsinálnom. -
Zatarra #1112 elképzelehető hogy a Program Files\Microsoft Games for Windows - LIVE\on kívül máhol is csinált mappát amit az uninstall nem törölt? -
Zatarra #1111 semmi változás
-
#1110 Töröld le az egészet, töröld a könyvtárait is. XP restart és tedd fel ezt. -
Zatarra #1109 windows XPm van és igen amint elindítom a (2x kattt a GFWLClient.exe) beadja a hibaüzenetet a játék pedig eggyeltalán nem érzékeli hogy fel van telepítve -
#1108 Huh, ez a kedvencem. Milyen Windowsod van? Kapásból ilyen üzenetnél... talán Win update. Játékon belül megy, vagy azzal is gond van? -
Zatarra #1107 üdv!
egy olay problémám lenne hogy amikor elindítom a GFWLt egy hibaüzenettel fogad:
"A(z) Games for Windows® Marketplace hibát észlelt, ezért leáll. A kellemetlenségért elnézését kérjük."
mit lehet ezzel csinálni vagy mitől van ez?
a válaszokat előre is köszönöm -
#1106 Hala neked jo lett, uj accal mukodik.:) -
#1105 bump
Optimus Prime: angol van megadva régiónak neki és nem engedi be emiatt hun ipvel azt hiszem... van rá megoldás? -
#1104 Ember, nem irigyellek. Ez a Xbox.com-os jajgatás engem is az őrületbe tesz. Esetleg megtudod nézni milyen régióban lehet eme fiókod? Lehet nem támogatott ország és emiatt ugye az AC se megy.
Ha nem találod a weblapon próbáld meg játékban, ha be tudsz valamelyikkel is lépni - ingyenes MS Flight - akkor a Gamecradodon látszik. De az is tény, hogy az xbox honlpa néha vacakol és egyes dolgok nem elérhetők. Őszintén, én pl. nem is tudom hol van olyan, hogy régió váltás. :S -
#1103 Sziasztok!
Lenne egy olyan problemam, hogy a gfwl szivat agyba-fobe.Van egy regebbi accom es van alatta par jatek is (GTA4, WH40K2...)Tegnap pakoltam fel a Batman AC-t es nem enged belogolni ingame, illetve ha sikerul, akkor valamit tolteni akar (talan frissitest)de errorral kilep.(nem tamogatott orszagbol probalkozom vagy vmi hasonlo szoveg) Viszont a honlapra enged belogolni, ahol is a kovetkezo fogad : fogadjam el az xbox live akarmit, hogy hasznalni tudjam a fiokom, ok elfogad erre kiirja, hogy ennek nem szabadott volna bekovetkeznie...(ket bongeszovel probaltam)
Van valami trukk, hogy futtatni tudjam? Mert ez igy eleg bosszanto, foleg mivel live nelkul nem ment a gama. -
gosumofo #1102 prÓbáld másik browserben -
#1101 Másnál is van probléma, ha belép az Xbox.com-on? Jajgat, hogy ennek nem szabadott volna megtörténnie, majd bárhova klikellek Server runtime error. :S
Van pár új Flight elem, amit leszeretem volna szedni mielőtt még fizetős lesz. -
#1100 De ki az, aki a Marketplace-en akar venni valamit is? Más nem DLC-t, az meg tudtommal fix áras. -
gosumofo #1099 igen, de minden drágább és kevesebb tartalom érhető el magyar címmel a marketplacen. -
#1098 Sziasztok!
GFWL azonosítót tudok már regisztrálni Magyarországról is? Úgy értem, ha nem USA-t stb...-t adom meg országnak hanem HUN-t, akkor is működni fog? -
#1097 Ha a telepítés a korlátozott és ez a GfWL-tól független, akkor mi értelme van a kulcs visszavonás dolognak? Akkor úgy is az számít, hogy hányszor telepítem, vagy rosszul értem?
Egyébként a R* support ezt írta nekem korábban:
"We have removed the activation limit from this game. However Microsoft impose an activation limit for the GFWL service. You will need to contact the Windows Live support team to see how many activation's you have remaining and if they can be increased."
Emellett azért továbbra is érdekelne a másik két kérdésemre is a válasz.
-
gosumofo #1096 GTA-nál a telepítések száma korlátozott, a GFWL-től független védelem miatt. az aktiválások száma egyszer el fog fogyni, ne telepítsd hetente újra :). -
#1095 Ezeket már lehet, hogy kérdeztem, vagy máshol kérdeztem, de azért most megint megkérdem.
A GTA játékok Live kulcsát vissza lehet vonni. Állítólag ez azért kell, mert korlátozott számban lehet csak használni a kulcsot. Kérdésem, hogy a többi Live játéknál is kell-e ilyet csinálni, azoknál is van-e korlát vagy bárhányszor fel-le telepítgethetem, nem lesz inaktív a kulcs? Igazából másik Live-os játékomnál törléskor nem ajánl fel ilyet, illetve nincs revoke.exe sem.
Másik kérdésem, hogy másolt játék hogy megy eredeti Live kulccsal? Muszáj clone verziónak lennie a játéknak, vagy jó a krekkelt is? Telepítem, krekkelem, indítom, belépek live profilommal és amikor kéri megadom az eredeti kulcsot? ÉS ettől eredetinek látja? -
#1094 Másnak is hibát ír ki a Live? Engem nem hagy sehonnan belépni. Se játék, se GFWL, se Live.com - Firefox vagy Explorer. Nem a jelszavam rossz vagy hasonló, hanem ezen hibát írja:
A Windows Live Network a következő okok egyike miatt nem érhető el erről a webhelyről:
Elképzelhető, hogy probléma merült fel a webhelyen.
Elképzelhető, hogy a webhely nem tagja a Windows Live Network rendszernek.
A következőket teheti:
Bejelentkezhet vagy regisztrálhatja magát a Windows Live Network rendszer más webhelyein és szolgáltatásainál, illetve később megpróbálhatja újból ezen a helyen. -
Cooper911 #1093 Ez müködött. Köszi! -
#1092 Nem, nincs magyar hotfix. Egy kis buhera van hozzá:
Egyszer már belinkeltem. Erről az oldalról a legfelső (English) hotfixet töltsd le. Magyar nyelvű nincs. Ezután következhet a registry "buherálás", mivel magyar nyelvű XP-re nem fog felmenni az angol hotfix.
"Start -> Futtatás -> beírod, hogy regedit és OK
El fog indulni a Registry szerkesztő, itt rendszer beállítások, meg egy rakat dolog tárolódik.
Keresd meg a:
HKEY_LOCAL_MACHINE \ System \ ControlSet001 \ Control \ Nls \ language -bejegyzést.
Ezen belül találni fogsz egy "default"és egy "InstallLanguage"sort.
Ezek értékeit módosítsd jobb klikk -> módosítás "0409" -re elvileg a mostani "040e"
Ha megvan lépj ki belőle.
Vezérlőpult -> Területi és nyelvi beállítások -> az első lapfülön Földrajzi helyhez Egyesült Államokat válaszd, ha megvan lépj ki, gép restart.
Az aszalon az ikonok lehet kicsit átrendeződnek, de mást nem tapasztaltam, lényeg, hogy a Windows azt hiszi mostantól, hogy angol.
Tedd fel a hotfixet, probléma nélkül mennie kell!
Majd gép restart és állíts vissza mindent eredetibe, tehát a területi beállításokat és a Registry-t is. Gép restart..." -
mester1987 #1091 Hát ezek után már tényleg. Érdekes eddig mindig kinn volt, most meg senki nem teszi még torrentre se fel. Na mind1, meglesz majd az :) -
Cooper911 #1090 Sziasztok
Eredeti magyar nyelvü XP-m van fent SP3-al. A GFWL marketplace nem indul el, kiirja hogy hotfix kell. De a hotfix (angol) meg nem indul el mondván, hogy más nyelvü a rendszer.
Létezik magyar hotfix? Vagy esetleg valami trükk? A területi/nyelvi beállitást átlőttem angolra, de nem segitett. Maga a Win Live müködik, a WL-es játékok is mennek.