Games for Windows Live
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
64bit: http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?displaylang=en&FamilyID=d6289d8d-2478-4bf1-984c-56ffb828ba4e
de win updaten is megtalálja.
bloody fucking murder
Nemrég rendeltem egy Xbox 360 kontrollert, és hívtak is utána, hogy holnap otthon tudok-e lenni, de a fickó kicsit elbizonytalanított, így hozzátok fordulok.
http://www.konzolstudio.hu/index.php?action=1&product_akt_pt_id=1637
Innen rendeltem, ezt a gamepad-ot, és írja is hogy PC-vel is kompatibilis, de mondták hogy nincs hozzá drive, de a microsoft.com-ról le lehet tölteni. Keresgéltem és nem vagyok benne biztos, hogy jót találtam-e szóval tudna valaki egy linket küldeni amivel jó lesz.
A másik meg az hogy múlt héten az egyik barátom vett drágábban egyet, és ki is próbáltuk nálam, ahhoz volt egy DVD, és felraktuk a gépemre a Microsoft Xbox 360 Accessories-t. Ez jó lesz hozzá, vagy ehhez a kontrollerhez kell még akkor az a dirver is?
Aki segítene MSN: [email protected]
Elõre is köszönöm
bloody fucking murder
He who has the height controls the battle. -- RoF profile name: AirBoRnE[HUN] He who has the sun achieves surprise. --- -- RoF ingame name: Airbyy He who gets in close shoots them down.
He who has the height controls the battle. -- RoF profile name: AirBoRnE[HUN] He who has the sun achieves surprise. --- -- RoF ingame name: Airbyy He who gets in close shoots them down.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
adjanak inkább egy rendes server keresõt filterekkel és kész
meg a dedikált serverek hiánya is elég fájó pont, megfolytja a közösségek kialakulását eléggé
bloody fucking murder
De a 2. része szerintem nagy siker lesz legalábbis remélem nem tudom miért húzzák annyira le szerintem nagyon is jó játék.
A windows live alapból nem lenne rossz ötlet csak a megvalósítás marha szar fõleg azzal pl hogy nem mindnehol érhetõ el pl európábans is minimum mindne országba elérhetõnek kellene lennie h ne keljen szarakodni a regisztrációval.
bloody fucking murder
Kinek mi a neve a livon?
Jó lenne magyarokkal coopozni akár a GOW-ba😊
bloody fucking murder
a Gamestar keretében én is megvettem a magam Gears-ét...feltelepítettem, a Gamestar-on található videó segítségével csináltam magamnak Live ID azonosítót, Angliába (UK) és megadtam egy londoni Postal Code-t....elindíto ma Gears-t, próbálok bejelentkezni, frissítem a Games for Windows Live-t...de semmi...valami oylasmit ír ki, hogy az én régiómban nem támogatott a Live...nadehát UK-s accountot hoztam létre....most akkor mi van?
Gears of War (Windows)
Last Played Online: 4/30/2009
30 of 1000
3 of 50 Achievements
bloody fucking murder
a live-os címeket berakod gugliba (nincs sok), és mellé biggyeszted az achievements szót, ha találsz van neki, ha nem nincs
Mert szeretném kipróbálni hogy mien a LIVE csak nincs eredeti játékom, és nem is fogok venni!
!!!16 éven felüliek!!!
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Más.. Fallout 3 Magyar verzió t nekem sem adja hozzá a Played Games közé sõt telepítés után serialt sem kér egybõl elindul a játék (term nem warez) manuálissa nem lehet valahogy hozzáadni esetleg (Vista x64)?
püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)
Van egy kis problémám van egy gamertagom amit magyar címmel regisztráltam és szeretnék játszani online vele. Persze nem enged fel magyar címmel meg lehet azt csinálni hogy törölni a gamertagomat és újból regelni fake címmel?
Valaki please
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Az a gond hogy most akartam csinálni egy amerikai profilt de nem fogadja el az irányítószámot. Hiába kerestem meg a fake oldalnál new yorkot azt sem fogadja el. Kifogytam az ötletekbõl.
Valaki segítsen!

Can't connect to LIVE. You may be using a wnidows LIVE ID from a region that is not supported by LIVE.
De a játékon kívülrõl simán be tudok lépni a LIVE profilomhoz.
A játékban a felsõ sarokban pedig kiírja hogy LIVE DISCONNECTED.
PLS HELP
Majdcsak engedni fogja. 😊
de ha az a kérdés, hogy most megvan a flatout eredetiben és folytatnád, akkor szerintem menni fog