Games for Windows Live
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hogy lehet aktiválni kód segítségével játékot, úgy hogy nincs birtokomban a dvd, de letölthessem?
(a kód megbízható forrásból származik, tehát jó)
A steamen elég feltûnõ helyen van ez az opció, itt nem találom 😞
Köszönöm a segítséget!
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Batman: Arkham Asylum
Battlestations Pacific
Bioshock 2
Blacklight: Tango Down
BlazBlue - Calamity Trigger
Colin McRae's DiRT 2
Dark Void
Fallout 3
Flatout Ultimate Carnage
FUEL
Game Room
Gears of War
Grand Theft Auto IV
Grand Theft Auto IV - Episodes From Liberty City
Halo 2
Hour of Victory
Juiced 2 - Hot Import Nights
Kane & Lynch: Dead Men
Legend of the Galactic Heroes
Lost Planet: Colonies Edition (MUST be Colonies Edition)
Mahjong Tales: Ancient Wisdom
Microsoft Tinker
Osmose
Quantum of Solace
Red Faction Guerilla
Resident Evil 5
Section 8
Shadowrun
Star Wars - The Clone Wars: Republic Heroes
Stormrise
Street Fighter IV
The Club
Universe At War
Vancouver 2010
Viva Pi?ata
Warhammer 40K: Dawn of War 2
Warhammer 40K: Dawn of War 2 - Chaos Rising
Where's Waldo? - The Fantastic Journey
World of Goo
Per pill én Halo 2-zök K&L kóddal.
I want to be a mighty pirate ever!
milyen módon lehet azokat a fránya dlc-ket valahogy telepíteni (mert ugye le letöltõdik a telepítõ állomány), vagy megoldás-e ha egy másik gépre letöltöm és onnan átmozgatom a GFWL által a DLC-k részére fenntartott könyvtárába? (van az ismerettségi körben win7-es gép)
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
egy olay problémám lenne hogy amikor elindítom a GFWLt egy hibaüzenettel fogad:
"A(z) Games for Windows® Marketplace hibát észlelt, ezért leáll. A kellemetlenségért elnézését kérjük."
mit lehet ezzel csinálni vagy mitõl van ez?
a válaszokat elõre is köszönöm
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Optimus Prime: angol van megadva régiónak neki és nem engedi be emiatt hun ipvel azt hiszem... van rá megoldás?
Parasite Eve 2, best game EVER!
Ha nem találod a weblapon próbáld meg játékban, ha be tudsz valamelyikkel is lépni - ingyenes MS Flight - akkor a Gamecradodon látszik. De az is tény, hogy az xbox honlpa néha vacakol és egyes dolgok nem elérhetõk. Õszintén, én pl. nem is tudom hol van olyan, hogy régió váltás. :S
Lenne egy olyan problemam, hogy a gfwl szivat agyba-fobe.Van egy regebbi accom es van alatta par jatek is (GTA4, WH40K2...)Tegnap pakoltam fel a Batman AC-t es nem enged belogolni ingame, illetve ha sikerul, akkor valamit tolteni akar (talan frissitest)de errorral kilep.(nem tamogatott orszagbol probalkozom vagy vmi hasonlo szoveg) Viszont a honlapra enged belogolni, ahol is a kovetkezo fogad : fogadjam el az xbox live akarmit, hogy hasznalni tudjam a fiokom, ok elfogad erre kiirja, hogy ennek nem szabadott volna bekovetkeznie...(ket bongeszovel probaltam)
Van valami trukk, hogy futtatni tudjam? Mert ez igy eleg bosszanto, foleg mivel live nelkul nem ment a gama.
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Van pár új Flight elem, amit leszeretem volna szedni mielõtt még fizetõs lesz.
GFWL azonosítót tudok már regisztrálni Magyarországról is? Úgy értem, ha nem USA-t stb...-t adom meg országnak hanem HUN-t, akkor is mûködni fog?
Egyébként a R* support ezt írta nekem korábban:
"We have removed the activation limit from this game. However Microsoft impose an activation limit for the GFWL service. You will need to contact the Windows Live support team to see how many activation's you have remaining and if they can be increased."
Emellett azért továbbra is érdekelne a másik két kérdésemre is a válasz.
A GTA játékok Live kulcsát vissza lehet vonni. Állítólag ez azért kell, mert korlátozott számban lehet csak használni a kulcsot. Kérdésem, hogy a többi Live játéknál is kell-e ilyet csinálni, azoknál is van-e korlát vagy bárhányszor fel-le telepítgethetem, nem lesz inaktív a kulcs? Igazából másik Live-os játékomnál törléskor nem ajánl fel ilyet, illetve nincs revoke.exe sem.
Másik kérdésem, hogy másolt játék hogy megy eredeti Live kulccsal? Muszáj clone verziónak lennie a játéknak, vagy jó a krekkelt is? Telepítem, krekkelem, indítom, belépek live profilommal és amikor kéri megadom az eredeti kulcsot? ÉS ettõl eredetinek látja?
A Windows Live Network a következõ okok egyike miatt nem érhetõ el errõl a webhelyrõl:
Elképzelhetõ, hogy probléma merült fel a webhelyen.
Elképzelhetõ, hogy a webhely nem tagja a Windows Live Network rendszernek.
A következõket teheti:
Bejelentkezhet vagy regisztrálhatja magát a Windows Live Network rendszer más webhelyein és szolgáltatásainál, illetve késõbb megpróbálhatja újból ezen a helyen.
Egyszer már belinkeltem. Errõl az oldalról a legfelsõ (English) hotfixet töltsd le. Magyar nyelvû nincs. Ezután következhet a registry "buherálás", mivel magyar nyelvû XP-re nem fog felmenni az angol hotfix.
"Start -> Futtatás -> beírod, hogy regedit és OK
El fog indulni a Registry szerkesztõ, itt rendszer beállítások, meg egy rakat dolog tárolódik.
Keresd meg a:
HKEY_LOCAL_MACHINE \ System \ ControlSet001 \ Control \ Nls \ language -bejegyzést.
Ezen belül találni fogsz egy "default"és egy "InstallLanguage"sort.
Ezek értékeit módosítsd jobb klikk -> módosítás "0409" -re elvileg a mostani "040e"
Ha megvan lépj ki belõle.
Vezérlõpult -> Területi és nyelvi beállítások -> az elsõ lapfülön Földrajzi helyhez Egyesült Államokat válaszd, ha megvan lépj ki, gép restart.
Az aszalon az ikonok lehet kicsit átrendezõdnek, de mást nem tapasztaltam, lényeg, hogy a Windows azt hiszi mostantól, hogy angol.
Tedd fel a hotfixet, probléma nélkül mennie kell!
Majd gép restart és állíts vissza mindent eredetibe, tehát a területi beállításokat és a Registry-t is. Gép restart..."
Eredeti magyar nyelvü XP-m van fent SP3-al. A GFWL marketplace nem indul el, kiirja hogy hotfix kell. De a hotfix (angol) meg nem indul el mondván, hogy más nyelvü a rendszer.
Létezik magyar hotfix? Vagy esetleg valami trükk? A területi/nyelvi beállitást átlõttem angolra, de nem segitett. Maga a Win Live müködik, a WL-es játékok is mennek.
Arkham City-hez is megjelent a 2. update és sehol se lehet letölteni, egy kicsit gerinctelenség ez.
Microsoft Flight error code: 8007000D
BioShock 2 The Protector Trials error code: 800B0003 (Expection from HRESULT: 0x800B0003)
Itt látszik is, de sajnos törölni nem tudom, mert elvileg hibás vagy nincs is telepítve. Fent van, jó, de mégse használ semmit.
Vagy rosszul tudom és minden Live játék aktiváció korlátos?
Beírtam az xbox fórumra is, de ezt találtam még, ezek szerint valami tényleg nem okés.
Egyébként azzal, hogy törlöm és újratelepítem nem kéri újfent a CD key a GFWL? Úgy értem ezzel egy újabb aktivációt vesztek?
KATT
Ha nem engedné telepíteni valamely komponenst, akkor töltsd le ezt:
dotnetfx35 illetve a vcredist_x86 / vcredist_x64-et.
Pl.
2011. Szeptemberben az F1 2011
2011. Decemberben a Batman: Arkham City
2012. Márciusban a DiRT 3: Complete Edition