Games for Windows Live

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

terribad
32bit: http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?displaylang=en&FamilyID=0e989b12-576b-42f2-b7c1-2a17ce25188b
64bit: http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?displaylang=en&FamilyID=d6289d8d-2478-4bf1-984c-56ffb828ba4e
de win updaten is megtalálja.

bloody fucking murder

Üdvözlet!

Nemrég rendeltem egy Xbox 360 kontrollert, és hívtak is utána, hogy holnap otthon tudok-e lenni, de a fickó kicsit elbizonytalanított, így hozzátok fordulok.
http://www.konzolstudio.hu/index.php?action=1&product_akt_pt_id=1637

Innen rendeltem, ezt a gamepad-ot, és írja is hogy PC-vel is kompatibilis, de mondták hogy nincs hozzá drive, de a microsoft.com-ról le lehet tölteni. Keresgéltem és nem vagyok benne biztos, hogy jót találtam-e szóval tudna valaki egy linket küldeni amivel jó lesz.

A másik meg az hogy múlt héten az egyik barátom vett drágábban egyet, és ki is próbáltuk nálam, ahhoz volt egy DVD, és felraktuk a gépemre a Microsoft Xbox 360 Accessories-t. Ez jó lesz hozzá, vagy ehhez a kontrollerhez kell még akkor az a dirver is?
Sziasztok segítenétek a Gears of War és a The Club játékban?
Aki segítene MSN: [email protected]
Elõre is köszönöm
terribad
igen ha a fent lévõ linkre kattintasz, ha nemmegy olvasgass a gears topicban vissza pár napnyit

bloody fucking murder

Relax99
HA nincs live magyarországon attol még tudok valahogy online játszani?

He who has the height controls the battle. -- RoF profile name: AirBoRnE[HUN] He who has the sun achieves surprise. --- -- RoF ingame name: Airbyy He who gets in close shoots them down.

Relax99
Hy tudnátok segíteni Megvettem a gears of wart csak annyi a gondom hogy nem tudok bejelentkezni livere pedig csináltam accot is

He who has the height controls the battle. -- RoF profile name: AirBoRnE[HUN] He who has the sun achieves surprise. --- -- RoF ingame name: Airbyy He who gets in close shoots them down.

fery02
Csak egyszer kell beregisztrálni LIVE-ra, ami végülis egy sokat internetezõnek talán még 10 percnyi szenvedést sem jelent. Onnantól pedig kész áldás az egész, legalábbis számomra. Nagyon szeretem a LIVE-ot.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Murder3
Szerintem inkább összettetnek kellene lennie legalábbis én jobban szeretem az oylat.

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

terribad
jót tenne ha nem lennének 3 részre osztva a szerverek (gearsben + külön menübe rakott coop miatt 5 felé..) ranked unranked listplay playermatch faszomfájdalma

adjanak inkább egy rendes server keresõt filterekkel és kész
meg a dedikált serverek hiánya is elég fájó pont, megfolytja a közösségek kialakulását eléggé

bloody fucking murder

Murder3
Pedig neke m az LP-az egyik kedvenc jhátékom és a videókból meg amúgyis elég bejövõs a multija.
De a 2. része szerintem nagy siker lesz legalábbis remélem nem tudom miért húzzák annyira le szerintem nagyon is jó játék.

A windows live alapból nem lenne rossz ötlet csak a megvalósítás marha szar fõleg azzal pl hogy nem mindnehol érhetõ el pl európábans is minimum mindne országba elérhetõnek kellene lennie h ne keljen szarakodni a regisztrációval.

terribad
alig játszik vele valaki (a legtöbb windows live játékra elmondható, hogy 5 servert nem találni esténként, talán gta4 és dow2 a kivétel, néha halo2 fanok is akadnak), és közös az autoaimes xboxosokkal a netes game, nem nagy élmény.

bloody fucking murder

Murder3
Most sajnálom h nincs meg eredetiben a Lost Planet.

Kinek mi a neve a livon?
Jó lenne magyarokkal coopozni akár a GOW-ba😊

most jó...csináltam egy újat....sztem az volt a baj, hogy az xboxlive.com-on magyar volt a nyelv, átállítottam internatinal-ra és United Kingdom-ra, és most jó....tehát az angolnyelvû oldalon kellett reggelni
terribad
teljesen új accountot csináltál? nem egy magyarra állított régi msn-essel léptél be?

bloody fucking murder

üdv sziasztok.
a Gamestar keretében én is megvettem a magam Gears-ét...feltelepítettem, a Gamestar-on található videó segítségével csináltam magamnak Live ID azonosítót, Angliába (UK) és megadtam egy londoni Postal Code-t....elindíto ma Gears-t, próbálok bejelentkezni, frissítem a Games for Windows Live-t...de semmi...valami oylasmit ír ki, hogy az én régiómban nem támogatott a Live...nadehát UK-s accountot hoztam létre....most akkor mi van?
fery02
Mind1, majd meglátom. Ugyanis biztos, hogy megveszem. 😊

terribad
biztos kalózkodták, eredetiben vannak.

Gears of War (Windows)
Last Played Online: 4/30/2009
30 of 1000
3 of 50 Achievements

bloody fucking murder

akkor lehet végül kimaradt belõle, nem tudom, nem játszottam vele
fery02
Köszi, bár ez alapján találtam oldalt, ahol állítják, hogy a Gears of War PC-s verziója is achievementes, viszont a játék topikjában mégis azt mondják, hogy csak Xbox-on vannak achievementjei.

itt egy GfW lista
a live-os címeket berakod gugliba (nincs sok), és mellé biggyeszted az achievements szót, ha találsz van neki, ha nem nincs
fery02
Na mind1, ha valaki tud mutatni egy listát azokról a PC-s játékokról, amikben lehet LIVE-on keresztül achievementeket gyûjteni, akkor végtelenül boldog leszek. 😄

fery02
"és nem is fogok venni!"- akkor ne is akarj LIVE-on Halo-zni. Mûködõ CD kulcsot amúgy is csak eredeti játékhoz kapsz.

és azt hol lehet szerezni?
Mert szeretném kipróbálni hogy mien a LIVE csak nincs eredeti játékom, és nem is fogok venni!

DJS8
elég egy live cd-kulcs.

a halo 2-höz is original game kell?

DJS8
<#wave>Indítani fogok Halo 2 klánt. Aki csatlakozni akar --> privát.
!!!16 éven felüliek!!!

fery02
Ja, bocsi. Úgy tudtam, hogy ami játékok Xbox-on achievementesek, azok PC-n is azok. Téma lezárva akkor. 😊

talán mert boxon játszik vele?
fery02
De akkor egyik LIVE-os barátomnál a Compare Games menüjére rákattintva a játékok között miért van ott, hozzá achievementekkel együtt?

az ME nem is live-os

fery02
Nem tudtok egy oldalt, ahol ki van listázva az összes LIVE achievement-es játék? Csak mert wiki-n találtam, de az a lista szerintem nem teljes, mert pl a Mirrors Edge nincs a listában.

werkfilm
mostantól a windows updaten is frissül a progam és a játékok, jó húzás.

bertino

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

DJS8
nem.

DJS8
Hellósztok!

Nem tudjátok hanyas számú portot kell nyitni a routerben a Live-nak?

werkfilm
semmi köze a kettõnek egymáshoz.
marketplacen vásárolni pénzért lehet.

FragStaR
Nem igazán értem a dolgot de az Achievements pontok az nem egyenlõ a balance pontokkal vagy hogy lehet azt áttrasferálni? (vagy az csak pénzért vehetõ most meg ?)

Más.. Fallout 3 Magyar verzió t nekem sem adja hozzá a Played Games közé sõt telepítés után serialt sem kér egybõl elindul a játék (term nem warez) manuálissa nem lehet valahogy hozzáadni esetleg (Vista x64)?

püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)

DJS8
Hellósztok!
Van egy kis problémám van egy gamertagom amit magyar címmel regisztráltam és szeretnék játszani online vele. Persze nem enged fel magyar címmel meg lehet azt csinálni hogy törölni a gamertagomat és újból regelni fake címmel?

Megpróbáltam és így sem mûködik. Már rengeteget próbáltam, több New Yorkot is de nem fogadja el. Egyébként nem tudok játszani nélküle, mert amikor elindítom a játékot(GTA IV) akkor kiírja hogy töltsem ki az ûrlapot.
Valaki please
igazából nem kell semmi címet megadni, csak a fõ országot és jólvan... onnantól kezdve már játszhatsz is
Bence94
a fake oldalon keress pl. new yorki címet.teljesen újat irányító számmal.minden ne york figyelj az ny-re is.

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Sziasztok!
Az a gond hogy most akartam csinálni egy amerikai profilt de nem fogadja el az irányítószámot. Hiába kerestem meg a fake oldalnál new yorkot azt sem fogadja el. Kifogytam az ötletekbõl.
Valaki segítsen!
Magyarországon nincs live
Sziasztok szerintetek ezt miért írja ki?
Can't connect to LIVE. You may be using a wnidows LIVE ID from a region that is not supported by LIVE.
De a játékon kívülrõl simán be tudok lépni a LIVE profilomhoz.
A játékban a felsõ sarokban pedig kiírja hogy LIVE DISCONNECTED.
PLS HELP
fery02
Érdekesen hangzik tudom, de ugyanúgy mûködik szinte a Flatout-nál, mint az eredeti GTA-nál, csak annyi különbséggel, hogy állapotnak "offline"-t ír ki, így pl multizni nem enged (értelem szerûen).
Majdcsak engedni fogja. 😊

hogy lépsz be akkor , ha offline vagy? belépsz online és offolod? annak mi értelme?😛

de ha az a kérdés, hogy most megvan a flatout eredetiben és folytatnád, akkor szerintem menni fog
fery02
Csak mert regisztráltam már egy LIVE felhasználót (az eredeti GTA 4 miatt 😛), és ezzel be is lép egy másik másolt játékba (Flatout UC), csak ugye offline vagyok a nem eredeti CD kulcs miatt.

ha nem egyezik a felhasználóneved és az id-d nem fog stimmelni a mentés se, szóval nem lehetséges, hogy folytasd, szerintem
fery02
Azt kérdezném, hogy ha egy másolt játék nem eredeti CD kulcsával végigjátszom a játékot, akkor késõbb, ha megvenném a játékot, folytathatnám-e az elmentéseimet, vagy új játékot kellene kezdenem? Azért kérdezem ezeket, mert nem tudom, hogy ez a LIVE pontosan hogyan reagál a "másolt vs eredeti" ügyre.

olyan live-os játék demoja amelyel lehet livera felmenni. (a kane a lynch demoja nem liveos).